FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4611)

Posted by j@rzabek on 04-03-2002 20:42:

turniej

Nie nie podniecajcie sie nie zapowiadam zadnego wielkiego turnieju. Chcialem sie tylko zapytac co sadzicie o turnieju netowym dla szczesliwych uzytkownikow modemow o przepustowosci az 56k. co? jezeli dobrze pamietam bylo kidys cos takiego w q2...

Posted by trl on 05-03-2002 15:13:

Re: turniej

ale q2 w ogole dalo sie odpalic w necie na modemiqu

Posted by killertowa on 05-03-2002 15:32:

turniej...brzmi ciekawie, ale chyba wysz�aby kicha
za to rozegranie jakiego� duelka... kto wie

"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"

Posted by j@rzabek on 05-03-2002 17:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
turniej...brzmi ciekawie, ale chyba wysz�aby kicha
za to rozegranie jakiego� duelka... kto wie

..ale czy ty killer wciaz masz modem?

Posted by on 05-03-2002 18:23:

byly by wyruwnane kilku-sekundowe opuznienia

Posted by j@rzabek on 05-03-2002 20:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez BobeK
byly by wyruwnane kilku-sekundowe opuznienia

no ty nie mow. Ja juz nawet z raila niezle strzelam z ping 300 [sic!]

Posted by Lucas on 05-03-2002 22:32:

A czemu ma to sluzyc?

Posted by D1onE on 06-03-2002 05:54:

heh pomysl zabawny
jak wiadomo nasza tpsa daje poprostu super warunki do grania :/
ale na modemie to moze byc ciekawe (co 10s ping999)

pomysl moze wypalic ... ale nie sadze zeby spore grono graczy z poza forum wzielo udzial

Posted by Lucas on 06-03-2002 06:57:

quote:
Napisane oryginalnie przez D1onE
heh pomysl zabawny
jak wiadomo nasza tpsa daje poprostu super warunki do grania :/
ale na modemie to moze byc ciekawe (co 10s ping999)

pomysl moze wypalic ... ale nie sadze zeby spore grono graczy z poza forum wzielo udzial

Nie - no raz gralem z Juicem, ktory byl na modemie i postawil serw (ja nie mam zew ip - wiec nie moge) i bylo 200 - 700, jazda byla smieszna

Posted by killertowa on 06-03-2002 07:58:

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek

..ale czy ty killer wciaz masz modem?

niestety tak

Wczoraj najara�em si� na sta�k� w osiedlowej sieci komputerowej zak�adanej przez 2a. Zadzwoni�em i pytam, czy mo�na si� pod��czy�, a oni na to: "jasne, musi by� tylko 15 os�b w bloku". Tylko u mnie jest 31 lokali i jestem niemal pewien, �e nawet po�owa nie ma kompa w domu...

"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"

Posted by trl on 06-03-2002 09:06:

u mnie istnieje cosik takiego jak pociagniecie sobie lacza od cafe (polpak 2mb ) wiec moze killertowa i u ciebie znajdzie sie taka mozliwosc jak sie dokladnie dopytasz...

Posted by killertowa on 06-03-2002 09:27:

quote:
Napisane oryginalnie przez tRoll_q
u mnie istnieje cosik takiego jak pociagniecie sobie lacza od cafe (polpak 2mb ) wiec moze killertowa i u ciebie znajdzie sie taka mozliwosc jak sie dokladnie dopytasz...

Ju� pyta�em. Jestem za daleko by to si� im op�aca�o.

Posted by j@rzabek on 06-03-2002 13:36:

No to zajebioza ze masz modem . mam nadzieje ze pogramy ktoregos wierczora. znam ciekawy serv. Tylko jakie bedziesz mial pingi. ja mam 200-300 i jest "spoko". Jest tylko maly problem serv jest na 1.29f. Jaka wiec masz wersje?

Posted by killertowa on 06-03-2002 13:47:

quote:
No to zajebioza ze masz modem . mam nadzieje ze pogramy ktoregos wierczora. znam ciekawy serv. Tylko jakie bedziesz mial pingi. ja mam 200-300 i jest "spoko". Jest tylko maly problem serv jest na 1.29f. Jaka wiec masz wersje?

Straszna mi tu zajebioza
Mog� mie� ka�d� wersj� - kwestia instalacji

Posted by Infinite on 06-03-2002 15:45:

jak dla mnie to pomysl jest lekko mowiac beznadziejny

Posted by killertowa on 06-03-2002 16:30:

Spr�bowa� kiedy� mo�na. J@rzbek jest lekko zdesperowany bo o graniu na modemie co jaki� czas nawija
Lepiej spotka� si� na godzink� lub dwie w cafe

Posted by Infinite on 06-03-2002 16:42:

slizg?:>

Posted by j@rzabek on 06-03-2002 17:32:

lekko....

co do slizgu to bylem juz tam pare razy i chetni moge sie tam z kims spotkac... infi?

Posted by Infinite on 06-03-2002 17:38:

Posted by j@rzabek on 06-03-2002 18:36:

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite

co to znaczy?

Posted by killertowa on 07-03-2002 12:02:

quote:

co to znaczy?

to znaczy, �e trzeba ustali� termin

Posted by j@rzabek on 07-03-2002 17:28:

na pewno nie w tym tygodni bo jestem busy... moze w niedziele za tydzien? Przyjechalbym z kumplem.

Posted by Hakan on 07-03-2002 17:38:

quote:

Jaki jest adresik tego servera?
CPM(a), OSP, baseq3 ?

Niewa�ne, kim jeste� I co z tob� zrobiono. Pr�dzej czy p�niej zyskasz
prawo wyboru. Jeste� czym� wi�cej ni� tylko sum� swoich cz�ci...
Niewa�ne jak dosz�o do twoich urodzin, jak do tej chwili toczy�o si� twoje �ycie!
Masz oczy, masz m�zg i skal� warto�ci. Nie pozw�l, by ktokolwiek ci� oszuka�,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, je�li nadejdzie, upewnij si�, �e wybierasz
samodzielnie. Nic co dzia�o si� wcze�niej,nie b�dzie wtedy mia�o znaczenia.

Roger Zelazny �Ksi��e chaosu�

Posted by j@rzabek on 07-03-2002 18:10:

quote:
Napisane oryginalnie przez HakaN

Jaki jest adresik tego servera?
CPM(a), OSP, baseq3 ?

NIESTETY BASEQ3, ALE JUZ GADAM Z ADMINEM I NIEDLUGO OSP 217.153.81.21 Prot defaltowy . Jestem tam dosc czesto wiec jak jakis modemik chce ze mna pograc to zapraszam.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:58.