FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=15)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3538)
Quake ]II[
Slyszalem ze w quake 4 nie bedzie najlepszej broni - raila!
Why???
Co sie stanie z graczami q2? Przeciez w q2 rail rzadzi!!! Jak masz dobrego raila to rzadzisz na mapie... W q3 (moim zdaniem) bazooka ma wiecej do powiedzenia...
To brak raila spowoduje to, �e wszyscy wyjadacze q2 beda musieli sie uczyc na nowo grac... tak?
Quake2 RuleZ
Napisane oryginalnie przez Y-A-H-O
chyba nie masz o czym pisac ze zakladasz taki bezsensowny topic
o kto powiedzial, ze mamy grac w q4? wiekszosc nie ma wystarczajacych kompow (ja akurat mam ale i tak nie mam zamiaru)
Hmm. tez prawda.
Ja nawet w q3 nie pociskam, ale nie przez kompa tylko przez zapach :S
quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
Skoro jednak jush nawet nie ID soft. robi q4 to hmm. wyjdziekaszanka moze calkiem nowa i fajna...
lol rtcw jest chyba na poprawionym enginie q3
wlasnie byla straszna jatka bo sie all. oburzyli ze nie id robi q4 (tak syshauem) :S
Slyszalem ze q4 najpierw wyjdzie na X-box'a...
Napisane oryginalnie przez Y-A-H-O
Jatez uwazam ze zapach Q3 jest malo przyjazny![]()
Ehh nie macie racji tak samo gracze q3 moga powiedziec o q2 ... a co do q4 to jak to nie bedzie juz robilo ID Soft to nie bendzie juz ten quake co q1 q2 q3 ... i jescze 1 podbno q4 ma byc only singiel ..
... i jescze 1 podbno q4 ma byc only singiel ..![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
CO??? W to nie uwierze nikomu dopuki nie zobacze. Przeciez to bez sensu. Wszyscy wiedza, ze najlepsza zabawa to multi. Malo kto gra w singla. Jezeli to prawda to q4 bedzie pomylka stolecia.
Co fakt to fakt... single to nie to co multi poza tym ja np. mam slabe acc z raila i najbardziej lubie rakiete... ale moze Q4 bedzie dobre? Ja slyszalem, ze ma byc wzorowane na Q2 wlasnie, a nie na rozowym, swiecacym, ***owym, kiszastym, dyskotekowym Q3
Nie wiem czy masz racje (tzn. czy dobrze slyszales), ale ja takze wolalbym gdyby bylo blizsze q2 niz q3.
Tak wogole to ja tesh sie moge wypowiadac o Q3 bo quasi-singla przezedlem z palcem w... oku a w multi gralem jeszcze jak byl test... potem mnie znoodzil (tzn po 2 tygodniach od wyjscia
)
Ostatni post yoshiego ?
ALe i tak jak q4 nie bvendzie robilo id to juz nie bendzie to ten sam quake a co do opinni ze nie bendzie multi zgadzam sie z wami ale cooz ... ja myslalem na 1 posmyslem zeby xsywy byla na pass tak jak w bw ... bylo by zajbiscie . moze napisac petycje do tej firmy co bendzie robilo q4 ?
Ostatni post yoshiego ?![]()
Nie ma sie co martfic do 25000 jeszcze troche Yoshiemu zostalo
quote:
Napisane oryginalnie przez Burning
Nie ma sie co martficdo 25000 jeszcze troche Yoshiemu zostalo
![]()
Yey ... ale wy ludzie dziwni jestescie
Wyszla jedna gra to od razu klapki na oczy i reszta jest be
Takie fajne tu posty widze w stylu - jak wyjdzie q4 to i tak nie bede w to grac itp ... bosz ...
Nie fajnie jest sobie zycie urozmaicac? Ja gram we wszystkie kwaki + rtcw i stwierdzam ze kazda z tych gierek jest zajebista
whoiseK!
quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Yey ... ale wy ludzie dziwni jestescie![]()
quote:
Wyszla jedna gra to od razu klapki na oczy i reszta jest be![]()
Takie fajne tu posty widze w stylu - jak wyjdzie q4 to i tak nie bede w to grac itp ... bosz ...![]()
quote:
Nie fajnie jest sobie zycie urozmaicac?Ja gram we wszystkie kwaki + rtcw i stwierdzam ze kazda z tych gierek jest zajebista
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez R4ff
Ufff juz mysalem![]()
HMmm dlaczego lol ?
[M]ALien "BAQ To Lamy ..... (koles nie wie co to BAQ) rotfl
3. Nie gram tylko w Q2 (jeszcze jest StarCraft)
4. Moj sprzet jest za slaby na nowosci
omg
znowu wiadomo, ze to 'kwestia gustu' i niekonczaca sie polemika jest zbedna
ja nie polemizuje, ja odpowiadam na stawiane mi zarzooty to bylo zartobliwe, ironiczne, z takim... zartobliwym podejsciem do tematu i to tego, ze to w ogole pisze
Hmm ja tam bende gral w q4 jak wyjdze
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:08.