FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3469)
Grynet awanturnicy...
Powrocic do zachowania klanu grynet podczas meczu z P12. Kazdy wie jak to napisal juz nieomylny i wszechwiedzacy Elvis, ale prawda to prawda....
Przyznajemy grynet gra dobrze i przegralismy cos kolo 21:9 wiec nie ma co ukrywac.
Co do zawodnikow riggsa i Spidera - kazdy wie ze sa/byli w BRO - wiec zapytalismy na poczatku walki czy sa zarejestrowani w grynecie - lub czy maja polaczone tozsamosci. Odpowiedz byla ze maja - wiec nie sprawdzajac uwierzylismy im, nie bylo powodu nie wierzyc - zawsze mozna sprawdzic...
Po skonczonej klanowce rozeszlismy sie bez zadnego szumu i zaraz po tem rr sprawdzil ze Spider i Riggs nie sa zarejestrowani w klanie GRYNET (zrobil oczywiste screeny na pamiatke.
Dla tych co nie sledza zasad CB - ten kto nie jest zarejestrowany w klanie uwazany jest jako najemnik i nie jest czlonkiem klanu.
Grynet tlumaczy sie tym iz moglismy nie akceptowac meczu - ale dlaczego nie ? nie bylo takiego powodu chcielismy rozegrac fair...
Natomiast Grynet postapil zupelnie nie-fair wobec nas wzywajac posilki z innego klanu ; tym samym nie rejestrujac graczy (czyzby sie wystraszyli malego P12 ?)
Zatem jesli maja takowych graczy wynik meczu jakkolwiek i automatycznie jest uznany za walkower dla przeciwnika klanu z niezarejestrowaymi graczami i to nie ma zasady czy po czy przed meczem - dobrze ze wynik nie zostal zaakceptowany przez nas.
Innymi slowy chcieli nas wyr... w tylna czesc kregoslupa biorac posilki riggsa i spidera.
Jakby nie zaistanila taka prymitywna akcja klan P12 zaakceptowalby przegrana (zrobil to nie raz i zawsze zrobi jesli walka bedzie fair) ale w wyniku takiego oszystwa bylismy zmuszeni odplacic tym samym !
Ogolnie klan Grynet nie szanowal graczy P12 jeszcze na poczatku istnienia grynetu (mniej wiecej rok temu) ile to razy pamietam bylem obrzucany obelgami o lamerstwo cheaterstwo i inne takie ... potem ustalo to po czesciowych skladach grynetu.
Podobnie w lidze CB Grynet oszukiwal czy wykorzystywal sytuacje z innymi klanami, nie mowiac juz o punktualnosci (a przeciez to klan z 1 cafe...) rzucam pare raportow z meczy CB przeciw Grynetowi:
klan [fear]:
"Grynet spoznil sie godzine, co chwile pauzowalismy gre(mecz trwal w sumie 2h40min), gdyz mieli klopoty z pb...."
"...Spodziewalem sie po Grynecie duzo wiecej, zwlaszcza patrzac na ich wyniki w tabeli, mocno sie rozczarowalem, bardzo przecietna gra.
A co do komentarza Elvisa do oficjalnie oswiadczam ze od dzisiaj fear przestrzega regulaminu literalnie, spoznienie 15 minut-walkower, pauzy-10 minut na mape itd. itp., gdyz jak widac poblazliwosc z jaka potraktowalismy Grynet nie poplaca."
[flame]
"...Tak wiec ostateczny wynik to walkower dla Grynetu. W/g mnie nie do konca
sprawiedliwy...jak grynetowi wysiadlo lacze to tez moglismy po 10 min, wyjsc
z serwera i powiedziec ze walkower....no ale nie jestesmy w ClanBase aby sie klocic
tylko dobrze bawic. Jednak z grynetem rewanzu nie zagramy, gdyz inne klany , takie
jak nH, + umia sie dobrze bawic przy tej grze, grynet najwyrazniej nie..."
[quest]
"Coz to spotkanie to jedna wielka pomylka 1 godzinne opoznienie ..."
"GryNet jak zawsze na dobrym poziomie jednak ELVIS wez sie za dopracowanie terminow!!!!!!!!!!! ..."
