FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4412)

Posted by yebisu on 23-02-2002 22:54:

Thumbs up final CS Nation Cup

no i kuniec
przed chwila skonczyl sie final mistrzostw Europy CS'a miedzy Szwecja i Niemcami :>
ogladalem na zywo w HLTV mimo wszelkich problemow spowodowanych nadmierna iloscia kibicow (lagi opoznienia itp)
Szwedzi wygrali 7-6 i przerwano gre nie bylo juz sensu bo tylko oni mogli jeszcze punktowac

ale po aztec - mapce Szwedow mialem troche stracha (bylem za Szwecja)
bowiem jako pierwsi grali w terro i.........................
wygrali 1 runde !!!
no tak tylko ze Niemcy wygrali raptem 2 widac poziom CT broniacych pozycji.............

a na trainie 8-0 dla SWE w CT pozniej Niemcom udaje sie skrasc 4 rundy i jest 6-1...

niestety Szwedzi zaczynaja od 3 - 0 w terro pozniej 5-0 i w koncu po kilku przegranych rundach wygrywaja te ostatnia

powiem tyle - Polacy nie maja sie co z nimi rownac i chyba nigdy ich nie doscigniemy ale co tam...
przynajmniej milo popatrzec jak mozna grac w CS'a i jak ludzie ktorzy nawet sie nie znaja (w sensie nie sa w jednym klanie) potrafia stworzyc zgrana grupe
a tego nam najbardziej brakuje........

no coz.....
Heaton vesslan i Potti po prostu rzadza (NiP ex-Nip i Nip) co tu duzo mowic....

Posted by [SlizG.Hucker] on 23-02-2002 23:06:

nie pewnie kiedys to dojdziemy do takiej formy ......

GG 2637902

Posted by Partyzant on 23-02-2002 23:20:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SlizG.Hucker]
nie pewnie kiedys to dojdziemy do takiej formy ......
mam nadzieje ale z drugiej strony patrzac to nie bardzo mozemy im dorownywac... na pewno u nich na serverach jest mniej TKujacych lam i jeszcze nie rozumiem jednego... po cholibke w polsce tyle serverow sie tworzy jezeli i tak stoja puste? na pewno w szwecji czy w niemczech nie ma takeigo balaganu

MoJa DoMoWa PaGiNa

Posted by [SPECNAZ]N3o on 23-02-2002 23:27:

Czy ma ktos demka z tego meczu? Bo ja wszedlem, musialem wyjsc i pozniej jakos miejsc nie moglem znalezc.

Posted by AdaX on 24-02-2002 00:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]N3o
Czy ma ktos demka z tego meczu? Bo ja wszedlem, musialem wyjsc i pozniej jakos miejsc nie moglem znalezc.

a ja nawet nie wszedlem i nie moglem znalesc miejsc qrza twarz
powiedz mi jedno.
na czym polega gra na MAX ROUNDS?
bo chyba tak grali.

Posted by yebisu on 24-02-2002 02:33:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]N3o

miejsca byly i to sporo tylko trzeba bylo wejsc na niemiecka stronke (gamer-tv.de to oni sie wszystkich zajmowali) i stamtad kilka ipekow wyprobowac patrzylem ze pod koniec (po tylu przerwach sie w sumie nie dziwie...) bylo kolo 4 tysiecy miejsc wolnych wiec z wejsciem wiekszego problemu by nie bylo

ja nagralem demka ale chyba nie ma sensu ich jakos sciagac ode mnie bo juz na clabasie sa demka z azteca a pewnie dzis wieczorem beda tez z traina

Posted by Mistrzu on 24-02-2002 09:59:

quote:
Napisane oryginalnie przez Partyzant
mam nadzieje ale z drugiej strony patrzac to nie bardzo mozemy im dorownywac... na pewno u nich na serverach jest mniej TKujacych lam i jeszcze nie rozumiem jednego... po cholibke w polsce tyle serverow sie tworzy jezeli i tak stoja puste? na pewno w szwecji czy w niemczech nie ma takeigo balaganu

Gralem na paru zagranicznych serwerach (Niemcy, Szwecja), nie wiem, co to byly za serwery ale u nich tez pelno lamek gralo. I strasznie kampili (ale tylko ci broniqcy sie). A i podobal mi sie text jednego Niemca polskiego pochodzenia: Mistrzu! Du bist cheater!

