FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3490)
CS i co jeszcze
Wiem jesteście pewnie super w CS'a ale poza Counter-strikiem w co jeszcze gracie bo ja w Diablo2 LoD i Q3

Re: CS i co jeszcze
quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
Wiem jesteście pewnie super w CS'a ale poza Counter-strikiem w co jeszcze gracie bo ja w Diablo2 LoD i Q3

taaa RTCW zarąbista gierka singla 2 razy przeszedłem ale singl to banał a multiplayer troszke nie dopracowany...

Ja gram CS, ale umnie nauka potem CS (lol ja to powiedzialem ?
). Pozatym to MALYSZ 

W Diablo2 wymeczylem postac do 93 poziomu , a na jednym modzie znalazlem takie przedmioty , ze kumple mnie blagaja od 4 miechow od kiedy nie gram w diablo , zebym im je dal !
A oprocz tego to czekam na pelna wersje Medal of Honor - demko bylo EXTRA !!! !
Na singlu to w EU2 ( Europa Universalis ) gra troche bardziej na inteligencje , no conajmniej na myslenie i to w wiekszym stopniu jak cywilizacja , tazke polecam !
Oprocz tego RTCW oraz o dziwo Red Faction troche pomeczylem , dosc przyjemna gierka !
MSN [email protected]
A no od czasu do czasu z RedruM'em 1 on 1 zagram SC, UN2, Diablo2.

ja gram w RTCW, ogolnie ciekawe jest!
takto to jesszcze troche FIFA 2002,
troche Harry Potter (ale kijowe koncze z tym
)

AVP2 troszku, ale po formacie jakos nie mam czasu zainstalowac
Redfaction pomecyelm, ale w mp glownie, anwet fajna sprawa, ale nudne sie robi....
Po za tym q3(promode) i czasem w vq3, ale malo.
Czekam na medala honora
moze bedzie w nim to cos co mnie przykuje na dlugie godziny 
Aha i CS:condition 0! Ta gra bedzie rzadzic juz to wiem(mam nadzieje)
A i SAPER non stop! na polu z 10 minami narazie, ale juz niedlugo bede na bardziej zaawansowanych planszach grac 
Dst, nie chowaj sie na GaduGadu! Miales byc wieczorem

Scotch me tea who you yeah Bunny
quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Czekam na medala honoramoze bedzie w nim to cos co mnie przykuje na dlugie godziny
IMO RTCW r0x 
quote:
Napisane oryginalnie przez MLS
Dst, nie chowaj sie na GaduGadu! Miales byc wieczorem![]()
![]()
ja gram, ostatnio nawet wiecej niz w kantera
, w najlepshego menadzera pilki........championship manager
......kilka godzin dziennie....no i malysh tesh mosi byc

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"
quote:
Eee... gralem w SP demo i musze stwierdzic ze gra wyglada ch*****IMO RTCW r0x
![]()
! Mi sie w niej podoba realzim , szturmy grupowe nawetw SP , dopracowane ataki czolgow ( wywali dziure w sciane po tym jak sie schowalem w budynku ) , drzazgi lecace z drzwi , odlamki z granatow itd. itp. oraz bdv dobor broni i wspaniale rozwiazanie snajperki sprawiaja ze gra jest niesamowita i juz nie moge sie jej doczekac !__________________
[email protected]
GG 1123174
ICQ 122973095
MSN [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
ble ble ble wiem cpo robie! Musze ukrywac sie pzred rozpalonymi fankami! Straszne sa te kobiety![]()

quote:
Teraz to sie "kobiety" nazywa???![]()
D:
Re: CS i co jeszcze
quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali

ja tam procz ceesa pykam jeszcze w q3 cpm , tylko narazie nie dzialajo serwery WoA i jestem zmuszony rozwalac xaero na lanie. Czasem jeszcze zagram sobie z qmplem ale to sporadycznie....
quote:
Napisane oryginalnie przez c35
ja tam procz ceesa pykam jeszcze w q3 cpm , tylko narazie nie dzialajo serwery WoA i jestem zmuszony rozwalac xaero na lanie. Czasem jeszcze zagram sobie z qmplem ale to sporadycznie....

, poza tym troszke w RTCW i czasem Combat Flight Symulator 2 oraz czekam na Silent Huntera II. Oj bedzie sie dzialo.
A ja gram w Q3pro nawet gralem w to 2 lata ale juz nie teraz tylko AvP2, Wolfenstein2,q2 czasem no i oczywiscie Starcraft 
niemaly zbiur w te gry w singla miom zdaniem nie da sie grac ja gram w multika i w necie tylko w wolfa2 przeszedlem singla P a tak to nic ...
))
ale ostatnio gralem w azure shep zajebisty dodatek do HL lepsza fabula niz w samym HL
no i klasyka UNREAL bosze jaka grafika wymiekam jak widze te latarnie i efekt lustra i niebo i wogole
test

When you frag ...... use DRAG ! 
ja se gram w stare giery ostatnio
tj. Return Fire, liero
a czasem w project igi no ale przede wszystkim w CS'a 
Ja gram w sapera.
Czekam az wyjdzie wersja 3D

A ja obecnie gram w FULL WERSJE MEDAL OF HONOR Alied Assualt! ZARÓWNO SINGLEPLAYER JAK I MULTIPLAYER (narazie tylko po lanie) stoja na bardzo wysokim poziomie. Jest to dla mnie gra nr 2 po CS sie...
MSN [email protected]
Gram D2, Q3, CS, AVP1/2 i SC
MoH

ja pykam w ownujacego q2 ale pingi niestety mam coraz gorsze i ostatnimi czasy pykam w co innego. troche sc po lanie (z doswiadczeniami z battlenetu
), troche avp, troche sof...wszystkiego po trochu 
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:30.