FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=412)

Posted by Wania on 01-07-2001 15:20:

Wakacje! Co? Gdzie? Jak?

JAk spedzacie ludziki wakacje? Siedzac przed kompem, zdobywajac kolejne fragi ? Czy porzucacie komputer i wyruszacie podbijac miasta Polski, Eurpy, Swiata (oczywiscie wszedzie odwiedzajac kafeji i chwalac imie polskich CSmaniakow ! Ja jade wybyczyc sie na slonecznej plaazy Leptokarii w Grecjii, mam nadzieje ,ze dorwe tam jakas KAfejke NAstepnie w sierpniu PIENINY PIKNE I CUDNE (Górolki dyć tez pikne), wspinaczka po skalkach ..

Posted by FrugO on 01-07-2001 21:06:

Re: Wakacje! Co? Gdzie? Jak?

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania
...mam nadzieje ,ze dorwe tam jakas KAfejke ...

laske sobie zarwij

Posted by Ex00 on 01-07-2001 21:13:

Ja bede w domu chyba przez cale wakacje i w cale nie zaluje

Posted by on 01-07-2001 21:35:

A ja wakacje posiwcam na zdanie prawka jazdki
Ale tesh gdzies jade na melanz maly he he kocham wakacje

Posted by Wania on 02-07-2001 00:57:

FrugO --> co do lask, jak zawsze sprowadze Ci jakas

Posted by Red on 02-07-2001 11:58:

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania
FrugO --> co do lask, jak zawsze sprowadze Ci jakas

ja bede siedzial doma i wcale mi sie to nie podoba
bo pojechal bym na foczki gdzies w górki badz w strone Paris ....
Lecz moze jak bede mial na wydanie jakas kaske to oczywiscie Mazury albo Kaszuby , namiocik , tanie wino i zabawa do bialego rana
A jakos niedlugo jade sobie na wycieczke do Wilczego Szańca poogladac faszystowskie bunkry ...

Posted by Cali on 08-07-2001 18:54:

Angry

JA jade na mazury ...... ale już sprawdziłem czy w tej miejscowości co będę jest gralnia no i ...... nie ma
jest za to 2 km od tej miejscowości no i dobrze będzie gdzie wydawać kase

Posted by [SPECNAZ]RedruM on 08-07-2001 20:00:

Red face Ploom ^^

Ja pracuje przez caly lipiec .. a sierpien bede imprezowal ;o]

Posted by S4i1or on 08-07-2001 21:19:

A ja siedzę w domciu. Będę trochę siedział przy kompie, poza tym, wiadomo...

Posted by Red on 08-07-2001 22:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
A ja siedzę w domciu. Będę trochę siedział przy kompie, poza tym, wiadomo...

wiadomo CS !!!!!!!

Posted by on 08-07-2001 22:13:

Ja wakacje spendzam w domu i zaluje :-(, wole zajechac sie chodzeniem po lasach gorach niz siedziec w domu, ale jak jush siedze to se w q1, q2, q3 pocwicze :-)

Posted by CE3RDE on 09-07-2001 08:34:

Lipiec odpuszczam i tez siedzie w Lodzi ale w sierpnui to sie dopiero bedzie dzialo na obozik harcerski do jaroslawca rodzice daja kasy i nic tylko sie...bawic Jak ktos bedzie blisko to niech do mnie wpadnie

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Posted by on 09-07-2001 11:16:

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
Lipiec odpuszczam i tez siedzie w Lodzi ale w sierpnui to sie dopiero bedzie dzialo na obozik harcerski do jaroslawca rodzice daja kasy i nic tylko sie...bawic Jak ktos bedzie blisko to niech do mnie wpadnie

Moze, jak bedzie mi sie chcialo to wpadne :-P

Posted by S4i1or on 09-07-2001 11:23:

quote:
Napisane oryginalnie przez Red

wiadomo CS !!!!!!!

No nie zupełnie o to mi chodziło... itp.

Posted by Red on 09-07-2001 12:55:

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or

No nie zupełnie o to mi chodziło... itp.

hehe ... mozna grac i pic browarka

Posted by S4i1or on 09-07-2001 16:06:

Można, ale ja tam nie chcę sobie znowu zalać klawy...

Posted by Red on 10-07-2001 11:18:

tesh prawda jest to problem .. moja zalalem jush z 1000 razy oprocz tego mozna w niej znalezc kawalki obiadu i inne ciekawe rzeczy .. ale jest jeden plus .. jak sie nie ma co jesc zawsze mozna cos wydlubac

Posted by on 12-07-2001 18:10:

quote:
Napisane oryginalnie przez Red
tesh prawda jest to problem .. moja zalalem jush z 1000 razy oprocz tego mozna w niej znalezc kawalki obiadu i inne ciekawe rzeczy .. ale jest jeden plus .. jak sie nie ma co jesc zawsze mozna cos wydlubac

Ja tam ma zawsze w niej jakies chrupki, chipsy lub inne dobre zeczy... ostatni mi w nia kawalek ziemniaka wpadl wiec mam cos na czarna godziene :-)

Posted by S4i1or on 13-07-2001 11:59:

Wiesz, to baaaaaaaardzo interesujące... Może tak powołamy specjalny komitet badający zawartość klawiatur użytkowników board'a?

Posted by MaslaV on 13-07-2001 15:12:

Ja kiedyś obkichałem kanapką monitor (tak tak jestem z tego dumny ) ale to zupełnie inna historia...

Posted by on 13-07-2001 18:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
Ja kiedyś obkichałem kanapką monitor (tak tak jestem z tego dumny ) ale to zupełnie inna historia...

Super... masz jeszcze jakies ciewawe historyjki ? :-P

Posted by Mil0sh on 15-07-2001 09:41:

lewy foka szot wybieraj....

wlasnie jestem w cafe, na obozie zeglareskim, z q3 tylk9o ja gra, lae jest tez dwich cs'owcow .

Posted by S4i1or on 15-07-2001 10:40:

Pozdroofka Mil0sh. Nie utop się

Posted by deathcrush on 16-07-2001 06:23:

jak mozna pojechac na urlop zeby grac? przeciez to paranoja... nie lepiej odpoczac?

Posted by CE3RDE on 16-07-2001 09:00:

hmmm...zawsze mozna pojechac nad morze albo w gory aby uciec od miejskiego zgielku nawdychac sie swiezego powietrza i tam dopiero sobie grac ile wlezie tak jest o wiele zdrowiej a jak sie juz komp znudzi to mozna skoczyc na browarek zimny polezec na wydmach i poogladac doopeczki

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Posted by oxygen on 16-07-2001 16:14:

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
jak mozna pojechac na urlop zeby grac? przeciez to paranoja... nie lepiej odpoczac?

a granie to co?
robota w kamieniolomie?

Posted by S4i1or on 16-07-2001 17:12:

Heh, już to gdzieś słyszałem Ale tramwaj'owi chyba chodziło o odpoczęcie od kompa...

Posted by oxygen on 16-07-2001 17:18:

tia...to chyba o ile dobrze pamietam text jelonka

Posted by S4i1or on 17-07-2001 11:59:

Też mi się tak zdaje...

Posted by blo on 17-07-2001 12:55:

I dlatego jak ja gdzies wyjezdzam to na jakies zadupie gdzie nawet TV jeszcze nie dotarla

ale winka, browary i wode zrodlana maja

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:34.