FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=429)
Marihuana i inne takie
Jesus i inni - gufno mnie obchodzi czy marysia/kwas/amfa pomaga wam w skakaniu po quada czy w sraniu.. tu nie miejsce na takie rozmowy.
Jeszcze raz taki numer i sie zegnamy.
Temat uwazam za zamkniety.
taiz
taki topici sux
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]aLEczapKA
Jesus i inni - gufno mnie obchodzi czy marysia/kwas/amfa pomaga wam w skakaniu po quada czy w sraniu.. tu nie miejsce na takie rozmowy.
Jeszcze raz taki numer i sie zegnamy.
Temat uwazam za zamkniety.
No wiecie zupelnie co innego jest polemika inteligentna, przemyslana, celowa. Niektore osoby na tym boardzie potrafia umiejetnie polemike prowadzic, natomiast sa tez ludzie z ktorymi poprostu nie pogadasz. Cokolwiek napiszesz on i tak swoje zbluzga cie w 2ch zdaniach i mysli ze jest niewiadomo kim. Az sie nie chce z taka osoba polemizowac. Szkoda ze pare takich osob jest na tym boardzie.
Czasami tacy ludzie musza sie rodzic, nie maja gdzie bluzgac to bluzgaja tam gdzie nic nie mozna im zrobic. Wedlug mnie ta akcja z marichuana byla dla szpanu i nic wiecej. Czlowiek nie moze zaiponowac w swoim otoczeniu wiec robi to w takim gdzie trzeba wierzyc na slowo, przeciez malo kto widzial drugiego na oczy lub gadal z nim w reallive. Coz trzeba takim wybaczyc, ze nie maja nic do zaoferowania srodowisku to szpanuja w taki "sztucznym".
bLADE sluchaj, sa ludzie ktorzy pisza tutaj dosc czesto posty i po tym mozna juz powoli wnioskowac jacy sa to ludzie, co soba reprezentuja, jakie sa ich poglady i czy umieja te swoje poglady w umiejetny i wlasciwy sposob obronic. Srodowisko tutaj jest sztuczne, to prawda, ale jak osoba wypowiada sie czesto tutaj to poznac ja mozesz. Czasem spotykaja sie tutaj, a raczej wypowiadaja opinie ludzie zupelnie przypadkowi i trzeba do tego miec wyrozumialosc i tyle. Natomiast wkurza fakt jak jakis pacan przypadkiem sie wypowiada nie raz ale wiele i robi to po to aby innym psuc humorek <a ja humorku nie trace, bo nie umiem kurde bele>, denerwowac swoimi glupimi bezsensownymi wypowiedziami nic nie dajacymi do polemiki.
Ka�dy �adnie cztery elementy jednych tchem wymienia i ja te� je wymieni�, co tak b�d� g�upio sta� to: pieni�dze, forsa i oczywi�cie szmal.
No nie jestem. Jestem na informatyce. =] Ale zainteresowania mam bardzo szerokie, do nich nalezy filozofia i polemika, dziennikarstwo i zabawa slowem =]
"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO
OGO: nie wiem co ty robisz na infie... idz na phycholgie or cos, ale mam nadzieje ze to ze ktos psuje innym humor nie domnie nie bylo, bo mi sie humor popsol. Ja sie uwarzam za czleka wygadanego :-D. Potrafi sie na wiele tematow wypowiedziec, ale czasem palne cos glupiego, taki jush jestem, ale to nue bylo do nie?
quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
OGO: nie wiem co ty robisz na infie... idz na phycholgie
quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
ale mam nadzieje ze to ze ktos psuje innym humor nie domnie nie bylo, bo mi sie humor popsol. Ja sie uwarzam za czleka wygadanego :-D. Potrafi sie na wiele tematow wypowiedziec, ale czasem palne cos glupiego, taki jush jestem, ale to nue bylo do nie?
ale to nue bylo do nie?
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
sam sobie odpowiedz na to pytanie...
wlasciwie to kazdy powinien sie o to zapytac...moze mniej bezsensownych sytuacji byloby na tym boardzie jakby kazdy przemyslal swoj post dwa razy![]()
Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
I sprawdzal po kilka razy ze slownikiem ortograficznym. Taki ogo to by chodzi nie pisal przez H
joke
quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
OGO idzie po najmniejszej linii oporu...![]()
**** mac
Ktos nam skasowal forum klanowe
Moez by ktos dal jakies wyjasnienia
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:14.