FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=71)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4475)

Posted by panNA on 26-02-2002 21:20:

Thumbs up V jak Victory!!!

Ludzieee!!!Wygrałem!!!Wygrałem mecza!!!No nie do wiary:)
A było tak:wszędzie pustki,chyba wszyscy do robala poszli albo i do szkólki jakiej,to się po świecie rozglądam(jeszcze raz dzięki za namiar na Oczko_Które_Wszystko_Widzi),jestem sobie w jakiejś Portugalii czy Holandii i ............na mapce Paradise gościa spotykam.Jeden na jeden.Ludzie,pierwszego w życiu mecza w UT wygrałem 10:6.Kukaracza z lunetką,czasem granacik jaki,no pełna elegancja.Tak że uwaga bo robie się groźny:)))

PS.Że to śmieszne? To jak pierwszy sex,albo alkohol,albo pierwszy w życiu rosół z kury!Przeżycie normalnie.A wy swoje pierwsze razy w UT pamiętacie,doktorzy?

Posted by [JP]Shadow on 27-02-2002 14:15:

ja nie ale ten dośc to też mógł być newbie lub jakaś ciota i tyle!

Posted by panNA on 27-02-2002 20:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
ja nie ale ten dośc to też mógł być newbie lub jakaś ciota i tyle!

No jasne że też mógł być i prawie napewno był newbie,Mistrz Ceremoni to by mnie na kopach pewnie wyniósł:>
Ale chodzi o sam fakt viktorynki
Nie wiem czy to ciota była,torebki ani makijażu nie widziałem:)

Posted by GuriaS on 28-02-2002 19:52:

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA

No jasne że też mógł być i prawie napewno był newbie,Mistrz Ceremoni to by mnie na kopach pewnie wyniósł:>
Ale chodzi o sam fakt viktorynki
Nie wiem czy to ciota była,torebki ani makijażu nie widziałem

no tak, ja tyz sie bardzo cieszylem jak bylem piereszy raz na coolneie na pierwszym miejscu

Posted by [JP]Shadow on 28-02-2002 21:39:

hihihi

Posted by F4+4L on 05-03-2002 21:50:

Talking

Hyhy ja pamiętam bardzo dobrze swój pierwszy raz... Wlazełm na serv "Warszawaski Poligon Terroru" (jednym w polsce serv ut) i spotkałem ottara (odrazu) niezłe cienigi dosałem... I wtedy postanowilem że się wyćwicze i mu dokopie hyhy no i jeszcze ćwicze...

Posted by LuZnY on 06-03-2002 10:31:

quote:
Napisane oryginalnie przez F4+4L
Hyhy ja pamiętam bardzo dobrze swój pierwszy raz... Wlazełm na serv "Warszawaski Poligon Terroru" (jednym w polsce serv ut) i spotkałem ottara (odrazu) niezłe cienigi dosałem... I wtedy postanowilem że się wyćwicze i mu dokopie hyhy no i jeszcze ćwicze...

to bardzo podobnie zaczynalismy

a moje zwyciestwo pierwsze to na jakims serwie niemieckim (jeszcze zanim znalazlem WPT ) - gralismy w ctf i moja druzyna wygrala 8:2 na ut_sands dzieki mnie ofkoz (tak sobie to lubie tlumaczyc ) bo kampilem z psg1 na wiezy i niebylo na mnie bata

\/

Posted by GrEaTEyE on 24-03-2002 16:42:

Moje piersze V

jeh, ja pamiętam i to dobrze...wchodziłem na spectate i patrzyłem jak gra ottar i reszta mastahoof.Jak wyszli z servera(ottar i reszta mastahoof)zostałem z paroma graczami(niepamiętam xyw)ale wtedy to zdobyłem 10 fragów!!!to była jazda...noc nieprzespana.Ql, ale wole jednak z dzieczyną się pobzykać niż zdobyć za pierwszym razem gry w ut 10 fragów

GrEaTEyE

Posted by GruChA on 24-03-2002 22:44:

Re: Moje piersze V

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Ql, ale wole jednak z dzieczyną się pobzykać niż zdobyć za pierwszym razem gry w ut 10 fragów

lol
te slowa wypowiedzial niespelna 14 letni chlopczyk (a moge wiedziec ile lat ma wybranka twego .... serca??)

Posted by Sniezek on 25-03-2002 06:37:

hehehe greateye to brzmialo conajmniej smiesznie .......
Grucha za naszych czasow .....ach ta dzisiejsza mlodziez , caly czas chca udowodnic ze sa juz dojrzali

Posted by [JP]Shadow on 25-03-2002 06:46:

.....
poprzednie dwa posty mają chyba udowodnic że ...

Posted by Sniezek on 25-03-2002 11:14:

heh no nie wiem co maja ci udowodnic...

Posted by GruChA on 25-03-2002 13:43:

quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
.....
poprzednie dwa posty mają chyba udowodnic że ...

...... ze sie nie spi z 11 latka or smth

Posted by [JP]Shadow on 25-03-2002 13:50:

tylko z 16

Posted by Sniezek on 25-03-2002 14:46:

shadow chcialbys ze starsza ?

Posted by kmb007 on 12-04-2002 14:47:

Smieszna byla wypowiedz gr8 ale niewazne!! Ja pamietam, jak pierwszy raz zgralem na rommlu i wchodze na ta wieze i tak se mysle, kurde przeciez oni mnie tu w zyciu nie zobacza!!! Tak siedze tam kilka minut, juz sam zostalem z mojej druzyny, ale na dole nie moglem nikogo wylukac!!! Nagle kulka 1 i juz po mnie!! A tu nagle 10 komentarzy: Wiedzialem ze tak bedzie, pewnie nowy hehe!!! Stare dawne czasu!!!

Ale mam jeszcze jedna akcie 100 razy lepsza od poprzedniej!!!!
Gralismy na team survive i ja nie za bardzo jeszcze wiedzialem o co chodzi!!! Strzelalem do kogo popadnie!!! I nagle pokazalismy sie w punkcie respawnu, a ja mowie, TU JESTSCIE, i wszystkich powystrzelalem. Oczywiscie kicka dostalem, ale milo to wspominam hehe!!!!

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Posted by PAPUGa on 17-04-2002 01:50:

quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007
Gralismy na team survive i ja nie za bardzo jeszcze wiedzialem o co chodzi!!! Strzelalem do kogo popadnie!!! I nagle pokazalismy sie w punkcie respawnu, a ja mowie, TU JESTSCIE, i wszystkich powystrzelalem. Oczywiscie kicka dostalem, ale milo to wspominam hehe!!!!

no wlasnie (no offence kmb007, no offence)

ciekawi mnie - nikt nie czyta info, jakie sie pojawia jak sie wchodzi na serv?
tam sie pokazuje co trzeba robic gdy jest TS, a co trzeba robic gdy jest TDM a co gdy jest CFT.
tak mnie tknelo, po przeczytaniu posta od Kmb007, u mnie pamietam ze sie takie info pokazuje, ie wiem jak u Was?
to taki tylko luzne spostrzezenie, bez konkretnej uszczypliwosci, zdziwko jedynie....

Posted by kmb007 on 17-04-2002 18:24:

U mnie sie nic nie pokazuje jak gdzies wchodze, a po drugie to byla pierwsza gra i bylem za bardzo zafascynowany.

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:04.