FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3515)
Rekord w długości gry w Wolf-a (34 h)
Prawie 36 godzin pod rząd od soboty 12.01.2002 do niedzieli - nie licząc dwugodzinnej przerwy na spanie w niedziele pomiędzy 8.00 a 10.00 ( Większość gier na serwerze Taq Katowice i Orc ). W sobote przyszedłem do pracy na 10.00 . Godziny pracy firmy w sobote są od 10.00 do 14.00 . Ne było dużo klientów także nikt mi nie przeszkadzał . Po 14.00 kiedy teoretycznie powinienem skończyć prace szaleństwo zaczęło się na dobre . Nie licząc klilku telefonów do rodziny że zaraz wracam.
Ktoś może pomyśleć że jestem chorym człowiekiem ale na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć że muszęw wziąść miesieczny rozbrat z Wolfem ze względu na zbliżającąsię sesje na studiach zaocznych i zmiane pracy ( w której chyba niestety nie będę mógł już tak dowoli korzystać z netu , a gra na modemie to g...no nie gra ) . Kiedyś dawno dawno temu w czasach Q1 Q2 też się pogrywało całymi nockami ale przynajmniej dla mnie rewelacyjny QuakeWorld nie wciągnął mnie na tyle żeby grać pod rząd ponad 30 godzin .
Słyszałem kiedyś o gościu z USA który umarł przed ekranem przy Counter-Strike-u . Grał chyba pare dni bez przerwy - posilał się amfetaminą . Ponieważ w Counter-Strikea prawie wogóle nie grałem zastanawiałem się co to za walnięty maniak który przy jednej grze może grać pare dni pod rząd . Teraz po miesięcznym graniu w Wolfa ( szkoda że tak późno zacząłem - najpierw zagrałem w pełną wersje a później w test )) ) mogę zrozumieć tego gościa . W końcu Counter-Strike i Wolf są troch do siebie podobne i wciągające jak wir w wannie po wyjęciu korka .
Nie wiem czy na 36 godzinach skończyłoby się gdyby nie to że w poniedziałek znów musiałem iść do pracy i przynajmniej dobrze się wykąpać
"Why drink and drive if you can smoke and fly ? "
GG 1763434
Re: Rekord w długości gry w Wolf-a (34 h)
quote:
Napisane oryginalnie przez Swiety
Prawie 36 godzin pod rząd od soboty 12.01.2002 do niedzieli - nie licząc dwugodzinnej przerwy na spanie w niedziele pomiędzy 8.00 a 10.00 ( Większość gier na serwerze Taq Katowice i Orc ). W sobote przyszedłem do pracy na 10.00 . Godziny pracy firmy w sobote są od 10.00 do 14.00 . Ne było dużo klientów także nikt mi nie przeszkadzał . Po 14.00 kiedy teoretycznie powinienem skończyć prace szaleństwo zaczęło się na dobre . Nie licząc klilku telefonów do rodziny że zaraz wracam.
Ktoś może pomyśleć że jestem chorym człowiekiem ale na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć że muszęw wziąść miesieczny rozbrat z Wolfem ze względu na zbliżającąsię sesje na studiach zaocznych i zmiane pracy ( w której chyba niestety nie będę mógł już tak dowoli korzystać z netu , a gra na modemie to g...no nie gra ) . Kiedyś dawno dawno temu w czasach Q1 Q2 też się pogrywało całymi nockami ale przynajmniej dla mnie rewelacyjny QuakeWorld nie wciągnął mnie na tyle żeby grać pod rząd ponad 30 godzin .
Słyszałem kiedyś o gościu z USA który umarł przed ekranem przy Counter-Strike-u . Grał chyba pare dni bez przerwy - posilał się amfetaminą . Ponieważ w Counter-Strikea prawie wogóle nie grałem zastanawiałem się co to za walnięty maniak który przy jednej grze może grać pare dni pod rząd . Teraz po miesięcznym graniu w Wolfa ( szkoda że tak późno zacząłem - najpierw zagrałem w pełną wersje a później w test)) ) mogę zrozumieć tego gościa . W końcu Counter-Strike i Wolf są troch do siebie podobne i wciągające jak wir w wannie po wyjęciu korka .
Nie wiem czy na 36 godzinach skończyłoby się gdyby nie to że w poniedziałek znów musiałem iść do pracy i przynajmniej dobrze się wykąpać
GG: 1394962
Co do ocen na boardzie ... jedynki mile widziane
Re: Re: Rekord w długości gry w Wolf-a (34 h)
quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Shiro
jest jakies demko?...bo ja nie wierze![]()
a tak btw bywaly czasy kiedy sie 128h gralo wiec nie jestes jakis mastah![]()
Napisane oryginalnie przez Swiety
A co miałem nagrać demko o wielkości kliku gigabajtów
Można poprosić o logi administratorów serwerów .
I wcale nie mówię że jestem jakiś mastach
No mnie sie tylko udalo najdluzej zagrac przez 72 godziny(3 dni dla niekumatych) zreszta to co napisal Shiro o tych 128 godzinach czy jakos tak to faktycznie moge to potwierdzic tyle nabil na swoim liczniku
twardy gosciu
(ale to niestety byly czasy PSX'a....PSX&
S2 RULLA
)
quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
No mnie sie tylko udalo najdluzej zagrac przez 72 godziny(3 dni dla niekumatych) zreszta to co napisal Shiro o tych 128 godzinach czy jakos tak to faktycznie moge to potwierdzic tyle nabil na swoim liczniku
twardy gosciu
(ale to niestety byly czasy PSX'a....PSX&
S2 RULLA
)
(kto by przypuszczal, ze bede sie chwalil tak idiotycznym "osiagnieciem" :-P)
Re: Re: Czasomieszzzz:)
quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
taaaato byly czasy
poltora roku temu przy gierce Chrono Cross spedzilem 128 godzin bez snu ale z przerwami na jedzenie kawe i lanie
demka nie ma![]()
Ja tam nie wyskoczę do was z moim maxymalnym wynikiem - 12h ( bez ŻADNEJ przerwy - toż to maniactwo , wiem :> )
Ten mój wynik ma się tak do waszych , jak porównanie formy Małysza do tego SS-mana no jak mu tam ... Hanni Himmler
))
nieno .. to ja nie mam czym sie chwalic
rekord to jakies 52h grania z przerwami (na wc, zarcie, i cole
we Frontiera na starym dobrym ST :>>>
jej ... ile to lat temu bylo
ktos pamieta?
pozdrawiam
A ja myslalem ze tylko ja jesntem " nienormalny" bo potrafie siedziec 32 godz przy wolfie :p
Ale przy wasz czuje sie mietki
Mój rekord to tylko 18,5h ale przerwy były tylko kilkunastosekundowe na odlania. Zero żarcia, ani odpoczynku dla oczu. Ale i tak jestem maleńkim ziarenkiem przy Was...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:25.