Posted by CzAsZeK on 24-02-2002 10:19:

yebisu mo�esz powiedzie�, gdzie s� ten demka na CB?

Posted by bOleK on 24-02-2002 10:25:

Re: final CS Nation Cup

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu
no i kuniec
przed chwila skonczyl sie final mistrzostw Europy CS'a miedzy Szwecja i Niemcami :>
ogladalem na zywo w HLTV mimo wszelkich problemow spowodowanych nadmierna iloscia kibicow (lagi opoznienia itp)
Szwedzi wygrali 7-6 i przerwano gre nie bylo juz sensu bo tylko oni mogli jeszcze punktowac

ale po aztec - mapce Szwedow mialem troche stracha (bylem za Szwecja)
bowiem jako pierwsi grali w terro i.........................
wygrali 1 runde !!!
no tak tylko ze Niemcy wygrali raptem 2 widac poziom CT broniacych pozycji.............

a na trainie 8-0 dla SWE w CT pozniej Niemcom udaje sie skrasc 4 rundy i jest 6-1...

niestety Szwedzi zaczynaja od 3 - 0 w terro pozniej 5-0 i w koncu po kilku przegranych rundach wygrywaja te ostatnia

powiem tyle - Polacy nie maja sie co z nimi rownac i chyba nigdy ich nie doscigniemy ale co tam...
przynajmniej milo popatrzec jak mozna grac w CS'a i jak ludzie ktorzy nawet sie nie znaja (w sensie nie sa w jednym klanie) potrafia stworzyc zgrana grupe
a tego nam najbardziej brakuje........

no coz.....
Heaton vesslan i Potti po prostu rzadza (NiP ex-Nip i Nip) co tu duzo mowic....

a moze ty rzucisz ta fizyke i na dziennikarstwo sie przeniesiesz

Posted by yebisu on 24-02-2002 11:04:

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
yebisu mo�esz powiedzie�, gdzie s� ten demka na CB?

spox juz sprawdzam....

wiec.....
wszystkie demka sa tutaj:
http://www.clanbase.com/demolist.ph...&wid=828913

a jesli chcecie od razu linki do tych co na razie zostaly zamieszczone (na pewno bedzie ich wiecej na dniach ale na razie sa tylko te) to prosze naciskasz linka i sciagasz :
ftp://ftp.clanbase.com/pub/demos/se_de_aztec_828913.zip
ftp://ftp.clanbase.com/pub/demos/se...ec_2_828913.zip
ftp://ftp.clanbase.com/pub/demos/se..._eyes_potti.zip
ftp://ftp.clanbase.com/pub/demos/se...s_bds_aztec.zip
ftp://ftp.clanbase.com/pub/demos/se...on_aztec_ct.zip

quote:
Napisane oryginalnie przez bOlek
a moze ty rzucisz ta fizyke i na dziennikarstwo sie przeniesiesz

no fajnie fajnie tylko ze teraz TROCHE za pozno wlasnie szkoda ze na poczatku roku o tym nie pomyslalem

Posted by Mevlana on 24-02-2002 12:51:

Jaka szkoda ze wygrali Niemcy jak ja ich nie lubie ale to znaczenia nie ma.A co do tego ze sie porownywac nie mozemy bo taka prawda jest ze nie.Jesli ktos kiedys byl na Szwedzkich serwerach to wie o co chodzi u nich serwer to nie 10 na 01 ale na ogol od 13-16 osob w team'ie a serwer stoi na np.155Mbitach(ostatnio na takim gralem) a pin z Olsztyna wynosil 80 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na malo ktorym polskim serwerze taki uzyskuje dla tego u nas w Polsce nie ma tak dobrych gracz a moze tak dobrze zgranych zeby stworzyc reprezentacje Polski bo do lamusow to my sie nie zaliczamy!!!

