FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3943)

Posted by on 02-02-2002 20:02:

Skin for PL|

Witam. Zrobiłem projekt skina dla Polskiego Forum. Weźcie pod uwagę że nie jestem skinerem ani maperem więc ze dużo się nie spodziewajcie.
Mówcie co zmienić co wywalić ze skina itp.

Posted by Pysiu on 02-02-2002 21:21:

Na pewno zmienic glowe... nie moze byc taka biala Ta szachownica z reki tez moglaby zniknac, zamiast niej moglby byc orzelek albo jakis znaczek. Za to spodnie (kolczuga) roxx.

PS
Jeli bys powiedzial jak sie robi takiego skina w Tribes2 to ja tez moglbym sprobowac cos zrobic...

Posted by savko on 02-02-2002 23:09:

Bez tego bandaza na glowie chyba lepiej by wygladalo
Poza tym trzeba poprawic szczegoly, bo wygladaja jak namalowane (tak jakby nie byly )

Posted by on 03-02-2002 16:51:

|PL skin2

Dobra mata poprawiony skinik...
Ja jush pracuje nad assault, trochę jest roboty

Pysiu jakbyś mógł zrobić orła Polskiego było by Cool!

I pytanko do Yavora,
czy ten skin nadawał by się na oficjalny dla "Polskiego Forum"

Posted by sYs|StEELhEArT on 03-02-2002 19:43:

heheh juz trafiony w glowe....

Posted by on 03-02-2002 19:56:

Wink

Eeee to nie dziura w głowie tylko imitacja orła

Posted by sYs|StEELhEArT on 03-02-2002 21:22:

acha

Posted by DarkXenocide on 03-02-2002 23:01:

O jak milo , widze po ankiecie ze moj pomysl sie spodobal

Jako ze jestem skinnerem to nie bede ocenial prac kolegi ktory sam jak mowi nim nie jest, a postanowil mnie wyreczyc odgornie. Podpowiem tylko ze nie jest dobrym pomyslem robienie tarczy strzelniczej z posiadacza skina i akcenty narodowosciowe nie koniecznie wymagaja aby caly skin byl w kolorach flagi narodowej czy byl oblepiony flagami PL z kazdej strony, w koncu skin nasz , podobnie jak w armii, bo to chyba dobre odniesienie nie musi byc chodzacym symbolem "Teraz Polska", troche fantazji wiecej , wyluzuj i pobaw sie tym, w koncu T2 cie niczym nie ogranicza jesli chodzi o wyglad postaci z future go get it tiger

Ja w tej chwili robie klanowy skin dla T2

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by Pysiu on 04-02-2002 06:43:

A da sie moze zrobic np. w 3d studio max nowy model gracza? Bo sobie tak mysle... jakby zrobic cos w rodzaju husarii... to by bylo cos... skrzydelka, zbroja... juz to widze Design pasowalby nawet do T2...

Posted by DarkXenocide on 04-02-2002 11:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez Pysiu
A da sie moze zrobic np. w 3d studio max nowy model gracza? Bo sobie tak mysle... jakby zrobic cos w rodzaju husarii... to by bylo cos... skrzydelka, zbroja... juz to widze Design pasowalby nawet do T2...

Nie grzebalem w T2 jesio nie wiem jakie formaty sa modeli ale da sie napewno bo widziale nowe modele w necie T2.

Posted by MartinX on 04-02-2002 13:05:

Wink

Oto moja propozycja. Nie potrafie tego narysować ale moze ktos kto umie to zrobi. albo podajcie mi jak to sie robi i jakim programem to się zabiore do roboty.
1. Całośc srebrzysta niczym zbroja płytowa. na klacie ryngraf orła cały złoty i takierz same orły tyle ze mniejsze na nakolannikach na rtamieniu nie przesadzista biało czerwona flaga rysowana jakgby powiewała lekka falka. Hełm zostawic w spokoju Hełm to chełm.
2. całośc czarna matowa niczym noc i tylko białe orzełki na klacie ramionach i nakolannikach.
Moim zdaniem najwazniejsze jest godło i prostota, co wy na to ???

Pozdrawiam wszystkich.

