FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=73)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4353)

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 21-02-2002 17:15:

Exclamation Inne klany bez szans

Na poczatku kcialbym uczic rozpad PNS minuta ciszy
Albo nie

Zauwazylem (hmmm ja tylko umiem zauwazac i nic wiecej ), ze wszyscy dobzi gracze w RTCW juz maja klany (lub w nim byli i juz nie kca nigdzie indziej isc) i dlatego nowe powstale klany nie maja szans na zajecie jakiegos istotnego miejsca w scenie RTCW... jedynymi szansami sa fuzje lub rozpad jakiegos dobrego klanu co zdarza sie raz na ruski rok... z tego wynika, ze w PRTCWL (wole ten skrot niz PRL ) beda wygrawaly ciagle 3-5 klanoof... trzeba wprowadzic jakas zasada, ktora to wyeliminuje mozna zaczerpnac pomysl chociazby z wyboroof miss Zwyciesca edycji X nie bierze udzialu w edycji nastepnej Y i przekazuje "puchar" lub wprowadzic jakies limity co do ilosci rozegranych meczoof przez jednego gracza lub do ilosci edycji, w ktorym klan X moze wziasc udzial... czekam na wasze pomysly i opinie...

PS W tym topicu piszcie tylko na ten temat (ostatnim razem zaczely sie pogawedki w stylu "wole od tylu" ) a jak nie to

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 21-02-2002 17:18:

Talking Pomylka

Ooops ten topic mialem dac do boarda ligi a siakos mi tu sie dalo mozecie go przenies?

Posted by [SPECNAZ]RoL on 21-02-2002 18:37:

Thumbs down

LOL!
Takie s� prawa jungli i trza tego przestrzega�. Je�li ludzie trenuj� ca�ymi godzinami na r�nych treningach, sparringach itp. to pewnie nie chc� my�le� o �adnych tego typu rzeczach. Chyba im sie nale�y jaka� satysfakcja z wk�adu pracy.
Pozatym we� to na przyk�adzie siakiej� dobrej ligi w pi�ce no�nej... Np. Jaka� s��ba dr�yna sie u�ala �eby najlepsha dr�yna kiej� ligi obni�y�a sw�j poziom bo jaki� tim z ko�ca tabeli nie mo�e zaistnie� w lidze. �mieszne, prawda ? I taka sama rzecz sie tyczy PRL.
Wogule ten pomys� rozbawi� mnie do �ez

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 21-02-2002 18:56:

Zauwaz, ze w ligach pilki noznej przybywa dobryh graczy Jak juz jestesmy przy polskiej lidze pilkarskiej... warto by bylo zastsowac ich pomysly, zrobic cos zeby kazdy klan walczyl o cos, bo tak niektore klany sa z gore przegrane... trzeba je zmobilizowac do grania, ciekafe czy ci by sie nie znudzilo 20 raz z rzedu nie wyjsc z grup? PZPN zrobil jedna madra rzecz:Grupe walczaca o trofeum i o utrzymanie sie... nowa idea do "PRTCWL", po za tym polska ekstraklasa jest juz rozwinieta a my dopiero raczkujemy wiec warto dac szanse innym... na poczatku klany garna sie do ligi, bo mysla jakie to fajne, ale po jakims czasie ciaglego przegrywania i nie walczenia o nic to sie znudzi im i PRL upadnie heheheh Dziex R(l)ol za twoj post, bo podsunal mi on nowy pomysl, podzielic po I eedycji PRL na dwie ligi... I wiadomo walczy o zwyciestwo... II o dostanie sie do tej grupy I, jest jeszcze mnostwo sposoboof (zapewnie) na "uatrakcyjnienie" ligi i na jej "dlugozywotnos"

Posted by Chrumkules on 21-02-2002 21:12:

ej no Parowa nie dramatyzuj kunia liga sie jeszcze nie zaczela a ty juz z gory wisz co bedzie - a ja powim tak - tak mozesz pisac jak bedziemy miec z 2 ligi za soba - szukaj nowego klanu a nie szlochaj tu nam po katach - np C4 BK Poison Fuzz na pewno wtedy dostaniesz 100zl ponoc :p :p - a tak na serio to mam nadzieje ze wygra Polibuda Gdanska Raiders i im najbardziej kibicuje bo bardzo mi sie nie podobaja nazwy typowo angielskie tak jakby nasz poslki jezyk nie byl pikny same jakis Virtuale Military Complexy albo Polishe navy Top Secrety i inne takie... - mysle ze zycie splata nam filga i Liga bedzie pelna niespodzianek - dobra koncze bo zszedlem z tematu!

Posted by Allan on 21-02-2002 22:12:

Lightbulb

Cie�ko nie przyzna� Parowie racji... Ja gdy my�le o zwyci�zcy PRL nasuwa mi sie na my�� max 5 klan�w. Ale nic sie na to nie poradzi bo �aden dobry klan nie zgodzi sie na wyr�wnanie szans transferuj�c swoich graczy do jaki� innych team�w. Ostatnio my�la�em jakby to by�o fajnie jakby przekszta�ci� polska scene wolfa w cos na kszta�t NBA. Na pocz�tku ustalani s� gracze bezklanowi w kolejno�ci odpowiadaj�cej umiejetno�ciom, a potem co� na wzorzec DRAFTU czyli np najlepszy bezklanowiec do najgorszego klanu i odwrotnie. Kazdy team ma swoj bud�et ( oczywiscie na prawdziwa kasa ) ustalony po r�wno, za kt�ry moze odkupic zawodnika z innego klanu itp. Wyobra�cie sobie transfery mi�dzyklanowe i kontrakty na jakis okres czasu z graczami hehe Ale sie rozmarzy�em Oczywiscie wiadomo ze nie ma szans na powstanie takiej ligi

Posted by kag on 21-02-2002 23:39:

jasne transfery a gracze nie maja nic do gadania .. :/ przeciez klany nie wypaczkowaly w jakis tajemniczy sposob tylko po prostu to ludzie ktorzy graja razem, zaczynali w mniejszych/innych skladach i stopniowo doszli do tego co jest teraz, zreszta wszystko sie zmienia
nie wyobrazam sobie jakiegos sztywnego narzucania wyrownywania poziomow ...
ludzie graja ze soba w stalych skladach zeby grac lepiej i wygrywac, czy nie?

Posted by bel on 22-02-2002 02:35:

Talking

hehe jaki lol
PaRoWa^^ jeden wielki lament z twojej strony... wez siebie/klan do roboty, skilla sie wypracowywuje.
Allan!VMC! hehe ja chce sie dobrze bawic a nie zarabiac pieniadze (jeszcze ) grajac w rtcw_mp, mylisz troche swiaty, nba- wiesz jaka to machina? dopiero by sie zaczal wyscig zbrojen miedzy klanami eeeh... poza tym relacje/wiezi/stosunki miedzy tm8s w klanie sie zaciesniaja ludzie sie poznaja itp
pzdr

Posted by DarkXenocide on 22-02-2002 04:40:

Wszyscy maja takie szanse na jakie zapracowali, tworzac teamy. Co do tych klanow czolowych to LOL.... na kazdej scenie tak jest i to norma, wszedzie tak jest, czolowke gonia sredni, a srednich slabi...

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by Chrumkules on 22-02-2002 16:10:

ano wlasnie nikt sie nie urodzil z MP40 w rekach - skoro sa dobrzy to nie dlatego ze to czy tamo - po prostu grali i trenowali a ty sobie np mlociles Lamy na TAQ - zreszta nie bylo to tajmenica wystarczylo popatrzec po serwerach ok 22!

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:55.