FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=72)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4176)

Posted by 8lo0d on 12-02-2002 16:49:

Organizowanie meczów

Zakładam ten topic z myślą o was Właśnie przeglądałem boarda i szukałem miejsca gdzie mogłbym zaproponować jakiemuś klan mecz i myślę że założenie tego topicu jest słuszne, Poza tym nie zawsze można spotkać kogoś na serverze i tam sie umówić .
Co do wspomnianego wcześniej meczu chciałbym zaproponować mecz klanowy z klanami [JP] lub =|bia|=. Kto 1 ten lepszy a więc zgłaszać się
Reszte szczegółów podam bo zgłoszeniu się któregoś z klanu

Posted by roberf on 12-02-2002 21:58:

Zglaszamy sie
Nam pasuje najlepiej sobota 16.02 o godzinie 23:00. Bo wtedy mamy zjazd w Bialymstoku i wszyscy bedziemy w jednej caffe.
Czekam na odpowiedz.

Posted by capone on 13-02-2002 01:57:

Thumbs up termin

mi osobiscie taki termin i godzina odpowiadaja ale niech sie reszta wypowie moze ktos nie moze o tej godzinie grac roznie bywa nara

Posted by 8lo0d on 13-02-2002 12:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez roberf
Zglaszamy sie
Nam pasuje najlepiej sobota 16.02 o godzinie 23:00. Bo wtedy mamy zjazd w Bialymstoku i wszyscy bedziemy w jednej caffe.
Czekam na odpowiedz.

Co do tego meczyq to sam jeszce nie wiem, bo skoro macie się spotkać wszyscy i grać w jedenj caffeji, to na pewno [ a jak powiesz że na pewno nie będzie to i tak nie uwierze, bo zawsze ktoś coś tam mruknie ] będzie podpowiadanie gdzie kto jest itp.
Tak więc jak na razie jeszce nic pewnego dam znać po naradzeniu się z resztą klanu ;-/

Posted by on 15-02-2002 10:45:

Question

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Co do tego meczyq to sam jeszce nie wiem, bo skoro macie się spotkać wszyscy i grać w jedenj caffeji, to na pewno [ a jak powiesz że na pewno nie będzie to i tak nie uwierze, bo zawsze ktoś coś tam mruknie ] będzie podpowiadanie gdzie kto jest itp.
Tak więc jak na razie jeszce nic pewnego dam znać po naradzeniu się z resztą klanu ;-/

Gdzie kto jest to na odleglos mozna przekazyac bindami ale my bedziemy mogli to przekazac glosowo i dzieki temu lepiej bedziemy zgrani. Tyle albo sie zgadzacie albo nie.

Posted by 8lo0d on 16-02-2002 13:50:

quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth

Gdzie kto jest to na odleglos mozna przekazyac bindami ale my bedziemy mogli to przekazac glosowo i dzieki temu lepiej bedziemy zgrani. Tyle albo sie zgadzacie albo nie.

No właśnie a my byśmy musieli robić wszystko przez radio ... Poza tym dziś wypadł nam meczyk w ClanBase .. wiem wiem Capone jesteś jeszce nie poinformowany ale pokaż się na gg i ci wszystko wyjaśnie. Sorka za problemy

Posted by 8lo0d on 18-02-2002 20:06:

Panowie ponawiam propozycje rozegrania klanowki 5vs5 na jakims polskim servie [do ustalenia]. A więc zgłaszać się kto chce by go kopną zaszczyta grania z nami czyli dT Nam pasuje grac w sobotę lub piątek po 20:00.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:40.