FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=43)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4043)
Zastój na of.fpp.pl
Z przykrością muszę swierdzić, że autorzy serwisu coś chyba ostatnio zaniedbują stronkę. Dział z plikami zie aktualizowany (a szkoda - pojawiło się trochę nowych rzeczy w ostatnim czasie), nie wspominając o notorycznie nie działających linkach, newsy jakby też rzadkio dodawane. No cóż, mam tylko nadzieję, że to chwilowe zjawisko i już niedługo wszystko powróci do normy. Czego sobie i wam życzę.
musisz poczekac, az sie skoncza ferie
do tego czasu nic tu raczej nienapisze, a inni redaktorzy widac sa strasznie leniwi
co do plikow to wiem o jakiejs reorganizacji zasobow ale niewiem kiedy sie skonczy ...
wkurza mnie to, ze oprocz mnie to nikt tu niepisze nic ;-(((((
wzialem sie i posiedzialem te szesc godzin i zrobilem kilka screenow zeby na stronie tak pusto niebylo
ale na wiecej niz jeden news dziennie odemnie to chyba niemacie co liczyc z powodu tepsy i wolnego modemu ;-(((
Post o 04:42? Kiedy ty sypiasz?
dodawalem nowe rzeczy na strone i zajelo mi to 5 godzin
poszedlem spac o 5:00 ;-)
forum
przynajmniej ruszylo sie to forum.
Najwiecej do zazucenienia mam do oficjalnej stronki OFa w polsce PANOWIE PORAZKA NA CALEJ LINII teraz chyba i tak najlepszym servisem OF jest OF.FPP.PL choc wedlug mnie w poruwnaniu do reszty siwata to kapota niestety :/
a jak ma byc ?
ja mam modem na ktory rodzice dali mi banana za duze rachunki
pisze tylko jak ich niewidze w poblizu
jestem tu sam, a ci co sie zapisuja potem nic albo prawie nic niepisza
artykulow tez niema kto pisac ;-(
trzeba nowych ludzi
jak by byly 4 osoby i kazdy by napisal newsa dziennie to byloby super
Download nie dzial ana calym fpp.pl - wiec nie obwiniajcie chlopakow z of.fpp...
zaloz jakies konto np: na onecie tzn kilka kont i tam rob przekierowania dla sciagajacych i po krzyku
Re: hmmm
quote:
Napisane oryginalnie przez KraVeN
zaloz jakies konto np: na onecie tzn kilka kont i tam rob przekierowania dla sciagajacych i po krzyku
:)
ale ja mowie o of.fpp.pl
a nie o calym fpp
no stary skiny jakies misje one max malo zajmuja a cos by sie przynajmniej pojawilo
to na gorze to byla moja odpowiedz tylko ze jestem w gralni i odpowiedzialem pod nikiem jakiegos kolesia
Odnosnie newsow to postaram sie pomoc w "rozruszaniu" calosci sekcji. Powinno Wam sie spodobac, gdyz teraz na pewno bedzie wiecej uptade'ow niz wczesniej (tak chociaz mysle )
Odnosnie newsow to postaram sie pomoc w "rozruszaniu" calosci sekcji. Powinno Wam sie spodobac, gdyz teraz na pewno bedzie wiecej uptade'ow niz wczesniej (tak chociaz mysle)
Macie moze jakies uwagi???
Jak tak to prosze o info, gdyz najwazniejsze to dostosowac sie do czytelnika, czyz nie?
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:58.