FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=70)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4392)
Recony
Heh mysle ze dostep do reconow na naszych serverkach powinna miec wiekasz grupa zaufanyh osob. A przynajmniej Cl'owie kazdego polskiego klanu. Bardzo by nam sie to przydalo z paru powodów:
1. Dzisiaj grajac na atmosferce bylem swiadkiem pewnego wydazenia, mianowicie 2 lepkow niewiadomego pochodzenia weszlo na serv i zaczelo wybijacswoje teamy pod nickami innych osob. Nie bylo nikogo kto moglby takich delikwentow usadzicdajac im bana.
2. Zaoszczedzili bysmy na czasie grajac klanowki (samej gry jest 40 minut) a servery zajete sa po 120 gdzyz pierwsze 30 minut wyprasza sie inne osoby z servera, w przypadku gdyby cl mial recona zaklada haslo, kicka wszystkich i serv po meczu czyli ok 60 minutach stal by juz wolny.
Moze to nie jest taka prosta sprawa ale warto by sie nad nia zastanowic.
wlacha
wlasnie, w Polsce mamy ciagle takie problemy, mamy grac klanowke a tu goscie sie nabijaja ze ich w ciula robie z klanowka i graja dalej, a jak ich kickniesz, wejdzie spowrotem i ciebie kicka no lamerstwo zdeka
Napisane oryginalnie przez fragi
wlasnie, w Polsce mamy ciagle takie problemy, mamy grac klanowke a tu goscie sie nabijaja ze ich w ciula robie z klanowka i graja dalej, a jak ich kickniesz, wejdzie spowrotem i ciebie kicka no lamerstwo zdeka
ale jak widac jest coraz wiecej polskich klanow ktore graja mecze i coraz czesciej ten server jest zajety :/...
ale jak widac jest coraz wiecej polskich klanow ktore graja mecze i coraz czesciej ten server jest zajety :/...
GG
Ma może ktoś numer gg do adminów serveroof?????plz podajcie jak macie!!!
thx
e czemu atmo tak ZAAJEBI.ŚCIE laguje?? tam sie grac nie da bo co chwile connection interrupted... coolnety non-stop zajęty, zostaje snajper na którym ping [przynajmniej mój] jest koło 300... nioe ma już gdzie grać...
aaa za pomnaielm o kill.it.pl, ale tam tez mam taki códowny ping ze szkod gadac
[ciach] coolnety non-stop zajęty, [ciach]
aaa za pomnaielm o kill.it.pl, ale tam tez mam taki códowny ping ze szkod gadac[/B]
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
co do c00lnetu - to tam ma byc wlasnie malo graczy - po to, aby sie "rozlezli" na inne servery(pare miesiecy temu ktos narzekal, ze na coolnecie tlum, a reszta serverow pusta. Jak widac kazdemu sie nie da dogodzic)
a co do mojego kill.it.pl - w ten weekend ide zakupic plyte+proc+dodatki - w nast. tygodniu powinien byc znowu dostepny. mam tylko nadzieje, ze sie obejdzie bez reinstalacji OSa![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Czekam na ponowny start kill.it.pl bo mam tam ping 60, zero lagsów i aż chce się grać !
Wszyscy sie cieszymy z tego ze jest kolejny server , a szczegolnie dlatego ze jest on robiony dla graczy przez graczy
No i ludzie to doceniaja. I mi jest milo z tego powodu. A dalsza czesc moich poprzednich smetow: podobnie, jak na pewno musi byc milo redakcji UT.pl gdy ludzie czytaja ich servis, postuja, przysylaja newsy, etc.
To teraz juz mam nadzieje ze mnie juz lepiej zrozumiesz Sniezku
Guriasie....
quote:
[i] aaa za pomnaielm o kill.it.pl, ale tam tez mam taki códowny ping ze szkod gadac[/B]
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
Heh, sorki guys, bo az sie przerazilem co napisalemchodzilo mi o to, ze prowadzac taki serv, w miare czesto siedze na/przy konsoli (jest drugi monitor, klawiaturka, wiecie).
Czesto gadam z ludzmi, staram sie utrzymac porzadek na servie (no cheating alloved).
No i ludzie to doceniaja. I mi jest milo z tego powodu. A dalsza czesc moich poprzednich smetow: podobnie, jak na pewno musi byc milo redakcji UT.pl gdy ludzie czytaja ich servis, postuja, przysylaja newsy, etc.
To teraz juz mam nadzieje ze mnie juz lepiej zrozumiesz Sniezku![]()
Napisane oryginalnie przez kmb007
No i wogole kill.it.pl jest jakis fajny!! Przynajmniej czasami sie tryby gry zmieniaja a nie caly czas team survive!! Ogolna ocena: 5
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:55.