FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=72)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3618)
Tdm
wlasnie gralem sobie w TDM na serverze 212.142.28.226:27961 jakies 1h30min... osobiscie podoba mi sie TDM (pierwszy raz gralem ), tylko ze ten server tak cholernie lagowal ze wszyscy skakali i nie bylo ich widac... nie wiem czy jest jeszcze CYBER STREFA, ale jak jest to proponuje zrobic tam TDM, bo nie ma servera polskiego innego niz team survivor, a fajnie by bbylo pograc sobie w team deatch mecza
btw. na jakim serverze bedzie ten mecz z BK3 ? mam nadzieje ze nie na tym bo mnie coraz bardziej tam lagowa�o ... ale nawet mi niezle posz�o jak na pierwszy raz... nie mam skrina, ale mi�ae oko�o 38frag�w, na casie po 20minutach [timelimit]
ps. ciekawe jak bedzie wygladala ta ankieta
Lol jush 2 glosy sa w ankiecie :>>> w tym jeden moj kuuulll >:
Re: Re: Re: Tdm
quote:
Napisane oryginalnie przez deen
jestem ciekaw kto zaznaczyl CTF
z CybeR-Strefa to dobry pomysl, sam lubie TDM.
mail - [email protected]
TDM ??
totalna pomylka
stanie 4 gosci w respawn poincie i juz od tego momentu strzaly sa do 1 bramki PP
wiem bo wczoraj gralem vs. pyziaty & gurias (dopiero po 6-7 respawnach udalo mi sie ich stamtad wyeksmitowac )
quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth
TDM ??
totalna pomylka
stanie 4 gosci w respawn poincie i juz od tego momentu strzaly sa do 1 bramkiPP
wiem bo wczoraj gralem vs. pyziaty & gurias (dopiero po 6-7 respawnach udalo mi sie ich stamtad wyeksmitowac)
quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth
TDM ??
totalna pomylka
stanie 4 gosci w respawn poincie i juz od tego momentu strzaly sa do 1 bramkiPP
wiem bo wczoraj gralem vs. pyziaty & gurias (dopiero po 6-7 respawnach udalo mi sie ich stamtad wyeksmitowac)
...jush w we wczesniejszych k�akach by�o to rozwi�zane w prosty spos�b (ale chybe nie w TDM la DM). - respowny musz� by� rozproszone po c��ej mapie lub wiekszym obszarze ni� 5na5 metr�w. Bo taki TDN to CamperTerror i RespownCamping w jednym ;-)))
Y.
Dokladnie... TDM w urbanterror to jakas pomylka, chyba ze rozwiazaliby to robiac specjalne mapy do tego typu rozgrywki, z respawn pointami rozmieszczonymi po calej mapie , wtedy tez mozna byloby pograc FFA, a tak zostaje najlepszy TS.....
Pozdrawiam
Dokladnie... TDM w urbanterror to jakas pomylka, chyba ze rozwiazaliby to robiac specjalne mapy do tego typu rozgrywki, z respawn pointami rozmieszczonymi po calej mapie , wtedy tez mozna byloby pograc FFA, a tak zostaje najlepszy TS.....
Pozdrawiam
mail - [email protected]
FFA
Pyza pokaza� mi serwa (kt�re� Chello chyba) FFA. Zrobi� 84 czy c�, ja da�em rady 65, a wygra� lepszy ode mnie Lucky - 93 fragi. Jatka, burdel, siupy i wariatkowo ;-))) gdyby nie horrendalny lag, by�oby jeszcze weselej. My�l�, �e gdyby�my tak raz na jaki� czas pozwolili sobie odreagowa� i um�wili na FFA na jakims polskim serwie, to by�o by coool ;-)) i troche zabawnie tesh.
Chc� FFA!!!!!
Y.
