FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4563)

Posted by c35 on 02-03-2002 23:01:

Angry mappack.pl

chcialbym rozpoczac temat tego nowego zbioru map, ktory jest juz na wiekszosci liczacych sie serwerow. Ale co z tego, ze jest, jak BARDZO RZADKO sie gra na mapach z tego mappacka... wszyscy sie wykrecaja tym, ze nie maja tych map na kompie... ja osobiscie jestem za tym, aby pograc na nowych mapach.. a przeciez znany juz nam od dawna de_storm (o de_torn juz nie ma co wspominac), ktory wszedl z cs 1.3 jest rzadko grany.. jak tylko zacznie sie ta mapa, to od razu wszyscy mowia "admin zmien mape".. tak wiec co z tego, ze tyle serwow sie przylaczylo do 'akcji', skoro prawie nigdzie sie w te mapy nie gra... moge sie mylic, ale jesli tak, to podajcie mi jakies IP DOBRYCH serwow, na ktorych mozna troszke pograc na niestandardowych mapach z mappacka.pl

czekam na Wasze opinie na ten temat....
P.S sorry za naduzywanie w tym poscie slowa 'mapa'

Posted by CzAsZeK on 03-03-2002 01:48:

Zgodz� si� z tob� w 100 procentach.
Za ka�dym razem kiedy pojawi si� jakakolwiek mapa z MapPacka.PL od razu na serwerze (nie ka�dym) wida� tXty "admin zmie� mape" | "zmiana mapy" | "dajcie dusta" | "dajcie azteca".
Nie ma mowy, �eby kto� pogra� na clan2_fire clan1_mill nie m�wi�c ju� o predatorze albo czym� innym. Wszyscy wk�ko i na okr�g�a chcieli by gra� dusta azteca dusta azteca no i czasmai dusta2 .
To samo tyczy si� map z cs'a 1.3 (survivor storm torn), moim zdaniem survivor i storm s� to bardzo fajne i ciekawe mapy do torna jako� nie moge "dojrze�" .

Ludzie dajcie pokaza� sobie co� nowego (mowa tu o nowych mapkach po�ciagajcie mappacki i grajcie na nowych mapkach, naprawde warto

Posted by Squall on 03-03-2002 07:39:

MapPack.PL by� rzeczywi�cie �wietn� inicjatyw� (jakby kto� nie widzia� to cs.fpp.pl te� to popar�), jednak mapki zosta�y w wi�kszo�ci dobrane bardzo kiepsko... bahrain, dusttown_ex, arabstreets, thefort, militia2k, prospeedball - jak dla mnie tragedia. S� oczywi�cie te� prawdziwe pere�ki jak villege, hive (chocia� i tak wol� wersj� apc), seria z CPL (clan1 i clan2)...

Drug� spraw� jest to, �e zwykle mappack nie jest grany, najcz�sciej z powodu bezmy�lnie rozdawanych admin�w. Niestety, jak widz� kolesia, kt�ry po raz 3 puszcza dusta, ci�gle wali restary i szpanuje kolorowymi napisami, to a� mi si� go �al robi...

Co do nowych mapek z 1.3 to rzeczywi�cie s� �wietne (survivor i torn) lub te� w miar� przyzwoite (storm, chocia� na pocz�tku mi si� bardzo podoba�). A czemu nie s� grane? Patrz akapit wy�ej - admini imbecyle.

Posted by c35 on 03-03-2002 08:46:

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
... (jakby kto� nie widzia� to cs.fpp.pl te� to popar�) ...

a tak dokladniej, to ja go poparlem na cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
... admini imbecyle ...

hmm... zgodze sie z Toba, ale nie do konca ... przytocze pewna sytuacje..:

na serwie bylo dwoch adminow.. ja i moj qmpel.. qmpel zmienil mapke na de_nuke, zaraz oczywiscie pojaily sie texty 'zmienic to gowno' 'dajcie vota na azteca'. my nie zmienialismy jednak mapy, bo de_nuke jest spoko mapk�... sytuacja koncowa byla taka, ze jak wpisalem 'listmaps' w konsoli, to do mapki de_aztec brakowalo tylko 2 glosow...

oto, co potrafia zrobic ludzie w akcie desperacji..

Posted by c35 on 03-03-2002 08:47:

aha. Czaszek .. pa3e, ze znash ten bol .. jest dokladnie tak jak mowish...

Posted by Mistrzu on 03-03-2002 10:02:

W miare czesto na nowych mapka gra sie na top&uop... nie wiem czy na innym serwerze mialem okazje zagrac w clan_fire/mill.

Posted by MaslaV on 03-03-2002 13:40:

Re: mappack.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35

P.S sorry za naduzywanie w tym poscie slowa 'mapa'

a co? widmo gubej babki od polskiego strofuj�cej za kazdy przecinek nie w tym miejscu kr�zy nad tob� nawet podczas posania na boardzie ?

