FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=38)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4186)
Doom 3 - przecież taka gra już jest!
Witam, jestem nowy na tym boardzie. Przeglądam sobie działy. Patrzę, a tu Doom 3. Włażę w topici, a tu porównania do Quake'a, itp. Temat typu "Kiedy wyjdzie Doom 3". A przecież gra Doom 3 już istnieje! I to od bardzo dawna! Jest to przeróbka pierwszej wersji Dooma. Strzela się kurczakami, jajkami, itp. Czy jest tu ktoś, kto pamięta tą wersję Dooma 3???
ja ja pamietam. fajna byla
ktos wie czy mozna gdzies ta wersje sciagnac?
yyyyyyy a o co chodzi?!
strzelać jajkami
quote:
Napisane oryginalnie przez ceK4.3Rm4C
?????? pierwsze słyszę![]()
Heh, może dlatego, że nie znam się na doomie![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Cod
No serio. Doom 3 to była taka przeróbka Dooma 1 i 2, żeby były jaja. Najmocniejszą bronią (zamiast wyrzutni rakiet), był qrczak, z którego strzela się wybuchowymi jajami.
_\|/_ Grass is the beast road to Heaven _\|/_
Jest tez taka bazooka, co strzela kurami. Wogule autorowi sie udalo, zwlaszcza z bronia nr 6 . Nawet muzyczka cool
ja ja pamietam. fajna byla
ktos wie czy mozna gdzies ta wersje sciagnac?
always outnumbered
never outgunned
mam taki fajny model zastepczy do q3. zamiast plasmy jest piesek... chyba sie domyslacie co on robi... no co, pierdzi! hehe, niezly ubaw mialem za pierwszym razem
Re: modele
quote:
Napisane oryginalnie przez Zly_czlek
A ja mam model arachnotrona(do Q3) i mnie boty rozwalają bo owy model jest za szeroki i łatwo go trafić ...
raczej
Witam...ostatnio dojechalem taka wersje dooma co miala podtytul ASTRO ,miala spox zrobione bronie i wogole,wszystko bylo by spox tylko calosc bazuje na starym WADzie,jezeli chodzi o mapy oczywiscie...a co do Safari to przecierz byla masakra ...pamietam wszystko zamiast pily-szczoteczka do zebow,zamiasc kastetu-kij bejzbolowy zamiast plazmy dezodorant i zapalniczka (ktoz tego kiedys nie probowal haha) a BFG miazga-wielka biala kura wypuszczajaca wielkie biale jajko...MASAKRA theheh,aha a zamiast rycerzy piekiel byli power rangers
....... oj duzo by wymieniac!
Pozdrawiam wszystkich zaDOOManych (i nie tylko)
JOU!
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
(...)To tak gwola wyjasnienia![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:25.