[S]
Elvisku
Nastepnym razem [przeczytaj zasady bo przez niedopatrzenie mozna latwo przegrac wygrywajac
Z tego co mi wiadomo DUNE mialo podobna opinie w zwiazku z nimi...
Podobnie duuzo do zyczenia pozostawia zachowanie Elvisa kreujac zly obraz klanu P12 na arenie CB pl i nie tylko o sprawe ktorej sa sami winni..
Reasumujac: Gralismy - przegralismy ale gralismy fair. Powolujac sie na zasady ligi CB odnoszacej sie do wszystkich klanow CB klan P12 wygrywa z Grynetem walkowerem za uczestnictwo czlonkow klanu , ktorzy nie byli zarejestrowane.
Zamieszczam zdjecia swiadczace ze walka byla umowiona na 20 (mozna sprawdzic w Clanbase)
oraz ze Riggs i Spider byli dodani po meczu. (21.59 dokladniej)
Z wyrazami szacunku dla czytajacych
[P12]Wolf
Re: Grynet awanturnicy...
quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]Wolf
klan [fear]:
"Grynet spoznil sie godzine, co chwile pauzowalismy gre(mecz trwal w sumie 2h40min), gdyz mieli klopoty z pb...."
"...Spodziewalem sie po Grynecie duzo wiecej, zwlaszcza patrzac na ich wyniki w tabeli, mocno sie rozczarowalem, bardzo przecietna gra.
A co do komentarza Elvisa do oficjalnie oswiadczam ze od dzisiaj fear przestrzega regulaminu literalnie, spoznienie 15 minut-walkower, pauzy-10 minut na mape itd. itp., gdyz jak widac poblazliwosc z jaka potraktowalismy Grynet nie poplaca."
[flame]
"...Tak wiec ostateczny wynik to walkower dla Grynetu. W/g mnie nie do konca
sprawiedliwy...jak grynetowi wysiadlo lacze to tez moglismy po 10 min, wyjsc
z serwera i powiedziec ze walkower....no ale nie jestesmy w ClanBase aby sie klocic
tylko dobrze bawic. Jednak z grynetem rewanzu nie zagramy, gdyz inne klany , takie
jak nH, + umia sie dobrze bawic przy tej grze, grynet najwyrazniej nie..."
[quest]
"Coz to spotkanie to jedna wielka pomylka 1 godzinne opoznienie ..."
"GryNet jak zawsze na dobrym poziomie jednak ELVIS wez sie za dopracowanie terminow!!!!!!!!!!! ..."
[S]
Elvisku
Nastepnym razem [przeczytaj zasady bo przez niedopatrzenie mozna latwo przegrac wygrywajac
Z tego co mi wiadomo DUNE mialo podobna opinie w zwiazku z nimi...
Podobnie duuzo do zyczenia pozostawia zachowanie Elvisa kreujac zly obraz klanu P12 na arenie CB pl i nie tylko o sprawe ktorej sa sami winni..
Reasumujac: Gralismy - przegralismy ale gralismy fair. Powolujac sie na zasady ligi CB odnoszacej sie do wszystkich klanow CB klan P12 wygrywa z Grynetem walkowerem za uczestnictwo czlonkow klanu , ktorzy nie byli zarejestrowane.
Zamieszczam zdjecia swiadczace ze walka byla umowiona na 20 (mozna sprawdzic w Clanbase)
oraz ze Riggs i Spider byli dodani po meczu. (21.59 dokladniej)
Z wyrazami szacunku dla czytajacych
[P12]Wolf
quote:
Napisane oryginalnie przez scorpion.kt
Kto tu robi szum ??? My juz gralismy z GryNet i nie bylo problemow ..... skad ty wogole te pezykaldy wyczasneles .Po co ty to wogole piszesz na board to mozna rozstrzygnac miedzy soba albo z sedziami CB![]()
O ile wiem to Elvis pierwszy sie wypowiadal na dany temat. Czytaj uwazniej dzieciaku posty.
Uwazam ze wygrana nalezy sie P12.
