FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=72)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3618)

Posted by GuriaS on 19-01-2002 15:33:

Talking Tdm

wlasnie gralem sobie w TDM na serverze 212.142.28.226:27961 jakies 1h30min... osobiscie podoba mi sie TDM (pierwszy raz gralem ), tylko ze ten server tak cholernie lagowal ze wszyscy skakali i nie bylo ich widac... nie wiem czy jest jeszcze CYBER STREFA, ale jak jest to proponuje zrobic tam TDM, bo nie ma servera polskiego innego niz team survivor, a fajnie by bbylo pograc sobie w team deatch mecza
btw. na jakim serverze bedzie ten mecz z BK3 ? mam nadzieje ze nie na tym bo mnie coraz bardziej tam lagowa�o ... ale nawet mi niezle posz�o jak na pierwszy raz... nie mam skrina, ale mi�ae oko�o 38frag�w, na casie po 20minutach [timelimit]

ps. ciekawe jak bedzie wygladala ta ankieta

Posted by Fryma on 20-01-2002 06:47:

Re: Tdm

Lol jush 2 glosy sa w ankiecie :>>> w tym jeden moj kuuulll >:

Posted by deen on 22-01-2002 01:58:

Re: Re: Tdm

quote:
Napisane oryginalnie przez Fryma
Lol jush 2 glosy sa w ankiecie :>>> w tym jeden moj kuuulll >:

jestem ciekaw kto zaznaczyl CTF
z CybeR-Strefa to dobry pomysl, sam lubie TDM.

Posted by sxl on 22-01-2002 07:23:

Re: Re: Re: Tdm

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

jestem ciekaw kto zaznaczyl CTF
z CybeR-Strefa to dobry pomysl, sam lubie TDM.

Ja zaznaczylem CTF bo imho to swietny taktycznie i gamepley'owo tryb. Mozna polaczyc fanje zagrywki z dobra zabawa. Na paru mapkach naprawde sie kul gra w ctfa...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by on 25-01-2002 09:44:

TDM ??
totalna pomylka
stanie 4 gosci w respawn poincie i juz od tego momentu strzaly sa do 1 bramki PP
wiem bo wczoraj gralem vs. pyziaty & gurias (dopiero po 6-7 respawnach udalo mi sie ich stamtad wyeksmitowac )

Posted by deen on 25-01-2002 11:21:

quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth
TDM ??
totalna pomylka
stanie 4 gosci w respawn poincie i juz od tego momentu strzaly sa do 1 bramki PP
wiem bo wczoraj gralem vs. pyziaty & gurias (dopiero po 6-7 respawnach udalo mi sie ich stamtad wyeksmitowac )

tak wlasnie wyglada TDM w praktyce jezeli sklady sa wyrownane, zadna z druzyn nie pozwoli na wejscie przeciwnika do wlasnej bazy, jezeli jednak jedna ze stron wyraznie jest slabsza, automatycznie zamknieta jest we wlasnej bazie i zbiera baty.

Posted by GuriaS on 25-01-2002 14:27:

quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth
TDM ??
totalna pomylka

hehe... fajnie sie gralo... ... ale deen ma racje: jak teamy a wyrownane, to nikt nie pozwoli sobie wejsc do bazy

Posted by -v3-Yarecki on 25-01-2002 17:55:

Historia...

...jush w we wczesniejszych k�akach by�o to rozwi�zane w prosty spos�b (ale chybe nie w TDM la DM). - respowny musz� by� rozproszone po c��ej mapie lub wiekszym obszarze ni� 5na5 metr�w. Bo taki TDN to CamperTerror i RespownCamping w jednym ;-)))

Y.

Posted by Sniezek on 26-01-2002 12:36:

Dokladnie... TDM w urbanterror to jakas pomylka, chyba ze rozwiazaliby to robiac specjalne mapy do tego typu rozgrywki, z respawn pointami rozmieszczonymi po calej mapie , wtedy tez mozna byloby pograc FFA, a tak zostaje najlepszy TS.....
Pozdrawiam

Posted by Fryma on 26-01-2002 18:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Dokladnie... TDM w urbanterror to jakas pomylka, chyba ze rozwiazaliby to robiac specjalne mapy do tego typu rozgrywki, z respawn pointami rozmieszczonymi po calej mapie , wtedy tez mozna byloby pograc FFA, a tak zostaje najlepszy TS.....
Pozdrawiam

