FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=347)

Posted by [FPP]xen0m on 26-06-2001 00:39:

logitech

wiem ze reklam na boardzie nie powinno byc ale co tam:

http://www.allegro.pl/showitem.php?item=1583470

Posted by oxygen on 26-06-2001 03:04:

Re: logitech

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
wiem ze reklam na boardzie nie powinno byc ale co tam:

http://www.allegro.pl/showitem.php?item=1583470

hehe

co na boomslanga zbierasz ?

ja swoja mouseman sprzedalem na allegro za 143 zety

Posted by [FPP]xen0m on 26-06-2001 12:06:

ja bym chcial ze 100 wyciagnac

Posted by [FPP]RAPTOR on 26-06-2001 12:57:

BTW. Ankieta... co wy na to

Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!

Posted by OGO on 26-06-2001 13:07:

Przydalo by sie. Przdalo. Takie male forum sprzedam, zamienie, kupie i wynajme, tylko ze porzadku by trzeba tam jakos pilnowac.

Posted by mk^hazardous*lizard on 26-06-2001 15:07:

ja nawet za darmo nie chce logitecha

nie moge na tym grac w CS trudniej sie BH robi na mousemanie: ))))

Posted by Quakel on 26-06-2001 16:11:

Xenom/ �le wkomponowa�e� obrazek do og�oszenia. Lepiej popraw to.

Posted by on 26-06-2001 21:12:

A wedlug mnie nie przydalo by sie, na boarda by sciagnelo mase LAM! od tego mamy allegro

Posted by oxygen on 26-06-2001 23:08:

quote:
Quakel

ja cie chyba skads znam...

Posted by OGO on 27-06-2001 11:38:

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
A wedlug mnie nie przydalo by sie, na boarda by sciagnelo mase LAM! od tego mamy allegro

Troche racji masz mastah. Ale wisz mozna by zrobic, chcesz oglaszac to albo musisz miec 400 postow, albo [FPP]Raptor by selekcjonowal. Po drugie my sie tu juz troche znamy, wiemy kto jest kto i od kogos niewiadomo kogo kupowal/sprzedawal nie bende, po trzecie te lamy benda mialy swoj osobny dzial i tam se benda rzondzic =)

Posted by oxygen on 27-06-2001 12:23:

to by bylo cool

ciekawe co na to rap

Posted by OGO on 27-06-2001 22:38:

No i czekamy i czekamy na rozwiniecie pomyslo przez [FPP]Raptor`a i nie widac hmmm =]

Posted by [FPP]RAPTOR on 28-06-2001 01:57:

No i kolejny manewr ktory wymagalby modyfikacji kodu.
Wydaje mi sie w sumie ze bylby porzadek, bez jakis restrykcji.

Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!

Posted by on 28-06-2001 09:53:

<b>OGO</b> taki mi pomysl pasi, tylko co z tym ze ktos kogos oszuka? trzeba by bylo jakies sily porzadkowe... ale i tak masz czasami super pomysly...

Posted by OGO on 28-06-2001 10:46:

bLADE no wiesz sila porzadkowa moge byc ja, jak cos nie przypasi to sie wjazd gogusiowi na chate zrobi i dowidzenia =]

[FPP]Raptor narazie zrob osobny dzial na te ogloszenia i nie bendziesz musial z kodem walczyc. Zobaczymy jak to bendzie dzialac, moze nie trza bendzie kombinowac zabardzo.

Posted by on 28-06-2001 21:34:

ale mi sie niech jechac powiedzmy do szczecina zeby jakies lepka obic... lepiej wylajac takich co zrobia to za nas

Posted by OGO on 28-06-2001 22:55:

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
ale mi sie niech jechac powiedzmy do szczecina zeby jakies lepka obic... lepiej wylajac takich co zrobia to za nas

Wole dzialac samemu, taniej i wieksza satysfakcja z obijania ryjka. A tak na serio to jak sie na chacie takiemu gogusiowi pokarzesz i ze starymi jego pogadasz to od razu mieknie i jest tak jak powinno byc =] Dlatego zawsze osobiscie takie rzeczy zalatwiam wjazdem na chate gogusiom.

Posted by on 28-06-2001 23:27:

heh... ale trza sie w pociagach tluc, portwela pilnowac, a jak przyjedzisz, zapokasz w drzwi i przedstawisz sprawe starym a oni cie wysmieja i trzasna drzwiami to co w tedy? ja wole wysylkowe, masz kwarancje ze dotrze niezwazajac na takie przeciwnosci lusu. a tak na serio to co bysmy zrobili z takim delikwentem?

Posted by deathcrush on 29-06-2001 00:36:

jak to on jedzie na drugi koniec kraju zeby wjeb spuscil i sie bedzie starymi przejmowal? lol
a jak chodzi o kwarancje to wlasnie czytalem w chipie ze koles kupil przez net nagrywarke a w paczce przyszlo stare zjechane radio

Posted by on 29-06-2001 11:11:

hehehe... ale co bedzie jak na boardzie cos takie zajdzie, bedzie na board ze porzadku nie potrafi upilnowac, a nagrywara to jush nie sprawy groszowe...

Posted by oxygen on 29-06-2001 12:04:

xenom cos ta twoja aukcja nie idzie za dobrze...u mnie po tylu dniach bylo juz 90 zetow

a na nastepny juz 130

za slabo rozreklamowales

Posted by [FPP]xen0m on 29-06-2001 22:13:

no wlasnie nie za bardzo wiem gdzie info o tym dac. co radzisz?

Posted by on 29-06-2001 22:18:

eee... moze na glownej stronie w alegro ;-)

Posted by [FPP]xen0m on 29-06-2001 23:11:

jasne, jak zasponsorujesz

Posted by oxygen on 30-06-2001 01:06:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
jasne, jak zasponsorujesz

daj info na q3.fpp.pl

Posted by CE3RDE on 30-06-2001 20:13:

Albo moze popros kogos aby podbil ci troche cene

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by on 30-06-2001 20:32:

:-)
a co bedzie miala ta osoba jak podbije cene? :-)

Posted by CE3RDE on 30-06-2001 20:44:

bLADE hmmm...myszke Raptora?

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by oxygen on 30-06-2001 23:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
bLADE hmmm...myszke Raptora?

chyba xenoma
raptor nie chce sie swojej pozbywac

Posted by on 01-07-2001 09:02:

Nie. Chlopak ma racje. Raptora, xenom zabiera Raptorowi jego myske i da temu co cene podpil :-)

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:43.