FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=429)

Posted by [FPP]aLEczapKA on 03-07-2001 05:14:

Marihuana i inne takie

Jesus i inni - gufno mnie obchodzi czy marysia/kwas/amfa pomaga wam w skakaniu po quada czy w sraniu.. tu nie miejsce na takie rozmowy.
Jeszcze raz taki numer i sie zegnamy.

Temat uwazam za zamkniety.

rm -rf * and let god sort them out

Posted by [FPP]xen0m on 03-07-2001 05:43:

wkoncu. git job Czapcia

Posted by oxygen on 03-07-2001 06:50:

i bardzo dobrze...nie lubie topicow o tym

Posted by bizonek on 03-07-2001 08:32:

taiz
taki topici sux

Posted by OGO on 03-07-2001 11:35:

Re: Marihuana i inne takie

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]aLEczapKA
Jesus i inni - gufno mnie obchodzi czy marysia/kwas/amfa pomaga wam w skakaniu po quada czy w sraniu.. tu nie miejsce na takie rozmowy.
Jeszcze raz taki numer i sie zegnamy.

Temat uwazam za zamkniety.

Nareszcie EOT takie prawdziwe.

Posted by on 03-07-2001 11:43:

nobla dla Pana w czapce ;-)

Posted by OGO on 03-07-2001 11:49:

No wiecie zupelnie co innego jest polemika inteligentna, przemyslana, celowa. Niektore osoby na tym boardzie potrafia umiejetnie polemike prowadzic, natomiast sa tez ludzie z ktorymi poprostu nie pogadasz. Cokolwiek napiszesz on i tak swoje zbluzga cie w 2ch zdaniach i mysli ze jest niewiadomo kim. Az sie nie chce z taka osoba polemizowac. Szkoda ze pare takich osob jest na tym boardzie.

Posted by on 03-07-2001 11:54:

Czasami tacy ludzie musza sie rodzic, nie maja gdzie bluzgac to bluzgaja tam gdzie nic nie mozna im zrobic. Wedlug mnie ta akcja z marichuana byla dla szpanu i nic wiecej. Czlowiek nie moze zaiponowac w swoim otoczeniu wiec robi to w takim gdzie trzeba wierzyc na slowo, przeciez malo kto widzial drugiego na oczy lub gadal z nim w reallive. Coz trzeba takim wybaczyc, ze nie maja nic do zaoferowania srodowisku to szpanuja w taki "sztucznym".

Posted by OGO on 03-07-2001 12:04:

bLADE sluchaj, sa ludzie ktorzy pisza tutaj dosc czesto posty i po tym mozna juz powoli wnioskowac jacy sa to ludzie, co soba reprezentuja, jakie sa ich poglady i czy umieja te swoje poglady w umiejetny i wlasciwy sposob obronic. Srodowisko tutaj jest sztuczne, to prawda, ale jak osoba wypowiada sie czesto tutaj to poznac ja mozesz. Czasem spotykaja sie tutaj, a raczej wypowiadaja opinie ludzie zupelnie przypadkowi i trzeba do tego miec wyrozumialosc i tyle. Natomiast wkurza fakt jak jakis pacan przypadkiem sie wypowiada nie raz ale wiele i robi to po to aby innym psuc humorek <a ja humorku nie trace, bo nie umiem kurde bele>, denerwowac swoimi glupimi bezsensownymi wypowiedziami nic nie dajacymi do polemiki.

Posted by MaslaV on 03-07-2001 12:43:

Ogo ty na socjologi jeste�..?

Posted by OGO on 03-07-2001 12:55:

No nie jestem. Jestem na informatyce. =] Ale zainteresowania mam bardzo szerokie, do nich nalezy filozofia i polemika, dziennikarstwo i zabawa slowem =]

Posted by CE3RDE on 03-07-2001 14:47:

Dokladnie,kogo obchodzi co kto robi i ile pali thc i co robi jak sie spali, proponuje taka dyskusje na inny jakis board przenies...

BTW. aLEczapKA ale o piwie to chyba mozemy rozmawiac w koncu to jest legalne prawda?

