FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=73)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4365)

Posted by dreszczyna on 21-02-2002 23:21:

Tc Wydygancy!!!111

TC NIE ZGODZILO SIE NA ZMIANE TERMINU MECZU (DOKLADNIE TRZESZCZ WYDYGANY)Z POWDU NASZEGO NIE PRZYGOTOWANIA NIBY DO MECZU(UKLONY DLA SEDZIEGO I JEGO ZDOLNOSCI ADMINISTATORSKICH).TC KEIDYS NA SPARINGU DOSTALO 6:1 WIEC WIEM DLACZEGO NIE ZGODZILI SIE NA PRZEKLADANIE MECZU,JEGO KOLEDZY Z KLANY CHCELI INNEGO TERMINU NAWET ,ALE TRZESCZ WIEDZIAL ZE TO PACHNIE PRZEGRANA)))nAJLEPSZE JEST TO ZE WYCZYSCILISMY KATALOGI MAIN IDALEJ BYLY PROBLEMY, A POZ ZWOLNIENIU SERWERA POLACZYLEM SIE DZIWNE??
WIEC PODSUMUJE PRZEGRALISMY WALKOWEREM PRZEZ TROSZKE NASZA NIEWIEDZE(PRZEPISY ZMINIAJA SIE CO TYDZIEN) I PRZEZ
WYDYGANIE TRZESZCZUKA!!!!!!ALE PANOWIE BYL TO PIERWSZY MECZ !!CO INNEGO WDRUGIM ITP .ALE TO BYL PIERWSZY MECZ!!!!!!!!!!POWINIEN BYC INNY TERMIN!!!!POZDRAWIAM WYDYGANE TC))

Posted by Xceed on 21-02-2002 23:34:

Ciekawe
Swoj� drog� : co masz na my�li m�wi�c "wydygany"

Posted by spanzik on 21-02-2002 23:34:

Post ehehhee

znalazlem bledzik kiedys bylo 7:1 ale to chyba nie ma znaczenia ehehe ale jestescie lolki

Posted by oferma on 21-02-2002 23:56:

Re: Tc Wydygancy!!!111

ehhh ... chyba napisze komentaz
w koncu to ja popsulem server nie?
22:30 rconsole => seta sv_pure "1"
na serverze zostaly dwie osoby ...
ustalilismy ze do 23:20 oba klany maja doprowadzic swoje wolfensteiny do porzadku - zeby dalo sie wpic na pure
23:10 TC mialo na serverze pelny squad (10 osob) a do 23:20 Hunterom udalo sie zebrac raptem 3 osoby ...
przepraszam to o czyms swiadczy
TC zdarzylo wyciac pliki (czyli dodatkowe mapy/skiny/modele/voicepaki/etc.) z main'a, a niektorzy przeinstalowali gre, sciagneli patcha i sie podpieli, a hunterzy nie?
o tym ze server ma byc pure wiadomo bylo .. od dawna, prosze przesledzic boarda RTCW, tam to walkowalismy

od poczatku istnienia prl.fpp.pl w regulaminie widnialo:
[B]3.4 Opcja PURE ustawiona na ON.[B]

nie wiem czy Hunterzy nie rozumieja co to znaczy, czy moze nie czytali regulaminu
ani jedno ani drugie ich nie usprawiedliwia

co do (ponoc) zlego skonfigurowania servera przezemnie ... polecam zerknac w logi, poza pure=1 i kilkoma przelaczeniami ustawien warmupa oraz kopaniem wszystkich graczy, nic wiecej tam nie ma
aa .. reset mapy tez jest

dodajmy do tego postawe hunterow ... czy nie znaja czegos takiego jak kultura? sorry - ale pokazaliscie jacy jestescie niesamowici, nie umiecie przyjac porazki bez rzucania miesem
polecam przeczytac txt DarkXeno na ten temat:
[url]http://prl.fpp.pl/?pl:pages:show:151::/url]

ehhh .. a ja liczylem na ladny mecz
pozdrawiam i zycze wiecej szczescia i kultury w nastepnych spotkaniach
JudgeOferma

ps.
przyznaje sie bez bicia, tez zostalem wykopany po pure=1
ale doprowadzenie wolfa do porzadku zajelo mi .. minute? dwie?
ehh ... no comments

