FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4412)
final CS Nation Cup
no i kuniec
przed chwila skonczyl sie final mistrzostw Europy CS'a miedzy Szwecja i Niemcami :>
ogladalem na zywo w HLTV mimo wszelkich problemow spowodowanych nadmierna iloscia kibicow (lagi opoznienia itp)
Szwedzi wygrali 7-6 i przerwano gre nie bylo juz sensu bo tylko oni mogli jeszcze punktowac
ale po aztec - mapce Szwedow mialem troche stracha (bylem za Szwecja)
bowiem jako pierwsi grali w terro i.........................
wygrali 1 runde !!!
no tak tylko ze Niemcy wygrali raptem 2 widac poziom CT broniacych pozycji.............
a na trainie 8-0 dla SWE w CT pozniej Niemcom udaje sie skrasc 4 rundy i jest 6-1...
niestety Szwedzi zaczynaja od 3 - 0 w terro pozniej 5-0 i w koncu po kilku przegranych rundach wygrywaja te ostatnia
powiem tyle - Polacy nie maja sie co z nimi rownac i chyba nigdy ich nie doscigniemy ale co tam...
przynajmniej milo popatrzec jak mozna grac w CS'a i jak ludzie ktorzy nawet sie nie znaja (w sensie nie sa w jednym klanie) potrafia stworzyc zgrana grupe
a tego nam najbardziej brakuje........
no coz.....
Heaton vesslan i Potti po prostu rzadza (NiP ex-Nip i Nip) co tu duzo mowic....
GG 2637902
quote:mam nadzieje
Napisane oryginalnie przez [SlizG.Hucker]
nie pewnie kiedys to dojdziemy do takiej formy ......
quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]N3o
Czy ma ktos demka z tego meczu? Bo ja wszedlem, musialem wyjsc i pozniej jakos miejsc nie moglem znalezc.![]()
mam nadziejeale z drugiej strony patrzac to nie bardzo mozemy im dorownywac... na pewno u nich na serverach jest mniej TKujacych lam
i jeszcze nie rozumiem jednego... po cholibke w polsce tyle serverow sie tworzy jezeli i tak stoja puste? na pewno w szwecji czy w niemczech nie ma takeigo balaganu
![]()
yebisu mo�esz powiedzie�, gdzie s� ten demka na CB?
Napisane oryginalnie przez yebisu
no i kuniec
przed chwila skonczyl sie final mistrzostw Europy CS'a miedzy Szwecja i Niemcami :>
ogladalem na zywo w HLTV mimo wszelkich problemow spowodowanych nadmierna iloscia kibicow (lagi opoznienia itp)
Szwedzi wygrali 7-6 i przerwano gre nie bylo juz sensu bo tylko oni mogli jeszcze punktowac
ale po aztec - mapce Szwedow mialem troche stracha(bylem za Szwecja)
bowiem jako pierwsi grali w terro i.........................
wygrali 1 runde !!!
no tak tylko ze Niemcy wygrali raptem 2 widac poziom CT broniacych pozycji.............
a na trainie 8-0 dla SWE w CT pozniej Niemcom udaje sie skrasc 4 rundy i jest 6-1...
niestety Szwedzi zaczynaja od 3 - 0 w terro pozniej 5-0 i w koncu po kilku przegranych rundach wygrywaja te ostatnia
powiem tyle - Polacy nie maja sie co z nimi rownac i chyba nigdy ich nie doscigniemy ale co tam...
przynajmniej milo popatrzec jak mozna grac w CS'a i jak ludzie ktorzy nawet sie nie znaja (w sensie nie sa w jednym klanie) potrafia stworzyc zgrana grupe
a tego nam najbardziej brakuje........
no coz.....
Heaton vesslan i Potti po prostu rzadza (NiP ex-Nip i Nip) co tu duzo mowic....![]()
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
yebisu mo�esz powiedzie�, gdzie s� ten demka na CB?
quote:
Napisane oryginalnie przez bOlek
a moze ty rzucisz ta fizyke i na dziennikarstwo sie przeniesiesz
Jaka szkoda ze wygrali Niemcy jak ja ich nie lubie ale to znaczenia nie ma.A co do tego ze sie porownywac nie mozemy bo taka prawda jest ze nie.Jesli ktos kiedys byl na Szwedzkich serwerach to wie o co chodzi u nich serwer to nie 10 na 01 ale na ogol od 13-16 osob w team'ie a serwer stoi na np.155Mbitach(ostatnio na takim gralem) a pin z Olsztyna wynosil 80 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na malo ktorym polskim serwerze taki uzyskuje dla tego u nas w Polsce nie ma tak dobrych gracz a moze tak dobrze zgranych zeby stworzyc reprezentacje Polski bo do lamusow to my sie nie zaliczamy!!!
yebi napisal ze szwedzi wygrali ale nic ;D
Napisane oryginalnie przez Mevlana
ups znaczy sie ze zle zrozumialem![]()
Sorry, �e si� wtr�ce, ale Melvana mimo to, �e si� TROCH� POMYLI� to poza tym ma racje..... nie tylko w szwecji s� super szybciutkie, i milutkie serwerki............ ja cz�sto gram u Niemc�w i moze nie jest a� tak super, ale oni wszyscy (NIEMCY) maj� do 100 pinga....
Niestety u nas ��czno�� z NETEm na dobr� spraw� dopiero wchodzi........
LOL
Napisane oryginalnie przez Al Fitto
Sorry, �e si� wtr�ce, ale Melvana mimo to, �e si� TROCH� POMYLI�to poza tym ma racje..... nie tylko w szwecji s� super szybciutkie, i milutkie serwerki............ ja cz�sto gram u Niemc�w i moze nie jest a� tak super, ale oni wszyscy (NIEMCY) maj� do 100 pinga....
Niestety u nas ��czno�� z NETEm na dobr� spraw� dopiero wchodzi........
LOL
od dobrych pingach a co z tego wynika o dobrych wynikach!!!
Wg. mnie to czasami to jest a� mieszne bo walka toczy sie tak naprawde na ping a nie na prawdziwe umiejentnosci.... czy widziales kiedys aby ktokolwiek z Pingiem TROCHE wiekszym od innych by� pierwszy... zmoich obserwacji takich jest ,ma�o
No i jasne, �e szybkos� to przyjemnos� ..
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
nie da sie ukryc, dlatego mozna narazie pomarzyc o dobrych pingach na serverach![]()
Re: Re: Re: Racja
quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Ehh co ty ja mam dobry ping na moj lanowy serwerhehe
, a tak na serio to mam bardzo dobre pingi w nocy
- stale lacze 2 mbit/s.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:36.