FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4758)

Posted by OpTiCaL on 11-03-2002 21:48:

Geneza ksywek, nicków graczy ut

Chodzi mi oto żebyście przedstawili jak kiedy i gdzie powstał pomysł na wasz nick do gry ut. Geneze mojego i Greyta zapewne znacie więc nie bende nic na ten temat pisał

Posted by Monar"bzn" on 11-03-2002 22:12:

Talking Re: Genaza ksywek, nicków graczy ut

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
Chodzi mi oto żebyście przedstawili jak kiedy i gdzie powstał pomysł na wasz nick do gry ut. Geneze mojego i Greyta zapewne znacie więc nie bende nic na ten temat pisał [/QU

Mooj nick powstał od tego ze mieszkam w Krakowie w dzielnicy BIEŻANÓW kiedys w gazecie pisali o nas o jakiś bujkach w Bieżnaowie i zamiast BIEŻANÓW napisali BIEŻZANÓŻ i dla tego mam teraz nick "bzn" bo jest to nazwa mojego klanu a co do monar to koompel ze szkoły mi taką dał kaywke kiedys sie zbakalismy i tak jakos wyszło wiecie oco mi chodzi jesli nie to macie pecha

Posted by GruChA on 11-03-2002 22:46:

Re: Genaza ksywek, nicków graczy ut

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
Chodzi mi oto żebyście przedstawili jak kiedy i gdzie powstał pomysł na wasz nick do gry ut. Geneze mojego i Greyta zapewne znacie więc nie bende nic na ten temat pisał

nastepne tematy beda typu " jak dlugie masz przyrodzenie", a nastepne " ile masz kasy na koncie w banku (wyslij mi karte kredytowa i podaj kod dostepu) "

Posted by GuriaS on 11-03-2002 22:49:

Re: Re: Genaza ksywek, nicków graczy ut

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA

nastepne tematy beda typu " jak dlugie masz przyrodzenie", a nastepne " ile masz kasy na koncie w banku (wyslij mi karte kredytowa i podaj kod dostepu) "

no grucha nie wiadomo... na tym 4um wszystko sie moze zdarzyc
btw. jak chcesz mozesz wyslac mi karte kredytowa i mejlem PIN do niej

Posted by OpTiCaL on 11-03-2002 23:56:

Angry Re: Re: Genaza ksywek, nicków graczy ut

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA

Panie Gruszka nie mógł pan napisać czegoś dobrego a nie odrazu ostra krytyka

Posted by F4+4L on 12-03-2002 06:41:

Talking

Hyhy macie problemy Moja xywka wzieła się z czasów q1... kiedy to jezcze dos-ms byl.. (ehhh to był dobry sys a nie taki wwin co robi zwis od spasa do pasa ) Jak grałem sobie w q1 (z botami nagle wyskoczyl mi taki niebieski ekran (poraz 1 dos-zatko to wyrzucal) a na okienku bylo napisane "Fatal error" ! i tekst mojego brata ... co tam fatal error no i az do q3 mialem xywke fatal error (ale byla za dluga wiec error odpadł i tak pozostal sam fatal. Jakby co w szkole mam xywke Qurczak ale to już inna para kaloszy

Posted by X-LASKA on 12-03-2002 13:22:

Re: Genaza ksywek, nicków graczy ut

quote:

Hmm niech sie zastanowie najpier mialem nika kaktus ale zmienilem sobie na X-Laska zeby bylo smieszniej tak dla picu.

Posted by GrEaTEyE on 12-03-2002 16:05:

Ehhh

GruchA bez przesady żeby odrazu krytykować opticala.Chłopak dopiero zaczyna pisać na boardzie, dopiero się uczyniejest najgorzej, niepisze 5 postów pod rząd jak my to robiliśmy.Dobra loozik i niech wolność będzie z namiw końcu demokracja panuje
w państwie co to jest demokracja
Papa
Pozdroofka dla PL sceny

GrEaTEyE

Posted by Sniezek on 12-03-2002 16:41:

hehe moja genaza jest oczywista

Posted by sxl on 12-03-2002 16:44:

Gdy 4 lata temu zaczalem bawic sie w granie w Q1 i potem Q2 minimalnie na sieci [modem] mialem poczatkowo xywke Rock. Rock mialo miec duzo wspolnego z moim nanzwiskiem, i mialo tyle ze oczywiscie po przetlumaczeniu.
Po paru miesiacach xywe zmienilem na alien, a to juz pod wplywem filmu, ktory bardzo lubilem, a gatuenk avp lubie do dzis.
Po ostatnich wakacjach gdy to razem z SoTem, a pozniej Ottarem i MajeSem tworzylismy praktycznie scene zasly pewne wydarzenia w moim zyciu, w zwiazku z cyzm zmienilem xywe na sxl co mialo byc skrotem od "sexylaska". Wydarzenia juz nieaktualne, ale coz...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by OpTiCaL on 12-03-2002 18:57:

Exclamation ups...

