FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4495)

Posted by BoHeN on 27-02-2002 17:00:

zlikwidowac glocka

wedlug mnie glock to najbardzie badziewna bron w cs-ie !
powini go zabraknac w cs 1.4

jesli sie myle niech ktos mnie poprawi

Posted by AdaX on 27-02-2002 17:26:

jezu...ktos napisal cos i teraz non-stop takie topici.
powalilo was??
nie powinni zabierac rzadnej broni nawet takiego glocka.
jedyne co warto zrobic to dodac jakas bron.

Posted by nemesis.kt on 27-02-2002 18:45:

BURST mode - r0x0rzz !

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Posted by [FPP]Emzor on 27-02-2002 20:36:

No racja... Takie tematy to s� chyba raczej bez sensu... Wszystkie bronie �eczywi�cie niech zostan�, nawet te ,,najbadziewniejsze". To co dla jednych ,,badziewne'' dla drugich jest fajowe, i o to w tym tak naprawd� chodzi tw�rcom CS'a . Tak mi si� wydaje . Pozdrawiam.

Posted by on 27-02-2002 21:19:

ja po zobaczeniu jak w jednej rundzie koles 4 kolesi glockeim skosil(3 heady w tym) o zadnej broni nie mowie, ze jest badziewna...
Jak by ktos mail watpliwosci to byla pierwsza runda, ten koles to chyba byl Skejt Starszy Wojtas, mapka de_prodigy

Posted by AdaX on 27-02-2002 21:21:

no wlasnie.
kiedys mowilem ze MAC to najbadziewniejsza bron w gdzie.
a ostatnio jak non-stop z MACiem zasuwalem to takie zajebiste heady mozna czasem zakladac ze to poezja.

Posted by Ertai on 27-02-2002 21:44:

Talking

Tak tak wlasnie dzis widzialem twoje hedy byly odlotowe
a glock jest celny jak cholera tylko mu sily brakuje niesadze zebym zdolal z niego zabic krolika

Posted by !ZaiX! on 27-02-2002 22:16:

Talking glock rOx

glocr rOx
mistrz bron ma duzo naboi tylko troche zbyt mala sile
ale jak trafisz gosciowi 4 heady to lezy

GG 1667903

Posted by AdaX on 27-02-2002 22:25:

quote:
Napisane oryginalnie przez Ertai
Tak tak wlasnie dzis widzialem twoje hedy byly odlotowe
a glock jest celny jak cholera tylko mu sily brakuje niesadze zebym zdolal z niego zabic krolika

dzisiaj to ja nawet nie moglem sie spokojnie poruszac. ale jak bede mial normalny ping to cie zmiardze 1 vs. 1

Posted by ViV on 28-02-2002 07:46:

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
dzisiaj to ja nawet nie moglem sie spokojnie poruszac. ale jak bede mial normalny ping to cie zmiardze 1 vs. 1

Adax podobno jestes taki cienki ze poezja ))))) Z czego ty heady umiesz robic ? /))) Z plasteliny ??? ;0

Pozdro

i wszystko jasne .... czasami ciemne ... a czasami z korzonkami .... a |||Szkrable||| to moja pasja

Posted by [SPECNAZ]Neck on 28-02-2002 08:12:

Re: glock rOx

quote:
Napisane oryginalnie przez !ZaiX!
glocr rOx
mistrz bron ma duzo naboi tylko troche zbyt mala sile
ale jak trafisz gosciowi 4 heady to lezy

4 heady ? Wystarczy ze wezmnie sie bursta strzeli w klatke i ponownie w klatke to koles lezy. Szkoda ze w 1.4 nie bedzie dual desert

Posted by Beaker on 28-02-2002 09:46:

Glock18 spox bron tylko ze powinni ja zrobic bardziej realistycznie do tak naprawde nie miesci sie do mniej 20 naboi a po 2 to glock bron XXI wieku jest najberdziej popularnym pistoletem w jednostkach antyterrorystycznych...i powinni mu poprawic sile ognia bo troche trzeba sie namachac by zabic kogos nie headem...

Posted by Al Fitto on 28-02-2002 10:04:

Je�eli dobrze s�ysza�em to jest to tak�e popularna bro� w�r�d TERROR�w bo jest wykonana z materia��w nie wykrywalnych przez bramki (np. na lotniskach)

A poza tym w rzeczywisto�ci pistolety maj� wi�ksz� w�adz�, bo itak na blisk� odleg�o�� s� b. powa�nym zagro�eniem

"...Today is just another day closer to real freedom"

Posted by BoHeN on 28-02-2002 10:08:

quote:
Napisane oryginalnie przez ViV

Adax podobno jestes taki cienki ze poezja ))))) Z czego ty heady umiesz robic ? /))) Z plasteliny ??? ;0

Pozdro

he he he chyba kazdy o tym wie

Posted by [FPP]Emzor on 28-02-2002 10:27:

quote:
Napisane oryginalnie przez Al Fitto
Je�eli dobrze s�ysza�em to jest to tak�e popularna bro� w�r�d TERROR�w bo jest wykonana z materia��w nie wykrywalnych przez bramki (np. na lotniskach) [...]

