FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3865)
Moze na tym forum sie dowiem
Moze zamieszczajac posta na tym forum dowiem sie czemu panowie z tagiem [iport] zbanowali mnie na null2?? 31 stycznia w srode okolo godziny 4 nad ranem? mialem ksywke "Mistrz swiata w quaka" mam nadzieje ze nie temu lesczyki ze mialem 9:0 ? ***** nienawidze szarogeszacych sie adminow ktorym sie zdaje ze wszystko moga.
Mysle ze nawet jakbys gral z prawdziwym nickiem to nie wiedzili by kim jestes itd. wiec olej lamy...
Rany czlowieku byly juz takie zale, graj pod wlasnym nickiem!!!
A jesli nie to trzymaj gebe na wodzy i nie lec z takimi glupotami na borda...
Moze najpierw extra admin wyjdzie na spekta i popatrzy jak gosc gra? Widze, ze pojawila sie nowa odmiana admina.
Admin antyczit.
zenujace
Ja dostalem kicka na BRO za staty 19:1 i gralem pod swoim nickiem , autorem tego kicka byl [BRO]Dami a zrobil to dlatego ze jakis lamuch ktorego zabijalem co runde bo sie glupio wychylal i dostal pare headow po czym zaczol mnie wyzywac od cziterow do niego przylaczylo sie natychmiast kilku innych lamerow ktorzy najwyrazniej nie umieja grac i jak ktos ich zabija to musi byc cziterm a nie moze byc poprostu lepszy ... niektorzy zapominaja w czasach nagonki na cziterow ze moze sa gracze ktorzy umieja czasem strzelac ...
ej zalosni jestescie plujecie sie do gosci ktorzy wyzywaja was od cheaterow... nie ma co sie nimi przejmowac naucza sie grac beda inaczej wtedy do grania podchodzic...
Kirk mi nie chodzi o tych lamerow co mnie od cziterow ywzywaja tylko o to ze posluchal ich lametow admin a uwiez mi ze o 4 w nocy ciezko jest znalesc server z graczami (te co sa przewaznie sa pelne i malo kto wychodzi a sam servera nie zapelnie) a jak dostaniesz ze 2 kicki i 3 bany to nie masz gdzie grac , w dzien masz 100 servow ale w nocy sa 3 , 4 w weekendy wiecej ...
Moze teraz zrozumieles o co mi chodzilo !!
Jak cie takie zachowanie wquza to idz na DT bo tam admin s� spox i niedaja kicka albo bana dopuki niebed� przekonani ze czitujesz kiedys prawie ka�dy gracz mnie od cziterow wyzywa� tylko admin nieby� przeciwko mnie i mimo to niezrobi� nic a wyzywalo mnie 17 osub
ocywiscie niegra�em pod swoim nickiem
quote:
Napisane oryginalnie przez [s]headhunter
Moze zamieszczajac posta na tym forum dowiem sie czemu panowie z tagiem [iport] zbanowali mnie na null2?? 31 stycznia w srode okolo godziny 4 nad ranem? mialem ksywke "Mistrz swiata w quaka"mam nadzieje ze nie temu lesczyki ze mialem 9:0 ? ***** nienawidze szarogeszacych sie adminow ktorym sie zdaje ze wszystko moga.
Re: Moze na tym forum sie dowiem
quote:
Moze zamieszczajac posta na tym forum dowiem sie czemu panowie z tagiem [iport] zbanowali mnie na null2?? 31 stycznia w srode okolo godziny 4 nad ranem? mialem ksywke "Mistrz swiata w quaka"mam nadzieje ze nie temu lesczyki ze mialem 9:0 ? ***** nienawidze szarogeszacych sie adminow ktorym sie zdaje ze wszystko moga.
moze i tak ,ale mysle ,ze HeadHunter nie jest zbyt slawny wiec pod real nickiem tez by go nie znali ,ale nie przejmuj sie ludzie juz tacy sa, lubia sie bawic adminem.
Na przyklad moj qmpel jest adminem na servie jak ktos zacza rozbrajac bombe to slapowal po 0 hp
Sombody stop me !!!!
Ak 47 <- RoXX
mnie jeszcze nikt na lepszychzerwerach od cziterow nie wyzwa� ---> ciekawe dlaczego ?
chyba ze gra sie np na ohio, albo innych "mniej znanych" serwerach nie pod swoim nikiem
a w nocy to si� �pi !! a nie w CSa napier...
a w nocy to si� �pi !! a nie w CSa napier...![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez del
w nocy to sie w q2 graa w dzien w csa
![]()
a tak wracj�c do tematu, to Headhunter, jak chcesz si� dowiedzie� dlaczego cie kto� z iPortu zabanowa� to napisz do nich, bo ja na tym boardzie nikogo z iPortu nie widze.
gram w csa naprawde od niedawna, wczesniej gralem kuuupe czasu w quakeworld, ale takiego lamerstwa jakie wystepuje na serwerach csa zarowno wsrod graczy jak i adminow to nigdy nie spotkalem, jescze zrozumie goosa przegladajacego skriny z pb ale banowanie kogos tylko na podstawie podejrzenia jest poprostu smieszne
smirnoff nie mam zadnego kontkatu do nich, nie znam prawie nikogo ze sceny csa, na szczescie juz zdjeto mi bana za co dziekuje lisenowi
a ty beaker leszczu naprawde zajalbys sie czyms pozytecznym a nie czepial sie glupiej daty.
nie ma sprawy hh
i w sumie jak mnie jeszcze raz zbanuje za statsy to pojade i osobiscie przy*******e w ryj
mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen
spoczko
headhunter czy to ty jestes ten koles co w QW swego czasu gral zajebiscie dobrze ????
quote:
Napisane oryginalnie przez mazoor
headhunter czy to ty jestes ten koles co w QW swego czasu gral zajebiscie dobrze ????
quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]JACKKILLER
Mysle ze nawet jakbys gral z prawdziwym nickiem to nie wiedzili by kim jestes itd. wiec olej lamy...
quote:
zorro czy ty jestes ten koles ze sphere ktory sie wiecznie na klanowki nie stawia?
mazoor czemu napisales ze swego zcasu zajebiscie gralem? ja dalej gram w qw i dalej miazdze![]()
gram w csa naprawde od niedawna, wczesniej gralem kuuupe czasu w quakeworld, ale takiego lamerstwa jakie wystepuje na serwerach csa zarowno wsrod graczy jak i adminow to nigdy nie spotkalem
Bluznisz chlopcze q2 sux tfe tfe tfe !!!! Nie waz mi sie tego powtarzac !!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:16.