FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=73)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4437)

Posted by [AGD]Dyzio on 25-02-2002 06:31:

Angry DarkXeno be be?

Ludzie, wkurzacie mnie juz. Ile mozna na goscia bez przerwy wjezdzac. Czytam posty, rozmawiam na ircu, a jak nie rozmawiam to przegladam logi z mojej sesji na #prl. I co tam widac? DarkXeno to, DarkXeno tamto, a to tutaj cos spieprzyl, a to jak sie rzadzi... LUDZIE! Ta liga to nie Xeno i my (gracze), tylko gracze i Xeno! Zrozumcie to, ze to ze zdazaja sie potyczki i kontrowersje, to nie jest wina wszystkich dookola (w tym przypadku Xeno czy innego sedziego) tylko NASZA. Dopoki nie wezmiemy sie w garsc, to chocby bylo 100 sedziow wkolo i tak beda bledy i wpadki.

Sprobujcie sie zastanowic nad tym co robi Xeno. Pisze na FPP.PL, zajmuje sie liga. Sedziuje. A my TYLKO gramy. Troche wyrozumialosci. Nawet jesli podejmuje czasem decyzje trudne do zaakceptowania, to nie robi tego po to zeby pokazac jaki to z niego macho bo moze przerwac mecz (he, he przerwany mecz AGD tez mi sie nie podobal, zwlaszcza ze gralem z cafe) czy zawiesic zawodnika.

Nie chce tutaj goscia idealizowac, ale pomyslalem sobie ze u nas (w Polsce) tak juz jest od zawsze. Jak ktos sie wezmie do roboty, cos chce zorganizowac, czyms sie zajac, to chocby 99,9% z jego zamiarow udalo sie, to i tak dostanie opieprz za ten 0,1%... Tak wlasnie w/g mnie jest z kolega Xeno.

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

Posted by Chrumkules on 25-02-2002 09:03:

nie ma co tu debatowac mozna powiedziec tylko jedno: "Jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil!" koniec kropka.

Posted by spanzik on 25-02-2002 11:33:

Post .

nie znam kolesia gadalem z nim moze 2-3 razy gralem moze troche wiecej , jest wporzadku chlop , czytalem jego artykuly , wypowiedzi, robi to co do niego nalezy , a docinki i inne tego typu rzeczy zawsze beda, ale to wcale nie przesadza ze ktos tak o kims mysli, pozatym juz stalo sie niemal tradycja ze kazdy cos powie na temat DX taka juz natura osoby publicznej jaka bez watpienia jest.

"Madry zrozumie, glupiec wysmieje" - bardzo zyciowy cytat z polskiego filmu

Posted by Marek.Z on 25-02-2002 14:01:

sadze ze zamiast najezdzac ten ktos powiniem powiedziec "dziekuje", naprawde watpie by ktos z zebranych byl w stanie poswiecic tyle wlasnego prywatnego czasu na to by sie meczyc z liga, stronka a do tego klanem (nie zapominajmy DX jest CL [POISON)
szczerze sie zdziwilem ze tak to wszystko wyglada, nie wydaje sie jakby ktos byl wdzieczny za to co on zrobil dla calej polskiej sceny RTCW
moze i regulamin jest odrobine za ostry, ale jakos niektorzy umieja podolac, wystarczy troszke powazniej sie do tego zabrac, poswiecic te pare minut wiecej przed meczem by sie przygotowac, sprawdzic czy all dziala OK i czy nie wywali

regulamin jest po to by sie do niego stosowac, a z tego co widzialem znalazlo sie pare osob co nie wiedzialy co to jest "pure on"

wiec nastepnym razem jak bedziecie mieli zamiar wyliczac co toz zlego zrobil DX, sprobojcie wyliczic ile zrobil dobrego

Posted by [AGD]Dyzio on 25-02-2002 15:49:

Cool

Heh, no to sie zrobilo kolko adoracji DarkXeno... Ale tak serio to wcale nie to bylo moim celem... Po prostu wkurzalo mnie, ze nie dosc ze facet sie meczy, to jeszcze po lbie obrywa...

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

Posted by Chrumkules on 25-02-2002 17:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez [AGD]Dyzio
Heh, no to sie zrobilo kolko adoracji DarkXeno... Ale tak serio to wcale nie to bylo moim celem... Po prostu wkurzalo mnie, ze nie dosc ze facet sie meczy, to jeszcze po lbie obrywa...

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

no mi tam raczej daleko do z DX ale tez nie mam specjlanie nic do niego po prostu nie da sie wszystkim dogodzic i ja to rozumiem! Ale szacunek mu sie nalezy za to wszystko co zrobil dla polskiej sceny RTCW! Mozna go nie lubic ale nalezy przynajmniej szanowac!

