FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3838)

Posted by major Vasca on 28-01-2002 16:41:

firewall a paladin

Mam pytanie czy paladin bedzie mial jakies problemy z firewallem (sdi+serwer+dwa kompy i tam halflife)?Bo PB miał.

Posted by [SPECNAZ]Neck on 28-01-2002 17:01:

Zapytaj sie Cybera on bedzie wiedzial.

Posted by mAJKiEL on 28-01-2002 18:06:

Wiesz raczej niepowinien miec problemow on tylko dysk skanuje danemu uzytkownikowi ip

Posted by Eustachy on 28-01-2002 18:50:

Jak juz jestesmy przy Paladynie to wie ktos moze jak poradzic sobie z timeoutowaniem przy zmainie mapy...? Odkad mam tego szita (Paladyna) za kazdym razem przy zmianie mapy po mniej wiecej minucie czekania wywala mnie z napisem "conection to serwer time out"...

Posted by pesel on 28-01-2002 21:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
Jak juz jestesmy przy Paladynie to wie ktos moze jak poradzic sobie z timeoutowaniem przy zmainie mapy...? Odkad mam tego szita (Paladyna) za kazdym razem przy zmianie mapy po mniej wiecej minucie czekania wywala mnie z napisem "conection to serwer time out"...

i to mnie wlasnie wqrza (( zainstalowalem sobie jakis autoscript i od tego czasu cs przez paladina wcale mi nie wchodzi...ładuje sie do serwa jest inicjalizacja i ....lipa rozlacza mnie...
nie qmam nic a nic...a co do time out, to wpisz w consoli (po tym rozlaczeniu) "retry" i bez problemow polaczysz sie znowu))

Posted by mAJKiEL on 01-02-2002 23:32:

A Paladins pakiets timeout i kickowanie z servera co 5 min to dopiero upierdiwe jest !

Posted by Eustachy on 02-02-2002 16:30:

now wlasnie qwa.... wupuscili takie gowno na swiatlo dzienno i to jeszcze w wersji beta, pelne burakow i bledow zamiast najpierw dobrze dopracowac....u wiecej niz polowy moich znajomych Paladyn sie wali i nie chodzi tak jak powinien...

Posted by Squall on 02-02-2002 20:29:

A ja ci powiem, że u mnie nie miałem nigdy ŻADNYCH kłopotów z Paladinem... Jak ktoś dba o swój komputer i go pielęguje to potem nie ma takich problemów.

Posted by Eustachy on 03-02-2002 00:34:

he... chyba se jaja robisz, mam jeszcze dbac o tego złoma i go pielegnowac... a co on dla mnie zrobil...? Codziennie mnie tylko wqrwia, robi jakies zwisy w srodku gry, w CS'e nie wyciaga wiecej niz 25fps...same qopoty z nim... Jedyne co mu moge zrobic to strzelic kopa na dzien dobry zeby wiedzial kto tu zadzi...

Posted by Squall on 03-02-2002 09:15:

Gdybyś go ładnie pielegnował to by zwisów nie robił i tu błędne koło się zamyka...

Posted by on 03-02-2002 14:48:

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
he... chyba se jaja robisz, mam jeszcze dbac o tego złoma i go pielegnowac... a co on dla mnie zrobil...? Codziennie mnie tylko wqrwia, robi jakies zwisy w srodku gry, w CS'e nie wyciaga wiecej niz 25fps...same qopoty z nim... Jedyne co mu moge zrobic to strzelic kopa na dzien dobry zeby wiedzial kto tu zadzi...

dam tobie moja dobra rade: wyjeb pc przez okno, a bedzie lepiej chodzi

Posted by di0nizy on 03-02-2002 17:14:

Heheh LoL ale txt Jasne jasne bedzie lepiej chodzil Ja jootro sprobuje wyzucic kompy z kafe przez balkon (mamy w kawiarence balkon) zobacze czy bedzie wiecej fpsow

Posted by on 03-02-2002 17:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez di0nizy
Heheh LoL ale txt Jasne jasne bedzie lepiej chodzil Ja jootro sprobuje wyzucic kompy z kafe przez balkon (mamy w kawiarence balkon) zobacze czy bedzie wiecej fpsow

bardzo dobry pomysl! ale zeby efekt byl lepszy najlepiej wyrzucic kilka kompow naraz

Posted by Beaker on 06-02-2002 16:15:

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

bardzo dobry pomysl! ale zeby efekt byl lepszy najlepiej wyrzucic kilka kompow naraz

ja ty tak zrobisz to i ja pojde w twoj slad

Posted by Mierzej on 06-02-2002 16:31:

Problem tkwi w wesji paladina, ktora stoi na serwerze. Jerzeli jest to najnowsza wersja, a wy gracie na najnowszym cs to 0 problemow.

Posted by AdaX on 06-02-2002 18:20:

ja tam stoje za Sqallem, nie mialem zadnych problemow z Paladinem! i nie wiem o co wam chodzi! moi znajomi tez nie maja problemow!
Hmmm...mi tam wyrzucanie nie pomoglo jak zwykle DST gada glupoty

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:20.