FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=73)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4712)

Posted by kristo on 10-03-2002 11:23:

Exclamation PL hunter(to nie wina ssmana)

Uwaga, jako lider klanu pl hunter od wczoraj prowadzilem dochodzenie w sprawie zawartosci naszej storny www. http://pl.hunter.w.interia.pl. O godzinie 13 w sobote dostalem info przez gadu gadu od SS-mana takie tam, czessc co slycac itp. Zaptyal sie ssman czy moze niemogl by mi pomoc w adnimowaniu stronki (no ja go o to kieyds prosilem) no pewnie odpowiedzialem. podalem mu haslo, login no i sie zaczelo. Bo to tak naprawde nie byl ssman. Kto to jest dowiecie sie na samym koncu. ale teraz opisuje dalej. Zmian na stronie nie uczynil samodzielnie on tylko podal haslo gosciowi ktory sie zna na robieniu stron. oprocz tego ten osobnik stworzyl fikcyjne konto ssman6666 (prawdizwe konto ssmana to ssman666) i wyslal do niektorych z klanu pl hunter trojana). Ja tez cos takiedo dostalem. zarzeka sie ten co sie podawal za ssmana ze to jakis tam plan dzialania. NO ale zorientowalem sie ze to trojan. (przebaczylem bo wiedzialem ze ssman lubi sie czasem bawic. no ale akcja pozniej . patzre na stronie a tam takie herezje, jakis fuker itp. no to prowadze dochodzenie. ssman dostepny na gg . pytam sie co ty zrobiles??? on na to no co troszke dowcipniej jest). no ale to nie bylo zabawne. przez cala sobote i niedzele do 4 rano bo tyle siedzialem myslaem ze to ssman, dopiero dzis spiac tylko 3 godizny sprawdizlem poczte ta co przyslal niby ssman no i bylo ip [217.99.99.131] osoby wysylajacej. no po krotkim szukaniu w spisie ip patrze a to ip najlepszego niegdys kolegi ssmana pana COmmara, ktory odszedl od nas z kalnu po pregranyjm meczu z Iron cross. Pan comar znal haslo numer GG ssmana i sie od neigo podszyl wiedzial ze ssmanowi podam haslo na server. CO dalej pan Commar oprocz tego obrazil nie tylko klan hunter , ale rowniez klan poison,m no i klan najbardziej vmc ktorego jest teraz czlonkeim. Comar do wszydtkiego sie przyznal. nieldugo beda jego posty z przeprosinami, ale to i tak ni c nie da nalezy sie jakas kara za takie posteowanie. Ja wiem ze P. Commar jest strasznie wrazliwym czlowiekiem wiec moze nei blokujmy mu wszytkich serwerow gry wolf. zostaswny mu jeden server. Kare juz dostal , kazdy teraz patrzy na niego jak wielkeigo lamera itp. NO oczywiscie jest jeszce osoba ktora aktualizowala strone na ktorej byly te hasla fucers itp. jest to osoba ktora tez kazdy zna. I prose ta osobe aby sie sama przyznala bo ja wiem kto to zostaliwa po sobie slad adresu ip na serwie hunterow. a ja nie jestem dzieckiem zeby sie uskarzac. Zrobili burdel w lidze prl i klanach niech za to placa. Jest mi tylko przykro ze klan VMC musial na tym tez ucierpiec. Bo niestety ale ucierpial. no i przepraszam wszytkie klany ktore poczuly sie urazone z owodu tego wybryku. niech teraz wszytko wroci do normy. a co do postanowien do ukarania tych gosci cyzli Commara i goscia ktory mu pomagal na posiedzeniu na irc w dnu przez darka wyznaczonym. jezeli macie jakies pytania lub chcecie dowody skad wiem ze to commar a nie ssman dawajcie na mojego maila [email protected] mam wystarczajace dowody. slady ip rozmowy GG na ktorych comar sie do wszytkiego przynaje itp. hehe z tejligi i tej calej gry to sie nielzy film zrobil sensacyjny. Prosze o zlikwidowanie banow z ip SSmana tego prawidziwego

Posted by zaraza on 10-03-2002 13:10:

Mam pytanie czy te� moge nabi� sobie tak posty umieszczaj�c te same wypowiedzi w 2 r�nych miejscach?

"Dogde this" - Trinity

Posted by Chrumkules on 10-03-2002 13:15:

czy to czasem nie jest spam to co kolega kristo robi - nie zagladam do dzialow CS q3 ale czy tam tez jest ten post???

Posted by DarkXenocide on 11-03-2002 22:55:

Angry

Sprawa jest wazna nie wszyscy czytaja oba boardy np ja... do RTCW zagladam co 3-4 dni i taki ban na ssmana moglby wisiec.

Dobrze ze tu i tu dal. Jako moderator nie mam zadnego ale.

A Pan Comar znany mi z GG, moze sobie przypomni swoje mataczenie z miesiaca wstecz...

Byc moze klan POISON tez jest bardzo wrazliwy i za to ten pan zrobil: inwektywy pod naszym adresem, samo zachowanie to szczyt , chyba rekord "xxxxxx" wpisac sobie cos. Dla mnie zlamal tyle norm etycznych i moralnych ze shock.

Podszywanie sie, kradziez kont, klamstwo, obraza masowa klanu hunters i innych ludzi, wlam na www etc etc wymieniac mozna.

Ten pan nie jest mile widziany na servie byry i na kazdym serwie jaki POISON postawi, ma ban 4ever. Niestety takiego pokroju ludzi to ja nie chce nawet znac.

Mam nadzieje ze hunters przejda ta sprawe w calosci i to ich tylko wzmocni.

