FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3998)
Problem i potrzebna pomoc!!!!!!
Witam.
Szybkie pytanie - dlaczego w multiplayerze po załadowaniu wyskakuje mi komunikat
Couldn't load maps/mp_castle.bsp
Przecież mam tą mapę. Podobnie z innymi podstawowymi mapami.
Te natomiast które se dograłem z NETU działają OK. Z niektórymi serwerami nie mam też problemu z podstawowymi mapami, ale większość (choćby ograny na wszyskie sposoby BICZ) się jednak wywala z powyższym komunikatem.
Może chodzi o rozszerzenie, bo nie znlazłem tych podstawowych z rozszerzeniem *.bsp?!?! Tylko jakieś różne pako*.pk3 (takie samo rozszerzenie do tychdogranych map )
HELP
HELP!!
Nikt nie chce mi pomóc
być może jest to lamerskie pytanie ( napewno jest), i być może wiele razy było zadawane , ale ......
Pomóżcie !
:|
Bidulka nikt ci pomoc nie chce?
pk3 to dobre rozszerzenie, problem moze sie pojawil podczass instalacji - nie wyskoczyl jakis blad czasem?
Imo sprobuj przeinstalowac gre i jak cos to pisz znowu...
Hmm.. na TAQ jest wszystko OK. Nic mi nie wywala (na wszystkich mapach , łącznie z tymi podstawowymi). Podobnie wszystko jest OK na ... zapomniałem aha na Norweskiem serwerze który się zaczyna na literkę "w" (cos podobnego do warez), no wiecie tam gdzie rotacyjnie są zmieniane podstawowe mapy (niestety nie grają w inne).
A więc na wyżej wymienionych serwerach jest elegancko
Ale na innych (choćby te z USA) wyskakuje
Couldn't load maps/mp_* .bsp
Ciekawe jest to rozszerzenie --> *.bsp. Może w jakimś configu coś trzeba zrobić?
Pomóżcie. Wielu z was gra zapewno wieczorem. Niestety ja w wieczór nie mam czasu, nie moge itd., a rano choćby na TAQ jest zero playerów (nie będe strzelał do cieni - rybki na bridge sobie łowie). Podobie z innymi z Europy.
A za Atlantykiem o tej porze mnóstwo playerów na serwerach, a co z tego kiedy wyskakuje mi Couldn't load maps/mp_*.bsp. (podobny problem mam też w Europie , wymienione na początku serwery to wyjątki).
A no i na ByRy se nie pogram bo ktoś wpadł na genialny pomysł (żeby dużo ludzi se nie pograło). A że nie mam CD_Keya....
Więc błagam o pomoc.
quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Podobnie wszystko jest OK na ... zapomniałem aha na Norweskiem serwerze który się zaczyna na literkę "w" (cos podobnego do warez), no wiecie tam gdzie rotacyjnie są zmieniane podstawowe mapy (niestety nie grają w inne).
Ja mam tylko uwagę że na #waster nikt nie siedzi hm.. wywiało wszystkich ??!
No więc nie znam chasła
No lae to nie jest najwiekszy problem. W topicu "problemy techniczne z grą " pewien koleś poruszył temat *.Bsp. Ale w jego przypadku problem sprawiły dograne mapy, a w moim jest odwrotnie - dograne są OK
Może faktycznie mój wolfik jest jakimś bugiem
Ale .. nadal HELP
(kto nie wie o co chodzi niech przeczyta pierwszy post w tym topicu)
quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Ja mam tylko uwagę że na #waster nikt nie siedzi hm.. wywiało wszystkich ??!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:07.