Ja jeszcze niue gralem w FFA nawet ni wim o cio tu chodzi :/

Posted by sxl on 26-01-2002 21:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez Fryma

Ja jeszcze niue gralem w FFA nawet ni wim o cio tu chodzi :/

FFa to free for all stary, czyli mowiac chlopskim rozumowaniem ka�dy na ka�dego. Nie ma team�w, nie ma zasad. Ka�dy ma givery i strzela we wszystkich innych, kto ma najwi�cej kill�w wygrywa Nie gra�es nigdy w samego Q3:A ?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by -v3-Yarecki on 30-01-2002 21:55:

FFA

Pyza pokaza� mi serwa (kt�re� Chello chyba) FFA. Zrobi� 84 czy c�, ja da�em rady 65, a wygra� lepszy ode mnie Lucky - 93 fragi. Jatka, burdel, siupy i wariatkowo ;-))) gdyby nie horrendalny lag, by�oby jeszcze weselej. My�l�, �e gdyby�my tak raz na jaki� czas pozwolili sobie odreagowa� i um�wili na FFA na jakims polskim serwie, to by�o by coool ;-)) i troche zabawnie tesh.

Chc� FFA!!!!!

Y.

Posted by GuriaS on 03-02-2002 00:48:

Re: FFA

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
Pyza pokaza� mi serwa (kt�re� Chello chyba) FFA. Zrobi� 84 czy c�, ja da�em rady 65, a wygra� lepszy ode mnie Lucky - 93 fragi. Jatka, burdel, siupy i wariatkowo ;-))) gdyby nie horrendalny lag, by�oby jeszcze weselej. My�l�, �e gdyby�my tak raz na jaki� czas pozwolili sobie odreagowa� i um�wili na FFA na jakims polskim serwie, to by�o by coool ;-)) i troche zabawnie tesh.

Chc� FFA!!!!!

Y.

ja dzisiaj zlapalem psiakis server FFA, tylkoze gralem na pingu 500, ale z granatnikiem to 48 fragow uzbieralem na ut_abbey =]
walilem na slepo, ale jakby w 20 osob, na coolnecie, mapka np. ut_ricochet zagrac to by bylo ZAJEBI.OZA!

Posted by GrEaTEyE on 05-02-2002 16:41:

hehheee

guriaS prawda, ale czy tw�j komputer by tw�j utrzyma� takie obci��enie???20 osub ka�dy strzela i kr kr kr kr kr kr kr... o qr... straci�em zycie bo mi si� tniea jaki masz komputer???1ghz itp. guri tak by by�oale co mi tam ja moge se pogra�))

GrEaTEyE

Posted by roberf on 12-02-2002 23:20:

Chce FFA chodz na jednym polskim serwerze tak dla cwiczenia celnosci i rzezi.

Posted by GuriaS on 28-02-2002 19:50:

Talking hehe

to juz jest LOL
dzisiaj na coolnecie, byla mapka... q3dm17
nie wiem jakim cudeem, ale ktos ja wlaczyl... na dowodm thorek nagral demko, niestety mnie nie bylo bo zaz pozno sie zjawilem, aleponoc bylo zajeb.iscie
btw. ffa nie jest zle, ale juz mi sie odwidzialo . Gralem ostatnio na jakims sevie niemieckim z pingolem 400, i sie fajnie gralo, ale wole jednak q3 do ffa. UT to typowa gra do TS, i ewentualnie TDM albo CTF, bo ffa to takie dziffne

Posted by 8lo0d on 21-03-2002 19:17:

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
to juz jest LOL
nie wiem jakim cudeem, ale ktos ja wlaczyl... na dowodm thorek nagral demko, niestety mnie nie bylo bo zaz pozno sie zjawilem, aleponoc bylo zajeb.iscie
btw. ffa nie jest zle, ale juz mi sie odwidzialo . Gralem ostatnio na jakims sevie niemieckim z pingolem 400, i sie fajnie gralo, ale wole jednak q3 do ffa. UT to typowa gra do TS, i ewentualnie TDM albo CTF, bo ffa to takie dziffne

Spox si� gra na mapkach do quaka3 ... Tylko co� jak by za wolno go�c ��zi�
P.S
TS rox !!
Eeee guri a mi si� zdaje �e UT nadaje si� tylko do TS, TDM, FFA - a na CTF taka zamota jest �e ...

