FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3951)

Posted by Chaos on 03-02-2002 02:00:

Co chcielibyscie miec na Atmo?

Atmosfera dziala wiec prosze o zamkniecie posta zwiazanego z jej ogloszeniam. Czas ustalic jej status...
Powiedzcie w co najbardziej chcielibyscie grac na Atmosferze. Jak narazie jest maly problem z TDM ale postaramy sie go usunac jak najszybciej. Do tego czasu bedzie dzialac TS.

Wybierzcie prosze to co Wam najlepiej odpowiada. Postaramy sie jak najlepiej dopasowac do wiekszosci graczy.

P.S. Ostatnio poszly pogloski, ze steruje pingiem na potrzeby swojego teamu

I tak dni cz�owiecze s� jak li��, co spada, i jak trawa, co usycha. Ty te� odejdziesz w zapomnienie, jak ten kwiat, co upad� na muraw�, jak wino, kt�re rozlane wsi�ka w ziemi�...

Posted by Sniezek on 03-02-2002 10:21:

Powiem ze chcialbym widziec TS na atmosferze....., pewnie wiekszosc klasowych graczy sie ze mna nie zgodzi , ale ja uwazam ze to TS jest najlepszym trybem gry dla Urban Terror

Posted by GuriaS on 03-02-2002 11:14:

chaos lukaj po statsy... tam tez to jest opisane =]
http://www.planetquake.com/aeons/aestats/

Posted by -v3-Yarecki on 03-02-2002 11:18:

ja kcem FFA!!!!!!

cho� czasami trzeba dac looz totalny i wdupie mie� w co sie strzela - FFA ma ten plus, �e wali sie we wszystko co chodzi, opr�cz zegark�w ;-)))) ajak stoi, to tysh mozna ;-)))

Y.

Posted by GuriaS on 03-02-2002 11:25:

ankieta jest zla... moja jest lepsza , bo jest mozliwosc "glosowania na inne typy" ... glosujcie u mnie!

Posted by Chaos on 03-02-2002 12:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
chaos lukaj po statsy... tam tez to jest opisane =]
http://www.planetquake.com/aeons/aestats/

Dzieki... Moze jakos ruszymy.
Ktos wczesniej poruszyl problrm konta shellowego. Konto shellowe to banal tyle tylko, ze trzeba je kupic

A co do mojego glosu. W sumie przeciuez i ja gram. Podoba mi sie zarowno jadedna jak i druga rozgrywka. Jednak moja ulubiona jest dalej TS. Mam juz na to rozwiazanie ale poczekamy co przyniesie ankieta w najblizszych dniach.

Guriasq przez Ciebie musze edytowac tego posta
"przydalaby sie jakas inna rozgrywka! (napisz na boardzie co?)" <--- czy to nie jest glosowanie na cos innego? Poza tym co siejesz zamieszanie jak i tak wiem dobrze ze chesz TDM

I tak dni cz�owiecze s� jak li��, co spada, i jak trawa, co usycha. Ty te� odejdziesz w zapomnienie, jak ten kwiat, co upad� na muraw�, jak wino, kt�re rozlane wsi�ka w ziemi�...

Posted by GuriaS on 04-02-2002 16:42:

quote:
Napisane oryginalnie przez Chaos

Guriasq przez Ciebie musze edytowac tego posta
"przydalaby sie jakas inna rozgrywka! (napisz na boardzie co?)" <--- czy to nie jest glosowanie na cos innego? Poza tym co siejesz zamieszanie jak i tak wiem dobrze ze chesz TDM

ja chce zeby mozna bylo votowac na typ rozgrywki, ale zeby standardem byl TDM =]

Posted by Duke on 06-02-2002 10:13:

pop[ieram GuriaSa ale wolal bym jak standardowy tryp bylby CTF

Posted by -v3-kiler on 06-02-2002 10:56:

Ja tam glosuje na TS poniewaz tylko na 1 serwie (nie liczac Atmo bo na nie glosujemy) ze znosnym pingiem jest TS. Coolnet jest popularny do organizowania klanowek wiec , jezeli tam jest zajete to gdzie my mamy grac?
Nie wiem czy sie da , ale ja proponuje albo zrobic tak jak Guri proponuje ale podstawowe to TD =] , lub postawi na Atmo , jezeli sie da 2 serw z TDM

P.S. Radze wam nie udzielajcie sie na 4um q3 , chcialem promowac UT i ocena gwaltownie z 5 spadla mi do 2.6 , 3x1 tam dostalem a dobre checi mialem

Posted by Chaos on 07-02-2002 00:24:

quote:
[i]P.S. Radze wam nie udzielajcie sie na 4um q3 , chcialem promowac UT i ocena gwaltownie z 5 spadla mi do 2.6 , 3x1 tam dostalem a dobre checi mialem [/B]

Ciesz sie Kilerq, ze Cie chca oceniac

A tak naprawde TS wygrywa miazdzaca iloscia glosow
TS bedzie glownym trybem gry. Niestety z dziwnych powodow TDM na Atmo dziala raz a potem trzeba recznie przestawic, wiec jak bede siedzial i sie nudzil to od czasu do czasu zmienie na TDF lub FFA

W przyszlosci postaramy sie o naprawienie bledu z TDM. Poczekajmy jednak do nowej czesci UT.

Posted by roberf on 08-02-2002 22:36:

Dobrze by bylo aby gdzies w polsce byl dobry serwer TD, tam gdzie mozna wyladowac swoje emocjie a nie po jednym Head siedziec i z 3 min patrzec sie, a po kilku walic myszka o biorko a tak po 6 s pojawiasz sie i masz radosc caly czas.

Posted by GuriaS on 09-02-2002 00:01:

Re: Co chcielibyscie miec na Atmo?

quote:
Napisane oryginalnie przez Chaos
Atmosfera dziala wiec prosze o zamkniecie posta zwiazanego z jej ogloszeniam. Czas ustalic jej status...
Powiedzcie w co najbardziej chcielibyscie grac na Atmosferze. Jak narazie jest maly problem z TDM ale postaramy sie go usunac jak najszybciej. Do tego czasu bedzie dzialac TS.

Wybierzcie prosze to co Wam najlepiej odpowiada. Postaramy sie jak najlepiej dopasowac do wiekszosci graczy.

P.S. Ostatnio poszly pogloski, ze steruje pingiem na potrzeby swojego teamu

ja chcec 2.4!!! [+TDM ofkozz ]

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:32.