FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4480)
I'm back ;-)
hehe... Powitali.. Qfa.. Zapomniałem adres na Board.. Teraz mi się przypomniał dopiero. 
anyway. Witam wszystkich..
[Chimera słyszałem że z jakimś SDi rolujesz!]
Yakby ktoś był miły to poproszę skrótowy opis co się działo w świecie q, qw przez ostatni rok i jakieś linacze do zassania wiadomego stuffu. Chyba jeszcze pamiętam jak się lami

Czesc!
Najwazniejsze wydarzenia?
1. Zostalem redaktorem qw.fpp
2. Powstal klan Sex Pistols
No i to chyba tyle

Chwilkę mnie nie ma, a już mi miejsce zajął

No czesc 

Yo gonthar ... SDI ROX nie ma zadnych kurew zapychajacych mi net podczas grania 
Co sie stalo ? Duzo evilution (bad) wygral opql2, d2 chyba sie rozpadlo
Pare nowych klanow powstalo pare nowych zniklo tak szybko jak sie pojawilo
Byly 2 laddery (liga 1on1) Hmm to w duzym skrocie wszystko ... aha mqwcl 0.94 
Heh nie chce marudzic po raz tysieczny ale moze sie skusisz Gonthar kiedys z nami na nocke w kafejce przy quake'u ? Ostatnio byli : ja, diabel, spawn, too, fatman, klark i nexus
Akurat jednego brakowalo to 4on4
Ale spoko mimi znalazl u siebie w grupie jednego gracza i pytal sie kiedy organizujemy kolejne granie.
Ech.. Chyba też sobie SDI założe.. Lagulce mam konkret.. Qfa... 2 mbity mieć i dalej lagi :p
W kafejce? Yakiej kafejce? :p U Legiona w domq ?? hehe...
Jest taka jedna na pszczynskiej ... jakies durony, 17" monitory i internet taki ze jest 100% pl do politechniki 
Re: I'm back ;-)
quote:
Napisane oryginalnie przez Gonthar
hehe... Powitali.. Qfa.. Zapomniałem adres na Board.. Teraz mi się przypomniał dopiero.
anyway. Witam wszystkich..
[Chimera słyszałem że z jakimś SDi rolujesz!]
Yakby ktoś był miły to poproszę skrótowy opis co się działo w świecie q, qw przez ostatni rok i jakieś linacze do zassania wiadomego stuffu. Chyba jeszcze pamiętam jak się lami![]()
![]()
![]()
hehe
quote:
Najwazniejsze co sie stalo to nowy narybek w postaci Nexusa6 a teraz to juz nawet Nexusa7 hehe
Gonthar to ty jestes Nexus7?
to Ciebie z Nexusem6 na servie pomylilem? 

LOL?
Zawsze byłem Gonthar. Przez jakiś czas [FPP]Gonthar, ale zawsze Gonthar.
Proszę mnie tu z kolegami z miasta nie mylić 
Bo juz mi sie pokielbasilo - zle zrozumialem twojego posta. Wczoraj na serwie spotkalem nexus7 i myslalem ze to nexus6 (ten z boarda), ale to nie byl ten (przynajmniej tak mowil) wiec juz sam nie wiem 

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Bo juz mi sie pokielbasilo - zle zrozumialem twojego posta. Wczoraj na serwie spotkalem nexus7 i myslalem ze to nexus6 (ten z boarda), ale to nie byl ten (przynajmniej tak mowil) wiec juz sam nie wiem![]()
Jak to sie ludzie szybko do najlepszych chca porownywac
Oj nexusie7 nie wiem kim jestes, ale miej sie na bacznosci
Nie wiem czy jeszcze tu zagladasz gth ale co do twoich 2 serwerow :
1. Na 1on1 wylacz quad'a
I daj mozliwosc zmieniania 1on1, 2on2 itp. Wiem, ze to serwer duelowy ale i tak jak sie zbierze wieksza liczba graczy to i tak nie leci sie na serwer teamowy tylko zmienia sie tryb.
2. Serwer na frogbotach - nie wiem jak jest u ciebie ale jak ja gralem to : bot strzelal po 15 sekundach chodzenia za nim, dwa to model bota jakos dziwnie sie zachowuje - jakby bylo odswiezanie 40Hz na monitorze ... I nie da sie dodawac kolejnych botow addbot nie dziala - pisze ze command cos tam.
Ogolnie spoko pomijajac fakt, ze mieszkajac w Gliwicach mam do tego serwera (oddalonego 3km od mojego kompa) ping 80 pl10 
LOL!!!!!!!! gdybym ja mial takiego pinga i pl to bym sie cieszyl, ale niestety nie mam 
Napisane oryginalnie przez chimera
Po raz pierwszy musze pochwalic telekomune - dzis na rxr'ach w dzien mialem ping 34 :O Swieta, swieta a po swietach znowu 43![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:37.