Posted by [SlizG.Hucker] on 24-02-2002 14:33:

yebi napisal ze szwedzi wygrali ale nic ;D

GG 2637902

Posted by Mevlana on 24-02-2002 14:50:

ups znaczy sie ze zle zrozumialem

Posted by Partyzant on 24-02-2002 14:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez Mevlana
ups znaczy sie ze zle zrozumialem

mevlana nie uczyli cie czytania w szkole? <<<joke>>>

MoJa DoMoWa PaGiNa

Posted by Al Fitto on 25-02-2002 06:46:

Racja

Sorry, �e si� wtr�ce, ale Melvana mimo to, �e si� TROCH� POMYLI� to poza tym ma racje..... nie tylko w szwecji s� super szybciutkie, i milutkie serwerki............ ja cz�sto gram u Niemc�w i moze nie jest a� tak super, ale oni wszyscy (NIEMCY) maj� do 100 pinga....

Niestety u nas ��czno�� z NETEm na dobr� spraw� dopiero wchodzi........

LOL

"...Today is just another day closer to real freedom"

Posted by on 25-02-2002 16:32:

Re: Racja

quote:
Napisane oryginalnie przez Al Fitto
Sorry, �e si� wtr�ce, ale Melvana mimo to, �e si� TROCH� POMYLI� to poza tym ma racje..... nie tylko w szwecji s� super szybciutkie, i milutkie serwerki............ ja cz�sto gram u Niemc�w i moze nie jest a� tak super, ale oni wszyscy (NIEMCY) maj� do 100 pinga....

Niestety u nas ��czno�� z NETEm na dobr� spraw� dopiero wchodzi........

LOL

nie da sie ukryc, dlatego mozna narazie pomarzyc o dobrych pingach na serverach

Posted by Mevlana on 25-02-2002 16:38:

od dobrych pingach a co z tego wynika o dobrych wynikach!!!

Posted by Al Fitto on 25-02-2002 18:33:

Wg. mnie to czasami to jest a� mieszne bo walka toczy sie tak naprawde na ping a nie na prawdziwe umiejentnosci.... czy widziales kiedys aby ktokolwiek z Pingiem TROCHE wiekszym od innych by� pierwszy... zmoich obserwacji takich jest ,ma�o

No i jasne, �e szybkos� to przyjemnos� ..

Posted by Mantis on 27-02-2002 16:23:

Re: Re: Racja

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

nie da sie ukryc, dlatego mozna narazie pomarzyc o dobrych pingach na serverach

Ehh co ty ja mam dobry ping na moj lanowy serwer hehe , a tak na serio to mam bardzo dobre pingi w nocy - stale lacze 2 mbit/s.

Posted by BoHeN on 27-02-2002 16:29:

Re: Re: Re: Racja

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis

Ehh co ty ja mam dobry ping na moj lanowy serwer hehe , a tak na serio to mam bardzo dobre pingi w nocy - stale lacze 2 mbit/s.

to zajebiscie szybkie masz lacze ! ale wiekszosc graczy w cs w wawie ma 128 lub 256 \kb niech mnie ktos poprawi jesli sie myle

Posted by Al Fitto on 27-02-2002 19:50:

Prawda jest taka, �e jakby kto� ze zwyk�ych graczy CS, mia� takie ��cze a nie 256/512 albo co� takiego to by sam poprosyu nie wiedzia� co z tak ma�ym pingiem robi�.....

W sumie to wg. mnie bardzo wida� przewag� ludzi z ma�ym pingiem wystarczy wej�� na losow wybrany serwer..

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:36.