FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4514)
Nowe topiki
Właśnie przeczytałem odpowiedż Infinite Troll_q'owi i poturlałem się ze śmiechu.
Infi ni mniej, ni więcej zarzucił koledze, że zakłada za dużo topików (!!!). Zauważyłem już takie uwagi wcześniej, ale nie zwracałem na nie wiekszej uwagi. Postanowiłem jednak zabrać głos w tej sprawie z powodu... no jakiego? - bo sam ich zakładam całkiem sporo.
Taki zarzut na Boardzie, który służy właśnie komunikowaniu się na różne tematy wydaje mi się po prostu absurdalny.
Nie zakładajmy nowych topików, wszak odzyskaliśmy "Ślizg2" - worek na wszystko!
Siadajmy przed monitorami i obserwujmy przyrost postów w trzech tematach, a potem spróbujmy wygarnąć z tego to co nas interesuje!
A mnie naiwnie wydawało się, że im więcej topików, tym większa wygoda i porządek na forum.
Sam ich założyłem w ciągu 1.5 miesiąca bytności tutaj chyba z 20. Mam posypać głowę popiołem?
Czy lepiej byłoby, gdybym za każdym razem gdy mam chęć coś powiedzieć, o coś zapytać, na coś zwrócić uwagę ładował to do przypadkowo wybranej dyskusji?
Czasem tematy wymyśla się lepsze, czasem gorsze (do mnie chyba należy jedyne w swoim rodzaju osiągnięcie, przynajmniej w ostatnim czasie, stworzenie tematu na który NIKT nie odpowiedział). Mam się załamać i nieśmiało potakiwać na stworzonych już topikach?
Piszę w 1 osobie liczby pojedynczej, ale to po prostu z powodów stylistycznych. Chciałem sobie ułatwić, bo się trochę śpieszę. Wiadomo, że dotyczy to NAS.
Piszę to na tym boardzie nie gdzie indziej, bo tutaj się z tym spotkałem (to raz), i to miejsce najbardziej leży mi na sercu (to dwa).
"Przemyślcie to sobie" jak powiedziałby venotom...
(jasne że joke (ta ostatnia linijka) )
Po edycji:
Oczywiście temat i słowa w nim zawarte nie są wyrazem mojego stosuku do Infinite Akurat tak się trafiło, że on mnie natchnął do popełnienia tego, no cóż, jakby nie patrzeć - nowego topiku...
Napisane oryginalnie przez tRoll_q
dzieki ze sie za mna wstawiles ale nie zywie do Infinite'a zadnej urazy...
Napisane oryginalnie przez slawek
Czasem tematy wymyśla się lepsze, czasem gorsze (do mnie chyba należy jedyne w swoim rodzaju osiągnięcie, przynajmniej w ostatnim czasie, stworzenie tematu na który NIKT nie odpowiedział).
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
hej ...jakbym umial odpowiedziec na twe pytanie to bym z checia odpwiedzial jednak nie mam oo tym zabardzo pojecia wiec nic nie pisze.Chyba ze ktos lubi posty w stylu niewiem a moze tak,a moze nie kto to wie...
quote:
demarcos
hej ...jakbym umial odpowiedziec na twe pytanie to bym z checia odpwiedzial jednak nie mam oo tym zabardzo pojecia wiec nic nie pisze.Chyba ze ktos lubi posty w stylu niewiem a moze tak,a moze nie kto to wie...
Sorry za nieporozumienie, ale nie pisałem bo chciałem ponarzekać na brak opowiedzi (która już jest), ale by wykazać sławkowi, że nie tylko jemu zdarzają się topiki bez odpowiedzi.
Ja też wolę brak odpowiedzi niż 10 w stylu "kurna ja też nie wiem"
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
Re: Nowe topiki
quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Właśnie przeczytałem odpowiedż "Przemyślcie to sobie" jak powiedziałby venotom...
(jasne że joke (ta ostatnia linijka) )
Limitow osobowych nie ma
wszystko imho ofkorz
troll - jestes spoko koles
dobrze przyjmujesz na siebie krytyke a takich ludzi podziwiam
jestes u mnie na plusie
ale by wykazać sławkowi, że nie tylko jemu zdarzają się topiki bez odpowiedzi
quote:
PiaSkuN Wole nic nie pisac, niz pozniej czytac kilka postow w stylu ja nie wiem
quote:
Lucas Mozecie zakladac ile chcecie - byle sensowne...
Limitow osobowych nie ma
quote:
Infinite slawek nie chodzi o to ze je zakladasz
ale o to ze zakladasz ich za duzo
no offence stary ale topickow powinno zakladac sie mozliwie najmniej zwlaszcza jesli uzytkownikow boarda jest jakies 2000
Co do sensowności, to oceni to społeczność swoim zaangażowanniem i komentarzami. Trudno jest mieć pewność kiedy się zaczyna nowy temat...
A potem - potem jest już za późno...
A jeśli chodzi o drugą część posta: Tak też myślałem i mam zamiar wykorzystać to na maxa
Chodziło mi o to, że czasem napiszesz coś o q3a, ale publika stwierdzi "bez sensu" i Cię zjedzie albo zignoruje i właśnie odzew współforumowiczów staje się kryterium sensowności danego posta.
Chyba jednak zrozumiałem o co Ci chodzi?:
Jasne, że niektóre są w oczywisty sposób bezsensowne...
Zawsze możesz je wypirzyć w kosmiczny niebyt...
Chodziło mi o to, że czasem napiszesz coś o q3a, ale publika stwierdzi "bez sensu" i Cię zjedzie albo zignoruje i właśnie odzew współforumowiczów staje się kryterium sensowności danego posta.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:48.