FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4467)

Posted by Turek on 26-02-2002 16:10:

Co sie zle zaczyna to sie dobrze konczy!

Kilka miechow temu mialem imieniny (Dokladnie w listopadzie) i jako jeden z pezentow byl uzywany twrdy segata 4 GB (moze nieduzy ale wtedy akorat mialem P1 120mhz i twardego 1.5 Gb). Wraz z kuzynem wmontowalismy go ale w biosie nie mozna go bylo wykryc! Brzez pare dni byle wnerwiony bylem nawet u znajomego prwadzacego sklep komputerowy i tez nic! W polowie grudnia dostalem nowego kompa. Ale ten twardy niedawal mi spokoju i kilka dni wczesniej muj wuj zaproponowal zebym mu dal tego twardego na kilka tygodni zeby jego znajomy srawdzil co z tym twardym jest. Dzisiaj okazalo sie ze dysk byl zainfekowany wrednym wiruskiem ktory zamykal jego sektory.
Mugl go naprawic za 150 Zl ale przeciez to sie nie oplaca. Zaproponowal tez jego sprzedaz za 100zl (nie zaduzo ale zawsze cos).

Posted by Onion on 26-02-2002 16:14:

Cool

Turek co ten temat wnosi do swiadomosci czlonkoow tego forum? No zajebiscie ze wsszystko good sie skonczylo, ale jak chcesz sie zwierzac to idz do psychologa

Posted by slawek on 26-02-2002 16:14:

Znaczy, je�li dobrze kumam, chodzi Ci o te zaleg�e �yczenia imieninowe...?
No pewnie, �e wszystkiego najlepszego!

Po edycji. onion mi si� wcisn��...
Gdzie byli moderatorzy?

Posted by MaslaV on 26-02-2002 16:16:

ty cyniku

okej to wszystkiego najelepszego dla Turka

Posted by AlieneK on 26-02-2002 16:18:

a to fajnie masz.....ja bym nie chcia� dosta� zawirusowanego dysku....

Posted by Turek on 26-02-2002 16:26:

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

a to fajnie masz.....ja bym nie chcia� dosta� zawirusowanego dysku....

Ale przynajmniej mam za niego 100 zlociszy

Posted by on 26-02-2002 19:58:

Turek: Zajebiscie fajnie to wszyscko, ale co mnie to obchodzi? Nastepnym razem idz sobie gdzie inndzie z tym... Dobra... Zeby nie bylo, ze posta sobie nabijam ty cos (=F) proponuje, aby boardowicze opisali tutaj swoje sytuacje, ktore zle sie zaczely, ale dobrze skonczyly. Moze to bedzie chwilka relaksu od naszych problemow. =>

Moje problem... Tatus kupil mi modem, ktory teraz "dziala" jak chce... Jeszcze historyjka sie nie zakonczyla, ale pracuje nad happyendem. =>

Posted by MaslaV on 26-02-2002 20:07:

czy p�yta g��wna bLejda pokocha modem?
czy procesor oka�e si� dawno zagini�nym bratem akceleratoera?
czy monitor pogodzi si� z �mierci� myszki?
i czy klawiatura zostanie zaakceptowana przez nowe kole�anki??

na te i inne pytania odpowied� znajdziecie w nast�pnym odcinku serialu pt. "komputer bLADE'a"

Posted by AlieneK on 26-02-2002 20:48:

hhe.....ja mam tak� sytuacje co sie �le zacz�a i nie zapowiada sie dobry koniec....a mowa o jutrzejszym sprawdzianie zh histerii...
w za��czniku daje widok na moj� sci�ge....
1 obrazek to wszystko normaln� czcionk� a 2 to ju� zkompresowane do czcionki 3,5 (wielko��)

Posted by on 27-02-2002 20:48:

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
czy p�yta g��wna bLejda pokocha modem?

Juz czuje, ze sie nie lubia. =>

quote:
czy procesor oka�e si� dawno zagini�nym bratem akceleratoera?

P166 i VooDoo 1. Byles BARDZO blisko. =>

quote:
czy monitor pogodzi si� z �mierci� myszki?

Mysz zyje i ma sie dobrze. Monitor jest zonaty z klawiatura.

quote:
i czy klawiatura zostanie zaakceptowana przez nowe kole�anki?