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by on 03-07-2001 19:17:

OGO: nie wiem co ty robisz na infie... idz na phycholgie or cos, ale mam nadzieje ze to ze ktos psuje innym humor nie domnie nie bylo, bo mi sie humor popsol. Ja sie uwarzam za czleka wygadanego :-D. Potrafi sie na wiele tematow wypowiedziec, ale czasem palne cos glupiego, taki jush jestem, ale to nue bylo do nie?

Posted by OGO on 03-07-2001 21:49:

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
OGO: nie wiem co ty robisz na infie... idz na phycholgie

Hmm pomysl niezly, ale bym musial sie przykladac szczegolnie, a mi sie nie chce =] Ja sie tym zajmuje amatrosko =]

quote:
ale mam nadzieje ze to ze ktos psuje innym humor nie domnie nie bylo, bo mi sie humor popsol. Ja sie uwarzam za czleka wygadanego :-D. Potrafi sie na wiele tematow wypowiedziec, ale czasem palne cos glupiego, taki jush jestem, ale to nue bylo do nie?

Ty mi nie popsules humorku, w ogole jak mi sie humor psuje to na jakies 3, 4 sec maxymalnie. Dluzej bez humoru nie moge byc. Nawet jak mam zdolowany dzien to sie smieje, juz taki jestem. Hodzi o to ze niektorzy <nie podaje tutaj konkretnych osob i nie mam konkretnych osob na mysli> swoimi postami bezsensownymi i aroganckimi w sumie o tresci mniejwiecej :"Nie i hu j! A ty jestes gupi!" tylko denerwuja i psuja humor ludziom, to mi sie nie podoba.

Posted by oxygen on 03-07-2001 21:49:

quote:
ale to nue bylo do nie?

sam sobie odpowiedz na to pytanie...
wlasciwie to kazdy powinien sie o to zapytac...moze mniej bezsensownych sytuacji byloby na tym boardzie jakby kazdy przemyslal swoj post dwa razy

Posted by [FPP]RAPTOR on 03-07-2001 22:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

sam sobie odpowiedz na to pytanie...
wlasciwie to kazdy powinien sie o to zapytac...moze mniej bezsensownych sytuacji byloby na tym boardzie jakby kazdy przemyslal swoj post dwa razy

I sprawdzal po kilka razy ze slownikiem ortograficznym . Taki ogo to by chodzi nie pisal przez H
joke

Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!

Posted by OGO on 03-07-2001 22:04:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor

I sprawdzal po kilka razy ze slownikiem ortograficznym . Taki ogo to by chodzi nie pisal przez H
joke

Po pierwsze OGO a nie ogo ;> a po drugie przyzwyczajenia z tel komorkowego i sms`ow, to co sie pisze 2ma znakami <rz,ch> a mozna jednym <h,z> pisze jednym =]

Posted by on 03-07-2001 22:44:

hehehehe... to dobsze ze to nie bylo do mnie ;=D

Posted by S4i1or on 05-07-2001 18:42:

OGO idzie po najmniejszej linii oporu...

Posted by OGO on 05-07-2001 18:56:

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
OGO idzie po najmniejszej linii oporu...

Czasem tak czasem nie, nie chce mi sie czasami zbytnio przykladac bo jak spiewa Lipa :
A jeden koniec drogi wszystkim.

Posted by on 06-07-2001 00:21:

sikajac z wiatrem idziesz po najmiejszen lini opru :->

Posted by Skarhead on 07-07-2001 12:02:

ktos skasowal moj oolubiony topic marycha a q3 )))

Posted by on 07-07-2001 12:05:

dziwisz sie? otym byla mowa na pozatku tego topiku...

Posted by [XT]JESUS on 07-07-2001 12:36:

**** mac
Ktos nam skasowal forum klanowe

Moez by ktos dal jakies wyjasnienia

Pijta ch�opcy bo sie sciemnia

Posted by S4i1or on 07-07-2001 15:57:

Podejrzewam, �e skasowali ci forum, bo pisa�e� o tematach, hmmm... nie na temat

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:14.