FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3953)
początkujący counter strike'owiec
yyy...siemanko wszystkim jestem nowym graczem cs,gram tagże w q3,dziwne co?A no sam sie dziwie ale te obie gierki podobają mi sie tak samo tylko że jedną z nich znam bardziej(znaczy sie configi rużne takie)mianowicie chodzi tu o q3,w cs'a zaczołem grac dopiero niedawno i BARDZO mi sie spodobała ta giera (poprostu wymiata) i chciałbym własnie sie was spytac czy w cs'ie można nagrywac demka tak jak w q3 i czy moglibyscie mi podżucic swuj cfg jesli wogule można posiadac cfg w cs'ie
wiem wiem głupio gadam ale jestem tu dopiero początkujący,znaczy sie zielony i prosiłbym o pomoc z waszej strony w wprowadzeniu mnie w spaniały swiat cs'a
zgury dziekuje
Mój numerek gg: 2285535
A demko nagrywa się komendą "record", stopuje "stop". Tu masz mój skryptm, który ładnie to automatyzuje:
alias "demko" "nagrywaj1"
alias "nagrywaj1" "record squall_demo001; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo001.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie1"
alias "zatrzymaj_nagrywanie1" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj2"
alias "nagrywaj2" "record squall_demo002; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo002.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie2"
alias "zatrzymaj_nagrywanie2" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj3"
alias "nagrywaj3" "record squall_demo003; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo003.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie3"
alias "zatrzymaj_nagrywanie3" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj4"
alias "nagrywaj4" "record squall_demo004; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo004.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie4"
alias "zatrzymaj_nagrywanie4" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj5"
alias "nagrywaj5" "record squall_demo005; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo005.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie5"
alias "zatrzymaj_nagrywanie5" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj6"
alias "nagrywaj6" "record squall_demo006; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo006.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie6"
alias "zatrzymaj_nagrywanie6" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj7"
alias "nagrywaj7" "record squall_demo007; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo007.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie7"
alias "zatrzymaj_nagrywanie7" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj8"
alias "nagrywaj8" "record squall_demo008; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo008.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie8"
alias "zatrzymaj_nagrywanie8" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj9"
alias "nagrywaj9" "record squall_demo009; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo009.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie9"
alias "zatrzymaj_nagrywanie9" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj10"
alias "nagrywaj10" "record squall_demo010; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo010.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie10"
alias "zatrzymaj_nagrywanie10" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj11"
alias "nagrywaj11" "record squall_demo011; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo011.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie11"
alias "zatrzymaj_nagrywanie11" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj12"
alias "nagrywaj12" "record squall_demo012; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo012.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie12"
alias "zatrzymaj_nagrywanie12" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj13"
alias "nagrywaj13" "record squall_demo013; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo013.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie13"
alias "zatrzymaj_nagrywanie13" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj14"
alias "nagrywaj14" "record squall_demo014; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo014.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie14"
alias "zatrzymaj_nagrywanie14" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj15"
alias "nagrywaj15" "record squall_demo015; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo015.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie15"
alias "zatrzymaj_nagrywanie15" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko e_k_s"
alias "e_k_s" "developer 1; echo Koniec slotow na dema!; developer 0"
Uhh, az sie mieni w oczach Nie lepiej byloby mailem?
Squall
niezły ten twój skrypcik!
Uhh, az sie mieni w oczachNie lepiej byloby mailem?
quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
wyslalem ci maila ze swoim cfg.............jest w 6 czesciach.....jak chcesz to sobie go przerob![]()
jak widac ludziki z boarda sa kulturalni i rozumieja... ze kazdy kiedys zaczal grac i wiedza ze pocztaki nie sa trudne...
heh squallo dales mu skrypt (tesh go mam ) On gra ktorko a Ty mu tu super zawansowany i wogule alias dajesz
ja na jego miejscu bym nie zajazyl o co chodzi
a cfg mozna miec.
sam jestem Ciekawy czy sa podbne do tych z q3
Napisane oryginalnie przez di0nizy
jak widac ludziki z boarda sa kulturalni i rozumieja... ze kazdy kiedys zaczal grac i wiedza ze pocztaki nie sa trudne...
heh squallo dales mu skrypt (tesh go mam) On gra ktorko a Ty mu tu super zawansowany i wogule alias dajesz
![]()
![]()
a cfg mozna miec.
Domyslalem sie W koncu fpp i ponoc podobny engine tak tylko szlyszalem
heh squallo dales mu skrypt (tesh go mam) On gra ktorko a Ty mu tu super zawansowany i wogule alias dajesz
![]()
![]()
a cfg mozna miec.
![]()
![]()
a cfg mozna miec.
ja swoj cfg dlugo skladalem wiec .. nie dam !!
quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Sluchaj przecierz HL ma engine Quake wiec komendy sa z Quejka i zasada pisania konfigow robienia skryptow aliasow jest taka sama !! I wy CSowcy zaczeliscie to robic pozniej niz gracze w qw q2 czy q3 !!
właśnie sqallik kiedy mi dasz ten swuj czarodziejski cfg ???? tak sie chwaliłes na gg a mi go nie przyslałeś ?? wes mi go daj [email protected]
bo jak nie to :-)
Po co ?
...hehe i obowiazkowo obok "forgivetk" musi byc "SORRY ZA TK!!!"...
Napisane oryginalnie przez =34=
Ja tam używam tylko bindów na qpowanie, zmianę broni, nicka i kilka SAYów np. forgivetk.
Napisane oryginalnie przez AlieneK
ja tak samo....mam qpowanie podstawowych rzeczy i zbindowane texty typu: w levo czy w prawo gdy trzeba rushowac...![]()
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
wyslalem ci maila ze swoim cfg.............jest w 6 czesciach.....jak chcesz to sobie go przerob![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
Nudziło mi się, musiałem coś napisać.
Re: skrypty, configi....... ...
quote:
Napisane oryginalnie przez =34=
Ja tam używam tylko bindów na qpowanie, zmianę broni, nicka i kilka SAYów np. forgivetk.
Re: Re: Re: skrypty, configi....... ...
quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
ja tam z tych tektow jush zrezygnowalem...poniewaz nikt mnie nie sluchaljak cos to pisze od razu !
mail me: [email protected] |
814986
yyy....BIG THANX bOlek
chcialem tylko napisac ze ja gram: w q3, tfc, cs, hl, sof, ut, red alert 1 i 2, earth 2150, f-16 agresor, f-22 raptor, gta 1, 2 i londyn, the sims, nascar, f-1 itd., itp., etc. wszystkie gry mi sie podobaja ale nie sadze zeby to bylo dziwne
(chyba)
pozdrawiam
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:51.