FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=72)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3878)
najśmieszniejszy człowiek polskiej sceny UT to :
dawajcie głosy
imho jagged wygra
Jak dla mnie to to jest to samo co Uos miesiaca , dla mnie poprostu zgapiles idee Uosia miesiaca tylko pod inna nazwa.
Moze jeszcze damy ankiete na najzabawniejszego i z najwiekszym humorem???
a najśmieszniejszy to ten który fajne zabawne teksty wali np. jagged i wszyscy takiego lubią podziwiają, on nic głupiego przecież niewali
trzeba odac powod?
jak nie to glosuje na Sn@ke'a z Av ... czasami ma smieszne xywy, i w ogole mozna sie z niego posmiac
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
dawajcie głosy
imho jagged wygra![]()
kiler uos to ten który coś głupiego walnie - tak jak papa.
a najśmieszniejszy to ten który fajne zabawne teksty wali np. jagged i wszyscy takiego lubią podziwiają, on nic głupiego przecież niewali
grucha rooxxxxxx :> heh a co do tego ze to jest plagiat uosia to ja siem nie zgadzam g8 dokladnie to wytlumaczyl: uos to ktos kto robi glupie zeczy a to to po prostu plebiscyt na goscia ze sceny ut z najwiekszym poczuciem humorku (ktos moze robic glupie zeczy nieswiadomie [ja :> a tu jest na odwrut :> )
imho jagged rulez!!!a grucha low rulez!!!
quote:
Dzęki Fryma za otuche, bo myślałem że kiler mnie zabije))
A tak wogle, patrze na ankiete i grusznik wygrywa))
imho jagged rulez!!!a grucha low rulez!!!![]()
Re: Re: No..
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Kilerq nie zgadzam sie znow z Toba poniewaz to nawet niezla ankieta, tylko zawodnicy na ktorych mozna oddawac glos sa zle dobrani, ale wedlug mnie zle kiler zrobiles ze tak najechales na gr8eya z tym podpatrzonym pomyslem od uosia, bo mi sie jakos bardziej ta ankieta podoba a ta wyopisuje sie wady wszystkich na okraglo.
Oddalem glos na papę_smerfa , bio zawsze jak gra to mi umila czas swoimi zagraniami typu : gosc spada na ulice z dachu rozwala sobie pol zycia i po pewnym czasie sie wykrwawia i wszystko to tlumaczy lagiem![]()
no i tak
Właśnie kiler, wiem że niektóre rzeczy są tutaj w ankiecie niepoprawne, ale po co się tyle kłóciłes ze mną że to jest plagiat???wszyscy czytelinicy boardu nawet mówią że ten temat jest lepszy od twojego, więc... thx 8lood i laska za słowa otuchy))
jejciu ludzie co ja wam takiego zrobilem
jedna ankiety grucha rulez, nastepna ankieta grucha rulez
wiadomo chyba ze najsmieszniejszym typem (humor itp itd) jest jagged i......... po jakiego ta ankieta ???
ehhhhhh :/
:)))
GruCha co ci zaszkodzi wcisnąć przycisk, żeby oddać na jaggeda??? GruCha i tak wygrasz
a jest po to żeby byłA
grucha nie obraz sie, al ja nie widze powodu zeby na ciebie glosowac zamiast na np. pape smerfa, albo wspomnianego jaggeda... papa smerf wali fajne texty, a wcale nie prowadzi... te ankiety sa do d... pupy bo kazdy oddaje glos na kogo lubi, albo z innych mniej waznych powodow, zamiast glosowac na naprawde najsmieszniejsza osobe...
