FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=73)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4160)

Posted by Xceed on 11-02-2002 23:06:

Question Faworyt PRL

Pozwoliłem sobie umieścić 4 klany , które mają być w jakichś tam koszykach , zgodnie z tym co jest gdzieś na http://prl.fpp.pl napisane , że są to 4 rozstawieni ( prawdopodobnie )

PS. Reszta klanów niech nie ma urazy , że w ankiecie nie ma ich taga ( btw : !VMC! też nie wstawiłem ) .

PS2. Przy oddawaniu głosów pliz NIE KIERUJCIE SIĘ "patriotyzmem lokalnym" , tzn. oddajcie głos zgodny ze zdrowym rozsądkiem

PS3. Faworyt będzie - to oczywiste - mocno niepewny , więc to tylko taka przymiarka , nie traktujcie tej ankiety jako 100% wyznacznik wartości poszcz. klanuff - ot ,tak strzelcie , kto wg Was jest tym faworytkiem . I po bólu .

PS4. Ankieta ma na celu podgrzać atmosferkę [ pssss ... ukryty cel : faworytowi będą się trząść rączki podczas gry ]

Posted by Zaitsev on 11-02-2002 23:29:

Talking

No nic ja wierze w swoj zespol.....damy rade...a jak nie to sie przejade

Posted by C4|Shiro on 12-02-2002 00:19:

hmm... no wg mnie tez C4|Rules i nie jest to patriotyzm..najwyzej bede zalowal oddanego glosu

Posted by Rayan on 12-02-2002 01:39:

Talking

Uważam, że dwóch moich przedmówców jest w błedzie. fanatycznie patryiotyczni nie kierowali sie zdrowym rozsądkiem. ;)będąc absolutni obiektywnym stwierdzam że faworytem jest fUzz:)

Posted by DarkXenocide on 12-02-2002 01:45:

Nie dzielcie skory na niedzwiedziu

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by Xaoo on 12-02-2002 07:10:

a co mi tam, ja tez zaglosuje na C4, pozniej bede mogl sie chwalic, ze wygralismy z faworytami w finale , a zawsze jest tak, ze nawet najgorszy team na mecz z faworytem bardziej sie mobilizuje i dochodzi do niespodzianek

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Posted by fUzz.MaRIB^ on 12-02-2002 08:44:

Wink

to gra psychologiczna nie dajcie sie !!!!!

Jezeli nie byloby wojen... nie byloby WoLFA...byloby WoLFA...

Posted by Cougar on 12-02-2002 11:20:

quote:
Napisane oryginalnie przez fUzz.MaRIB^
to gra psychologiczna nie dajcie sie !!!!!

za pozno

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Posted by DarkXenocide on 12-02-2002 15:15:

Muhaha ale wyniki porowno ) LOL i tak jest najlepiej

Posted by ad123 on 12-02-2002 15:37:

Thumbs down pomysl do kitu

ankiete wygra ten klan ktory liczy najwieksza liczbe osob,do kitu pomysl

@|)123

Posted by Cougar on 12-02-2002 15:41:

Re: pomysl do kitu

quote:
Napisane oryginalnie przez ad123

ankiete wygra ten klan ktory liczy najwieksza liczbe osob,do kitu pomysl

nie do konca bo nie wszyscy klanowicze sa zarejestrowani na boardzie, w dodatku zapomniales ze w ankiecie moga tez brac udzial ludzie z poza tych 4 klanow

Be Ready To Be POISONED

Posted by ad123 on 12-02-2002 15:47:

Re: Re: pomysl do kitu

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Cougar

nie do konca bo nie wszyscy klanowicze sa zarejestrowani na boardzie, w dodatku zapomniales ze w ankiecie moga tez brac udzial ludzie z poza tych 4 klanow

Jak sie ich przekupi...