Posted by DarkXenocide on 04-02-2002 13:42:

quote:
Napisane oryginalnie przez MartinX
Oto moja propozycja. Nie potrafie tego narysować ale moze ktos kto umie to zrobi. albo podajcie mi jak to sie robi i jakim programem to się zabiore do roboty.
1. Całośc srebrzysta niczym zbroja płytowa. na klacie ryngraf orła cały złoty i takierz same orły tyle ze mniejsze na nakolannikach na rtamieniu nie przesadzista biało czerwona flaga rysowana jakgby powiewała lekka falka. Hełm zostawic w spokoju Hełm to chełm.
2. całośc czarna matowa niczym noc i tylko białe orzełki na klacie ramionach i nakolannikach.
Moim zdaniem najwazniejsze jest godło i prostota, co wy na to ???

Pozdrawiam wszystkich.

Trza by testnac w real pomysly niezle

Posted by on 04-02-2002 17:17:

Ya tesh podobnie myslalem ale mysl przelac dokladnie na monitor to je nie umiem. A na dodatek nie mam potrzebnego tabletu i rysuje wszystko myszka.

Za duzo flag PL. No moze troche tak, ale na serio to robi podczas gry niezly efekt.

Posted by on 04-02-2002 17:19:

Assault - duzo flag

Posted by on 04-02-2002 18:45:

Zanim ostatecznie osądzicie mojego skina właźcie tutaj i zsysać. Skinik w grze robie wrażenie, szczególnie na mrocznych mapach.

http://doom2d.w.interia.pl/PW_skin/polish_warrior.htm

Posted by DarkXenocide on 04-02-2002 23:11:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Icea
Zanim ostatecznie osądzicie mojego skina właźcie tutaj i zsysać. Skinik w grze robie wrażenie, szczególnie na mrocznych mapach.

Jedyne pocieszenie to ze te skiny widzimy tylko my PL i inni nie zrobia z nas tarcz strzelniczych

Posted by sYs|yavor on 05-02-2002 02:06:

hihihi

Posted by savko on 05-02-2002 03:49:

Thumbs up

Podoba mi sie bialo-czerwony znaczek Tribes.

Posted by on 05-02-2002 17:21:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Jedyne pocieszenie to ze te skiny widzimy tylko my PL i inni nie zrobia z nas tarcz strzelniczych

I o to chodzi, będziemy tylko my POLACY się widzieć, i nawet jak ktoś niekapnie sie że kolega wlazł ne serwer gdy jush będzie mial zamiar roztrzaskiwac mu pancerz zobaczt skina i sie opanuje .

Bedzie latwiej sie poznac na serwach. A iini beda nas widziec jako B-E.

Posted by savko on 05-02-2002 19:23:

Thumbs up

To bedzie tez motywacja do grania w jednej druzynie

Co to znaczy B-E?

Posted by DarkXenocide on 05-02-2002 19:59:

quote:
Napisane oryginalnie przez savko
To bedzie tez motywacja do grania w jednej druzynie

Co to znaczy B-E?

Blood Eagle - tribe z gry defaultowy ci czerwonawi

Posted by GORA on 25-01-2003 12:49:

moze daj dzialajacego linka.

Posted by sYs|yavor on 25-01-2003 13:38:

Gdzies Ty wykopal ten temat sprzed roku???

Posted by sYs|Piotrusek on 25-01-2003 13:40:

Heh Icea juz chyba widzialem kiedys twoj podobny projetk skina. Hah, moznaby Mantisa poprosic zeby zrobil jakiegos skina dla PF hehehee

Posted by GORA on 25-01-2003 14:03:

ta, mozna by bylo, Ten gosc jest jednak najlepszy w tym co robi.Ciekawe jak gosc robi z taka dokladnoscia. Sam uzywam http://www.skinnersguild.com/skins/...mp;file=176.zip

Posted by $corcerer on 27-01-2003 19:05:

Ja jestem za takowym skinem (ten ostatni był fajny mailnijcie mi go: [email protected])

Posted by Rzbik on 24-06-2003 23:15:

ja zaczalem robic skina polskiego ale jakos zarzucilem to.. wczesniej uzywalem iceowego, lecz poszet sie rypac po reinstalce.. jak ktos go wygrzebie gdzies z zakamarkow neta, to ja tez go poprosze...

Posted by on 24-06-2003 23:37:

Talking

Hi!
A jednak moja dzielo nadal zyje... Heh fajnie ze po takim czasie ktos jeszcze mnie pamieta...

Rzbiku postaram Ci sie przeslac Polish Warriora, podaj maila!

Witajcie druchowie !!!

Posted by on 24-06-2003 23:40:

Oki!!!!!!!
Skin poszedl...

Hehe zostalem doceniony po smierci... jak Einstein.. :d hihi

Posted by sYs|yavor on 25-06-2003 02:28:

Gwoli scislosci: Einstein zostal doceniony za zycia

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:36.