FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4042)
Wazne
Przepraszam wszystkich za to ze poruszam stara sprawe ale ciekawi mnie jedna rzecz skad sie biora tacy ludzie jak Meone ( czy jakos tak ). Koles zasypuje boarda bezsensowymi postami. Wykrywa u niego czit drze morde ( ze sie tak wyraze ) bulgocze na potege ze to nie on ze nie winny zapetla sie niesamowicie. Brak kultury kompletny. Wiem mozecie powiedziec ze SlizG tez byl kiedys taki sam to prawda ale wszystko zalezy od klan lidera albo lidera zawodnikow ktorzy przypilnowali by porzadku wypowiedzi swoich klanowiczow. Klopot jest wtedy kiedy dany czlowiek jest niezrzeszony.
Stad moja prosba do wszystkich klan liderow i liderow druzyn zainteresujcie sie co czasami wypisuja wasi klanowicze na boardzie opiepszcie baranow jak trzeba. Niech sie zachowuja.
To jest wg mnie recepta na powrot kultury na serwerach, boardzie i meczach klanowych.
My jako slizg zminilismy podejscie do tej gry wczesniej byla to grypa "gowniarzy" bluzgajacych jak sie da. Teraz chlopaki zrozumieli ze nie da sie zaszpanowac kasiora samochodem mieszkaniem w cs ie. Zaszpanowac mozna tylko kultura osobista i gra na poziomie. I w ten sposob zyskac powazanie graczy w swiecie Cs. Wiem ze to moze byc trudne zwazywszy ze wiekszosc spoleczenstwa cs owego to mlodzi ludzie ale zaznaczam ze nie jest niewykonalne nam sie mysle ze udalo i innym graczom i klanom tez moze sie udac.
Pozdro
Czy ty cz�owieku nigdy nie zrozumiesz, �e to jest forum o CS'ie, a takie brednie to sobie mo�esz wypisywa� na boardzie cs.pl!!!
Re: Re: Wazne
quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
Czy ty cz�owieku nigdy nie zrozumiesz, �e to jest forum o CS'ie, a takie brednie to sobie mo�esz wypisywa� na boardzie cs.pl!!!![]()
Ak 47 <- RoXX
od kiedy uwazasz slizg za klan na poziomie? eee?
quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Napisane oryginalnie przez AdaX
dobra zamknij sie! bo jestes nudny ...
quote:
Napisane oryginalnie przez bisonek
W�a�nie. Cz�owiek pr�boje co� nowego wprowadzi� a ty odrazu z mord�.![]()
quote:
oto przyklad waszego poziomu?
ale wy jestescie zalosni!!! ehh szkoda mi was........
MeOne analfabeta ? he he, wydaje mi sie, ze jedak nie, a pozatym on jusz nie gra w CS'a (no moze 1 na 2 miechy)
nie to ty jestes zalosny DST, bo prawda jest taka ze caly czas przyczepiasz sie do SlizG i tylko SlizG to to .... SlizG to tamto ... a to juz jest naprawde nudne ! To juz nie jest ten sam klan co dwa miesiace temu, ktory przez dwoch trzech ludzi stal sie klanem, ktory wszyscy objezdzaja ... a jak ty niezauwazyles tego to twoj poziom jest bardziej zenujacy niz poziom SlizGu!
quote:
Wez sie nie odzywaj bo smieszny jestes! Popatrz na Trapera i sam sobie odpowiedz, jakim klanem jest SlizG
To, ze chcecie sie zmienic na lepsze to chyba dobre, ale po co walicie topici, ze nie jestescie banda gownairzy tylko klanem na poziomie? A kultury na serwerach to u was za grosz!
Sami siebie oszukujecie piszac takie bezsensowne topici..........
EOT
Dla twojej informacji Destruktor. Rada klanu Slizg jednoglosnie wydalila Trappera z klanu. Destruktor nie widze cie jakos na serwerach wiec nie oceniaj mojej kultury skoro nie masz skali porownawczej. Masz dowody na zenujace zachowanie sie graczy SlizgU na serwerach ?? To je daj a nie pisz paszkwile. Bo na razie mowisz o zachowaniu a nie popierasz dowodami. Wszyscy wiemy jak bylo pare miesiecy temu. Przypominasz mi niektorych politykow ktorzy mowia ciagle jak to bylo a nie jak jest. Destruktor jak nie masz do powiedzenia nic stosownego do danego topika to nie wypowiadaj sie W ten sposob nabijsza sobie posty. A to nie o to chodzi.
Wlasnie wszyscy wiedza co bylo kilka miesiecy temu , ale ja wtedy bylem jednym z najbardzije zagozlych krytykow SlizG , ale wiem , ze nastapily pewne zmiany i troche inaczej sie z nimi rozmawia ( ViV , adax ) i gra ( ZaiX ) ! Nie mozna wiecznie wracac do tego co bylo . Ludzie sie zmieniaja i trzeba to tez brac pod uwage !
BTW. IMHO to jedyne wyjscie bylo wywalic TRAPPERa . Kto teraz bedzie sie zajmowac Liga SlizG ?
MSN [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
Juz mnie to wkurza ... Ciagle czytanie jaki to SlizG jest glupi , bo TRAPPER to , albo TRAPPER tamto ! TRAPPER jest po****** - tego nie zmienisz ! Jak z nim gadalem wydawal sie calkiem spoko, a tutaj masa topicow , jeden bardziej ****owy od drugiego ... echhh ...
Nikt nie wali Topicow o zmianach w naszym klanie ... ten topic tyczy sie wszystkich CL o panowanie nad swoimi klanowiczami ..
Co do kultury to nie wiem - przyznaje ze kiedys jak gralem z paroma SlizGami to bylo widac ubytki , ale teraz juz takiego czegos nie ma ... albo za rzadko z nimi gram .
quote:
Napisane oryginalnie przez ViV
Dla twojej informacji Destruktor. Rada klanu Slizg jednoglosnie wydalila Trappera z klanu. Destruktor nie widze cie jakos na serwerach wiec nie oceniaj mojej kultury skoro nie masz skali porownawczej. Masz dowody na zenujace zachowanie sie graczy SlizgU na serwerach ?? To je daj a nie pisz paszkwile. Bo na razie mowisz o zachowaniu a nie popierasz dowodami. Wszyscy wiemy jak bylo pare miesiecy temu. Przypominasz mi niektorych politykow ktorzy mowia ciagle jak to bylo a nie jak jest. Destruktor jak nie masz do powiedzenia nic stosownego do danego topika to nie wypowiadaj sie W ten sposob nabijsza sobie posty. A to nie o to chodzi.
Liga dalej zajmuje sie sam Trampek to jego brocha on to robil sam bez niczyjej zgody a my mu nie mozemy zabronic bo szefostwo slizgu zgodzilo sie na jego machinacje tylko juz sie nie nazywa Slizg kupa Brudu tylko jakos inaczej. Na lige klan SlizG sie nie porywa na razie .Ale bedziemy organizowali taki turniej 2 - 3 dniowy w okresie wakacji i tak bedzie najrozsadniej. Popatrzymy jak wyjdzie cs.pl i podpatrzymy
. Stworzenie takiej ligi to ogrom pracy a niestety albo sie gra albo organizuje
My na razie gramy
))) Ale na turniejek w Slizgu to raczej mozecie liczyc
Po tej sesji zajme sie tym
Pozdro
.
to juz pytanie do organizatora - Trappera
Pozdro
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:11.