FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4085)

Posted by n00d3x on 08-02-2002 16:55:

problem z csem

witam po przerwie
mialem format c i teraz mam nastepujacy problem
jak sie polacze z jakims serverem cs'a to zamiast ekranu z gra, mam caly czas menu countera. slysze jak ludziki biegaja i sie strzelaja ale wogole tego nie widze. odziwo jak lacze sie za 1 razem to wszystko jest ok. dopiero przy dalszych probach cs szwankuje. wieta moze co sie zdupcylo? co trza zrobic zeby naprawic to holerstwo?

Posted by on 08-02-2002 17:23:

jeszcze jeden format?
a moze najpierw reinstalka h-l i cs?
powodzenia

Posted by n00d3x on 08-02-2002 17:59:

problem w tym, ze juz zrobilem reinstalke hl'a calego
a formata juz nie zrobie bo to za duzo roboty...

Posted by Beaker on 08-02-2002 18:33:

DESTRUCTOR:
stary to masz spory problem
sprobuj usunac katalog cstrike i zainstalowac cs na nowo, as jak to nic nie da to nie mam pojecia

Posted by CzAsZeK on 09-02-2002 00:43:

Lepiej HL'a przeinstaluj ...
Mo�e wtedy jakie� inne drivery do karty graficznej mia�e�?

Posted by mAJKiEL on 10-02-2002 20:09:

Re: problem z csem

quote:
Napisane oryginalnie przez n00d3x
witam po przerwie
jak sie polacze z jakims serverem cs'a to zamiast ekranu z gra, mam caly czas menu countera. slysze jak ludziki biegaja i sie strzelaja ale wogole tego nie widze. odziwo jak lacze sie za 1 razem to wszystko jest ok. dopiero przy dalszych probach cs szwankuje. wieta moze co sie zdupcylo? co trza zrobic zeby naprawic to holerstwo?

heh czlowieku to jeszcze malo ja po reinstalce jak probowalem diablo 2 lod uruchomic na necie to bylo tak - lacze sie - zawiesza sie dzwik stoi myszka... moge tylko obslugiwac klawiatora i raptem po pewnym czasie rozlancza mi sie modem ktos wie jak sie za to zabrac ! (na innej myszce sie niezawieszala, zato na obu kartach jakie posiadam muzycznych dzwiek sie zawiesza a modem to juz sam niewiem)

Posted by on 10-02-2002 20:26:

Re: Re: problem z csem

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
heh czlowieku to jeszcze malo ja po reinstalce jak probowalem diablo 2 lod uruchomic na necie to bylo tak - lacze sie - zawiesza sie dzwik stoi myszka... moge tylko obslugiwac klawiatora i raptem po pewnym czasie rozlancza mi sie modem ktos wie jak sie za to zabrac ! (na innej myszce sie niezawieszala, zato na obu kartach jakie posiadam muzycznych dzwiek sie zawiesza a modem to juz sam niewiem)

A mowia, ze gtry Blizzarda pod tym wzglwdem sa dopracowane

Posted by c35 on 11-02-2002 16:04:

Re: problem z csem

quote:
witam po przerwie

to chodzi o to ze jestes w grze i slyszysz wszystko, tyle ze masz caly czas na ekranie menu cs'a?
sporubuj.. nie wiem czy pomoze ale jak juz sie dolaczysz i bedziesz nadal widzial menu.... to wcisnij 'escape' a potem 'resume' mi w podobnym przypadku pomoglo...

Posted by bOleK on 11-02-2002 16:46:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35

to chodzi o to ze jestes w grze i slyszysz wszystko, tyle ze masz caly czas na ekranie menu cs'a?
sporubuj.. nie wiem czy pomoze ale jak juz sie dolaczysz i bedziesz nadal widzial menu.... to wcisnij 'escape' a potem 'resume' mi w podobnym przypadku pomoglo...

tez mam czesto podobny problem, i to pomaga !

Posted by frew on 12-02-2002 08:34:

problem z csem

Ja takich problemow niemam
bo mi CS przez net niechodzi

GG: 706037

Posted by n00d3x on 12-02-2002 09:23:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35

tak to o to chodzi, ale to mi nie pomaga.
jedyny server na ktorym moge grac to WAW bo tam mi sie laczy za 1 razem, a 1 raz zawsze jest dobrze.

Posted by c35 on 12-02-2002 14:27:

Re: Re: Re: problem z csem

quote:

jedyny server na ktorym moge grac to WAW bo tam mi sie laczy za 1 razem, a 1 raz zawsze jest dobrze.

No to pshykro mi

Posted by bOleK on 12-02-2002 15:08:

Re: Re: Re: problem z csem

quote:

a na jakiej rozdzielczosci grasz??? wiem ze to glupie pytanie ale u mnie tak jest ze jak gralem na 640x480 to menu caly ekran mi zajmowalo, a odkad gram na 800x600 to tylko okolo 2/3 ekranu zajmuje...

Posted by n00d3x on 12-02-2002 15:52:

ja mam 640/480 i na wiecej nie mam co liczyc bo i tak sprzet wyciagam i srednio 15 fps w porywach do 30 jak sie zesra.

Posted by c35 on 12-02-2002 19:04:

Re: Re: Re: Re: problem z csem

quote:
Napisane oryginalnie przez bOleK

...jak gralem na 640x480 to menu caly ekran mi zajmowalo, a odkad gram na 800x600 to tylko okolo 2/3 ekranu zajmuje...

mam to samo.. ale tylko wtedy, jak zakladam na lan'ie

Posted by on 12-02-2002 21:01:

jesli wam chodzi o to o czym mysle to znaczy ze macie karty z nvidia inside I jest to wina sterownikow do owych kart
U mnie ESC i RESUME zawsze pomaga....

Posted by c35 on 13-02-2002 15:38:

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
jesli wam chodzi o to o czym mysle to znaczy ze macie karty z nvidia inside I jest to wina sterownikow do owych kart
U mnie ESC i RESUME zawsze pomaga....

mi tez to zawsze pomagalo...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:04.