FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=36)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=460)
Zaczynamy!
Witam wszystkich miłoników Half-Life'a i zapraszam do dzielenia się swoimi spostrzeżeniami na temat tej gry.
Mam nadzieję, że to forum nie pozostanie w tyle za innymi, czego i wam i sobie życzę.
Re: Re: Zaczynamy!
Pokemony RESPECT!
to ja mam pytanie :-): ile razy mozna przejsc ta gre i sie nie znudzic. Ja ja przeszedlem... z 6 razy i jeszcze nie mam dosc. Co wy na ten temat uwazacie?
hello
jestem CSowiec, ale w HL tez mi zdarza popelnic kilka fragow. mimo to singla nie przeszedlem JESZCZE (wlasnie to robie 1 raz ).
mam pytanie - czy sa w PL jakies serwy do HL? gralem RAZ w zyciu na serwie do HL (serwer CS klanu STER zmieniony na "chwile" na serw do HL) i chcialbym JESZCZE
quote:
Napisane oryginalnie przez FrugO
hello
jestem CSowiec, ale w HL tez mi zdarza popelnic kilka fragow. mimo to singla nie przeszedlem JESZCZE (wlasnie to robie 1 raz).
mam pytanie - czy sa w PL jakies serwy do HL? gralem RAZ w zyciu na serwie do HL (serwer CS klanu STER zmieniony na "chwile" na serw do HL) i chcialbym JESZCZE![]()
Tak w ogole czy jest jakis server w polandii na HALFA?!
Chetnie moj klan [bmch] zagralby sobie klanowczke z kims
Nie szukaj drogi, znajdziesz jš w sercu, smutna jest knajpa byłych morderców... Niech Cie nie trwożš gdy do niej wkroczysz, płonšce w mroku morderców oczy...
Dzizus Krajst
Słyszałem żę w jakiej gazecie dali moda Day of Defeat.
Jeżeli wiecie w jakiej to : wiadomo.
'Kill the Mutantz'
hmm .. moze zadam glupie pytanie, oswieccie mnie... jak sie gra klanowki w HL ?
Bardzo ciekawe jest podejcie do Team Killerów. Gdy kogo zabijemy z teamu, to w następnej rundzie nad głowš pojawi się obrazek Lamy z napisem "shoot me". Nie możemy praktycznie nic zrobić, nawet udeżyć z pięci. Samobójstwo nic nie da. (Wpisanie w konsoli "kill" też nic nie da, jest wtedy zablokowana !!! )
Pozostaje jedynie prosić kogo z przeciwnej drużyny aby nas kropnšł.
Jest jeszcze opcja "Forgive all TK'rs". Ale czy kto z was by jej używał ?
btw. Niedługo ja albo [FPP]Brite damy na hl.fpp.pl bota do tego moda zebyscie mogli zobaczyc jak to działa.
Aha sorki, użyłem jeszcze starego login'a ....
quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
hehe...
to ja mam pytanie :-): ile razy mozna przejsc ta gre i sie nie znudzic. Ja ja przeszedlem... z 6 razy i jeszcze nie mam dosc. Co wy na ten temat uwazacie?
quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
hehe...
HL jest kuuull....
a co do moduff... gral ktos w OPERA? W sumie to troche podobne do AHL... ale DoD i tak zadzi
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:42.