Posted by DarkXenocide on 22-02-2002 00:59:

Odpowiedz mi tez, wywalilem 2 mapki tank i bridge

Co to txt hunters.... slodki jezu,,,,,,, Pure ON jest od zawsze w regulaminie... i to jest jasne od zawsze, ze tak mialo byc.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by bel on 22-02-2002 02:20:

Cool

hehe sa demka? powiedzcie ze sa! plizzz takiego lola nie przegapie!

Posted by DarkXenocide on 22-02-2002 04:37:

chyba shiro nagrywal bo wspinalem... cos chyba bedzie hehe

Posted by ins@ne on 22-02-2002 08:26:

Talking mhahahahahhaaa

1. trzeba za�o�y� topic LOL kolejki - co� na kszta�t POTD
2. nie pot�piajcie "my�liwych" w ko�cu przyszli z lasu

Posted by FF_ZOh1w2 on 22-02-2002 11:19:

Talking

Kto� si� zachowa� jak dziecko w piaskownicy, chyba nie musze m�wi� kto

Posted by bel on 22-02-2002 12:15:

quote:
Napisane oryginalnie przez FF_ZOh1w2
Kto� si� zachowa� jak dziecko w piaskownicy, chyba nie musze m�wi� kto

aaa ten ss-guy?

Posted by spanzik on 22-02-2002 14:00:

Post qustion

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
chyba shiro nagrywal bo wspinalem... cos chyba bedzie hehe

o czy to demko zostanie udostepnione? to by bylo bardzo ciekawe IMHO

Posted by dreszczyna on 22-02-2002 15:28:

dreszczyna

quote:
Napisane oryginalnie przez belhifet

aaa ten ss-guy?

PANOWIE PISALEM TO W SUPER GNIEWIE,ALE ROZCHODZI SIE O TO ZE TO BYL MECZ OTWRCIA I MOZNA BYLO POPELNIC BLEDY,A TC MOGLI TO ZROZUMIEC DOKALDNIE PAN TRZESZCZUK,JEGO KOLEDZY CHCELI PRZESUNIECIA TERMINU MECZU ALE PAN TRZESZCZ NIESTETY NIE,TO NORMALNE POSZEDL NA LATWIZNE POPROSTU WIEDZIAL ZE RACZEJ ZNAMI NIE DA RADY!!PROSZONO GO OPRZESUNIECIE ,ALE NIESTEY!!!

Posted by dreszczyna on 22-02-2002 15:35:

Re: qustion

quote:
Napisane oryginalnie przez [TC]sp@nz

o czy to demko zostanie udostepnione? to by bylo bardzo ciekawe IMHO

WOLE PUNKTY PRZYZNAWANE ZA GRE,WIEC CZY TO TAKIE TRUDNE ZMIENIC TERMIN MECZU?????NAWE PODOBNO SEDZAI BYL ZA???

Posted by Chrumkules on 22-02-2002 16:00:

oby wiecej takich przygod bedzie ciekawiej - ech hunters chyba sie nasze drogi nie spotkaja!

Posted by FF_ZOh1w2 on 22-02-2002 16:19:

Re: dreszczyna

quote:
Napisane oryginalnie przez dreszczyna

PANOWIE PISALEM TO W SUPER GNIEWIE,ALE ROZCHODZI SIE O TO ZE TO BYL MECZ OTWRCIA I MOZNA BYLO POPELNIC BLEDY,A TC MOGLI TO ZROZUMIEC DOKALDNIE PAN TRZESZCZUK,JEGO KOLEDZY CHCELI PRZESUNIECIA TERMINU MECZU ALE PAN TRZESZCZ NIESTETY NIE,TO NORMALNE POSZEDL NA LATWIZNE POPROSTU WIEDZIAL ZE RACZEJ ZNAMI NIE DA RADY!!PROSZONO GO OPRZESUNIECIE ,ALE NIESTEY!!!