Tylko, �eby tego nikt nie wykorzysta� przeciwko komu�, np. w szkole , chocia�... Pozdrawiam.

Posted by AdaX on 28-02-2002 16:21:

quote:
Napisane oryginalnie przez ViV

eeeeeeeeeeeeeeeeeee...z plasteliny nie.
Nie mam talentu artystycznego.
A czy jestem cienki hmmmmm ... mozna to roznie okreslac

Posted by Siwy on 28-02-2002 16:36:

Ja nee moge zadnej broni nie powinno likwidowac w CS , dla mnie to glock rzadzi - jesli sie z niego nauczysz grac piekne heady lec�

GLOCK ZOSTAJE !

| :: 1642170 :: | GG

Posted by on 28-02-2002 17:23:

Siwy powiedzial i tak byc musi..... nie ma wogole co protestowac

Posted by AdaX on 28-02-2002 18:49:

Kadzy kurna gada ze rzadzi a jak przyjdzie co do czego to nie ma to nie nikt nie gra z glockiem.

Posted by on 28-02-2002 20:42:

A ja i tak zawsze kupuje usp i co? A z glockiem gram abrdzo zadko, ale nie sadze, aby go trzeba bylo zmienic od razu!

Posted by [FPP]Emzor on 28-02-2002 20:53:

Glock jest fajny . Taka cooltowa bro� . Jak si� nie ma pieni��k�w... . Czym by�by CS bez glocka... To jak telewizor bez pilota . Pozdrawiam.

Posted by AdaX on 28-02-2002 20:58:

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
A ja i tak zawsze kupuje usp i co? A z glockiem gram abrdzo zadko, ale nie sadze, aby go trzeba bylo zmienic od razu!
No ja tez. ale nie wypowiadam sie ze GLOCK rzadi tylko dlatego aby napisac. GLOCK jest do dupy wedlug mnie , ale jest podstawowa bronia T i bez tej broni T beda bezbronni i nie warto tego zmieniac.

Posted by on 28-02-2002 21:31:

jesli chodzi o mnie to nie napisalem, ze glock rzadzi, tylko, ze nie uwazam go za badziewie i tyle... A wogole to jest ogolnodostepny board i niech kazdy pisze co uwaza za sluszne(?)
Wolnosc slowa przede wszystkim....!

Posted by [FPP]Emzor on 28-02-2002 21:38:

quote:
[...] A wogole to jest ogolnodostepny board i niech kazdy pisze co uwaza za sluszne(?)

Amen.
Niech B�g Ci� b�ogos�awi .

Posted by AdaX on 01-03-2002 22:04:

quote:
jesli chodzi o mnie to nie napisalem, ze glock rzadzi, tylko, ze nie uwazam go za badziewie i tyle... A wogole to jest ogolnodostepny board i niech kazdy pisze co uwaza za sluszne(?)

zgadzam sie z toba
tylko ze wszyscy pisza (nie mowie ze ty) GLOCK RULES.
a potem jak graja to zapewne ani razu nie pobiegna grac z glockiem tylko qpia USP albo DE

Posted by CzAsZeK on 01-03-2002 23:09:

BoHeN powiedz mi...

1) Ile grasz w cs'a?
2) Umiesz jako tako wali� z glocka?

Posted by Al Fitto on 02-03-2002 13:47:

Ej ludzie ja zmieniam zdanie na temat GLOCKA i tego podstawowego guna u CT bo ostatnio 5 kolesi tak w 2 turach rozwali�em ..............................NO COMENDS

"...Today is just another day closer to real freedom"

Posted by $hizO on 02-03-2002 14:06:

Ja na przyklad lubie gloka, racja kupuje czesciej usp, bo wole po fragowac tak jak inni . Ale jak sa lamki na serwie to wole pocwiczyc bursta, hedy wchodza nieziemsko zwlacza jak sie skacze jak zaba

Popieram zadna giwera nie powinna byc usunieta!

GG: 1201520

Posted by mAJKiEL on 02-03-2002 17:28:

HEh widac zescie nieobyci glock roxuje jest dobry pod kazdym wzgledem a burst mode to poprostu zamiata ! ja lubie ta bron moze dlatego ze daja zadarmo i przyznam sie nawet potrafie z glocka strzelac zreszta zauwazcie ze jak dostaniesz w helm to ci podskakuje leb jak powtorzysz strzaly to koles nawet niebedzie mogl cie przycelowac takiej trzesiawki dostanie

Posted by [FPP]Emzor on 02-03-2002 18:02:

Tak si� zastanawiam, czy by nie u�o�y� jakiej� piosenki o Glocku . A mo�e by nakr�ci� film dokumentalny? A mo�e postawi� pomnik? .
Co tu wiele m�wi�, glock musi zosta� .

Ps.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:02.