FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4085)
problem z csem
witam po przerwie
mialem format c i teraz mam nastepujacy problem
jak sie polacze z jakims serverem cs'a to zamiast ekranu z gra, mam caly czas menu countera. slysze jak ludziki biegaja i sie strzelaja ale wogole tego nie widze. odziwo jak lacze sie za 1 razem to wszystko jest ok. dopiero przy dalszych probach cs szwankuje. wieta moze co sie zdupcylo? co trza zrobic zeby naprawic to holerstwo?
powodzenia
problem w tym, ze juz zrobilem reinstalke hl'a calego
a formata juz nie zrobie bo to za duzo roboty...
sprobuj usunac katalog cstrike i zainstalowac cs na nowo, as jak to nic nie da to nie mam pojecia
Mo�e wtedy jakie� inne drivery do karty graficznej mia�e�?
quote:heh czlowieku to jeszcze malo ja po reinstalce jak probowalem diablo 2 lod uruchomic na necie to bylo tak - lacze sie - zawiesza sie dzwik stoi myszka... moge tylko obslugiwac klawiatora i raptem po pewnym czasie rozlancza mi sie modem ktos wie jak sie za to zabrac ! (na innej myszce sie niezawieszala, zato na obu kartach jakie posiadam muzycznych dzwiek sie zawiesza a modem to juz sam niewiem)
Napisane oryginalnie przez n00d3x
witam po przerwie
jak sie polacze z jakims serverem cs'a to zamiast ekranu z gra, mam caly czas menu countera. slysze jak ludziki biegaja i sie strzelaja ale wogole tego nie widze. odziwo jak lacze sie za 1 razem to wszystko jest ok. dopiero przy dalszych probach cs szwankuje. wieta moze co sie zdupcylo? co trza zrobic zeby naprawic to holerstwo?
Re: Re: problem z csem
quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
heh czlowieku to jeszcze malo ja po reinstalce jak probowalem diablo 2 lod uruchomic na necie to bylo tak - lacze sie - zawiesza sie dzwik stoi myszka... moge tylko obslugiwac klawiatora i raptem po pewnym czasie rozlancza mi sie modem ktos wie jak sie za to zabrac ! (na innej myszce sie niezawieszala, zato na obu kartach jakie posiadam muzycznych dzwiek sie zawiesza a modem to juz sam niewiem)
Re: problem z csem
quote:
witam po przerwie
Re: Re: problem z csem
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
to chodzi o to ze jestes w grze i slyszysz wszystko, tyle ze masz caly czas na ekranie menu cs'a?
sporubuj.. nie wiem czy pomoze ale jak juz sie dolaczysz i bedziesz nadal widzial menu.... to wcisnij 'escape' a potem 'resume' mi w podobnym przypadku pomoglo...
Ja takich problemow niemam
bo mi CS przez net niechodzi
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
to chodzi o to ze jestes w grze i slyszysz wszystko, tyle ze masz caly czas na ekranie menu cs'a?
sporubuj.. nie wiem czy pomoze ale jak juz sie dolaczysz i bedziesz nadal widzial menu.... to wcisnij 'escape' a potem 'resume' mi w podobnym przypadku pomoglo...
tak to o to chodzi, ale to mi nie pomaga.
jedyny server na ktorym moge grac to WAW bo tam mi sie laczy za 1 razem, a 1 raz zawsze jest dobrze.
Re: Re: Re: problem z csem
quote:
tak to o to chodzi, ale to mi nie pomaga.
jedyny server na ktorym moge grac to WAW bo tam mi sie laczy za 1 razem, a 1 raz zawsze jest dobrze.
Napisane oryginalnie przez bOleK
...jak gralem na 640x480 to menu caly ekran mi zajmowalo, a odkad gram na 800x600 to tylko okolo 2/3 ekranu zajmuje...
jesli wam chodzi o to o czym mysle to znaczy ze macie karty z nvidia inside I jest to wina sterownikow do owych kart
U mnie ESC i RESUME zawsze pomaga....
quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
jesli wam chodzi o to o czym mysle to znaczy ze macie karty z nvidia insideI jest to wina sterownikow do owych kart
U mnie ESC i RESUME zawsze pomaga....
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:04.