FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4042)

Posted by ViV on 06-02-2002 18:11:

Wazne

Przepraszam wszystkich za to ze poruszam stara sprawe ale ciekawi mnie jedna rzecz skad sie biora tacy ludzie jak Meone ( czy jakos tak ). Koles zasypuje boarda bezsensowymi postami. Wykrywa u niego czit drze morde ( ze sie tak wyraze ) bulgocze na potege ze to nie on ze nie winny zapetla sie niesamowicie. Brak kultury kompletny. Wiem mozecie powiedziec ze SlizG tez byl kiedys taki sam to prawda ale wszystko zalezy od klan lidera albo lidera zawodnikow ktorzy przypilnowali by porzadku wypowiedzi swoich klanowiczow. Klopot jest wtedy kiedy dany czlowiek jest niezrzeszony.

Stad moja prosba do wszystkich klan liderow i liderow druzyn zainteresujcie sie co czasami wypisuja wasi klanowicze na boardzie opiepszcie baranow jak trzeba. Niech sie zachowuja.

To jest wg mnie recepta na powrot kultury na serwerach, boardzie i meczach klanowych.

My jako slizg zminilismy podejscie do tej gry wczesniej byla to grypa "gowniarzy" bluzgajacych jak sie da. Teraz chlopaki zrozumieli ze nie da sie zaszpanowac kasiora samochodem mieszkaniem w cs ie. Zaszpanowac mozna tylko kultura osobista i gra na poziomie. I w ten sposob zyskac powazanie graczy w swiecie Cs. Wiem ze to moze byc trudne zwazywszy ze wiekszosc spoleczenstwa cs owego to mlodzi ludzie ale zaznaczam ze nie jest niewykonalne nam sie mysle ze udalo i innym graczom i klanom tez moze sie udac.

Pozdro

i wszystko jasne .... czasami ciemne ... a czasami z korzonkami .... a |||Szkrable||| to moja pasja

Posted by Squall on 06-02-2002 18:35:

Re: Wazne

Czy ty cz�owieku nigdy nie zrozumiesz, �e to jest forum o CS'ie, a takie brednie to sobie mo�esz wypisywa� na boardzie cs.pl!!!

Posted by ViV on 06-02-2002 18:36:

Re: Re: Wazne

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
Czy ty cz�owieku nigdy nie zrozumiesz, �e to jest forum o CS'ie, a takie brednie to sobie mo�esz wypisywa� na boardzie cs.pl!!!

ciach

Pomysl chwile czy to nie ma nic wspolnego z cs em ...

Pozdro

i wszystko jasne .... czasami ciemne ... a czasami z korzonkami .... a |||Szkrable||| to moja pasja

Posted by Cali on 06-02-2002 19:41:

eeeeeeeeee................ NIE?

Posted by Izzy on 06-02-2002 22:19:

Cool

heh ,a ja tylko wiedzialem ze Meone to analfabeta nic wiecej

Posted by on 07-02-2002 15:54:

od kiedy uwazasz slizg za klan na poziomie? eee?

Posted by AdaX on 07-02-2002 17:38:

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

dobra zamknij sie! bo jestes nudny ...

Posted by ViV on 07-02-2002 17:57:

quote:

na razie to niski poziom to ty reprezentujesz

Posted by bizonek on 07-02-2002 18:32:

quote:

W�a�nie. Cz�owiek pr�boje co� nowego wprowadzi� a ty odrazu z mord�.

Posted by on 08-02-2002 17:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

dobra zamknij sie! bo jestes nudny ...

oto przyklad waszego poziomu?
ale wy jestescie zalosni!!! ehh szkoda mi was........

Posted by on 08-02-2002 17:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez bisonek

W�a�nie. Cz�owiek pr�boje co� nowego wprowadzi� a ty odrazu z mord�.

z jaka morda! obronca ucisnionych sie znalazl?

Posted by AdaX on 08-02-2002 19:39:

quote:

oto przyklad waszego poziomu?
ale wy jestescie zalosni!!! ehh szkoda mi was........

nie to ty jestes zalosny DST, bo prawda jest taka ze caly czas przyczepiasz sie do SlizG i tylko SlizG to to .... SlizG to tamto ... a to juz jest naprawde nudne ! To juz nie jest ten sam klan co dwa miesiace temu, ktory przez dwoch trzech ludzi stal sie klanem, ktory wszyscy objezdzaja ... a jak ty niezauwazyles tego to twoj poziom jest bardziej zenujacy niz poziom SlizGu!

