FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4224)
kochajacy inaczej
Co o nich myslicie? Bo ogladam dzis fakty i aqrat kanapke jadlem, a tu pokazuja jakis dwoch pedlejow ktorzy sie caluja "usta-usta".O malo sie nie porzygalem jak to zobaczylem. Dla mnie to sa jacys odmiency i powinni ich usypiac
P.S. wolno zakladac takie tematy? mi tu chodzi o wasze przemyslenia.
hmm...nie wiem dlaczego tak �le os�dzasz tzw"kochaj�cych inaczej". gejostwo jest chorob�, kt�ra ma pocz�tki w genach czlowieka.
mi to wsio :> byle zaden sie do mnie nie przytulal
...
Re: lecz sie :!
quote:
Napisane oryginalnie przez ceK4.3Rm4C
gejostwo jest chorob�, kt�ra ma pocz�tki w genach czlowieka.
mi na szczescie NIC nie jest w stanie obrzydzic jedzenia...
a jak chodzi o pedalow - tolerowac powiedzmy ze toleruje, ale jak dzisiaj jeden taki sie do mnie usmiechal, to noz sam sie w kieszeni otwiera...
niech sie trzymaja ode mnie z daleka to moga sobie zyc
Hmm... Nie rozumiem Twojego czepiania sie do takich spraw. Wg. mnie, to czy ktos woli chlopcow czy dziewczynki to juz jest jego prywatna sprawa. Tak samo jak do dwoch facetow mozna sie przyczepic do dwoch typek jak i rowniez w taki sposob mozna przyczepic sie do facetow z dlugimi wlosami.
Jest to swego rodzaju nietolerancja, ja wiem - uprzedzenia, czyli innymi slowy, czepianie sie.
Mi nie przeszkadza to, ze na swiecie sa ludzie kochajacy inaczej, jezeli lubi robic to co robi, jezeli nie robi tego na mus, tylko dlatego ze chce to nie widze problemu dlaczego nie mialby robic.
Spojzmy na to z innej strony. Jakies babcie (no offence) doczepia sie do graczy w Q i w CS'a i powiedza ze to mordercy i trzeba ich uspic, ewentualnie zabic. Widzisz do czego prowadzi taka polityka? Do niczego. Do jednego wieliego burdelu. JAkby kazdemu sie nie podobalo to i tamto, to niewiem gdzie bymy dzisiaj byli. Masz przyklad takiego patrzenia na swiat - Hitler "Jedna rasa, biala rasa" - gowno ***** prawda. Patrz do czego doprowadzilo takie myslenie. ****** w dupe ludobojstwa, masowe morderstwa, przesladowania itp. Wqrwia mnie to.
Sorka za "slownictwo".
PS. Tekst oczywiscie do pana ktory zalozyl ten topic.
Ja do pedalow oficjalnie nic nie mam. Jednak gdy slysze jak tacy ludzie chca zawierac zwiazki malzenskie lub co gorsza ADOPTOWAC dzieci to rzygac mi sie chce za przeproszeniem . Homoseksualizm nie jest zjawiskiem normalnym, to patologia dlatego homoseksualisci powinni dostosowac sie do spoleczenstwa a nie na odwrot. Dziecko od najmlodszych lat wychowywane w takiej "rodzinie" bedzie pozbawione podstawowych wartosci ktore kazdy normalny czlowiek wynosi z normalnego domu. Uwazam ze kochajacym inaczej NIGDY nie powinny przyslugiwac takie prawa. Byc moze moje nastawienie ktos uzna za brak tolerancji ale uwazam ze homoseksualisci i tak maja juz duzo swobody.
Tak jak juz pisalem, to co oni ze soba robia to nie ch sobie robia, ale dzieci niech zostawia w spokoju. Malzenstwa, niech beda - osobiscie mi nie przeszkadza, ale dzieci - WYKLUCZONE!!! XerXess - pod tym wzgledem zgadzam sie z toba calkowicie. Czy dziecko bedzie nirmalne majac 2 "tatusiow". To sie odbije na psychice i wogole.
Homoseksualizm nie jest zjawiskiem normalnym, to patologia dlatego homoseksualisci powinni dostosowac sie do spoleczenstwa a nie na odwrot.
quote:
A je�li nie wierzysz �e ma to zwi�zek z genami
quote:
dziwnego masz tylko 15 lat
quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
Dla Twojej informacji... Homosekdualizm jest zjawiskiem normalnym. Kazdy, powtarzam, kazdy czlowiek ma sklonosci homoseksualne i jest to potrwiedzone naukowo.
quote:
Dzieci... Hmmm... Troche faktow. Z badan wynika, ze homosekdualisci sa bardziej opiekunczymi rodzicami niz przecietna para
quote:
Dziecko jest "owocem milosci" kobiety i mezczyzny
quote:
Do tego przystosowala nas natura i sztuczna ingerencja w nia nie jest rzecza normalna
XerXess ty jestes jakis dziwny, kazdy nienormalny ma sie dostosowac do ogolu? No ***** wez sie zastanow. Jezeli ktos swoja "nienormalnoscia" nie szkodzi spoleczenstwu do z jakiej racji ma sie dostosowywac. Kazdy ma jakies male czy duze zboczenia, albo jak ktos sie urodzi z jakas skaza na psychice, to niby jak sie ma dostosowac, przeciez to niemozliwe. Tak samo homosexualisci nie moga sie nagle stac "hetero".
