FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3977)
Ostatni Raz Liga Slizg
Chcialbym przeprosic wszystkich za zamieszanie wywolane przez jednego czlonka z naszego klanu niejakiego Trapera. Wciagu tego tygodnia widze cos ze odstawie szkole, narzeczona, prace itp. i przypilnuje tego czlowieka zeby zrobil dobrze to co ma zrobic. Moge wam obiecac ze osobiscie bede sprawowal nadzor nad tym mlodym czlowiekiem i jego niewydarzonymi pomyslami. W koncu trzeba zrobic cos zeby ta liga ruszyla na powaznie. Trampek ludzi nie obchodza problemy na jakie napotyka liga ich obchodza rezultaty i tak zawsze bylo i bedzie. Zmieniles regulamin OK czy rada zatwierdzila go ? TRAMPEK KU!@##$ RZESZ TY W DU!@# ZAJ!@#$ MA!@#$ do piatku widze rozpiske tej calej ligi wg twoich zasad jak sie ma odbywac czarno na bialym i to zatwierdzone przez rade. Dosyc mam wieszania psow na naszym klanie i miejscu w ktorym gramy. Wez sie na powaznie do roboty po nocach jak trza nie obchodzi mnie to. Na piatek ma byc rozpiska WSZYSTKICH MECZY od poczatku do konca. We srode bede najpozniej w slizgu i oczekuje ze polowa roboty bedzie juz zrobiona. DO KLANU SLIZG. Mam do was prosbe podczas mojej nieobecnosci MACIE przypilnowac trapera by od kompa nie odchodzil zanim nie zrobi tego co ma zrobic aby bylo dobrze. TRAPER jak nie zrobisz tego do czego sie zoobowiazales zanim zaczoles te lige spotkaja cie nieprzyjemnosci jakie ? uzgodnimy to z cl skloadu 1 i 2. DOSYC BAJEK, DOSYC NIEROBSTWA - OBIECUJE WAM GRACZE CS A ZE TA LIGA BEDZIE W KONCU PROFESJONALNIE PROWADZONA.
Swoja drogo dobrze ze go ty zamiesciles... Ludziki sie nie pokoja.
to 2 druzyny przyszly a nie bylo sedziego, to server padl, to jeszcze cos innego. Tak to jest jak sie daje zazadzac czyms ludziom ktozy nie maja doswiadczenia badz checi do tego czego sie podejmuja...
Napisane oryginalnie przez di0nizy
Ale poscik![]()
Swoja drogo dobrze ze go ty zamiesciles... Ludziki sie nie pokoja.
to 2 druzyny przyszly a nie bylo sedziego, to server padl, to jeszcze cos innego. Tak to jest jak sie daje zazadzac czyms ludziom ktozy nie maja doswiadczenia badz checi do tego czego sie podejmuja...
Jak chcecie profesjnalizmu to sie za to nie bierzcie !! Przeroslo was to - powiecie ze tylko krytykuje a sam nie robie nic - a dlaczego nic nie robie - proste bo wiem ze nie jestem wstanie temu podolac z roznych wzgledow !! A przedewszystkim jestem realista !!
quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Tia profesjonalizm wystaje wszedzie tak jak sloma.
Jak chcecie profesjnalizmu to sie za to nie bierzcie !! Przeroslo was to - powiecie ze tylko krytykuje a sam nie robie nic - a dlaczego nic nie robie - proste bo wiem ze nie jestem wstanie temu podolac z roznych wzgledow !! A przedewszystkim jestem realista !!
Ehh ile wy macie lat ?? Do zorganizowania oglnopolskiej ligi trzeba troche wiedzy i realnego podejscia do problemu !!! A nie olewnictwa - zabierajac sie za cos takiego trzeba miec swiadomosc ze daje sie ludzia nadzieje na spokojna gre fair play z dobra organizacja !! A nie miec tylko pomysl od ktorego sie odchodzi bo ma sie inne widzimisie w danym momencie !!
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Mantis
[B]Ehh ile wy macie lat ?? Do zorganizowania oglnopolskiej ligi trzeba troche wiedzy i realnego podejscia do problemu !!! A nie
ciach
Mantis piles cos ? mowie wyraznie ze klan SLIZG nie jest odpowiedzialny za turniej. Za turniej byl odpowiedzialny TRAPPER bo to on wszystko organizowal. Ja mam 24 uwazasz ze to za malo ?
Pozdro
Ehh znajdz w ktoryms z moich postow cos o klanie slizg !! Jak znajdziesz to bedziesz jakims cudotworca bo ja jakos nie potrafie nic takiego tam wyczytac chyba dlatego ze tam czegos takiego nie napisalem !! Ja napisalem to o organizatorach tej calej ligi nie wnikajac w to kto za tym stoi a patrzac na wyniki - czytaj chaos jaki panuje w tej tzw lidze !!
Jak chcecie profesjnalizmu to sie za to nie bierzcie !!
ciach
Mow w pojedynczej liczbie to sie nie przyczepie P
:
Pozdro
Hm... moj klan jest w grupie 17 i jak do tej pory ani na maila ani na stronie nie jest napisane kiedy gramy WOGULE NIC NIEMA atrapper pisal na stronie ze wszystko zrobi na nastepny dzien... Bardzo interesujace minelo od tamtego czasu 2tygodnie
Ja mam pytanie z innej beczki bedzie ta liga czy "drabinka" ? czy nie bo nie wiem czy mam se kompy rezerwowac
Lepiej nie rezerwuj bo znajac trappera to on jeszcze ze 3 razy zmieni regulamin i mecze..............ale coz tak to jest
Lepiej nie rezerwuj bo znajac trappera to on jeszcze ze 3 razy zmieni regulamin i mecze..............ale coz tak to jest![]()
zupelnie inaczej wyglada sprawa ze SLIZG Quake... wiem od kuzyna z wawy ze zorganizowali i przeprowadzili dwa profesjonalne ogolnopolskie turnieje quake3 ze znacznymi nagrodami, maja jeden z lepszych w Polsce, server q3 i nic zlego o nich nie mozna powiedziec...
ViV - ty jestes rozsadny zadzialaj cos bo chyba zalezy wam na dobrym zdaniu o SLIZG
hmmm...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:06.