Moja klawiatura jest heteroseksualna.

quote:
na te i inne pytania odpowied� znajdziecie w nast�pnym odcinku serialu pt. "komputer bLADE'a"

Wole Emanuele i Klan. =>

Posted by on 27-02-2002 21:36:

no w moim kompie tylko dopshe dziala monit tu jest reszta :

GF 2 - kupilem, wkrencilem, no i dzialal przez jakis miech moze dwa... no i jak wlanczam wina widze ze jest 0 obrotuf wiatraczka no to rozkrencam obudowe kiedy jeszcze temp. bylk nie wysoki, no i zeczywiscie sie nie krenci... no to dzwonim na gwarancje to muwiom ze moge oddac i czekac 2 tygodnie albo sam se zrobic no to wziolem to drugie, wystarczylo tylko naoliwic chociaz tera sie zatrzymuje tesh tak raz na miech, ostatnio jakies eee tydzien temu...

plytka gl - eee no to tak qmpel przylazl z dyskiem, podlonczylem, w czasie kopiowania jakiegos tam filmu sie zwisil komp. No to resecik... po starcie tam blond w rejestrze itp. itp. no to nie chcial wystartowac skandisk muwil ze kazdy plik jest uszkodzony. No to reinstal. Jakos tam scan przelecial i dalej muwil jakies HX0=0012321 itp. no to qpa... i tak po kilq prubach poszlo... no ale przy instalacji muwil co gdzies drugi CAB jest uszkodzony, no ale win wystartowal, by bylo dopshe gdyby nie to ze co gdzies 30sek sie wieszal... naszczenscie wlasnie ulepszalem sobie drugiego kompa i mialem jakoms plytke innom, i pod niom dopshe dzialal... no ale nie chcialem kupowac nowej... i po gdzies 2-3 dniach zaczol dopshe dzialac na normalnej plycie, a tera jak mam zrobic reinstal to musze instalowac z plyty bo z dysq to samo wyskakuje jak dawniej...

a nie chce mi sie pisac innych guwien z mego kompa bo **** po prostu mi sie nie chce!

A do tego dysq z wirem to ja tak czesto mam z moimi dyskami u kumpli i nie mam wirusikuf

Posted by GorE on 28-02-2002 10:08:

jak zwykle Tureczek musi wrzucic na Boarda cos co interesuje wszystkich ale to moze i tak dobrze sie skonczy. np. jak stahoo bedzie miec plyte gl. to dopiero bedzie wyje..a na boardzie. pelno postow. wracajac do twojego przypadku (ekspermentu pamietasz) to pisz dalej moze dojedziesz do 30

Posted by kag on 28-02-2002 10:14:

czy mi sie tylko wydaje czy ten dysk-padaka zostal komus opchniety za 100 ?

Posted by Lesio on 28-02-2002 15:20:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag
czy mi sie tylko wydaje czy ten dysk-padaka zostal komus opchniety za 100 ?

A co? Kupiles niedawno uzywany dyska za 100zl?

Posted by Turek on 05-03-2002 20:38:

quote:
Napisane oryginalnie przez GorE
jak zwykle Tureczek musi wrzucic na Boarda cos co interesuje wszystkich ale to moze i tak dobrze sie skonczy. np. jak stahoo bedzie miec plyte gl. to dopiero bedzie wyje..a na boardzie. pelno postow. wracajac do twojego przypadku (ekspermentu pamietasz) to pisz dalej moze dojedziesz do 30

Znowu sie czepiasz!!!!!!!!!! Daj mi spokuj pisze to co chce! Zacznijmy od tego ze Stahoo caly czas kluci sie z toba!

Posted by on 05-03-2002 20:43:

quote:
Napisane oryginalnie przez Turek

Znowu sie czepiasz!!!!!!!!!! Daj mi spokuj pisze to co chce! Zacznijmy od tego ze Stahoo caly czas kluci sie z toba!

Zignoruj dupka. Nie ma co... Inteligencja to on nie grzeszy. =>

Posted by deathcrush on 05-03-2002 21:25:

zaje mi sie czy ktos sie tutaj czepia weirda?

Posted by on 05-03-2002 21:38:

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
zaje mi sie czy ktos sie tutaj czepia weirda?

Bynajmniej nie ja, ale chyba Pan GorE ma jakies wyimaginowane poczucie wlasnej wielkosci oraz nieomylnosc...

Posted by [FPP]Shooler on 05-03-2002 21:46:

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Gdzie byli moderatorzy?

Bylismy na piwie i omawialismy bardzo istotna sprawe jaka jest ilosc pianki w kuflu. Testowane bylo ilosc pianki / wysokosc z jakiej nalewane jest piwo - test obejmowal po 6-7doswiadczen na osobnika

Posted by ZimZum on 05-03-2002 21:48:

lubie takie eksperymenty, mozna powiedziec, ze alkohologia doswiadczalna jest moja pasja

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:06.