Posted by GrEaTEyE on 21-03-2002 19:46:

Cool q3

jest jedna wada, jak si� gra na mapkach gdzie go�c leci do g�ry i z wyskoa spada, to lipa....no i za wolno biega jak to 8lood podkre�li�.A co wy na to, �eby pobiega� na mapkach z q2?

GrEaTEyE

Posted by M.G----->RuLeZ on 04-04-2002 12:57:

Re: q3

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
jest jedna wada, jak si� gra na mapkach gdzie go�c leci do g�ry i z wyskoa spada, to lipa....no i za wolno biega jak to 8lood podkre�li�.A co wy na to, �eby pobiega� na mapkach z q2?

Ehhh ja i tak bym oll tdm, tam tez mozna pocwiczyc celnosc co nie no i jeszcze granie z zespolem.

The end thnx za �aczing

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Posted by kmb007 on 11-04-2002 00:12:

Ja gralem chyba ze 3 razy na mapach z Q3. Powiem ze nawet fajnie bylo i jestem za tym zeby na polskich serverach zmieniane byly co jakis czas tryby (oczywiscie TS 22na dobe, a inne po trochu)!! I jeszcze jestem za tym zey byli inne mapy , nie tylko aabey i casa bo juz zygam tym,ale troche innych a Q3 tez bym sie nie obraziel!!! Ludzie juz pisalem to 100 razy, dajcie sobie spokuj z ta ABBEY, pograjmy w q2dm1!!!!

Tak jak prosiliscie <�(((><�

Posted by PAPUGa on 17-04-2002 03:14:

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

tak wlasnie wyglada TDM w praktyce jezeli sklady sa wyrownane, zadna z druzyn nie pozwoli na wejscie przeciwnika do wlasnej bazy, jezeli jednak jedna ze stron wyraznie jest slabsza, automatycznie zamknieta jest we wlasnej bazie i zbiera baty.

eeee tam (a ja jak zwykle na opak)

powiem krotko:

set g_respawnDelay "7"//seconds after death before respawn
set g_respawnProtection "12" // Protects players for X seconds after respawn

i juz

Posted by PAPUGa on 17-04-2002 03:16:

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
to juz jest LOL

na kill.it.pl mozna glosowac dowolna mape z Q3....
(przez callvote, z konsoli).

Posted by GrEaTEyE on 18-04-2002 16:42:

Re: Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

na kill.it.pl mozna glosowac dowolna mape z Q3....
(przez callvote, z konsoli).

qrde dajcie mi halls gate!!!i raila do tego wszystkiego a tak apropo to jak mam pisa� calledvote �eby da� z konsoli calvota?bo jak pr�buje to wyskakuj� jakie� fikasne b�edy.....

GrEaTEyE

Posted by Sniezek on 18-04-2002 17:03:

callvote map blablabla

Posted by PAPUGa on 18-04-2002 17:08:

ano ...

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
callvote map blablabla

czyli w swojej konsoli piszesz:
/callvote map q3dm15
i volia!
(sam tego nie wymyslilem, pokazal mi to jakis, ktos... nie kojarze kto, dosc ze powiedzial. w zamian za info: jak floodowac server mesedzami)

btw - wiecie jak floodowac server mesydzami, prawda?
i wiecie ze to jest jedna linijka w konfigu - zabraniajaca tego graczom?

Posted by GrEaTEyE on 12-05-2002 13:14:

hmmmm

PLZ ja�niej!!!! ja i tak wole q3_abbey

GrEaTEyE

Posted by Sniezek on 12-05-2002 21:52:

ut_abbey

Posted by GrEaTEyE on 29-05-2002 09:49:

blau:D

hiehie te q3_abbey to �art, tosh wiem �e sie ut_gram pisze

GrEaTEyE

Posted by PAPUGa on 29-05-2002 23:48:

Re: hmmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
PLZ ja�niej!!!! ja i tak wole q3_abbey

ale co ja�niej?
oszcz�dzasz pr�d?

Posted by 8lo0d on 30-05-2002 12:30:

Re: Re: hmmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

ale co ja�niej?
oszcz�dzasz pr�d?

Skoro ja�niej to chyba nie oszcz�dza ...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:18.