Re: FFA
quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
Pyza pokaza� mi serwa (kt�re� Chello chyba) FFA. Zrobi� 84 czy c�, ja da�em rady 65, a wygra� lepszy ode mnie Lucky - 93 fragi. Jatka, burdel, siupy i wariatkowo ;-))) gdyby nie horrendalny lag, by�oby jeszcze weselej. My�l�, �e gdyby�my tak raz na jaki� czas pozwolili sobie odreagowa� i um�wili na FFA na jakims polskim serwie, to by�o by coool ;-)) i troche zabawnie tesh.
Chc� FFA!!!!!
Y.
guriaS prawda, ale czy tw�j komputer by tw�j utrzyma� takie obci��enie???20 osub ka�dy strzela i kr kr kr kr kr kr kr... o qr... straci�em zycie bo mi si� tniea jaki masz komputer???1ghz itp. guri tak by by�o
ale co mi tam ja moge se pogra�
))
to juz jest LOL
dzisiaj na coolnecie, byla mapka... q3dm17
nie wiem jakim cudeem, ale ktos ja wlaczyl... na dowodm thorek nagral demko, niestety mnie nie bylo bo zaz pozno sie zjawilem, aleponoc bylo zajeb.iscie
btw. ffa nie jest zle, ale juz mi sie odwidzialo . Gralem ostatnio na jakims sevie niemieckim z pingolem 400, i sie fajnie gralo, ale wole jednak q3 do ffa. UT to typowa gra do TS, i ewentualnie TDM albo CTF, bo ffa to takie dziffne
Napisane oryginalnie przez GuriaS
to juz jest LOL
nie wiem jakim cudeem, ale ktos ja wlaczyl... na dowodm thorek nagral demko, niestety mnie nie bylo bo zaz pozno sie zjawilem, aleponoc bylo zajeb.iscie
btw. ffa nie jest zle, ale juz mi sie odwidzialo. Gralem ostatnio na jakims sevie niemieckim z pingolem 400, i sie fajnie gralo, ale wole jednak q3 do ffa. UT to typowa gra do TS, i ewentualnie TDM albo CTF, bo ffa to takie dziffne
![]()
q3
jest jedna wada, jak si� gra na mapkach gdzie go�c leci do g�ry i z wyskoa spada, to lipa....no i za wolno biega jak to 8lood podkre�li�.A co wy na to, �eby pobiega� na mapkach z q2?
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
jest jedna wada, jak si� gra na mapkach gdzie go�c leci do g�ry i z wyskoa spada, to lipa....no i za wolno biega jak to 8lood podkre�li�.A co wy na to, �eby pobiega� na mapkach z q2?
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
Ja gralem chyba ze 3 razy na mapach z Q3. Powiem ze nawet fajnie bylo i jestem za tym zeby na polskich serverach zmieniane byly co jakis czas tryby (oczywiscie TS 22na dobe, a inne po trochu)!! I jeszcze jestem za tym zey byli inne mapy , nie tylko aabey i casa bo juz zygam tym,ale troche innych a Q3 tez bym sie nie obraziel!!! Ludzie juz pisalem to 100 razy, dajcie sobie spokuj z ta ABBEY, pograjmy w q2dm1!!!!
Napisane oryginalnie przez deen
tak wlasnie wyglada TDM w praktycejezeli sklady sa wyrownane, zadna z druzyn nie pozwoli na wejscie przeciwnika do wlasnej bazy, jezeli jednak jedna ze stron wyraznie jest slabsza, automatycznie zamknieta jest we wlasnej bazie i zbiera baty.
![]()
Re: hehe
quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
to juz jest LOL
Re: Re: hehe
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
na kill.it.pl mozna glosowac dowolna mape z Q3....
(przez callvote, z konsoli).
Napisane oryginalnie przez Sniezek
callvote map blablabla
hmmmm
PLZ ja�niej!!!! ja i tak wole q3_abbey
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
PLZ ja�niej!!!! ja i tak wole q3_abbey
Re: Re: hmmmm
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
ale co ja�niej?
oszcz�dzasz pr�d?![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:18.