Posted by AlieneK on 03-03-2002 13:50:

hehe...nie mart sie..nie tu nie dostaniesz oceny za takie b��dy. ALe uwa�aj i sie nie przyzwyczajaj bo potem bedzie przer�bane/

Posted by CzAsZeK on 03-03-2002 14:26:

quote:
Napisane oryginalnie przez Mistrzu
W miare czesto na nowych mapka gra sie na top&uop... nie wiem czy na innym serwerze mialem okazje zagrac w clan_fire/mill.

bomBSite^HS tam jest ostatnio cz�sto grany clan2_fire i caln1_mill.

Zgodze si� ze Squallem :
Hive_APC jest fajniejszy ni� zwyk�y hiv
Admina dostaje coraz wi�cej os�b kt�reog nie potrafi� z niego korzysta� , znam jednego admina kt�ry lubi zmienia� mapy ale tylko na prodigy

Posted by [FPP]Back on 16-03-2002 17:21:

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK

bomBSite^HS tam jest ostatnio cz�sto grany clan2_fire i caln1_mill.

Zgodze si� ze Squallem :
Hive_APC jest fajniejszy ni� zwyk�y hiv
Admina dostaje coraz wi�cej os�b kt�reog nie potrafi� z niego korzysta� , znam jednego admina kt�ry lubi zmienia� mapy ale tylko na prodigy

a co nie lubisz prodigy? Jak nie to se masz pecha
Moim zdanie mappack.pl jest dobra sprawa ale nie wiem ci�gle czemu wiara go nie pobiera. Moze ze jest na cs.pl (chyba tylko) a tam maja ciagle zaphane �acza. Sam wie jak mappack'a sciaga�em przez 2 dni[prosze sie nie smiac , ale tak by�o na serio ]

Posted by KosiMazaki on 16-03-2002 18:12:

Chcialem tylko dodrzucic do grona mapek nie granych as_oilrig (jak dla mnie to ta mapa rzadzi ) i cs_assault w ktora tez rzadko sie gra

Posted by Partyzant on 16-03-2002 19:30:

tak jak juz ktos powiedzial mappack jest super sprawa ale mapy sa zle dobrane np. taki cs_prospeedball (czy jakos tam) jest gowniany o jest na 6-8 osob a nie na 20 mam tylko nadzieje ze drugie wydanie mappacka bedzie o duzo lepsze

teraz troche o adminach wlasciewie w mappacka.pl mozna pograc tylko jak nie ma admina na servie smuci mnie to bo juz nudny jest dust aztec czy dust 2. aha (do wszystkich adminow) puscie czasem as_tundra bo tez baaaaardzo rzadko sie ja widuje, a jest fajoofa

MoJa DoMoWa PaGiNa

Posted by Mistrzu on 16-03-2002 20:25:

W nowym mappacku bedzie de_747 i de_rock
W tq drugq juz gralem i moge powiedziec, ze jest zawalista! Tylko znowu te mapki nie bedq grane, a wszystko przez glupich adminow .

Posted by Partyzant on 17-03-2002 00:03:

quote:
W nowym mappacku bedzie de_747 i de_rock
W tq drugq juz gralem i moge powiedziec, ze jest zawalista! Tylko znowu te mapki nie bedq grane, a wszystko przez glupich adminow .

taa wlasnie wracam z serva i wole nic nie mowic.. admin mowi do wszystkich nie kampic bo kick a sam kampi co za lamer. szkoda ze nie mialem admina bo od razu bym go banowal a propos mappacka czy wyobrarzacie sobie grac na mapach dust, aztec, dust2, w kolko? bo ja nie. wyszedlem w tej chwili bo juz nie moge patrzec na te mapy. tacy admini sa life is brutal

MoJa DoMoWa PaGiNa

Posted by c35 on 17-03-2002 07:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez Partyzant
czy wyobrarzacie sobie grac na mapach dust, aztec, dust2, w kolko? bo ja nie. wyszedlem w tej chwili bo juz nie moge patrzec na te mapy. tacy admini sa life is brutal

ja sobie wyobrazam, bo sam NIESTETY zostalem ofiara tego aktu..
a wracajac do adminow, to ja naleze do tych, ktorzy lubia zmieniac na niestandardowe mapki... ale jak dam vote'a to chyba sami wiecie jaki jest wynik...
aha.. i na goralu co 2 mapka to niestandardowa, dlatego lubie tam grac, ale czesto mnie cos (paladyn lub "niezarejestrowany nick") wywala...

Posted by Mistrzu on 17-03-2002 11:17:

Qrka wow! Teraz zagralem dla odmiany w de_747 i wow! Jeszcze lepsza mapka! REWELACJA , juz sie nie moge doczekac kolejnej edycji mappacka.
Wydaje mi sie, ze dobrym pomyslem bylby serwer, na ktorym granoby tylko niestandardowe mapki.

