FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3542)
Burn Out
Kiedys dawno temu Sweeper (pozdro ) dal w Fpp Zone tekst xfoo (tez pozdro
). text mowil o tym ze quake przejadl mu sie. Czytajac w ten text nie moglem uwierzyc. Myslalem ze mi nigdy nic takiego sie nie stanie i zawsze bedze cieszyl sie gra jak jakis gówniaż z cukierków
. Pare dni temu wlaczylem quaka po dluzszej przerwie (cwiczylem do turnieju w SC) i nie cieszyl mnie jak kiedys!!! Wydawal mi sie monotonny i nudny!!! Jak jest z wami? Czy mieliscie kiedys cos takiego i czy to przechodzi? Moze powinienem isc do lekarza
(ostatnie zdanie to dźołk
)
raz się odłączyłem na jekieś 2 tygodnie.
efekt: wracam z wakacji i kazdego jednego co mine łoił wśród kumpli, teraz łoje ja, mysz jakoś lepiej trzyma trasy lotów na ulubionej cpm1a nagle licznik z 430 średnio skacze na 530 średnio. skuteczność rakietowa (górna granica) skok o 10% z 60% na 70%.
odpocznij chłopie a potem, co tu dużo mówić, jak już zaczaiłeś jak skakać, celować i wogóle wymiatać, to zawsze to bedzie powracać ;-).
miłego odpoczynku,
hubert.
Ej, chłopaki, nie straszcie mnie...
pograj w pilke
pozaczepiaj jakies panienki
porozmawiaj z lekarzem
to ci przejdzie
Str4y
mail: [email protected] (jesli niektorzy nie wiedza to d00min pisze sie przez dwa zera )
www: www.q3world.ngd.pl
pojebalo cie stary? graj w to bw ,pomaniakujesz jeszcze z pol roq i bedziesz moze w top-32 na jkims turnieju ,a q3 sux ^^
Napisane oryginalnie przez emi
...a q3 sux ^^
odpocznij troche... po jakims czasie zawsze q sprawia wieksza przyjemnosc niz kiedys
° http://gazi.deviantart.com °
Zgodnie z przyslowiem co za duzo to niezdrowo!
Odpocznij jak radza Ci inni i bedzie ok.
Lekarz tez moze byc dobry
quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
emi fakt- ale moze nie tyle q3 sux, co cpma sux bo q3 1/1 bylo bardzo fajne na cpm 1.0 i 1.17 a teraz duelki na cpma sa "schematyczne, beznadziejnie nudne i prostackie."
TDM juz nawet mi sie spodobalo ale po rozegraniu 150 meczu na dm6 troche moze sie znurzyc.
wczoraj gralem i doszedlem do wniosku ze jush nie wroce do quaka. rozwalil mnie gosciu ktory jest cieniolem, i to nie przez to, ze sie polepszyl tylko ze ja lazilem bezsensownie po mapie - nawet stife jumpów nie robilem. **** MAC!!! ta gra juz po prostu mnie nie cieszy.
Eee - o taki czyms jak FFA to nikt juz nie pamieta... tam schematycznosci nie ma...
ja tez uwielbiam ffa
co do rtcw to tez rulz giera - zwlaszcza muli
Ale tak wogole to xfoo nie mowil, ze mu sie Q3 przejadlo, tylko zauwazyl, ze jest uzalezniony od kompa. Nie tylko Q3. Sam to mialem w wakacje. Teraz nie gram juz duzo, wiecej robie roznych rzeczy. Ale pograc sobie lubie.
A FFA ownz j00 4ll!
Tak btw - jesli czujecie ze wam sie nie chce juz grac w Q3 to na pare dni zostawcie to dla innej gry Ja tak zrobilam, gram teraz w RtCW a jak wlaczam Q3 to tak mi sie fajnie gra
Tak btw - jesli czujecie ze wam sie nie chce juz grac w Q3 to na pare dni zostawcie to dla innej gryJa tak zrobilam, gram teraz w RtCW a jak wlaczam Q3 to tak mi sie fajnie gra
![]()
ja q3 wlaczam moze raz na 2 tyg
takto nie mam za bardzo czasu...a jak juz troszke mam to gram w diablo
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
ja q3 wlaczam moze raz na 2 tyg
takto nie mam za bardzo czasu...a jak juz troszke mam to gram w diablo![]()
Świec płomienie próżno się złocą... nie skrzypną drzwi...
quote:
Napisane oryginalnie przez ereaser
kim chodzisz,barbarzynca,paladyn...?
ja tez w d2 gram czrodziejka
ja tez w d2 gram czrodziejka![]()
Ke ? przeciez jasne jest ze quake nie ma przynosic przyjemnosci tylko to jest praca. jak nie grasz 24/7 to nie masz efektow trzeba grac i grac. quake juz mi przestal przynosic jaka kolwiek radosc kilka lat temu ...
A czy naprawde musza byc efekty?
Ludzie przeciez gry tworzy sie po to aby sprawialy ludziom przyjemnosc! Aby bylo fajnie! A to tylko jakies gupie ludzkie cos w mozgu mowi wam ze trzeba byc lepszym i lepszym Gra sie dla zabawy a nie dla... no wlasnie... dlaczego?
Napisane oryginalnie przez Saari
A czy naprawde musza byc efekty?![]()
Ludzie przeciez gry tworzy sie po to aby sprawialy ludziom przyjemnosc! Aby bylo fajnie! A to tylko jakies gupie ludzkie cos w mozgu mowi wam ze trzeba byc lepszym i lepszymGra sie dla zabawy a nie dla... no wlasnie... dlaczego?
![]()
Napisane oryginalnie przez mateuszqw
quake juz mi przestal przynosic jaka kolwiek radosc kilka lat temu ...
quote:
Napisane oryginalnie przez mateuszqw
Ke ? przeciez jasne jest ze quake nie ma przynosic przyjemnosci tylko to jest praca. jak nie grasz 24/7 to nie masz efektow trzeba grac i grac. quake juz mi przestal przynosic jaka kolwiek radosc kilka lat temu ...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:32.