FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3925)
UT-mod do q3
Bedzie jak na bilboardach
Jezeli nudzi wam sie juz q3 , macie ochote pograc w gre ktora jest realistyczna i w której nie chodzi tylko o to zeby biec samemu i rozwalac co popadnie , radze wam sciagnac sobie mod do q3 Urban Terror. Gra jest chole...... realistyczna , dostajesz w glowe , niezyjesz - to chyba oczywiste
Jezeli chcecie zmienic mod to najlepiej na ten i to jak najszybciej.
W UT(urban terror , nie mylic z unreal tournament) nie ma jeszcze takiego wysokiego pulapu jak w q3 , gdzie jak sie wejdzie na serw to zdobycie 1 fraga graniczy z cudem. Jest w UT kilku zawodników siatowego poziomu ale w tej chwili , mo|na si w kilka miesicy przebi do czolówki.
Grafa w UT tez jest o klase lepsza niz w q3
W wiekszosci przypadkow jest tak , ze jak ktos zagra raz to juz potem nie przestaje.
P.S. Szczerze zachecam
Oto kilka Screenow z UT:
Odpowiadajcie
UT
Powiem jedno... miodzio modzik. Ja tam sie na niego przerzucilem. Bardzo dlugo gralem w q3 ale to co zobaczylem na UT przeroslo moje oczekiwania co do tego moda...
Mamnadzieje, ze ten post zacheci kogos na przestawienie sie. Naprwade warto!
Pozdrawiam
Ale mam to w domu, i uważam że jest doskonałą alternatywą dla camperstrajka
niestety, nie dla mnie taka gierka...
nie przekonuje mnie nawet to, że w krótkim czasie mógłbym się przebić do czołówki...
Nie lubie realistycznych gierek szczerze mowiac. Jak bym chcial miec realizm to bym polazl do dziadka po siekiere i poszedl do jakiegos centrum handlowego Wlaczam sobie Q3 po to, zeby sie wyzyc, po**********c troche na wszystkie strony, etc. I dlatego kocham CPMA
A jak chce sobie taktycznie pograc, czy cus to sobie gram z dziadkiem w szachy
Ale nie mam nic przeciwko UT.
Chcialbym dodac dla milosnikow cs ze dla mnie ut jewst o klase lepsze.
Odpowiadajcie![]()
"Podpis nie jest obowiązkowy. Podpis pojawia się pod twoim post'em."
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Ale nie mam nic przeciwko UT.
Heh no oczywiscie ja tak samo niemam nic przeciwko q3 a cs,lubie obie gierki.Obiema gram na zmiane jak mi sie znudzi q3 to se biore cs'a pod łapę,a jak będe chciał sie oderwac od realnosci to se q3 włocze(oczywiscie z cpm)
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
CS to gra zbiorowa a q3 (w naszym kraju) to 1 na 1... wiecej nie trzeba chyba tlumaczyc....
Ludzie jak was slucham to mi sie na hafta zbiera. Przecierz wy tu taki spam dajecie , ze szok to samo co wy w 100 to ja bym w 1 poscie napisal . Takie rozmowy , przezycia czy przemyslenia to sobie mozna na GG powiedziec a nie na 4um gdzie ludzie czytaja te wasze posty po 2 slowa w 1 i im sie pewnie tez na hafta zbiera.
P.S.Slawek masz bardzo ladna buske
P.S.2 Tez nie mam nic do innych gier ale zachecam do sprobowania UT.
Ludzie jak was slucham to mi sie na hafta zbiera.
Right here, right now
Re: e
quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
nie ma o czym gadac... ut rox![]()
zamknijmy to!
Widze , ze prawie wszyscy z q3 maja w d..... to co tutaj napisalem , wiec proponuje zamknac ten topic i nie bedzie zasmiecal waszego 4um.
P.S. Nie wiem kto jest adminem tego 4um , moze Majes wiec niech go zamknie (ten topic)
Forum jest od tego zeby rozmawiac i wymieniac poglady nawet jezeli ktos moze to skojazyc ze spamem ponadto jezeli ktos to zrobi w 2 zdaniach czy w 20 to nie ma roznicy bo powiedzial to co chcial. Jezeli nie podoba ci sie cos to po prostu tego nie czytaj a nie najezdzasz na przemyslenia innych ludzi. W tym momencie obraziles 5 ludzi ktorzy napisali posty do tego tamatu
A co do zamkniecia topicu to zgadzam sie - przeciez jest oddzielne forum urban terror.
Po edycji: zgadzam sie Uć rooles
i to jest LaM4 a nie L4ma
Nie narzekaj, całe forum jest w śpiączce, więc tych parę odpowiedzi nie jest takim złym wynikiem.
Poza tym, cóż, UT ma swój board i jak ktoś się tym interesuje, pewnie sobie tam zagląda...
Niemniej vote: EOT
Po edycji: widzę że L4mA mnie wyprzedził
Uć rulez
Po edycji: a myślałem, że chodzi o to , że jesteś szczęśliwym posiadaczem druczków chorobowych L4
no sorki...
Niemniej vote: EOT
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:12.