Mowie w moim imieniu jako gracz oraz admin byry. Reszta klanu nie wiem jakie ma zdanie.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by [FPP]Saari on 12-03-2002 06:01:

Popieram. Nie powinno tolerowac sie chamstwa.

Posted by Pysiu on 12-03-2002 06:31:

"A co na to prezydent?"

Know your limits

Posted by Chrumkules on 12-03-2002 09:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Sprawa jest wazna nie wszyscy czytaja oba boardy np ja... do RTCW zagladam co 3-4 dni

nie bardzo qmam jak mozna nie zagladac na oba boardy bedac fanem RTCW - przeciez nie pojawia sie az tyle postow zeby trzeba bylo siedziec dzien w dzien po 30min a zreszta wystarczy czytac selektywnie tematy - ja jestem ok 3-4 razy dziennie po 4-5min na obu boardach i to wystarcza!

Posted by DarkXenocide on 12-03-2002 10:04:

quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules

nie bardzo qmam jak mozna nie zagladac na oba boardy bedac fanem RTCW - przeciez nie pojawia sie az tyle postow zeby trzeba bylo siedziec dzien w dzien po 30min a zreszta wystarczy czytac selektywnie tematy - ja jestem ok 3-4 razy dziennie po 4-5min na obu boardach i to wystarcza!

Trzeba miec czas to raz. Moze ty czytasz 2 boardy ja chyba 6-7 Tam malo istotnych topicow jest 4 me ostatnio, bez urazy
Fan ehehe ale ladne Jestem FANEM yupiiiiiii

Posted by Cougar on 12-03-2002 14:35:

quote:

bys mial tyle roboty na www co dark tez bys nie czytal all postow

co do comara to zgadzam sie w 100%, takiego czegos nie mozna tolerowac, thats all

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Posted by Chrumkules on 12-03-2002 15:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Trzeba miec czas to raz. Moze ty czytasz 2 boardy ja chyba 6-7 Tam malo istotnych topicow jest 4 me ostatnio, bez urazy
Fan ehehe ale ladne Jestem FANEM yupiiiiiii

no echm - to nie wiem moze jestes maniakiem, wyznawca, graczem, a moze po prostu powinienem napisac guru polskiej sceny RTCW - no wiec nadal nie qmam jak jako guru polskiej sceny RTCW mozna nie zagladac przynajmniej raz dziennie na board RTCW ale spox po prostu wg mnie kosztuje to raptem pare minut, ja jestem membesem na 5 boardach nie koniecznie RTCW i jakos sobie radze mimo iz nie spedzam przy kompie 12h na dobe - reasumujac chodzi mi o to ze jezeli DX bylby zwyklym sobie zjadaczem chlebka pogrywajacym w RTCW to jasne nima obowiazku - a druga sprawa to zgadzam sie ze malo jest istotnych spraw ale to chyba lepiej 4u wystarczy minutka na lekturke! Ale dobra koncze dyskusje bo tu zaraz na mnie napadnie caly zespol FPP

Posted by DarkXenocide on 12-03-2002 16:47:

Nie chodzilo ze guru

Fanem tak wlasnie tak , poprostu mi sie spodobalo to okreslenie bo jest w sam raz. Guru to moze jest gosc pracujacy w id

Chrumk nie kumam o co ci lata, zagladaj sobie ile chcesz, a mi pozwol tyle i mi wystarczy ok?

Ja mam na glowie w tej chwili wspolorganizacje 6lig.. w tym 2 RTCW (jedna juz leci). Newsy na fpp. Pare boardow jak juz mowilem. Klan, www, klanu, etc etc moge wymieniac az dojde do real life i wtedy zrozumiesz czemu moje 24h to musi byc 48h dla innych.

Posted by Chrumkules on 12-03-2002 19:15:

chodzi mnie o to ze jak moze taki szefo (i zarazem moderator) jak ty nie zagladac na board RTCW - tamtejsi membersi a takze i ja moga czus sie olewani - 3-4 dni to pol tygodnia - jak mozna tak dlugo nie zagladac!!!! Aha zero sarkazmu w moim poscie jest!

Posted by Chrumkules on 12-03-2002 19:21:

a w sumie to juz temat chyba nie aktualny wiec mozna go closed albo delete!

Posted by DaBi on 12-03-2002 19:57:

quote:
a w sumie to juz temat chyba nie aktualny wiec mozna go closed albo delete!

Niech zostanie ku przestrodze

Posted by DarkXenocide on 13-03-2002 02:21:

quote:
chodzi mnie o to ze jak moze taki szefo (i zarazem moderator) jak ty nie zagladac na board RTCW - tamtejsi membersi a takze i ja moga czus sie olewani - 3-4 dni to pol tygodnia - jak mozna tak dlugo nie zagladac!!!! Aha zero sarkazmu w moim poscie jest!

Odpowiedz jest prosta: Moderator�w jest wi�cej ni� 1 Co do reszty to mo�e przesadzi�em zagl�dam poprostu r�nie. Mimo to mam wiernych kompan�w kt�rzy zaraz mi sygnalizuj� jak co� wa�nego tam sie przewija

Nie zmienia to pocz�tku tej rozmowy: nie ka�dy zagl�da tu i tam r�wnie cz�sto.

RTCW to board dla fan�w gry, PRL dot, tylko ligi generalnie, i tu musze zerka� cz�sto.

Posted by zaraza on 13-03-2002 08:52:

Ale fajnie rozmowa rozpocz�a sie od c****** a sko�czy�a na tym co Xeno powinien,a co nie powinnien robi�.

"Dogde this" - Trinity

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:04.