DO WSZYSTKICH:
Gracie w lidze Clan Base a nie jakiejs podworkowej. Zasady to zasady. GryNet na chwile dzisiajsza jestescie lepsi od P12 ale sory przegraliscie. A ty Elvis nie pien sie tak bo sraczki dostaniesz.
Pozdro
ViV .....
quote:
Napisane oryginalnie przez ViV
O ile wiem to Elvis pierwszy sie wypowiadal na dany temat. Czytaj uwazniej dzieciaku posty.
DO WSZYSTKICH:
Gracie w lidze Clan Base a nie jakiejs podworkowej. Zasady to zasady. GryNet na chwile dzisiajsza jestescie lepsi od P12 ale sory przegraliscie. A ty Elvis nie pien sie tak bo sraczki dostaniesz.
Pozdro
quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]Wolf
Ta nie mozemy sie z nimi dogadac, a oni dodatkowo jada nam po tylku durnymi postami itp.....
MSN [email protected]
quote:
DO WSZYSTKICH:
Pozdro
MSN [email protected]
Re: ViV .....
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez scorpion.kt
ViV a ja uwazam ze wygrana nalezy [b] =GryNet= i to jest
ciach
Moj Bardzo znany panie ( specjalnie z malej ) a nie jakis tam ...
Zasady sa zasadami .. na szczescie nie od ciebie zalezy roztrzygniecie sporu .... odsylam cie do lektury zasad Cl
Malo postow wysylam i nie jestem znany ... poniewaz nie floduje boarda smieciami typu hahaha hihihihi moze jak pofloduje to stane sie Kims znanym jak ty o panie i wladco.
A na razie zdaj mature ...
Pozdro wszystkich oprocz panow i wladcow
Moim zdaniem "wy" mowicie komu nalezy sie wygrana poniewaz bardziej lubicie ten klan taka jest prawda....... ! A pozatym tak jak by nikt niegral wedlug zasad to ja niewiem co by sie porobilo juz w tym CSie !
A mnie nie obchodzi twoje zdanie .... znawco ... jak klany nie przestrzegaja zasad to niech graja w swojej wlasnej lidze , a nie zapisuja sie do innej. Sam fakt zapisania sie do CB oznacza ze akceptuja warunki na jakich sa rozgrywane spotkania.
Co do meczu rejestracja musi sie odbywac przed meczem tak aby przeciwna druzyna potwierdzila sklad przeciwnikow przed meczem na stronie. POwiedz mi Miszczu czy zeby stwierdzic sklad w takim razie mam wynajmowac jasnowidza ktory stwierdzi czy akurat aktualizacja trwala 1 h i czy cl przeciwnego teamu zrobil to co obiecywal ??
PO wyniik meczu odsylam ciebie do regulaminu CB
ps. jak ci sie jezyk nie podoba odsylam ciebie do boarda board.jezus.pl
Pozdro
ps.2 ponadto popatrz na forme wypowiedzi Elvisa. Ten jezyk cie nie razi ???? Hipokryto
Ja tylko z takim pytaniem (no dobra z 2).
1.Wolf jak zrobic taki fajny niebieski kolor cb ? (wiem, jestem ciemny )
2. Czy Riggs i Spider sa w BRO czy w GN?
blinq ja mam taki niebieski kolor jak sie zaloguje na CB..
�ycie jest jak g�wno na kole, raz na g�rze, raz na dole
powtorzcie mecz jak na cywilizowane klany pzrystalo, a nie bardaszke robicie i wszystkie bordy csowe juz musza o tym wiedziec
quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- Method
1.Wolf jak zrobic taki fajny niebieski kolor cb ? (wiem, jestem ciemny)
Sorka ze odchodze od tematu
blinq ja mam taki niebieski kolor jak sie zaloguje na CB..
odp na pyt nr. 2 sa w bro i gn
trzymam strone scorpa i rowniez sie z nim zgadzam ze wygrana nalezy sie grynetowi, ale jak juz p12 nie chce zaakceptowac wyniku to wydaje mi sie ze dosyc sensownym wyjsciem bylo by powtorzenie meczu.
Cos mi sie wydaje ze to student , bo mowil cos o zdanej maturze ! No ja ja zdaje w tym roku , ale szczerze , porownanie mojego zachowania z ViVem , jako "maturzystow" , jak by ktos to zrobil to bym sie obrazil !