Tak wiec geje czy lesby niech sobie zawieraja malzenstwa, komu kto przeszkadza? Co najwyzej jakiemus kardynalowi, jednak dzieci to nie powinni oni adoptowac, gdyz moze sie to niekorzystnie odbic na psychice dziecka (wysmiewanie w szkole, pietnowanie przez XeerXess'ow, to sa trudne sprawy).
XerXess ty jestes jakis dziwny, kazdy nienormalny ma sie dostosowac do ogolu? No ***** wez sie zastanow. Jezeli ktos swoja "nienormalnoscia" nie szkodzi spoleczenstwu do z jakiej racji ma sie dostosowywac. Kazdy ma jakies male czy duze zboczenia, np wedlug badan 90% populacji wali konia, to co te 10 % ma sie dostosowac, aby byc fajnym?
quote:
Co najwyzej jakiemus kardynalowi, jednak dzieci to nie powinni oni adoptowac, gdyz moze sie to niekorzystnie odbic na psychice dziecka (wysmiewanie w szkole, pietnowanie przez XeerXess'ow, to sa trudne sprawy).
Po jaka cholere to wszystko wyolbrzymiacie?! Kazdy rozumny czlowiek ma prawo do wlasnych pogladow i nie ma w tym niczego zlego. Akceptuje homoseksualistow jednak ich zachowanie nie musi mi sie wcale podobac.
Wracajac jeszcze do tego nieszczesnego PRZYSTOSOWYWANIA. Nie wiem jak moje zdanie zostalo przez Was odebrane. Mialem na mysli ze homoseksualisci nie musza sie do przystosowywac do ogolu, jednak nie moga wymagac od spoleczenstwa CALKOWIETEGO podporzadkowania sie ich tokowi rozumowania. Wiekszosc tak zwanych cywilizowanych krajow swiata przynajmniej teoretycznie umozliwia swoim obywatelom posiadanie wlasnych pogladow. Ja tego wcale nie neguje i szanuje indywidualnosc ludzi ale np. pozwolenie homoseksualista na adopcje dzieci w moim przekonaniu stanowi ZAGROZENIE.
Jesli chodzi o malzenstwa to nie czepiajmy sie sie kadrynalow bo to do niczego nie prowadzi. Kazda wiara ma swoje prawdy i nie kazdy musi byc wierzacy. Inaczej wyglada sprawa ze slubami cywilnymi.
Ten samo owoc milosci czasem laduje na smierniku... Kto to robi? Homoseksualisci czy heteroseksualisci?
Dodam jeszcze jedno.
Staralem sie poruszyc aspekt psychologiczny wychowawywania dzieci. Sprawa ze smietnikiem do zagadnienie na odrebny temat.
dobra blade, sorx za te "15 lat". Case is closed
quote:
Jak chcesz dodawac to edytuj posty, a nie dodawaj nowych...
quote:
Dobra... Chce zobaczyc statystyki, Twoje certyfikat psychologa i zrodla jakich korzystales prezentujac Twoje "psychologiczne aspekty wychowania dzieci". Jak takowych to nie powoluj sie na psychologie tylko na wlasne prywatne zdanie.
Ka�dy �adnie cztery elementy jednych tchem wymienia i ja te� je wymieni�, co tak b�d� g�upio sta� to: pieni�dze, forsa i oczywi�cie szmal.
Jak wida� chyba nie mamy
Re: kochajacy inaczej
quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Koras
Co o nich myslicie? Bo ogladam dzis fakty i aqrat kanapke jadlem, a tu pokazuja jakis dwoch pedlejow ktorzy sie caluja "usta-usta".O malo sie nie porzygalem jak to zobaczylem. Dla mnie to sa jacys odmiency i powinni ich usypiac![]()
P.S. wolno zakladac takie tematy? mi tu chodzi o wasze przemyslenia.
quote:
gejostwo jest chorob�, kt�ra ma pocz�tki w genach czlowieka
you accept (reject, respect);
Re: kochajacy inaczej
quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Koras
Co o nich myslicie? Bo ogladam dzis fakty i aqrat kanapke jadlem, a tu pokazuja jakis dwoch pedlejow ktorzy sie caluja "usta-usta".O malo sie nie porzygalem jak to zobaczylem.
Ka�dy �adnie cztery elementy jednych tchem wymienia i ja te� je wymieni�, co tak b�d� g�upio sta� to: pieni�dze, forsa i oczywi�cie szmal.
Gdyby kto� bra� to pod uwag�, to te�...
EOT
Zreszta przeczytaj inne moje posty z tego topica, to zrozumiesz, �e przyzna�em si� do b��du.
KonieC.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:02.