FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3580)
Cs 1.4
co byscie chcieli by sie zmienilo w CS 1.4 co doszlo, co odeszlo, a co zostalo...???
Pozdrawiam
quote:
Napisane oryginalnie przez Beaker
co byscie chcieli by sie zmienilo w CS 1.4 co doszlo, co odeszlo, a co zostalo...???
Pozdrawiam
ja osobicie chcialbym ale to bardzo zeby doszly jakies bronie bo juz troche nudzi mi sie ak47 i m4 chcialbym czyms inny moc wymiatac... no i to wytracanie szybkosci przy skoku moze to i zda egzamin a jak nie to mozliwe ze nei ebdzeimy meili juz takiej wladzy nad postacia w locie jaka jest dotychczas. Skiny moglyby sie nie zmieniac bo to znow od nowa sie przyzwyczajac troche syf.
takie ejst moej zdanie czekam na odpowidzi...
...a tak serio to mogliby poprawic kod tak zeby weliminowac najczestrze bledy przy laczeniu sie do serwerow...od wersji 1.3 polaczenie z serwerwm (przynajmniej u mnie) graniczy z cudem... Udaje mi sie raz na jakies 10-15 prob...(czasem jak komp ma dobry chumor to lacze sie juz za drugim razem..
)Tak wiec ogulnie mi najbardziej zalezy na poprawie stabilnosci CS'a...
ja bym chcial zeby mozna bylo robic hedy z flashbagow...
MSN [email protected]
Ja bym chcial zeby dorzucili kilka modeli bronii , a niepodoba mi sie zwolnienie podczas lotu no i ten celownik do snajperek , bo to juz kicha bedzie jak taki koles bedzie szedl z AWM i czyscil - wolno ale skutecznie.
quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Kitab
To juz w 1.3 mozna! Jak gracz ma malo hp i rzucisz go granatem w glowe to mu zabieze 6-9 hp ! Mi juz sie pare headow od smoke'a czy flasha zdazylo
!
To juz w 1.3 mozna! Jak gracz ma malo hp i rzucisz go granatem w glowe to mu zabieze 6-9 hp ! Mi juz sie pare headow od smoke'a czy flasha zdazylo
!
A tak wogole jaki cs nuie bedzie i tak bwede w niego gral raczej
no wlasnie, w 1.4 powinno byc pare naprawde potrzbnych zmian!
po 1. powinno sie postarac wyeliminowac jak najwiecej bugow!!!
po 2. nowe bronie....hmmm...moze wyrzutnia rakiet
po 3. skiny sa dobre i moga zostac! choc nie! przydalyby sie drobne zmiany przy nich!
po 4. pewnie dojda nowe mapki, mam nadzieje ze bedzie ich wiecej, ze beda ciekawe i przyjma sie na serverach, tak jak chocby de_rotterdam w CS 1.1 (teraz juz pomnialem o nim...chlip...)
P.S kitab skad amsz takiego duzego avatera???? ja tsh takiego chce?? dogadales sie z administratorami?
MSN [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Kitab
wystarczy ze zamiast jpg umieszczasz bmp i wtedy jest dowolnych rozmiarow ale plik nie moze miec wiecej jak 50 KB !
quote:
Napisane oryginalnie przez c35
...zeby zniknal kalach, z ktorego nie umiem strzelaci jeszcze pare innych rzeczy.....
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.
Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))
quote:
Napisane oryginalnie przez SnipeR
niestety nie masz racji mp5 wymaga wiecej umiejetnosci niz kalah
wezmy pod uwage teoretyczna sytuacje ze jest lama ktora mam zeza i cienki refleks i wali do kolesia ktory dobrze sttrejfuje to wedlug mnie wieksze szanse ma zasadzic heada z kalaha niz z mp5
boshe czlowieku co ty mowisz... kalach to jedna z najbardziej fragodajnych broni w CS'ie....jak nie umiesz strzelac z kalasza to pomykaj z mp5...ta bron nie wymaga specjalnych umjejetnosci...![]()
mnie by sie przydaly nowe komunikaty, bo te juz sie przejadly, a w niektorych sytuacjach moznaby nowe zastosowac jak na przyklad: "plant the bomb you asshole!"
Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!
Widzialem screnshoty na jakiejs stronie dokladnie nie wiem bo pokazywal mi kolega ale to niewarzne w wersji 1.4 czyli CZ Condition Zero masz Singel Player i wogule .
Bronie:
-Bazuka u terro LOL
-Tarcza czyli dodatkowy ARMOR dla CT przez otwor w tarczy mozna strzelac LOL
A wogule masz GRANATY TAKIE JAK:
-Gazowy
-i Flare (niewiem poco????)
- a CT maja maske gazowa
PS. QWA DLAMNIE to juz NIEJEST CS QWA tylko ch.u.j. wie CO ??
Ale trzeba bedzie sie do tego przyzwyczajc i sie z tym pogodzic I GRAC !!
nara i milego czytania
Napisane oryginalnie przez [FPP]RAPTOR
mnie by sie przydaly nowe komunikaty, bo te juz sie przejadly, a w niektorych sytuacjach moznaby nowe zastosowac jak na przyklad: "plant the bomb you asshole!"
Jak dla mnie ca�e to "radio" w CS jest na dzie� dzisiejszy bezu�yteczne, poniewa� dru�yna przeciwna wszystko s�yszy. Powinni to oczywi�cie zmieni�. A jak s� wam potrzebne jakie� dodatkowe komunikaty, to wedle w�asnego uznania mo�na sobie teksty zbindowa�.
Co do innych zmian to nale�a�oby moim zdaniem zrobi� gr� bardziej "techniczn�" tz. np. zmniejszy� efekt bezruchu postaci podczas otrzymywania obra�e�. Dodatkowo nale�y wprowadzi� jakie� komendy graficzne na rozja�nianie (fullbright otoczenia) lub rozwin�� gl_max_size, jak to mamy np. w CPM (dla niewtajemniczonych: Challenge Pro Mode - "mod" do Q3). Wiem, �e napewno wiele os�b si� ze mn� nie zgodzi, ale CS jest jak narazie jedynym popularnym i sieciowym FPP, w kt�rego gra si� praktycznie nic nie widz�c.
Wiem, �e ja tutaj sobie mog� pomarzy�, a nic si� nie zmieni. Rozwojem FPP kieruje w tej chwili CPL, czyli najwieksza liga gier komputerowych na swiecie, Cyberathlette Proffesional League, kt�ra stara sie, aby gry by�y jak najbardziej widowiskowe dla przeci�tnego odbiorcy...
P.S. Ale bredz�, no nie?.
Na polskich serwach wkolko powtazajq sie te same mapki i wiele razy mi sie zdazalo grac 1 dnia piec razy na italii (nie lubie tej mapy ).
Co do wytracania predkosci przy skokach, wydaje mi sie ze to dobry pomysl, ale efekt ten nie powinien byc bardzo odczuwalny.
Natomiast b. dobrym pomyslem jest mozliwosc obserwowania rozgrywi po smierci z wielu perspektyw. Nie wiem jak wy ale ja sie nie moge doczekac CS1.4 .
ja tam sie ciesze z tegoo ze przy skokach bedzie wytracana predkosc... wqrza mnie jak ludzie ktorzy dotychczas grali np. tylko w quaka zaczynaja przenosic swoje przyzwyczajenia z tej gry do CS'a. CS to nie quake....
Co do mapek to by� pomys� �eby niezale�nie zrobi� 1 standardowy map pack z mapami niestandardowymi , tylko chyba sprawa utkn�a gdzie� w lesie.
quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
ja tam sie ciesze z tegoo ze przy skokach bedzie wytracana predkosc... wqrza mnie jak ludzie ktorzy dotychczas grali np. tylko w quaka zaczynaja przenosic swoje przyzwyczajenia z tej gry do CS'a. CS to nie quake....
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:47.