FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3547)
Mlodsi nie moga grac w CSa ?
Dzis jak codziennie zostalem wyzywany od gowniarzy maluchow .... Mnie to juz powoli wqurza co to ma byc ? Nie moge gadac nawet prze mikro ? Za kazdym razem jest tak ze sie nabijaja z mojego glosu Czy glos jest wazny ? No chyba nie - nie dla mnie wedlug mnie sie licza umiejetnosci i mam nadzieje ze tym tematem osiagne to ze starsi beda respektowac mlodszych. Mam nadzieje ze osiagne moj cel :|
quote:heh...wiem cos na ten temat bo przez mikrofon mam troche dziecinny glosik
Napisane oryginalnie przez scorpion.kt
Dzis jak codziennie zostalem wyzywany od gowniarzy maluchow .... Mnie to juz powoli wqurza co to ma byc ? Nie moge gadac nawet prze mikro ? Za kazdym razem jest tak ze sie nabijaja z mojego glosuCzy glos jest wazny ? No chyba nie - nie dla mnie wedlug mnie sie licza umiejetnosci i mam nadzieje ze tym tematem osiagne to ze starsi beda respektowac mlodszych. Mam nadzieje ze osiagne moj cel :|
ehh...
ja tam nikomu nic nie mowie
chyba ze ciagle pisze jakies glupoty (albo gada przez mikrofon)
hehe :+D oni dobrze mowia o tym ze jak sie ma malo lat to jakis idiota cie wyzywa takich ludzi gra duzo ja tam mam 14 lat ale mam respetkt bo nikt juz nie mowi ile mam lat tylko jak kroje PP
nie przejmuj sie scorp oni niedlugo spowazneja a jak nie to im dojeb tak najlatwiej
zaix a kto wyzywa mnie od cienkich glosik�w co caly slizg sie pluje ale nieszkodzi
ThX
Napisane oryginalnie przez [SlizG.Hucker]
zaix a kto wyzywa mnie od cienkich glosik�w co caly slizg sie plujeale nieszkodzi
Re: Mlodsi nie moga grac w CSa ?
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez scorpion.kt
[B]Dzis jak codziennie zostalem wyzywany od gowniarzy maluchow .... Mnie to juz powoli wqurza co to ma byc ? Nie moge
ciach
Cze
to nie chodzi o twoj wiek ( jak inni sadza inaczej to idioci ) ale pomysl jestes przed mutacja wlasnie mam kogos rozwalic i nagle slysze ostre piszczenie ( cienki glosik dracy sie do mikrofonu ) w sluchawce to mnie szlag trafia )) ( dostaje zawalu bo na ogol dra sie nagle ) a potem daje mute na tego nicka.
Pozdro
ja gram zawsze bez komunikacji glosowej zeby mi jakis dzieciuch nie piszczal za uszami ;p
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.
Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))
hehehehe
1. Ogolnie wiek tu nie ma zanczenia , popatrz jak kosi Neo , ktory ma 14 lat , wielki wymiatacz , nikt tu nie kwestionuje jego , czy twojej gry w csa !
2. ViV tutaj powiedzial o przerazliwosci glosu , co dziala na nerwy ! Ja mam troche podobne zdanie , ale patrzec pod innym katem . Jak tu zachowac powage i nie pokladac sie ze smiechu na ziemi , gdy ktos w wieku 14 lat piszczy przez mikrofon , a najwiekszy kabaret byl , gdy jakis dzieciak ( nie wiem chyba ponizej 10 ) piskliwym glosikiem co chwile cos mowil przez mikrofon ! Tego nie mozna zniesc , ani sie skupic , ani nasluchiwac ......
3. Ogolnie to gra tak i to super i nie ma tu nic do podwazania , ale mikrofonu nie uzywajcie do przejscia mutacji za czesto
!
MSN [email protected]
E tam. Mi nie przeszkadza jak voice'a uzywa ktos stosunkowo mlody... no chyba ze ma zabojczo piskliwy glos... wtedy pomaga tylko opcja "mute"
Osobi�cie nic nie mam przeciwko m�odszym graczom, bo wcale nie musz� by� odrazu gorsi, czasem wr�cz przeciwnie. Nie wa�ne czy masz 5, 10, 20 czy 50 lat, wa�ne �eby� si� dobrze bawi� i innym te� pozwala� si� bawi� przy grze. Ludzie cz�sto o tym zapominaj�...
hehe :+D oni dobrze mowia o tym ze jak sie ma malo lat to jakis idiota cie wyzywa takich ludzi gra duzo ja tam mam 14 lat ale mam respetkt bo nikt juz nie mowi ile mam lat tylko jak krojePP
nie przejmuj sie scorp oni niedlugo spowazneja a jak nie to im dojeb tak najlatwiej![]()
BTW: Scop podaj mi swoje gg to se pogadamy
quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Kitab
1. Ogolnie wiek tu nie ma zanczenia , popatrz jak kosi Neo , ktory ma 14 lat , wielki wymiatacz , nikt tu nie kwestionuje jego , czy twojej gry w csa !