Posted by CzAsZeK on 09-02-2002 00:42:

I wszystko jasne ---------> oFFtopic

Posted by Crack on 09-02-2002 13:13:

MeOne analfabeta ? he he, wydaje mi sie, ze jedak nie, a pozatym on jusz nie gra w CS'a (no moze 1 na 2 miechy)

Posted by on 09-02-2002 14:04:

quote:

nie to ty jestes zalosny DST, bo prawda jest taka ze caly czas przyczepiasz sie do SlizG i tylko SlizG to to .... SlizG to tamto ... a to juz jest naprawde nudne ! To juz nie jest ten sam klan co dwa miesiace temu, ktory przez dwoch trzech ludzi stal sie klanem, ktory wszyscy objezdzaja ... a jak ty niezauwazyles tego to twoj poziom jest bardziej zenujacy niz poziom SlizGu!

Wez sie nie odzywaj bo smieszny jestes! Popatrz na Trapera i sam sobie odpowiedz, jakim klanem jest SlizG
To, ze chcecie sie zmienic na lepsze to chyba dobre, ale po co walicie topici, ze nie jestescie banda gownairzy tylko klanem na poziomie? A kultury na serwerach to u was za grosz!
Sami siebie oszukujecie piszac takie bezsensowne topici..........
EOT

Posted by AdaX on 09-02-2002 15:16:

quote:

Wez sie nie odzywaj bo smieszny jestes! Popatrz na Trapera i sam sobie odpowiedz, jakim klanem jest SlizG
To, ze chcecie sie zmienic na lepsze to chyba dobre, ale po co walicie topici, ze nie jestescie banda gownairzy tylko klanem na poziomie? A kultury na serwerach to u was za grosz!
Sami siebie oszukujecie piszac takie bezsensowne topici..........
EOT

Juz mnie to wkurza ... Ciagle czytanie jaki to SlizG jest glupi , bo TRAPPER to , albo TRAPPER tamto ! TRAPPER jest po****** - tego nie zmienisz ! Jak z nim gadalem wydawal sie calkiem spoko, a tutaj masa topicow , jeden bardziej ****owy od drugiego ... echhh ...

Nikt nie wali Topicow o zmianach w naszym klanie ... ten topic tyczy sie wszystkich CL o panowanie nad swoimi klanowiczami ..

Co do kultury to nie wiem - przyznaje ze kiedys jak gralem z paroma SlizGami to bylo widac ubytki , ale teraz juz takiego czegos nie ma ... albo za rzadko z nimi gram .

Posted by ViV on 11-02-2002 08:36:

Dla twojej informacji Destruktor. Rada klanu Slizg jednoglosnie wydalila Trappera z klanu. Destruktor nie widze cie jakos na serwerach wiec nie oceniaj mojej kultury skoro nie masz skali porownawczej. Masz dowody na zenujace zachowanie sie graczy SlizgU na serwerach ?? To je daj a nie pisz paszkwile. Bo na razie mowisz o zachowaniu a nie popierasz dowodami. Wszyscy wiemy jak bylo pare miesiecy temu. Przypominasz mi niektorych politykow ktorzy mowia ciagle jak to bylo a nie jak jest. Destruktor jak nie masz do powiedzenia nic stosownego do danego topika to nie wypowiadaj sie W ten sposob nabijsza sobie posty. A to nie o to chodzi.

Posted by Coen Hunter on 11-02-2002 11:59:

moje zdanie

Wlasnie wszyscy wiedza co bylo kilka miesiecy temu , ale ja wtedy bylem jednym z najbardzije zagozlych krytykow SlizG , ale wiem , ze nastapily pewne zmiany i troche inaczej sie z nimi rozmawia ( ViV , adax ) i gra ( ZaiX ) ! Nie mozna wiecznie wracac do tego co bylo . Ludzie sie zmieniaja i trzeba to tez brac pod uwage !

BTW. IMHO to jedyne wyjscie bylo wywalic TRAPPERa . Kto teraz bedzie sie zajmowac Liga SlizG ?