Niewiem czy zauważyliście ale popełnilem drobną literówke w moim temacie , zamiast geneza mapisałem genaza , ale
każdemu chyba zdaża sie literówka , może ktoś wie jak można zmienić ten błąd , może ty sxl ?? Jak wiesz to napisz jak
z góry dziękuje

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Posted by OpTiCaL on 12-03-2002 19:14:

Talking Re: ups...

sxl już wiem jak sie edytuje posty nie musisz nic pisać

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Posted by GrEaTEyE on 12-03-2002 20:35:

Cool Ups..

Wykrakauem...Optical nienabijaj sobie postoof takimi głupotami.Napisaueś że jush umiesh edytować post to było to trzeba zrobić w poprzednim poście...czy nieuważasz że te posty są nachalne?? ale mniejsza o to, jestes beginner i masz do tego (malutkie) prawo
Looz
Pozdroofka dla @ll sc3nki ut

GrEaTEyE

Posted by fragi on 12-03-2002 22:06:

Post a teraz ja ...

ja xywe pobralem .... nie chce ciemnoty wciskac ale to bylo jakos tak ze gralem najpierw w kwaka 1 potem jak zwykle q2, nagle zaczalem bawic sie z necie ale nie gralem na sieci, pozniej pojawil sie q3arena, no to juz professional granie, LAN Party co trzeci dzien )), no i jakos wymiatalem jak babajaga i zawsze uzywalem slowo frag, no i powstala xywa frager )) wow, przestalem grac i kicha za duzo stron www, wmieszalem sie w rozne gowna, w lipcu zaczalem przygode z UT, pogralem troche na koniec wakacji przestalem grac, a od stycznia powrocilem do gry i zmienilem nick na fragi, dlatego iz tak jakos wszyscy zdrobniale zaczeli mowic )), a na dworcowa i jakos tam poza kompowa xywe to mam - DŁUGI )) to tak BTW .

peace

Posted by LaM4 on 13-03-2002 00:19:

Najpierw to bylem bogus - to od nazwiska, bogus dorusl i przerodzil sie w DeeDee pod wplywem siostry Dextera - uwielbialem ta laske Nastepnie byl D'Abo - w sumie to do teraz sie tak czasem nazywam, i na potrzeby serii Q narodzil sie LaM4. Na poczatku czytany jak lama, z czasem i pomaca kolegi przeksztaucony w lam-four (lamfor) to mi sie podoba i tak juz zostanie, po prostu lubie byc lama, o nie soryy - LaM4

Posted by [JP]Shadow on 13-03-2002 08:57:

Od zawsze w necie byłem shadow a tak poza kompem to na mnie spermen wolają To od malego zostalo jak mnie tak kumpel nazwal!

Posted by 8lo0d on 13-03-2002 09:04:

A moja xywa tzn mam je dwie, ale zacznę od 8lo0d. Na początku był BlooD - sami wiecie co to znaczy [ a dla tych co nie wiedzą - krew ]. Sam nie wiem czemu jakoś tak ... A Chester od wokalisty pewnego zespołu, koledzy w szkole mnie tak zaczęli nazywać więc w UT też zmieniłem nicka na Ches+3r

Posted by GuriaS on 13-03-2002 09:40:

Talking :D

jak kiedys grałem w cs'a w kafejce z qmplami, to chcialem sobie wymyslic jakas xywe. Qmpel na mnie w szkole kiedys mowil ogór , to kombinowalem i wyszlo gurias [najpierw byl OgUrAs ale to tylko po LANie]
taka historyjka, i nie mam zazmiaru jej zmieniac jeszcze dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo

Posted by capone on 13-03-2002 12:10:

Talking

shadow spermen buahahahahahaha

Posted by [JP]Shadow on 13-03-2002 12:23:

To nie moja wina

Posted by OpTiCaL on 13-03-2002 13:30:

Wink hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
To nie moja wina

Shadow wspułczuje ci , spermen to niezbyt miła ksywa
ja bym kolegow pobił jakby na mnie tak mówili

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Posted by [JP]Shadow on 13-03-2002 14:08:

Wiesz na osiedlu to ja nie wszystkich pobija i już i tak sie przyzwyczailem

Posted by -v3-Yarecki on 13-03-2002 14:50:

Xywki ;-)

Ja tam xywek nie zlicze (przez te pare lat życia nazbierauo siem ;-))

Yarecki - Kiedyś był taki zespół Perfect. Mieli piosenke "Pocztówka do Państwa Jareckich" (czy jakoś tak), to było jeszcze na studiach - i dla jaj kolega zaczął tak mówić o mnie i mojej dziewczynie - Jareccy. Po kilku latach większość znajomych nie wiedziało nawet, że nazywam się naprawdę Kwiatkowski ;-)))
Potem w necie grałem jako Jarecki ( ale w pewnym okresie Jareckich było jak psów, więc zmieniłem ;-)))

Dla porządku wyjasnie xywe Pyziaty - nazwałem go tak, kiedy miał jakieś 3 latka ;-)) Miał duze okrągłe policzki - pyzy (był niezłym kawałem opasa ;-)))))). Z policzków niewiele zostało, poza tym ciut wyrósł, ale xywa została - nazywam go tak dalej, a on przyjął taką xywe w inecie jakies 5 lat temu (dokładnie R.K.Pyziaty).

Y.

Posted by X-LASKA on 14-03-2002 00:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Gdy 4 lata temu zaczalem bawic sie w granie w Q1 i potem Q2 minimalnie na sieci [modem] mialem poczatkowo xywke Rock. Rock mialo miec duzo wspolnego z moim nanzwiskiem, i mialo tyle ze oczywiscie po przetlumaczeniu.
Po paru miesiacach xywe zmienilem na alien, a to juz pod wplywem filmu, ktory bardzo lubilem, a gatuenk avp lubie do dzis.
Po ostatnich wakacjach gdy to razem z SoTem, a pozniej Ottarem i MajeSem tworzylismy praktycznie scene zasly pewne wydarzenia w moim zyciu, w zwiazku z cyzm zmienilem xywe na sxl co mialo byc skrotem od "sexylaska". Wydarzenia juz nieaktualne, ale coz...

Hmm Sxl mamy bardzo podobne ksywy )

Posted by kood on 14-03-2002 09:52:

z reala: chudy w necie (przeksztalcenia slow przez kolegow) choody > koody > kood > ostatnio grywam rowniez jako "dook"

Posted by roberf on 14-03-2002 10:06:

proscizna

Co tu tlumaczyc chce sie gdzies zarejestrowac to Robert zajeste a Roberf nie zajete a jak sie dobrze przjzec to f to t w lusterku i tak juz mam od dobryc 2,5 roku

Posted by Sniezek on 15-03-2002 06:23:

ksywka Sniezek wziela sie od tego ze kiedys tak mnie nazwala kolezanka, a byla wtedy zima
Aim ( a wlasiwie mialo byc NoAim )wzielo sie od tego ze przy malej liczbie fps strasznie ciezko kogos trafic

Posted by panNA on 15-03-2002 22:07:

panNa jak juz gdzieś (chyba w WZP) pisałem to w sumie przypadek, szukałem po sieci key_gena do HalfLife`a coby sobie troszki w CStrik***** ... no nie bijcie za brzydkie słowo na forum UT.. w każdym razie trafiłem na boarda, poczytałem, instalka UT,spasowało i jestem.
Nick po znaku Zodiaku, a że jak zwykle faq nie przeczytałem, to nie wiedziałem że nicka się ma i już.Ale pseudo z przyszłością, bo moge się pisać np.pan_NarwanyAligator albo NadalAktywny :)
Że o virGO nie wspomnę ...

A w LAN_session w Q1,Q2 i inne Doomy byłem Aquirre,bo był kiedyś taki zajebi**** film W.Herzoga.Zobaczcie przy okazji,taki klimat że głowa odpada, kawał dobrego kina.

Posted by OpTiCaL on 18-03-2002 19:34:

ludzie dopisujcie sie , dopisujcie
prosze sie nie wstydzić

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Posted by panNA on 18-03-2002 20:38:

Re: Geneza ksywek, nicków graczy ut

quote:
Chodzi mi oto żebyście przedstawili jak kiedy i gdzie powstał pomysł na wasz nick do gry ut. Geneze mojego i Greyta zapewne znacie więc nie bende nic na ten temat pisał :)

A napisz o sobie i Wielkookim,bo ja np. nie znam.Albo powiedz gdzie szukać ;)

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:21.