S�uchaj ale jedna prawda jest nie do odrzucenia, trzeszczuk mia� ca�kowite prawo do tego aby nie przyj�� propozycji na przesuni�cie terminu tego meczu. To by� jego wyb�r i powiniene� to uszanowa�.

Ps.
Niech przypadkiem nikt nie s�dzi �e pa�am do TC jak�� szczeg�ln� symati�, ale prawda jest taka �e trzeba troch� r�wniej ocenia� sytuacj� .

Posted by Xceed on 22-02-2002 17:14:

Mam wra�enie , �e kto� tu p�acze nad rozlanym mlekiem . Co wi�cej - oczywiste jest czyja jest to wina , wi�c po co jeszcze te bezcelowe narzekanie ? Przecie� wyroku s�du nikt nie zmieni ( chocia� przypadek z Salt Lejk Siti przeczy temu , to jak rzucanie grochem o �cian� , wi�c dajcie se na wstrzymanie .

Pees do Dreszczyny : wy��cz capsa jak piszesz swoje posty Chyba , �e to mia� by� "krzykliwy" ton wypowiedzi ... Ale efekt - hmmm , wrecz odwrotny

Posted by spanzik on 22-02-2002 17:26:

Lightbulb Re: dreszczyna

quote:
Napisane oryginalnie przez dreszczyna

sluchaj , nie mam zamiru tu z toba dyskutowac , termin rozegrania kolejki konczy sie w niedziele to raz, ustalalismy termin duzo wczesniej (nie kazdy z nas gra non stop i nie kazdy z domu) niektorzy zostali w pracy na noc , powiem inaczej duzym osiagnieciem bylo ze zebralismy 10 osob a nie 8 jak wczesniej ustalalismy , przesuniecie nie bylo mozliwe z przyczyn czysto ludzkich , a to ze wyskakujesz z takimi textami to trzeszcza do jest tzw NO COMMENTS decyzja podjeta zostala wspolnie na say_team i RW, gdyz na servie nie wolno gadac co notorycznie bylo naruszane , zrozum ze nie kazdy moze siedziesz po 8h dziennie i napierdzielac w wolfa, termin byl ustalony stawilismy sie i tyle , ja sam musialem przeinstalowac wolfa i jakos mi sie udalo zrobic nowa instalke sciagnac patcha ustawic konfig i nasluchac sie jeszcze wyzwisk od was , druga sprawa to wasze "wyczyny" na boardzie , na stronie PRL , i u nas na kanale jezu ludzie opamietajcie sie! pozatym mowienie co by bylo gdyby tez nie ma zbytniego sensu a wy praktykujecie to nagminnie w waszych wypowiedziach , trudno sorry co wiecej mozna dodac , bylismy za przelozeniem meczu ale poprostu na przelozonym nie bylo by nawet 8 TC , termin jest termin , dobra co ja tu bede wypisywal i tak tego nie przeczytacie a jak przeczytacie to jakis debilny komentarz puscicie , a i jeszcze jedno wylacz CAPS plz
pozdro

Posted by DarkXenocide on 22-02-2002 17:36:

Talking

Sprawa gadania na chacie- naruszenia: bylem tam i sedzia tez czlowiek. Wobec faktu ze byl burdel przez PURE ON... i mecz sie nie zaczal, nie sprzeciwialismy sie rozmowa na general, tylko mowilismy co trzeba i odpowiadalismy kazdemu etc. Moze mi ktos zarzuci teraz, ze nie zawiesilismy za gadanie na gernal chat Sedziowie pilnuja reg i podejmuja decyzje gdzie nalezy troche odpooscic, a gdzie walnac mlotkiem. Jestesmy ludzmi pewne sprawy mozna zrozumiec, pewnych NIE.

Przy okazji tu tez przypomne ze reg ma sporo nowych zmian.... prosze sie zapoznac. Mam nadzieje ze to wyelimuje wiekszosc konfliktow etc.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:15.