OT. Zeby admin kampil to jeszcze sie z tym nie spotkalem ale ostatnio gralem z pewnym dosc znanym graczem na V.... ktory plakal najpierw, ze na backalley T kapiq (choc majq sie bronic), a na nastepnej mapce (storm) sam gral w T i przesiedzial calq runde pod schodami. LOL.

Posted by Partyzant on 17-03-2002 15:05:

quote:
OT. Zeby admin kampil to jeszcze sie z tym nie spotkalem ale ostatnio gralem z pewnym dosc znanym graczem na V.... ktory plakal najpierw, ze na backalley T kapiq (choc majq sie bronic), a na nastepnej mapce (storm) sam gral w T i przesiedzial calq runde pod schodami. LOL.

buhehehe co za LOLek

MoJa DoMoWa PaGiNa

Posted by c35 on 17-03-2002 15:56:

quote:
OT. Zeby admin kampil to jeszcze sie z tym nie spotkalem

ja sie spotkalem.. i to w dodatku z GLOWNYM adminem

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 18-03-2002 13:32:

nie czyta�em ca�ego tematu, ale ja najch�tniej grywam na RIO, kt�re nawet czasami udaje mi sie zagra� ca�e bo albo nie ma admina, albo te� ma zajawke �eby na niej zagra�.

Ponad to zagra� bym sobie na predatorze, ale w Polsce jest niewielu graczy, kt�rzy lubi� t� mape ))

Lepiej jest gra� na duscie nie....?

Posted by On|x on 18-03-2002 14:56:

Moim Zdaniem Mappack jest wpozo . Sa nowe Mapy ktore poznajemy za kazdym razem jak na nich gramy .
Mam juz dosc np. de_dust ciagle kazdy che na serwerach de_dust . Ja juz zyga^^ . Bardzo duzo map z Map Packa mi sie podoba im blizej je poznaje tym bardziej mi sie podobaja

To ja On|x

Posted by Siwy on 18-03-2002 14:57:

Zgadzam sie z przedmowca , najbardziej podobaja mi sie mapy village i arabstreets ! moze dlatego ze na innych nie gram ...

| :: 1642170 :: | GG

Posted by On|x on 18-03-2002 15:06:

Thumbs up

Siwy Jestem tego Zdania co Ty kiedys pamietam jeszcze w wersji cs-a 1.2 jak bylo Arabstreet to byla wypas mapa i bylo ql Wymiatanie a co do Villige tez jest Zaje^^^ z Botami 1 raz na niej gralem ale jest narpawde sa swietne

Jezeli mozecie Przejrzyjcie moj nowy temat jezeli mozecie

r0x :finger7

Samo Zycie

On|x

Posted by =cs=Hitman on 18-03-2002 16:37:

quote:
NA bs^szkodniki i Bs^hunters sa mapki
DE_747 , de_kabul , de_dust2002, mill i fire i kilka iinnych map

Posted by =cs=Hitman on 18-03-2002 16:38:

quote:
Napisane oryginalnie przez KosiMazaki
Chcialem tylko dodrzucic do grona mapek nie granych as_oilrig (jak dla mnie to ta mapa rzadzi ) i cs_assault w ktora tez rzadko sie gra
Assault R00x

Posted by AlieneK on 18-03-2002 16:50:

oilrig jest zajebisty....
ale assault jest kaperski. Tam CT tylko kampi� i nie bardzo lubie ta� gre

Posted by [SPECNAZ]BuDzIs on 18-03-2002 17:57:

Mi duzo z tych nowych map sie nie podoba, ale sa takie na ktorych lubie pograc.

Posted by Eust on 18-03-2002 18:34:

na bomBSite^HS leci sporo niestandardowych map , jak w cos sie chce zagrac to wystarczy troche poczekac , a na pewno bedzie bo Admini maja zakaz zmieniania map ... brutalne , ale skuteczne ... na innych servach by mogli to wprowadzic ... bo jush dustem to mi sie rzygac chce ...

Posted by On|x on 18-03-2002 18:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]BuDzIs
Mi duzo z tych nowych map sie nie podoba, ale sa takie na ktorych lubie pograc.

Kwestia przyzwyczajenia im wiecej bedziesz gra� tym szybciej sie przyzwyczaiszy tak samo jak ja

TpSa sUx

Posted by Mistrzu on 18-03-2002 18:48:

Prawda jest taka, ze mapy w tej edycji mappacku.pl nie sq najlepsze... Ale nastepna wersja zapowiada sie .
de_rock i de_747 - bedzie jazda na maxa, zobaczycie .

Posted by c35 on 18-03-2002 20:23:

quote:
Prawda jest taka, ze mapy w tej edycji mappacku.pl nie sq najlepsze... Ale nastepna wersja zapowiada sie .
de_rock i de_747 - bedzie jazda na maxa, zobaczycie .

mi i tak sie podobaja mapy z tego mamacka, ale tez czekam na kwietniowe wydanie..
wracajac do tych zakazow zmieniania map - to mi sie podoba

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:13.