FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4247)

Posted by ANetGUS on 15-02-2002 21:55:

Exclamation Nowe zasady na serverze KLUBWWW-PL-

W najblizszym mozliwym czasie nastapia dosyc znaczace zmiany na serverze:
- sprawa cheaterow: wszyscy zlapani na goracym uczynku zapomnijcie od amnesti - nie ma kumpel gral, albo tylko sprawdzalem - nie i koniec - idzcie sobie do makro po nowe cd keye jak chcialo wam sie cheatowac
- teamkillerzy: kazdego jakie dorwe ma bana od razu - nie ma litosci bo wam juz ludzie odwala - gramy na przyjemnosci a jak nie gramy na przyjemnosci to idzcie sobie do stodoly wezcie lopate i walnijcie sobie w leb - jak dalej bedziecie chcieli zabijac swoich to walcie az do skutku - granatem rozumiem, zdarza sie ale nie w bazie !!!!
- sprawa adminow: wywalam wszystkich!!! - oglaszam nowy nabor: kazdemu klanowi przysluguja 2 admini - kto nim decyduje wybierze leader - klany te jednak musze znac z servera; zaprzyjaznione klany beda mialy po 3 adminow;
- nocki - wiekszosc nocek bedzie na specjalnych zasadach - zapraszam graczy, ktorych znam, lub nie znam ale wiem ze umieja grac albo przynajmniej sie staraja i server bedzie zamkniety
- rezerwacja servera: tylko klany znajome klany
- ustawienia servera: bez zmian z wyjatkiem mapcycla

Z nowosci jeszcze:
- zmiana procka i plyty
- podwojenie ilosci ramow
- nowe lacze z polpaku ( boze zniszcz ten pik-net - ludzie jak macie wybor nie bierzcie pik-netu !!!! )

W krotce zostanie otwarte centrum obslugi servera - dowiecie sie tam wszystkich nowosci, sprawdzicie staty, kto gra, kto ma bana i za co.

ANetGUS von Angus

Posted by on 16-02-2002 08:05:

niech i tak bedzie...
I tak nie moge grac na Twoim servie bo mamm lagi wielki, ale moze teraz sie zmieni wszystko

Posted by AdaX on 16-02-2002 09:39:

A mi wlasnie sie zajefajnie gra na Adze - tylko czasem adminom przydalaby sie lekcja mala

Posted by Squall on 22-02-2002 15:14:

Re: Nowe zasady na serverze KLUBWWW-PL-

ANetGUS, ja na KlubWWW nie wchodzi�em nigdy z powodu pinga. Co wi�cej na pocz�tku my�la�em, �e to wina mojego ��cza, po prostu nieodpowiednie dla waszego ISP. Kiedy� wszed�em z ciekawo�ci i moje zdanie si� odpmini�o... Wszyscy pingi po 150-200!!! I tam to raczej normalne zjawisko. Do dzi� nurtuje mnie pytanie - jak ci ludzie mog� tam gra�???

Posted by [SlizG.Hucker] on 22-02-2002 19:34:

niektuzy grajom na takich pingach caly czas a jak wszedl na klubwww to mial rownchy sobie a nie wejdzie na null ma pinga 200 a inni 20 no to woli wejsc na klubwww bo wszyscy majom 200 no

GG 2637902

Posted by Squall on 22-02-2002 20:15:

LOL...

Posted by frew on 22-02-2002 20:55:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SlizG.Hucker]
niektuzy grajom na takich pingach caly czas a jak wszedl na klubwww to mial rownchy sobie a nie wejdzie na null ma pinga 200 a inni 20 no to woli wejsc na klubwww bo wszyscy majom 200 no

Heheheheheeheh goscie musza miec narobane welbach

GG: 706037

Posted by eXpire on 22-02-2002 22:02:

Cool

Musza miec i to bardzo jak wola grac na pingu 200 a nie 20 lolki z nich

Posted by on 23-02-2002 13:52:

expire: to fajnie, ze umiesz czytac ze zrozumieniem....

Posted by CzAsZeK on 23-02-2002 16:02:

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
A mi wlasnie sie zajefajnie gra na Adze - tylko czasem adminom przydalaby sie lekcja mala

Na Adze ?

Topic jest o KLUBieWWW

Posted by AdaX on 23-02-2002 22:48:

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK

Na Adze ?

Topic jest o KLUBieWWW

cicho!!
zauwazylem to dawno...ale nie chcialo mi sie poprawiac myslalem ze nie zauwazyecie.

tak wogole to nie wiem czemu napisalem Adze =) moze przez nick AnetGus

Posted by Mevlana on 25-02-2002 16:47:

A ktos jeszcze na klubie www gra???A jeszcze jedno moglbym dostac admina moga byc male uprawnienia moj mail [email protected]

Posted by AdaX on 25-02-2002 20:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez Mevlana
A ktos jeszcze na klubie www gra???A jeszcze jedno moglbym dostac admina moga byc male uprawnienia moj mail [email protected]
co ci po takim adminie jak nie mozesz tam grac? znaczy mozesz ale w strasznych warunkach.

Posted by Mevlana on 26-02-2002 16:22:

Jak gram z innej cafe to mam nawet znosny ping!!!

Posted by Mevlana on 26-02-2002 16:23:

To jak dasz???

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:58.