FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=71)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4475)
V jak Victory!!!
Ludzieee!!!Wygrałem!!!Wygrałem mecza!!!No nie do wiary:)
A było tak:wszędzie pustki,chyba wszyscy do robala poszli albo i do szkólki jakiej,to się po świecie rozglądam(jeszcze raz dzięki za namiar na Oczko_Które_Wszystko_Widzi),jestem sobie w jakiejś Portugalii czy Holandii i ............na mapce Paradise gościa spotykam.Jeden na jeden.Ludzie,pierwszego w życiu mecza w UT wygrałem 10:6.Kukaracza z lunetką,czasem granacik jaki,no pełna elegancja.Tak że uwaga bo robie się groźny:)))
PS.Że to śmieszne? To jak pierwszy sex,albo alkohol,albo pierwszy w życiu rosół z kury!Przeżycie normalnie.A wy swoje pierwsze razy w UT pamiętacie,doktorzy?
ja nie ale ten dośc to też mógł być newbie lub jakaś ciota i tyle!
ja nie ale ten dośc to też mógł być newbie lub jakaś ciota i tyle!
quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
No jasne że też mógł być i prawie napewno był newbie,Mistrz Ceremoni to by mnie na kopach pewnie wyniósł:>
Ale chodzi o sam fakt viktorynki
Nie wiem czy to ciota była,torebki ani makijażu nie widziałem![]()
Yo yo all!
Hyhy ja pamiętam bardzo dobrze swój pierwszy raz... Wlazełm na serv "Warszawaski Poligon Terroru" (jednym w polsce serv ut) i spotkałem ottara (odrazu) niezłe cienigi dosałem... I wtedy postanowilem że się wyćwicze i mu dokopie hyhy no i jeszcze ćwicze...
quote:
Napisane oryginalnie przez F4+4L
Hyhy ja pamiętam bardzo dobrze swój pierwszy raz... Wlazełm na serv "Warszawaski Poligon Terroru" (jednym w polsce serv ut) i spotkałem ottara (odrazu) niezłe cienigi dosałem... I wtedy postanowilem że się wyćwicze i mu dokopiehyhy no i jeszcze ćwicze...
![]()
![]()
\/
Moje piersze V
jeh, ja pamiętam i to dobrze...wchodziłem na spectate i patrzyłem jak gra ottar i reszta mastahoof.Jak wyszli z servera(ottar i reszta mastahoof)zostałem z paroma graczami(niepamiętam xyw)ale wtedy to zdobyłem 10 fragów!!!to była jazda...noc nieprzespana.Ql, ale wole jednak z dzieczyną się pobzykać niż zdobyć za pierwszym razem gry w ut 10 fragów
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Ql, ale wole jednak z dzieczyną się pobzykać niż zdobyć za pierwszym razem gry w ut 10 fragów![]()
hehehe greateye to brzmialo conajmniej smiesznie .......
Grucha za naszych czasow .....ach ta dzisiejsza mlodziez , caly czas chca udowodnic ze sa juz dojrzali
Panie, daj mi sile...
quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
.....
poprzednie dwa posty mają chyba udowodnic że ...
tylko z 16
Panie, daj mi sile...
Smieszna byla wypowiedz gr8 ale niewazne!! Ja pamietam, jak pierwszy raz zgralem na rommlu i wchodze na ta wieze i tak se mysle, kurde przeciez oni mnie tu w zyciu nie zobacza!!! Tak siedze tam kilka minut, juz sam zostalem z mojej druzyny, ale na dole nie moglem nikogo wylukac!!! Nagle kulka 1 i juz po mnie!! A tu nagle 10 komentarzy: Wiedzialem ze tak bedzie, pewnie nowy hehe!!! Stare dawne czasu!!!
Ale mam jeszcze jedna akcie 100 razy lepsza od poprzedniej!!!!
Gralismy na team survive i ja nie za bardzo jeszcze wiedzialem o co chodzi!!! Strzelalem do kogo popadnie!!! I nagle pokazalismy sie w punkcie respawnu, a ja mowie, TU JESTSCIE, i wszystkich powystrzelalem. Oczywiscie kicka dostalem, ale milo to wspominam hehe!!!!
Napisane oryginalnie przez kmb007
Gralismy na team survive i ja nie za bardzo jeszcze wiedzialem o co chodzi!!! Strzelalem do kogo popadnie!!! I nagle pokazalismy sie w punkcie respawnu, a ja mowie, TU JESTSCIE, i wszystkich powystrzelalem. Oczywiscie kicka dostalem, ale milo to wspominam hehe!!!!
U mnie sie nic nie pokazuje jak gdzies wchodze, a po drugie to byla pierwsza gra i bylem za bardzo zafascynowany.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:04.