FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4346)
c@fe w waszym miescie
Jakie sa najfajniejsze cafe w waszym miescie i ile ich jest. co oferuja - gry, lacze ipt. i oczywiscie czy czesto sa turnieje i czy obsluga zna sie na rzeczy. O i czy dobry poziom gry w q3 (to w koncu najwazniejsze). I najwazniejsze - czy obsluga zna sie na rzeczy (na q3 ofkoz)
Mam taką małą, ale z racji usytuawania w samym sercu miasta, bardzo popularną c@fe. Obsługa na q3 się raczej nie zna, ale nadrabia to dbałością o klienta. Zawsze kiedy się zapowiem, czeka na mnie komp z zainstalowanym najnowszym PR i OSP (co w tym niezwykłego? ano to, że przychodzą na zmianę ze mną jacyś maniakalni cpmowcy i zmieniają na 1.17). Jest pyszna kawa i UWAGA!!! dla mnie ważne - wolno palić papierosy (powtarzam PAPIEROSY)!!!
Kompy są dostatecznie szybkie. Nie rozumiem tylko dlaczego mimo deklarowanego łącza 2mb mam ciągle takie wysokie pingi i lagi Ale to kwestie techniczne, atmosfera i możliwość jarania wyrównuje te drobne (ping150-200
) niedogodności.
Chyba jasne, że nie napiszę jej nazwy i adesu? Sorki, tylko 7 stanowisk do grania
No u mnie jest l00zik, we wrocku. Kiedys byla taka dobra cafe, Virtual, swego czasu znana na cala Polske, w ktorej cala wroclawska 'elyta' sie wytrenowala (ven0m, kudel - pamietny klan vR). Nie wiem jak tam teraz jest, chyba jeszce istnieje, nie wiem. Choc co prawda nie maja tam nawet porzadnego lacza
Ale jakis czas temu w dobrym, strategicznym miejscu otworzyli nowa cafe, o nazwie eLux. Czemu "strategicznym"? Bo praktycznie z kazdego zakatka miasta mozna tam latwo dojechac. Poza tym zaraz obok jest izba wytrzezwien, a kilka ulic dalej klub muzyczny Rocker
Cafe jest l00zik, bo zalozona przez graczy, wiec obsluga kuma wszystko o co chodzi. Co prawda sa to gracze CS, ale w zadnym wypadku nam (ludziom, ktorzy chodza tam grac w Q3, czyli glownie klan fhn) nie przeszkadza.
Fajne odjazdy tam sa nawet czasami. Bardzo czesto kolesie graja tam jakies swoje klanowe mecze i bluzgi niezle leca na cala cafe Hehehe. Fajny klimacik tam tez jest - zrobiona podobnie jak Slizg - na dole kafejka, stoliki, bar, a na gorze kompy.
Lacze tez jest dobre za granice. Mozna sobie l00zik pograc poza Polska. Q3 to my sie tam z qmplami opiekujemy, wiec wszystko jest jak trzeba.
Ogolnie kafejka jest jak najbardziej spoko. Kto wie? Byc moze juz niedlugo uda mi sie tam zorganizowac turniej?
Jedna to taka ze som gierki : Q3, CS, D2, i chyba gta2... obsluga nic sie tam nie pluje itp. kompy - no wlasnie ... jest 8 doprych do gierek a drugie 8 do samego netu... jakies celerony 300 czy cos... (20fps)
A druga caffe to same atlony 1gHz, obsluga jest do dupy... moje dyski tam nie dzialajom i do tego to kaffejka CS'ofcuf,
wiec prawie nigdy nie widac q3 na monicie
zaletom jest tylko speed kompuf...
(muwilem tu o Gd-Wrzeszczu)
quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK
(muwilem tu o Gd-Wrzeszczu)
quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK
tia LucaS ... a ja mieszkam blisko tych![]()
. czasem udawalo mi sie przedluzyc z 1,5 godz
2. 5 kompow polpak-t, malo gier ale obsluga zna sie na temacie
kompy to durony 900 265ramu i riva-tnt2
3. 9 kompow polpak-t, obsluga dno ale fajny wystroj
Ja mam dopiero problem z Cafe, nie mogę sobie pograć na żadnym serwerze, bo quejk jest w wersji 1.17, a po lanie nie za bardzo jest z kim grać, ale może pogadam z guru tej cafeki i zostanie zainstalowany nowy PR i CPMA 0.99v8, a tak ogólnie jest spoko klimat i myszki, goście jak mieszkacie w Rzeszowie to sprubójcie wpłynąć jakoś na zarząd GRALNETU aby założyli serwer q3 i były organizowane jakieś turnieje.
powiem tylko ze byly tam 2 turnieje
i kiedys na tym forum umawialem sie na gre (co nie wyszlo najlepiej ale pare luda bylo )
dobra chyba juz czesc wie o jakiej cafe mowie
ale tam mi sie podobalo ze wzgledu ze byli spoko ludzie i byla fajna atmosferka i bez problemow bylo
a nie to co w innych (np. nie moze wlasnej myszki podlaczyc co jest szczytem , ciagle problemy z laczem lub wkurwiajacy gracze SCa :/ ktorzy sie dra na cala gralnie ...)
quote:
Napisane oryginalnie przez ShreQ
...goście jak mieszkacie w Rzeszowie to sprubójcie wpłynąć jakoś na zarząd GRALNETU aby założyli serwer q3 i były organizowane jakieś turnieje.
U mnie powstala nowa "Matrix" - stwierdzilem, ze nazwa zerznieta z filmu to cafeja pewnie lamerska, ale gdzie tam. Takiej zajebistej kafejki jeszcze w zyciu nie widzialem.
W srodku panuje pol _mrok, kompy sa ustawione przy okraglych stolaw w oryginalnych, przezroczystych obudowach - na szczycie ktorych wbite sa pionowo zasilacze i cala sterta kabli idzie pionowo pod sufit. Klimat jest zajebisty (psuja go tylko "niebieskie okienka" chatow)
aC!D
ta klima moze fajna...ale za to wyjscie na swiat niebardzo...widzialem te transferki to mysalem ze tam modemy powpinali
quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
ta klima moze fajna...ale za to wyjscie na swiat niebardzo...widzialem te transferki to mysalem ze tam modemy powpinali![]()
My Preciousss...
u nas w mieście też powstała kafejka .
poszedlem tam sprawdzić sprzęt i wyprubować q3 i neta.
wchodze a tam 3 kompyjakieś marne sdi.
chciałem zainstalować q3 a tu nie bo "gra ma za duże wymagania".
chociaż dysk był za mały więc i tak by się nie zainstalowało.
rzeglądam zainstalowane gierki a tam:
doom duke nukem etc.
obsługa zero obeznania na kompach.
i godzina na takich gównach 6 zł (!!)
quote:
Napisane oryginalnie przez ya.
jezu... gdzie ty mieszkasz?
kompy wyciągają ponad 120 fps i jest stałka.
godzinka 3 zł.
NO I Q3 CHODZI!!!!
yeah
Napisane oryginalnie przez Goth1c
a ile średnio u ciebie Lucas kosztuje nocka?
przecież w necie rośnie skill
Napisane oryginalnie przez Goth1c
ostatnio widziałem w cafee goscia który grał sobie z botami a miał w cafee neta (stałe)
tego nie kapuje.
ostatnio widziałem w cafee goscia który grał sobie z botami a miał w cafee neta (stałe)
tego nie kapuje.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:33.