Napisane oryginalnie przez GuriaS
grucha nie obraz sie, al ja nie widze powodu zeby na ciebie glosowac zamiast na np. pape smerfa, albo wspomnianego jaggeda... papa smerf wali fajne texty, a wcale nie prowadzi... te ankiety sa do d... pupy bo kazdy oddaje glos na kogo lubi, albo z innych mniej waznych powodow, zamiast glosowac na naprawde najsmieszniejsza osobe...
ehhh
no to sie oddalo glos na jaggeda , a grucha nie jest wcale taki smieszny hehe on ma tylko taka twarz
hm..... oddalem glos na innego gracza , a tymi graczami sa rownorzednie quietc i demon. To wlasnie oni mnie rozsmieszaja podczas gry. Pamietam jak quietc wkurzony na swoj duzy ping powiedzial cos takiego : " Chcialbym zeby moj ping byl odwrotnie proporcjonalny do mojego .... " copyright by Quietc
Jagged???chyba się niemyliłem, chyba że szybki wyścignie swoją inteligentnością(inaczej)jagodke
Jagga jest smieszna jak mu cos sie na mozg rzuci :p
Napisane oryginalnie przez roberf
Czemu Papa Smerf sie tu zalapal to mialo byc najsmieszniejszy nie najbardziej pier...........
Jagga jest smieszna jak mu cos sie na mozg rzuci :p
ta papa śmieszny jasne
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Ehh niektórzy mogą myśleć że jest pier******** i tylko współczuć jego rodzinie, ale niektórzy tak jak ja śmieją się z niego bo przynajmiej dla mnie on jest śmieszny .. poza tum weż pod uwagę że chłopak z tego co wiem ma 12 - 13 lat ...
Aaaaa i do zobaczenia na servach gdzieś tak za 20 lat... Ludzie nie miejcie własnego zdania bo zaraz was zgnoją i zaczną słać virusy... I tak się kończy przygoda z Urban Terror Papa wszystkim fajnie się grało. Sorx wszystkim których obraziłem ale taki jestem...
Czy ja wiem
Wczoraj na spotkaniu w pizzeri b-stockich graczy UT zjawiło się pare osób, większość BiA, miał tesh zjawić się Papa_smerf.Zjawił się ale był przez nas wyproszony inaczej z pizzerii, no ze stolika, ale to jest taki inteligent że niepowiedział nam że to on jest papa smerf .No cóż żałujemy że z nami nieposiedział...ale byłoby gnicie
quote:
Wczoraj na spotkaniu w pizzeri b-stockich graczy UT zjawiło się pare osób, większość BiA, miał tesh zjawić się Papa_smerf.Zjawił się ale był przez nas wyproszony inaczej z pizzerii, no ze stolika, ale to jest taki inteligent że niepowiedział nam że to on jest papa smerf.No cóż żałujemy że z nami nieposiedział...ale byłoby gnicie
![]()
Papa Smerf has left the building
Widzę że ten topic jest już troszq nieaktualny, nikt tu nie patrzy, ale widzę też że mam w klanie jednego z najśmieszniejsszych ludzi sceny UT - papę_smerfa, myślę że on wcale nie jest takic cieńki, tylko zachowuje się jak dziecko i to jest jego minus
Heh..
Dobrze zauwarzyłes blood, papa niejeste cienki, ale do jego intelidżenta to mozna mu cos zarzucićbez obrazy papa, ale troszeczke pomyśl zanim palniesz cosik śmiesznego/głupiego(niepotrzebne skreślić)
Pozdoofka dla PL sceny i dla odchodzącego Veneotha
quote:
Dobrze zauwarzyłes blood, papa niejeste cienki, ale do jego intelidżenta to mozna mu cos zarzucićbez obrazy papa, ale troszeczke pomyśl zanim palniesz cosik śmiesznego/głupiego(niepotrzebne skreślić)
Pozdoofka dla PL sceny i dla odchodzącego Veneotha![]()
Re: Re: Heh..
Lol ql wrocilem na borda ql....duzie tu pozmienialo
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
Kurde ... miałem taką zajebi..stą rozmowę z papą_smerfem ... i mi się skasowała [ chodzi o gg ]
Pisał tam że się dowiedział że jest w 20 najlepsziej grających zawodników w UT ...
lol
Fajnie żeby ten temat powrócił na nogi bo był warty gnicia
no i te kłótnie
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:45.