MSN [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Cos mi sie wydaje ze to student , bo mowil cos o zdanej maturze ! No ja ja zdaje w tym roku , ale szczerze , porownanie mojego zachowania z ViVem , jako "maturzystow" , jak by ktos to zrobil to bym sie obrazil!
Ten pretext ze nie byli wpisani do CB jest kompletnie lamerski. Nie byli i co ? Chodzi o to ze sa w GN !
Poniewaz widze ze lubiecie sie bawic w dedektywow daje wam screen ktory UDOWADNIA iz Spider wraz z Riggsem byli juz PRZED meczem w szeregach GryNetu. Mam nadzieje ze to wyjasni sprawe.
Tak BTW to ludzie wyrobcie sobie opinie neutralne a nie P12 victa jak jest tez na boardzie cs.pl, lame ...
quote:
Napisane oryginalnie przez nemesis.kt
GryNet wygral i tyle !
Ten pretext ze nie byli wpisani do CB jest kompletnie lamerski. Nie byli i co ? Chodzi o to ze sa w GN !
Poniewaz widze ze lubiecie sie bawic w dedektywow daje wam screen ktory UDOWADNIA iz Spider wraz z Riggsem byli juz PRZED meczem w szeregach GryNetu. Mam nadzieje ze to wyjasni sprawe.
Tak BTW to ludzie wyrobcie sobie opinie neutralne a nie P12 victa jak jest tez na boardzie cs.pl, lame ...
quote:
Napisane oryginalnie przez nemesis.kt
GryNet wygral i tyle !
Napisane oryginalnie przez [P12]Ciapa
Cos nie dziala link.....
MSN [email protected]
a ja niczym ksiazkowy wiedzmin zachowuje neutralnosc i nie wypowiadam sie. Lubie i p12 i gn.
Ciapa ten link dziala jeszcze prze kilkunastoma minutami!
Wolf palo zamknij juz jadaczke ! kt i nemesis jest do ciebie 10x lepszy ! I co to mialo byc licz sie ze slowami ? Grozisz mu ? Jestes wlaniety ? Przyjzyj sie moejmu podpisowi i milcz jak nie rozumiesz teog co ludzie pisza i umiesz sie tylko wsciekac i wyzywac , a grozby to sobie mozesz w d***** wsadzc lolku !
Wolf palo zamknij juz jadaczke ! kt i nemesis jest do ciebie 10x
ciach
a wydawales sie powaznym czlowiekiem ...
idz pograj w cos co cie zluzuje jakiegos Mario czy cos ..
Pozdro
quote:
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
[B]
Ciapa ten link dziala jeszcze prze kilkunastoma minutami!
Wolf palo zamknij juz jadaczke ! kt i nemesis jest do ciebie 10x
ciach
a wydawales sie powaznym czlowiekiem ...
idz pograj w cos co cie zluzuje jakiegos Mario czy cos ..
Pozdro
MSN [email protected]
no nikt nie ejst bez winy...
Dobrym wyjsciem z tej sytuacji to powtorzyc ten mecz i bedzie spokuj...
Wolf zasady, zasadami ... Zgodziliscie sie na mecz wiec powinysci zaakceptowac wynik ! To ze goscie nie byli zarejstrowani w CB nie ma przeciez znaczenia. Mysle ze zaden klan nie robil by z tego powodu awantury ... Przegraliscie, pa3ycie , aha, nie ma Spidera i Riggsa w CB a wedlug zasad to jes NIE DOZWOLONE.
No i ??? Co by to zmienilo w yniku gdyby oni byli tam wczesniej zaresjetrowani ? NIC!
ja tam za bardzo nie lubie grynetu (na z wyjatkiem sadama)wiec jestem za p12 (heheh good luck ciapq)
a jesli cos stwierdza wytlumacz co ?
a co do Kitaba... to z szacunkiem sie odnos tesh do takich graczy jak Wolf,jak zauwazylem to Wolfiq zawsze sie wypowiada gdy musi i zawsze jego wypowiedzi maja w sobie duzo prawdy...
cokolwiek by to znaczylo...
Jazz : dzieki Miszczu
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:04.