@|)123

Posted by Cougar on 12-02-2002 15:59:

Re: Re: Re: pomysl do kitu

quote:
Napisane oryginalnie przez ad123

Jak sie ich przekupi...

wole odkladac na sendziow

Be Ready To Be POISONED

Posted by oferma on 12-02-2002 18:22:

Re: Re: Re: Re: pomysl do kitu

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Cougar

wole odkladac na sendziow

masz pecha - czytam tego boarda P
jak poisony beda wygrywac to sie zaczne interesic kto saedziowal, i czy aby sprawiedliwie, i tegez ... jak przylapie na uapoofkarstfie .. screena i na boarda PPP

pozdrawiam

ps.
qrde .. jak zaczna takie numery w realu odstawiac to trza sie bedzie w cyffroowke zaopatrzyc :////
ehh ... kolejny wydatek :/

Posted by ad123 on 12-02-2002 21:06:

Re: Re: Re: Re: Re: pomysl do kitu

quote:
Napisane oryginalnie przez oferma

jak poisony beda wygrywac to sie zaczne interesic kto saedziowal, i czy aby sprawiedliwie, i tegez ... jak przylapie na uapoofkarstfie .. screena i na boarda PPP

pozdrawiam

ps.
qrde .. jak zaczna takie numery w realu odstawiac to trza sie bedzie w cyffroowke zaopatrzyc :////

a po co ci cyfrowka

@|)123

Posted by Allan on 13-02-2002 20:55:

dla mnie favorytami są C4 i Poison ale i tak VMC RULESSSSSSSSS...........

Posted by Pysiu on 13-02-2002 21:12:

Moim skromnym zdaniem Poison...

Know your limits

Posted by PsychOPAT on 14-02-2002 15:32:

Re: Re: Re: Re: Re: pomysl do kitu

quote:
Napisane oryginalnie przez oferma

pozdrawiam

ps.

No to sie niezle wladowales piszac te slowa. Na Twoim miejscu to teraz bym sie tylko dobrze ubezpieczyl

IRCnet: #polishlegion

Posted by DarkXenocide on 14-02-2002 18:06:

Dla mnie najwazniejsze jest by finalisci lub tez polfinalisci najlepiej (wtedy 4klany) mogly sie stawic w warszawie na LAN

Oczywiscie mozemy zrobic maly zjazdzik RTCW, bo pewnei bedzie big skrin przez rzeznia (pomieszcznie dla grajacych) hehe.

Generalnie finaly beda zamkniete dla widzow bezposdrednich , poza pokazowym sparingiem. Calos bedzie mozna tylko ogladac z zewnatrz. Wiec zadnych kiboli kolo graczy

LAN bedzie mial oczywiscie szeszy specjalny regulamin z racji roznic oczywistych.

Posted by spanzik on 14-02-2002 19:00:

Talking Eheheh

To ja wpadam z dyzurnym pijakiem goclawia ehehe bede mial szalik i wieeeeeelki beden i bede dopingowal moich faworytow

Posted by fUzz.MaRIB^ on 15-02-2002 11:50:

Wink Re: Eheheh

quote:
Napisane oryginalnie przez [TC]sp@nz
To ja wpadam z dyzurnym pijakiem goclawia ehehe bede mial szalik i wieeeeeelki beden i bede dopingowal moich faworytow

dzieki spanz

Jezeli nie byloby wojen... nie byloby WoLFA...byloby WoLFA...

Posted by Zaitsev on 16-02-2002 08:26:

Exclamation

No nic bylo losowanko i jzu wiadomo kto w jakiej grupie....a co z tego wyjdzie to jzu niebawem sie dowiemy

Posted by Chrumkules on 16-02-2002 13:21:

a ja mysle ze zaden z tych klanow nie wygra i bedziemy miec niespodziewajke!

Posted by FF_ZOh1w2 on 16-02-2002 14:14:

LoL LoL LoL, nie mogłem na siebie zagłosować a tak to będę dopingował fuzzów bo to fajne chłopaki a tak ogólnie to pomysł z tą ankietą jest do kitu, chyba że ktos napisał go dla jaj .

