FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=72)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3878)

Posted by GrEaTEyE on 30-01-2002 14:27:

Wink najśmieszniejszy człowiek polskiej sceny UT to :

najśmieszniejszy człowiek polskiej sceny UT to :

dawajcie głosy

imho jagged wygra

GrEaTEyE

Posted by -v3-kiler on 30-01-2002 14:40:

Thumbs down lol

Jak dla mnie to to jest to samo co Uos miesiaca , dla mnie poprostu zgapiles idee Uosia miesiaca tylko pod inna nazwa.
Moze jeszcze damy ankiete na najzabawniejszego i z najwiekszym humorem???

Posted by GrEaTEyE on 30-01-2002 14:48:

Exclamation kiler!

kiler uos to ten który coś głupiego walnie - tak jak papa.
a najśmieszniejszy to ten który fajne zabawne teksty wali np. jagged i wszyscy takiego lubią podziwiają, on nic głupiego przecież niewali

GrEaTEyE

Posted by GuriaS on 30-01-2002 15:30:

mozna glosowac na siebie?
trzeba odac powod?
jak nie to glosuje na Sn@ke'a z Av ... czasami ma smieszne xywy, i w ogole mozna sie z niego posmiac

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
najśmieszniejszy człowiek polskiej sceny UT to :

dawajcie głosy

imho jagged wygra

btw. jak mowisz ze jagged wygra to czemu glosujesz na siebie a nie na niego?

Posted by -v3-kiler on 30-01-2002 15:34:

Re: kiler!

quote:
kiler uos to ten który coś głupiego walnie - tak jak papa.
a najśmieszniejszy to ten który fajne zabawne teksty wali np. jagged i wszyscy takiego lubią podziwiają, on nic głupiego przecież niewali

Najsmieszniejszy dla mnie kojarzy sie z Uosiem. Powinienes napisa "z najwikszym poczuciem humoru" albo cosik w tym stylu , a nie najsmieszniejszy bo ja to przynajmniej odebralem tak samo jak moja ankiete.

P.S. Niech Uos bedzie z wami

Posted by Fryma on 30-01-2002 15:52:

Talking

grucha rooxxxxxx :> heh a co do tego ze to jest plagiat uosia to ja siem nie zgadzam g8 dokladnie to wytlumaczyl: uos to ktos kto robi glupie zeczy a to to po prostu plebiscyt na goscia ze sceny ut z najwiekszym poczuciem humorku (ktos moze robic glupie zeczy nieswiadomie [ja :> a tu jest na odwrut :> )

Posted by GrEaTEyE on 30-01-2002 23:10:

Cool No..

Dzęki Fryma za otuche, bo myślałem że kiler mnie zabije))
A tak wogle, patrze na ankiete i grusznik wygrywa))
imho jagged rulez!!!a grucha low rulez!!!

GrEaTEyE

Posted by 8lo0d on 01-02-2002 21:12:

Re: No..

quote:
Dzęki Fryma za otuche, bo myślałem że kiler mnie zabije))
A tak wogle, patrze na ankiete i grusznik wygrywa))
imho jagged rulez!!!a grucha low rulez!!!

Kilerq nie zgadzam sie znow z Toba poniewaz to nawet niezla ankieta, tylko zawodnicy na ktorych mozna oddawac glos sa zle dobrani, ale wedlug mnie zle kiler zrobiles ze tak najechales na gr8eya z tym podpatrzonym pomyslem od uosia, bo mi sie jakos bardziej ta ankieta podoba a ta wyopisuje sie wady wszystkich na okraglo.
Oddalem glos na papę_smerfa , bio zawsze jak gra to mi umila czas swoimi zagraniami typu : gosc spada na ulice z dachu rozwala sobie pol zycia i po pewnym czasie sie wykrwawia i wszystko to tlumaczy lagiem

Posted by X-LASKA on 01-02-2002 21:26:

Re: Re: No..

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Kilerq nie zgadzam sie znow z Toba poniewaz to nawet niezla ankieta, tylko zawodnicy na ktorych mozna oddawac glos sa zle dobrani, ale wedlug mnie zle kiler zrobiles ze tak najechales na gr8eya z tym podpatrzonym pomyslem od uosia, bo mi sie jakos bardziej ta ankieta podoba a ta wyopisuje sie wady wszystkich na okraglo.
Oddalem glos na papę_smerfa , bio zawsze jak gra to mi umila czas swoimi zagraniami typu : gosc spada na ulice z dachu rozwala sobie pol zycia i po pewnym czasie sie wykrwawia i wszystko to tlumaczy lagiem

wchodze sobie na ten topik ogladam na kogo mozna glosowa i oczom nie wieze widze graczy z 1 polki i nagle ukazuje mi sie gosc "PapaSmerf" Panowie kto go tu wstawil wiem ze na uosia miesiaca to pewnie bedzie mial 1 miejsce a tu?????????? i zgadzam sie z Bloodkiem w 100% PapaSmerf hehehe plakac mi sie chce jak goscia widze a jego teksty to mnie rozsmieszaja

