FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4116)

Posted by ZimZum on 10-02-2002 12:38:

Lodzianie

Wiem, moze to glupi topic....

W preciwienstwie do innych boardow, tutaj zauwazylem dosc duza grupe osob z Lodzi

Co Wy na to Lodzianie, zeby sie umowic w jakies cafe i zrobic "Lodz RTCW lan party" ?

Posted by [=SW=]Pain on 10-02-2002 16:32:

Thumbs up Re: Lodzianie

Tesh Jestem z �odzi a dokladniej z Retkini wi�c moge zalatwi� nawet caffe na ca�y dzie� kompy dobre muza Klimat wi�c jak co� prosze o kontakt na @
Aha Caffe to znajduje sie na Retkini

Posted by [=SW=]Pain on 10-02-2002 16:37:

Wi�c tak podam @ [email protected]
i
Dodam ze caffe to ma ��cze 1Mb/s na POLPAK-T
Wie� sie tam dobrze gra
Jak nie wie�ycie to Xceed!VMC! Ta chodzi i tam gra
Ja to sta�y klijent

Posted by ZimZum on 10-02-2002 16:56:

to ja jestem chetny
na jakiej ulicy jest ta cafe ?

Posted by [=SW=]Pain on 10-02-2002 17:03:

Ta Caffe jest na Ulicy Wyszy�skiego
Podam ci jej strone www.witland.com.pl

Posted by ZimZum on 10-02-2002 17:05:

oki zalukam
ej ta kafeja jest za Armi Krajowej patrzac od np 26lo?

Posted by [=SW=]Pain on 10-02-2002 17:11:

Nie ma sprawy
Ale co tylko my p�jdziemy do caffe ?
Przecie� nikt inny nie jest ch�tny
No poza Xceedem on tam b�dzie

Posted by ZimZum on 10-02-2002 17:17:

spokojnie, jeszcze sie topic nie rozkrecil

Posted by Xceed on 10-02-2002 19:23:

Cool

Wchodz� w to
Gralnia jest naprawd� spoxowa , btw . kafeja jest siedzib� ��dzkiego Q3 klanu [THC] , ��cze naprawde wystarczaj�ce do pogrania everywhere ...
Jedyny minus - mychy . S� ju� tak 'wyko�czone' przez masher�w , albo tych bardziej pobudliwych , �e proponuj� bra� w�asn�

Wiem , �e w �odzi jest sporo Wolfomaniakuff - cho�by c4|sud , �wi�ty , Zimzumek , Pain , �lizgacz , jeszcze kto� by sie znalaz� na pewno

PS do KraVena : Ty %^%$ nie wywalaj mojego configa z kafejkowych komp�w , bo ci� za ballsy powiesze

PS2. Kafejki szukajcie przy Telepizzy - jest o krok od niej .

Posted by sud on 10-02-2002 19:24:

Wlasnie! Jeszcze sie nie rozkrecil.
No jestem zdecydowanie za, bo gramy juz troche a jeszcze z nikim sie nawet nie widzialem. Wiem ze od nas jest jeszcze Slizgi i Buli mieszka gdzies niedleko Lodzi. To na razie 6 ale luz moze sie ktos odezwie jeszcze.
ZimZum tak, kafejka jest prawie pod koniec Wyszynskiego przy drugiej kladce jesli wiesz o co chodzi.

Posted by ZimZum on 10-02-2002 23:00:

quote:
Napisane oryginalnie przez sud
ZimZum tak, kafejka jest prawie pod koniec Wyszynskiego przy drugiej kladce jesli wiesz o co chodzi.

kiedys tam na Armi Krajowej chodzilem do znajomej, ale nie wiem co jest dale nna Wyszynskiego za Armii...
Jakos znajde, no nic jest to relatywnie strasznie daleko ode mnie, ale sie poswiece

Posted by [=SW=]Pain on 11-02-2002 09:05:

CZE ALL
Ch�opaki Jak bedziecie mieli zamiar jush tam galopowa� to napiszcie Kiedy o kt�rej itd
Bo chetnie poznam innych wyjadaczy WOLFA

Aha mam lepsz� propozycje
Mo�e by�my wzieli nock� od 22.00 do 5.00 rano ?
Koszt nocki jest 15 z� od osoby dla mnie tanio
Jest ..hmm.. 8 Komp�w Dokladnie nie pami�tam bo narazie choruje i mam 38 stopni temp.
Ale w Wolfa gram
Jak s� jeszcze inne pytania to kierowa� je do mnie i jak sie zdecydujecie na nocke to piszcie do mnie ze TAK/NIE jak TAK to pogadam z Szefem caffe i zalatwie nocke

Posted by ZimZum on 11-02-2002 13:22:

ee wole w dzien, nei chce mi sie brykac na retkinie na cala noc i pozniej wracac przez cale miasto zrabany :o

Posted by Swiety on 11-02-2002 15:33:

Zr�bany???