Posted by Kwapi on 22-02-2002 14:36:

A ja sie tak tylko zastanawiam hmmm proshe nie komentujcie tylko tego zalozenia pshyjmijmy she jakims pshypadkiem do finalu dostnie sie nash xx hmmmm moshe to i malo realne zaloshenie ale....
Mianowicie mam pytanie kto zasponsoruje pshyjazd do wawy nashego [XX] Vesu ktory mieshka w Anglii ?
Tak btw pozdrawiam caly klan Fuzz przed przyshlotygodniowym pojedynkiem i zycze powodzenia

Posted by bel on 23-02-2002 04:24:

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez Kwapi
A ja sie tak tylko zastanawiam hmmm proshe nie komentujcie tylko tego zalozenia pshyjmijmy she jakims pshypadkiem do finalu dostnie sie nash xx hmmmm moshe to i malo realne zaloshenie ale....
Mianowicie mam pytanie kto zasponsoruje pshyjazd do wawy nashego [XX] Vesu ktory mieshka w Anglii ?
Tak btw pozdrawiam caly klan Fuzz przed przyshlotygodniowym pojedynkiem i zycze powodzenia

wzajemnie, pozdro TS, GL&HF
pees: a mnie kto kurna podwiezie do wawy?

Posted by FF_ZOh1w2 on 23-02-2002 16:52:

To może i mnie ktoś podwiezie, może ktoś będzie jechał przez Lublin to chętnię się z nim zabiorę ..... dobra a tak poważnie to co do tego Lan-finału to chyba jest to trochę poroniony pomysł. A mianowicie dlatego że mimo dobrych starań aby wszyscy gracze mieli równe szanse to i tak nie będzie ok , bo wyobraźcie sobie gracza który będzie musiał dojechać do Warszawy ileś setek kilometrów ( nie mówię tu o sobie, bo ja mam jeszcze blisko ) pociągiem czy jeszcze gorzej samochodem , i po takiej przeprawie zmęczony niczym dziki osioł ( i może jeszcze co gorsza niewyspany ) zasiądzie przed komputerem i ma grać w tak arcytrudnych pojedynkach jakimi są gry finałowe. Sorry bardzo ale on raczej będzie myślał o tym aby wypocząć a nie grać. Dlatego może nie dzielmy graczy na gorszych i lepszych .... tyle mam do powiedzenia.

Posted by bel on 23-02-2002 23:40:

Thumbs down

jaaasne, wolalbym grac w domciu a nie bujac sie gdzies kilometry tylko po to zeby grac nie na swoim dopicowanym sprzeciku tylko na jakiejs "maszynie turniejowej" nie swoja myszka i nie na swoim monitorze itd... fuck that! jeszcze mi cfga beda podgladac za plecami bedzie mi dyszal jakis kolo a slonce bedzie odbijac sie od ekranu lol

Posted by DarkXenocide on 24-02-2002 01:44:

Dziwne ze wiekszosc lig ma finaly LAN i ktos tam gra? Nawet CB ma takie..... ktore jest tak popularne u nas. Wez swoj monitor bel jak dasz rade

Generalnie prop przeczytac art z nowe SGK - Fairplay w grach online - przyda sie kazdemu i nie dlatego ze ja sie tam wypowiadam .... ale inni szanowani ludzie.

Posted by Marek.Z on 25-02-2002 14:27:

ja mimo ze mieszkam dosyc spory kawalek od wa-wy (konkretnie kolo katowic) chetnie tam pojade, bo nie jedzie sie tam tylko po to by sobie raz zagrac i pojechac spowrotem

final to bedzie porzadnie przygotowana IMPREZA, a nie ze 2 klany sie zjada, zagraja i pojada do domu

ludzie sie spotkaja twarza w twarz a nie textura w texture

jak bedzie jakikolwiek zjazd RTCW to jak tylko pozwola mi warunki to bede

PS. co do tego ze bedzie "nie moja" myszka, slonce itd, wiec myszke nikt ci nie broni wziazc, sam wezme swoja
a do innych szczegowlow to napewno to bedzie tak przygotowane by bylo GIT. troche zaufania...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:12.