FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4480)
I'm back ;-)
hehe... Powitali.. Qfa.. Zapomniałem adres na Board.. Teraz mi się przypomniał dopiero.
anyway. Witam wszystkich..
[Chimera słyszałem że z jakimś SDi rolujesz!]
Yakby ktoś był miły to poproszę skrótowy opis co się działo w świecie q, qw przez ostatni rok i jakieś linacze do zassania wiadomego stuffu. Chyba jeszcze pamiętam jak się lami
Czesc!
Najwazniejsze wydarzenia?
1. Zostalem redaktorem qw.fpp
2. Powstal klan Sex Pistols
No i to chyba tyle
Chwilkę mnie nie ma, a już mi miejsce zajął
No czesc
Heh nie chce marudzic po raz tysieczny ale moze sie skusisz Gonthar kiedys z nami na nocke w kafejce przy quake'u ? Ostatnio byli : ja, diabel, spawn, too, fatman, klark i nexus Akurat jednego brakowalo to 4on4
Ale spoko mimi znalazl u siebie w grupie jednego gracza i pytal sie kiedy organizujemy kolejne granie.
Ech.. Chyba też sobie SDI założe.. Lagulce mam konkret.. Qfa... 2 mbity mieć i dalej lagi :p
W kafejce? Yakiej kafejce? :p U Legiona w domq ?? hehe...
Jest taka jedna na pszczynskiej ... jakies durony, 17" monitory i internet taki ze jest 100% pl do politechniki
Re: I'm back ;-)
quote:
Napisane oryginalnie przez Gonthar
hehe... Powitali.. Qfa.. Zapomniałem adres na Board.. Teraz mi się przypomniał dopiero.
anyway. Witam wszystkich..
[Chimera słyszałem że z jakimś SDi rolujesz!]
Yakby ktoś był miły to poproszę skrótowy opis co się działo w świecie q, qw przez ostatni rok i jakieś linacze do zassania wiadomego stuffu. Chyba jeszcze pamiętam jak się lami![]()
![]()
![]()
quote:
Najwazniejsze co sie stalo to nowy narybek w postaci Nexusa6 a teraz to juz nawet Nexusa7 hehe
Gonthar to ty jestes Nexus7? to Ciebie z Nexusem6 na servie pomylilem?
Bo juz mi sie pokielbasilo - zle zrozumialem twojego posta. Wczoraj na serwie spotkalem nexus7 i myslalem ze to nexus6 (ten z boarda), ale to nie byl ten (przynajmniej tak mowil) wiec juz sam nie wiem
Bo juz mi sie pokielbasilo - zle zrozumialem twojego posta. Wczoraj na serwie spotkalem nexus7 i myslalem ze to nexus6 (ten z boarda), ale to nie byl ten (przynajmniej tak mowil) wiec juz sam nie wiem![]()
Nie wiem czy jeszcze tu zagladasz gth ale co do twoich 2 serwerow :
1. Na 1on1 wylacz quad'a I daj mozliwosc zmieniania 1on1, 2on2 itp. Wiem, ze to serwer duelowy ale i tak jak sie zbierze wieksza liczba graczy to i tak nie leci sie na serwer teamowy tylko zmienia sie tryb.
2. Serwer na frogbotach - nie wiem jak jest u ciebie ale jak ja gralem to : bot strzelal po 15 sekundach chodzenia za nim, dwa to model bota jakos dziwnie sie zachowuje - jakby bylo odswiezanie 40Hz na monitorze ... I nie da sie dodawac kolejnych botow addbot nie dziala - pisze ze command cos tam.
Ogolnie spoko pomijajac fakt, ze mieszkajac w Gliwicach mam do tego serwera (oddalonego 3km od mojego kompa) ping 80 pl10
LOL!!!!!!!! gdybym ja mial takiego pinga i pl to bym sie cieszyl, ale niestety nie mam
Napisane oryginalnie przez chimera
Po raz pierwszy musze pochwalic telekomune - dzis na rxr'ach w dzien mialem ping 34 :O Swieta, swieta a po swietach znowu 43![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:28.