Posted by DarkXenocide on 26-02-2002 00:34:

Nie bede sie odnosil do wypowiedzi tutaj, kazdy ma prawo do swojej opini. Jedyne o co prosze to oficjalne kulturalne protesty a koments dopiero po ich rozpatrzeniu. Co do reszty nie ma co sie produkowac, skoro ktos jest chamem i nie umie sie zachowywac jak trzeba, to sie nic nie poradzi.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by [AGD]Dyzio on 26-02-2002 06:11:

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Nie bede sie odnosil do wypowiedzi tutaj, kazdy ma prawo do swojej opini. Jedyne o co prosze to oficjalne kulturalne protesty a koments dopiero po ich rozpatrzeniu. Co do reszty nie ma co sie produkowac, skoro ktos jest chamem i nie umie sie zachowywac jak trzeba, to sie nic nie poradzi.

Eh, Xeno... a ja liczylem chociaz na "dzieki"...

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

Posted by kag on 26-02-2002 09:04:

quote:
Napisane oryginalnie przez [AGD]Dyzio

Eh, Xeno... a ja liczylem chociaz na "dzieki"...

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

dzieki [AGD]Dyzio

ps przepraszam tez wszystkich w imieniu wszystkich za wszystko

=w tle Sade: King of Sorrow=

Posted by DarkXenocide on 26-02-2002 17:05:

Dyzio no bylo to mile etc cieszy mnie ten post. Wolalem sie nie wypowiadac, zeby nie bylo jakichs zakulisowych koments ze propagande robie na PRL, zeby sie wybielac eehhe i pewnie to i tak bylo ustawione Ja sie juz wszystkie spodziewam

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by [KmH]THunDeR on 18-03-2002 10:42:

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Dyzio no bylo to mile etc cieszy mnie ten post. Wolalem sie nie wypowiadac, zeby nie bylo jakichs zakulisowych koments ze propagande robie na PRL, zeby sie wybielac eehhe i pewnie to i tak bylo ustawione Ja sie juz wszystkie spodziewam

Heh a my�la�e� Xeno �e si� nie wyda, �e to wszystko ustawione. Takie �ciemy to my nie nam.
Wszyscy dobrze wiemy o SPISKU.
Zdajemy sobie spraw�, o co Ci chodzi. Kurcze masz szcz�cie �e nie napisz� tutaj PRAWDY ( , <---DarkXeno ).

Posted by Barsok on 20-03-2002 09:12:

quote:
Napisane oryginalnie przez [KmH]THunDeR

Heh a my�la�e� Xeno �e si� nie wyda, �e to wszystko ustawione. Takie �ciemy to my nie nam.
Wszyscy dobrze wiemy o SPISKU.
Zdajemy sobie spraw�, o co Ci chodzi. Kurcze masz szcz�cie �e nie napisz� tutaj PRAWDY ( , <---DarkXeno ).

Ok, moze wiele rzeczy wam sie nie podobac w dzialanosci DX. Z wieloma na pewno mozna sie zgodzic.). Ale zanim powiecie choc jedno slowo, ktore ma na celu dokopanie, zdyskredytowanie Darka, przemyslcie to sobie. Czy wy, ktorzy tak latwo osadzaja jego postepowanie, poswiecilibyscie, choc polowe czasu, dla innych, tak jak to robi Dark. Latwo jest powiedziec, to jest zle, tamto mi sie nie podoba, wydaje mi sie, ze staje sie to polska specjalnoscia, narzekanie, gdzie sie nie obrocisz, kazdemu cos nie pasuje. wezcie ludzie przestancie marudzic, tylko zabierzcie sie za granie.

Posted by [KmH]THunDeR on 20-03-2002 10:49:

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Barsok

Ok, moze wiele rzeczy wam sie nie podobac w dzialanosci DX. Z wieloma na pewno mozna sie zgodzic.). Ale zanim powiecie choc jedno slowo, ktore ma na celu dokopanie, zdyskredytowanie Darka, przemyslcie to sobie. Czy wy, ktorzy tak latwo osadzaja jego postepowanie, poswiecilibyscie, choc polowe czasu, dla innych, tak jak to robi Dark. Latwo jest powiedziec, to jest zle, tamto mi sie nie podoba, wydaje mi sie, ze staje sie to polska specjalnoscia, narzekanie, gdzie sie nie obrocisz, kazdemu cos nie pasuje. wezcie ludzie przestancie marudzic, tylko zabierzcie sie za granie.

My�la�em �e po tylu g�upich smilach dorzuconych do tego posta b�dzie oczywiste �e �artuj�.
Najwyra�niej si� myli�em. Przepraszam je�li ktos poczu� si� ura�ony, ale:
N-A-P-R-A-W-D-� �-A-R-T-O-W-A-�-E-M.

Xeno Rulez, na serio respekt dla ciebie za to co robisz.

Posted by WaWa_Emil_PL on 20-03-2002 14:01:

Talking Buahahaha

Ludzie... co to ku^$%$# jest... Ja oczywiscie... popieram dzialalnosc dx.. i chwali sie mu to... to chyba jasne... I panie dyzio... nie da sie ukryc ze jest pan 100% liz dupem... ... poza tym... szczerze mowiac jeszcze ani razu sie z tym nie spotkalem...by ktos pojechal dx.. anywere... moze dyzio zmien towarzystwo...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:10.