Posted by GrEaTEyE on 02-02-2002 10:53:

Wink no i tak

Właśnie kiler, wiem że niektóre rzeczy są tutaj w ankiecie niepoprawne, ale po co się tyle kłóciłes ze mną że to jest plagiat???wszyscy czytelinicy boardu nawet mówią że ten temat jest lepszy od twojego, więc... thx 8lood i laska za słowa otuchy))

GrEaTEyE

Posted by GruChA on 02-02-2002 18:41:

Unhappy bbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuu

jejciu ludzie co ja wam takiego zrobilem
jedna ankiety grucha rulez, nastepna ankieta grucha rulez
wiadomo chyba ze najsmieszniejszym typem (humor itp itd) jest jagged i......... po jakiego ta ankieta ???
ehhhhhh :/

Posted by GrEaTEyE on 02-02-2002 21:14:

:)))

GruCha co ci zaszkodzi wcisnąć przycisk, żeby oddać na jaggeda??? GruCha i tak wygrasza jest po to żeby byłA

GrEaTEyE

Posted by GuriaS on 03-02-2002 00:39:

e

grucha nie obraz sie, al ja nie widze powodu zeby na ciebie glosowac zamiast na np. pape smerfa, albo wspomnianego jaggeda... papa smerf wali fajne texty, a wcale nie prowadzi... te ankiety sa do d... pupy bo kazdy oddaje glos na kogo lubi, albo z innych mniej waznych powodow, zamiast glosowac na naprawde najsmieszniejsza osobe...

Posted by 8lo0d on 03-02-2002 09:15:

Re: e

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
grucha nie obraz sie, al ja nie widze powodu zeby na ciebie glosowac zamiast na np. pape smerfa, albo wspomnianego jaggeda... papa smerf wali fajne texty, a wcale nie prowadzi... te ankiety sa do d... pupy bo kazdy oddaje glos na kogo lubi, albo z innych mniej waznych powodow, zamiast glosowac na naprawde najsmieszniejsza osobe...

Guri wedlug tego co mowisz to ja lubie papę_smerfa, bo oddałem na nniego głos ... a wcale tak nie jest, poprostu z goscia leca niezle zlewki.

Posted by thor.r3 on 03-02-2002 09:19:

ehhh

no to sie oddalo glos na jaggeda , a grucha nie jest wcale taki smieszny hehe on ma tylko taka twarz

Posted by Sniezek on 03-02-2002 14:52:

hm..... oddalem glos na innego gracza , a tymi graczami sa rownorzednie quietc i demon. To wlasnie oni mnie rozsmieszaja podczas gry. Pamietam jak quietc wkurzony na swoj duzy ping powiedzial cos takiego : " Chcialbym zeby moj ping byl odwrotnie proporcjonalny do mojego .... " copyright by Quietc

Posted by GrEaTEyE on 08-02-2002 17:25:

Talking :))

gdzie reszta głosów???dawajcie głosy!!!
Jagged???chyba się niemyliłem, chyba że szybki wyścignie swoją inteligentnością(inaczej)jagodke

GrEaTEyE

Posted by roberf on 10-02-2002 16:34:

Czemu Papa Smerf sie tu zalapal to mialo byc najsmieszniejszy nie najbardziej pier...........

Posted by roberf on 10-02-2002 16:34:

Czemu Papa Smerf sie tu zalapal to mialo byc najsmieszniejszy nie najbardziej pier...........

Jagga jest smieszna jak mu cos sie na mozg rzuci :p

Posted by 8lo0d on 18-02-2002 20:08:

quote:
Napisane oryginalnie przez roberf

Jagga jest smieszna jak mu cos sie na mozg rzuci :p

Ehh niektórzy mogą myśleć że jest pier******** i tylko współczuć jego rodzinie, ale niektórzy tak jak ja śmieją się z niego bo przynajmiej dla mnie on jest śmieszny .. poza tum weż pod uwagę że chłopak z tego co wiem ma 12 - 13 lat ...