MSN [email protected]

Posted by Mantis on 11-02-2002 17:55:

quote:

Juz mnie to wkurza ... Ciagle czytanie jaki to SlizG jest glupi , bo TRAPPER to , albo TRAPPER tamto ! TRAPPER jest po****** - tego nie zmienisz ! Jak z nim gadalem wydawal sie calkiem spoko, a tutaj masa topicow , jeden bardziej ****owy od drugiego ... echhh ...

Nikt nie wali Topicow o zmianach w naszym klanie ... ten topic tyczy sie wszystkich CL o panowanie nad swoimi klanowiczami ..

Co do kultury to nie wiem - przyznaje ze kiedys jak gralem z paroma SlizGami to bylo widac ubytki , ale teraz juz takiego czegos nie ma ... albo za rzadko z nimi gram .

Sorki Adax ale Traper jako osoba wyrabia wam opinie i taki jest fakt , koles kompromituje was na kazdym kroku - ja do was nic nie mam ale kazdy ktory mialby was oceniac (czego nie powinien robic publicznie bez waznego powodu) bedzie mial nie najlepsze zdanie chociazby po przeczytaniu kilku topicow na tym boardzie. Nie wiem ile lat ma Traper ale nei wykazyje sie specjalna inteligencja bo brnie w jeszcze wieksze bagno niz to z ktorego wlasnie wyszedl i niestety wciaga was w nie afiszujac sie logo i nazwa Slizg ktora sie z wami kazdemu naturalnie kojarzy.

Posted by on 11-02-2002 20:44:

quote:
Napisane oryginalnie przez ViV
Dla twojej informacji Destruktor. Rada klanu Slizg jednoglosnie wydalila Trappera z klanu. Destruktor nie widze cie jakos na serwerach wiec nie oceniaj mojej kultury skoro nie masz skali porownawczej. Masz dowody na zenujace zachowanie sie graczy SlizgU na serwerach ?? To je daj a nie pisz paszkwile. Bo na razie mowisz o zachowaniu a nie popierasz dowodami. Wszyscy wiemy jak bylo pare miesiecy temu. Przypominasz mi niektorych politykow ktorzy mowia ciagle jak to bylo a nie jak jest. Destruktor jak nie masz do powiedzenia nic stosownego do danego topika to nie wypowiadaj sie W ten sposob nabijsza sobie posty. A to nie o to chodzi.

JAk nie o to chodzi to o co? Patrz juz mam 1000 he he he
Po prostu Trapper popsula wam opinie i tak niestety bedziecie widziani pzrez czesc sceny cs. (nie myslcie ze rowniez [pzrezemnie, bo u mnie macie wielkiego plusa za chec zmian na lepsze i wykopanie Trampka , jak tak dalej pojdzie to bnedzie spoxik Nie gniuewajcie sie od razu na mnie, ale to miala byc konstruktywna krytyka
PS DESTRUCTOR to moja fake boardowy i od 9 miesiecy albo nawet jeszcze dluzej nie gralem na takim nicku

Posted by ViV on 12-02-2002 06:24:

Liga dalej zajmuje sie sam Trampek to jego brocha on to robil sam bez niczyjej zgody a my mu nie mozemy zabronic bo szefostwo slizgu zgodzilo sie na jego machinacje tylko juz sie nie nazywa Slizg kupa Brudu tylko jakos inaczej. Na lige klan SlizG sie nie porywa na razie .Ale bedziemy organizowali taki turniej 2 - 3 dniowy w okresie wakacji i tak bedzie najrozsadniej. Popatrzymy jak wyjdzie cs.pl i podpatrzymy . Stworzenie takiej ligi to ogrom pracy a niestety albo sie gra albo organizuje My na razie gramy ))) Ale na turniejek w Slizgu to raczej mozecie liczyc Po tej sesji zajme sie tym

Pozdro

Posted by Mistrzu on 12-02-2002 10:00:

Thumbs up

Nareszcie jakies konkrety . A co z ligq Trapa? Bedzie kontynuowana? Bo coraz bardziej w to wqtpie .

Posted by ViV on 12-02-2002 11:38:

to juz pytanie do organizatora - Trappera

Pozdro

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:11.