2. ViV tutaj powiedzial o przerazliwosci glosu , co dziala na nerwy ! Ja mam troche podobne zdanie , ale patrzec pod innym katem . Jak tu zachowac powage i nie pokladac sie ze smiechu na ziemi , gdy ktos w wieku 14 lat piszczy przez mikrofon , a najwiekszy kabaret byl , gdy jakis dzieciak ( nie wiem chyba ponizej 10 ) piskliwym glosikiem co chwile cos mowil przez mikrofon ! Tego nie mozna zniesc , ani sie skupic , ani nasluchiwac ......
3. Ogolnie to gra tak i to super i nie ma tu nic do podwazania , ale mikrofonu nie uzywajcie do przejscia mutacjiza czesto
!
![]()
Re: Re: Mlodsi nie moga grac w CSa ?
quote:
Napisane oryginalnie przez ViV
[quote]Dzis jak codziennie zostalem wyzywany od gowniarzy maluchow .... Mnie to juz powoli wqurza co to ma byc ? Nie moge
ciach
Cze
to nie chodzi o twoj wiek ( jak inni sadza inaczej to idioci ) ale pomysl jestes przed mutacja wlasnie mam kogos rozwalic i nagle slysze ostre piszczenie ( cienki glosik dracy sie do mikrofonu ) w sluchawce to mnie szlag trafia)) ( dostaje zawalu bo na ogol dra sie nagle ) a potem daje mute na tego nicka.
Pozdro
np.
Go Go Go, Oslaniac mnie!!!, AAAAAAA ida, szybko, wbiegamy weszyscy razem!!!
nei mowie ze to ty tak mowisz ale taki jest stereotyp...
Lole graja
quote:
ViV nie zgdzam sie z wypowiedzia ... z reguly malo gadam (krotko i konkretnie) glos mi sie ostatnio zmienil tak mowi BQ ;) Wiec jak wy mowicie zebym sie nie przejmowal to pewnie macie racje.
Izzy: 1344074 (GG)
Scorpion... nie napisze ci zebys sie nie przejmowal...
Skoro znajdujesz sie w srodowisku w ktorym nie wszyscy sa jednakowego wzrostu, wieku, koloru to zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie uwazal ze ta roznica jest na jego korzysc... stary przyzwyczajaj sie do tego.... bedzie ci latwiej pozniej jak w realu zderzysz sie z prawda o ludziach.... sorry ale takie jest to popie....ne zycie.... wez sie w garsc, nie reaguj czy co..sam musisz znalez na to metode... mozesz sie chowac ale to tak jakbys sie wstydzil(nikt nie mowi ze nie mozesz sie wstydzic)...mozesz sie wkurzac na tych ludzi ale zapewniam cie ze to nic nie zmieni a moze nawet pogorszy bo niektorych cieszy robienie komus na zlosc.... pamietaj jednak ze kiedys przyjdzie dzien ze zrozumiesz ze jestes juz stary i bedzie ta chwila ze zatesknisz za tym zeby ktos cie zwymyslal od malolatow(hoh..mnie juz to powoli dopada.. tesknie za pieprzonym dziecinstwem gdzie wszystko mialo rece i nogi na miejscu)...
to tyle..(jezus nawet moj tekst wyglada jakby go dziadek napisal)
quote:
Napisane oryginalnie przez ViV
Nie bardzo cie rozumiem ja mowilem o dzieciakach z cienkimi glosami a ty mi mowisz ze nie masz cienkiego wiec moj post ciebie nie dotyczy. Wiec jak ciebie nie dotyczy to powiedz mi w ktorym miejscu sie z nim nie zgadzasz ? i dlaczego ?
Pozdro
quote:
Chodzi mi o to ze powoli mi sie zmienia glos nie mam juz takiego piszczacego ale jeszcze nie mam porzadnego .... po prsotu mnie wnerwia to ze sobie gram a oni cos gadaja o moim glosieSami byli w moim wieku a kiedys im ktos inny tak robil to sie na nas "wyzywaja"
quote:
Napisane oryginalnie przez Beaker
No nei weim ja tam sie nie wywywam bo nikt mi tak nie robil a zreszta jak zaczolem garc w cs to juz mialem pozadny glos![]()
back from the death
hehe uwielbiam jak ktos spiewa przez micr.....(np |CS|Dragon ktory pieknie spiewa koledy PPPP) a tak btw to ja tez mam prawie 14 lat i olewam takich ludzi z g00ry i tobie scorp tez to radze
pozdro
Dzieci do piaskownicy a nie do CS!
A tak na serio to 3majcie sie malolaty(sam tesh nie jestem taki stary ), bo bycie mlodszym jest odbierane jako bycie kims gorszym... Musicie walczyc jak lwy o swoje i nie dawajcie sie starym dziadom
I niech moc bedzie z wami!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:01.