Posted by painkilaz on 28-02-2002 20:18:

ta papa śmieszny jasne

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Ehh niektórzy mogą myśleć że jest pier******** i tylko współczuć jego rodzinie, ale niektórzy tak jak ja śmieją się z niego bo przynajmiej dla mnie on jest śmieszny .. poza tum weż pod uwagę że chłopak z tego co wiem ma 12 - 13 lat ...

To po co wogule gra zamłody jest (puzniej wyrośnie z niego jakiś killer albo dres )
Kolejny przykład na yntelygencje inaczej:
środek tury łaże za nim żeby go ubezpieczać zatrzymujemy sie papa odwraca sie w moja strone patrzy , patrzy nagle coś muodbija i "skopa i skopa" mnie to się wqrwiłem i mu ze spasa musiałem wyjebać bo by mnie zatłukł
To dziecko już teraz powinno odstawić sięod kompa bo tylko innnym nerwy psuje

Aaaaa i do zobaczenia na servach gdzieś tak za 20 lat... Ludzie nie miejcie własnego zdania bo zaraz was zgnoją i zaczną słać virusy... I tak się kończy przygoda z Urban Terror Papa wszystkim fajnie się grało. Sorx wszystkim których obraziłem ale taki jestem...

Posted by GrEaTEyE on 10-03-2002 11:09:

Czy ja wiem

Wczoraj na spotkaniu w pizzeri b-stockich graczy UT zjawiło się pare osób, większość BiA, miał tesh zjawić się Papa_smerf.Zjawił się ale był przez nas wyproszony inaczej z pizzerii, no ze stolika, ale to jest taki inteligent że niepowiedział nam że to on jest papa smerf .No cóż żałujemy że z nami nieposiedział...ale byłoby gnicie

GrEaTEyE

Posted by X-LASKA on 11-03-2002 00:48:

Thumbs down Re: Czy ja wiem

quote:
Wczoraj na spotkaniu w pizzeri b-stockich graczy UT zjawiło się pare osób, większość BiA, miał tesh zjawić się Papa_smerf.Zjawił się ale był przez nas wyproszony inaczej z pizzerii, no ze stolika, ale to jest taki inteligent że niepowiedział nam że to on jest papa smerf .No cóż żałujemy że z nami nieposiedział...ale byłoby gnicie

hehehe biedny papa smerf nie dalismy mu zjesc pizzy i poszedl glodny do domu aj aj nie ladnie panowie. Potem i nas przepedzili z tele pizzy jakies ***** ****** urodziny nawet nie zjadlem do konca. Tele Pizza SUX

Posted by Sniezek on 11-03-2002 11:49:

Papa Smerf has left the building

Posted by 8lo0d on 13-03-2002 09:10:

Widzę że ten topic jest już troszq nieaktualny, nikt tu nie patrzy, ale widzę też że mam w klanie jednego z najśmieszniejsszych ludzi sceny UT - papę_smerfa, myślę że on wcale nie jest takic cieńki, tylko zachowuje się jak dziecko i to jest jego minus

Posted by GrEaTEyE on 13-03-2002 17:40:

Heh..

Dobrze zauwarzyłes blood, papa niejeste cienki, ale do jego intelidżenta to mozna mu cos zarzucićbez obrazy papa, ale troszeczke pomyśl zanim palniesz cosik śmiesznego/głupiego(niepotrzebne skreślić)
Pozdoofka dla PL sceny i dla odchodzącego Veneotha

GrEaTEyE

Posted by 8lo0d on 15-03-2002 21:44:

Re: Heh..

quote:
Dobrze zauwarzyłes blood, papa niejeste cienki, ale do jego intelidżenta to mozna mu cos zarzucićbez obrazy papa, ale troszeczke pomyśl zanim palniesz cosik śmiesznego/głupiego(niepotrzebne skreślić)
Pozdoofka dla PL sceny i dla odchodzącego Veneotha

Mam takie małe pytanko ... Kiedy ta ankieta dobiegnie końca, jest jakiś termin czy co, a może będzie ona trwała wiecznie ??

Posted by M.G----->RuLeZ on 26-05-2002 16:33:

Re: Re: Heh..

Lol ql wrocilem na borda ql....duzie tu pozmienialo

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Posted by 8lo0d on 30-05-2002 19:59:

Kurde ... miałem taką zajebi..stą rozmowę z papą_smerfem ... i mi się skasowała [ chodzi o gg ]
Pisał tam że się dowiedział że jest w 20 najlepsziej grających zawodników w UT ...

Posted by GrEaTEyE on 30-05-2002 21:04:

lol

Fajnie żeby ten temat powrócił na nogi bo był warty gnicia no i te kłótnie

GrEaTEyE

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:45.