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
ee wole w dzien, nei chce mi sie brykac na retkinie na cala noc i pozniej wracac przez cale miasto zrabany :o

Jak mo�na by� zr�banym po grze w Wolf-a ? . Dla mnie przemawia rachunek ekonomiczny . Na necie siedze non stop . 15 z� za nocke od 22 do 5 to taniocha . Dobrze �e przynajmniej w pracy mam sta�e ��cze i kilka komp�w , ale niestety nie zaprosze nikogo do firmy bo gdyby boss wszed� i zasta�by kilka os�b graj�cych w Wolfa to mia�bym nieciekaw� sytuacje .

Posted by [=SW=]Pain on 12-02-2002 09:39:

Thumbs up

Wlasnie to jest taniocha
Aha jak chcemy organizowa� ten zjazd to szybko do Niedzieli bo od Poniedzia�ku mam szko�e
Dlatego szybko ustalamy dzie� i teraz druga sprawa czy w noc czy w dzie� do ja albo zamuwie noc albo kompy na dan� godzine i na jakis tam czas 4z� za godzine Bo takto sie nie wci�niemy
Tyle osob do caffe przychodzi

Posted by ZimZum on 12-02-2002 11:02:

mysle, ze taka opcja jest najlepsza:

zamowic kompy na godzine 15-16 na 3 godziny, pogramy,
pozniej kolo 19 pojdziemy do jakiejs knajpy na piwko, na pizze or whatever.
Najlepszy dzien t opiatek chyba

Posted by Swiety on 12-02-2002 14:26:

EEE tam

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
mysle, ze taka opcja jest najlepsza:

zamowic kompy na godzine 15-16 na 3 godziny, pogramy,
pozniej kolo 19 pojdziemy do jakiejs knajpy na piwko, na pizze or whatever.
Najlepszy dzien t opiatek chyba

Po co na piwo ??
Nie lepiej ten czas spo�ytkowa� na gr� w Wolf-a .
Je�li zostaliby�my na nock� to mo�na by wynegocjowa� z boss-em kawiarenki spo�ywanie piwka na miejscu .

Posted by [=SW=]Pain on 12-02-2002 18:54:

Thumbs up

Spo�ywanie piwka na miejscu moga zaufani
no wiecie zeby komus nie odbilo i kompa nie roz ***
Ale ja jestem zaufany i powiem ze was znam i mozna wam ufa� i piwko jest na miejscu
Mi sie tam na dzien nie chce isc Bo za 3 h zaplace 12 zeta to wole dolozyc 3 zeta i mam ca�� noc wolfa wi�c prosze pomy�le� bo bede i was i potem bedzie

PLS ODP Prosze

P.S
Przesadzi�em

Posted by Swiety on 13-02-2002 21:33:

Qrna no!!

Zbierzmy si� do kupy ( tylko tak �eby w ni� nie wej�� ) i skle�my jakie� spotkanie bo weekend zbli�a si� wielkimi fragami .
GG 2803058
tel 0502569995
Jestem ciekawy czy inni gracze w Wolf-a te� wygl�daj� jak jakie� mutanty takie jak ja.

Posted by [=SW=]Pain on 14-02-2002 17:06:

cze all
Napiszcie mi tu godzine to o tej porze bede pod caffe WITLAND naprzeciwko ROZARIOS obok TELEPIZZY TO dla przypomnienia Jak terminu nie napiszecie to mnie tam nie bedzie

Posted by Swiety on 14-02-2002 18:10:

Data spotkania

quote:
Napisane oryginalnie przez [=SW=]Pain
cze all
Napiszcie mi tu godzine to o tej porze bede pod caffe WITLAND naprzeciwko ROZARIOS obok TELEPIZZY TO dla przypomnienia Jak terminu nie napiszecie to mnie tam nie bedzie

Dobra
Skoro ma by� nocka to proponuje o godzinie 21.30 .
Tylko jedno pytanie - To ma by� nocka z pi�tku na sobote czy z soboty na niedziel� . Oczywi�cie chodzi o 15-17 lutego .
Je�li komu� pasuje niech si� poni�ej podpisze . Je�li komu� nie pasuje to niech poda inn� propozycj� . Rozumiem �e Pain jako najbardziej zorientowany zarezerwuje lokal - a propos ile musi by� conajmniej ch�tnych , �eby zorganizowa� w tej cafe nock� .

Posted by Xceed on 14-02-2002 18:15:

Cool Witland Caffe ? I live there :)

Jak dla mnie termin oboj�tny - ja przecie w tej kafei mieszkam

BTW : Nocki s� od 22-5 bodaj�e .

Posted by [=SW=]Pain on 14-02-2002 18:24:

Tak nocki od 22.00 do 5.00 rano Xceed mowilem jush to a masz a ile musi byc osob jush mowie 5 minimum !!!! Nie wiem czy sie tyle osob znajdzie a po drugie przepi�em kaske na nocke wiec zaraz mi podawac dane to zadzwonie do Caffe i wszystko ustale i wam zaraz dam odpowiedz

Posted by [=SW=]Pain on 15-02-2002 09:06:

Thumbs down

Jest godzina 10.04 i 24 sek i kurna nik nie napisa� kto idzie i jak poniewa� w dzisiejszym dniu mo�e by� problem z za�atwieniem nocki Poniewa� ja tylko troszeczke uprzedzi�em o nocce ale na 1% powiedzia�em �e sie odb�dzie wi�c je�li nikt tu sie nie wpisze pod moj� wypowiedzi� to uznaje �e nocki nie ma Jedynie ze Swietym gada�em najwi�cej na ten temat Swiety spoko koles jeste� A pan [FPP]ZimZum chcia� zorganizowa� to spotkanie i teraz go nie ma (Dy� sie odezwa� ) Xceed na prawie mieszka w caffe i chyba mam do niego numer do chaty to ma�y problem a jak nie mam to sie List Gonczy za nim wy�le Co do SUDa to nic nie wiem bo najmniej z nim gada�em WIEC COS NAPISZCIE PODAJCIE NAMIARY DOKLADNE !!! Czy nacka jest czy nie ??

Posted by ZimZum on 15-02-2002 11:24:

ja juz mowilem, na nocke w zyciu :-/
Nie dociera do mnei rachunek ekonomiczny

Posted by [=SW=]Pain on 15-02-2002 13:24:

Ok noska nie to mozemy sie spotkac o ktorej� godzinie przed caffe i sioadziemy i pogramy ja dzis Planuje kupno GeeForca 2 MX 400 64MB tv-out heheh to starszego na 10 z� or�ne wiec podajcie tylko godzine i w caffe o tej bede HAhahahaha bede mial lepsza grafe

Posted by ZimZum on 15-02-2002 14:12:

ten weekend ma mzabukowany
w sobote impreza w zmierzchu
a w niedziele w siodemkach
wiec obstawialbym nastepny piatek

Posted by [=SW=]Pain on 15-02-2002 16:02:

Spoko masz moj numer GG i ci co chc� sie spotka� w caffe prosze na GG 2196538 !!!!!

Posted by [=SW=]Pain on 15-02-2002 20:22:

Thumbs down

Spotkanie nasze sie nie odby�o Wi�c moze tak je prze�o�ymy na nast�pny pi�tek ??? Ja Swiety jestesmy za
wiecie co jest jak co to piszcie na GG nawet jest bede OffLine
albo tu toi sie skumamy
Aha swiety musimy pogada� odno�nie twojej propozycji

Posted by Swiety on 16-02-2002 10:30:

Troch� si� zdenerwowa�em w pi�tek

My�la�em �e ju� na mnie b�dzie czeka� ekipa Wolf-maniak�w .
Nawet specjalnie wzi��em taryfe �eby zd��y� przed 22-g�
W Cafe spotka�em tylko Xceed-a. Posiedzia�em z nim do 22.30 p�niej pojecha�em gra� od siebie z pracy . Rozmawia�em z szefem kawiarni , nikt mu nie m�wi� �e b�dzie jaka� nocka , a takie sprawy nie za�atwia si� za pi�� dwunasta . Szef kawiarni jest w porz�dku . ��cze te� maj� dobre - ping po 30-40 na byry , kompy wystarczaj�ce . Lokal raczej nie ma jakiej� specjalnej atmosfery , mo�na powiedzie� �e jest za bardzo przytulny , ale to akurat jest mniej wa�ne od warunk�w spz�towych . Je�li chodzi o nast�pny pi�tek w przypadku mojej osoby mo�e by� ci�ko. W nast�pn� sobot� mam zaj�cia na Politechnice ( jestem studentem zaocznym ) . Chocia� ja du�o spa� nie musz� i mo�e b�de m�g� zarwa� jedna nock� .

Musimy si� lepiej dogada�, mamy na to ca�y tydzie� .

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:16.