FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4785)

Posted by scorpion.kt on 13-03-2002 09:27:

Question 300 - 400ping = Headshot Deluxe ?

Gralem sobie na pewnym serwie i jeden koles niezle walil hedy przez cala mape, 3 hedy w jednej rundzie,ok jeszcze to bylo mozliwe.ale potem nonstop hedy (troche dziwnie jak na 300 - 400ping)hmm... zwrocilem sie do admina zeby zwrocil uwage na tego kolesia,ale raczej mnie ignorowal bo gralem pod fakiem. Ale potem mi powiedzial ze na takim pingu sie latwiej wali hedy ... hmmm.... uwazalem to za kompletna bzdure (tera tez tak mysle) ale potem jeszcze inni to potwierdzali. Szkoda ze to taki admin musial palnac takie haselko Co wy na ten temat myslicie ?

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Posted by c35 on 13-03-2002 09:45:

Re: 300 - 400ping = Headshot Deluxe ?

quote:
Napisane oryginalnie przez scorpion.kt
.... Ale potem mi powiedzial ze na takim pingu sie latwiej wali hedy ... hmmm.... uwazalem to za kompletna bzdure (tera tez tak mysle) ....

buhaahhaahah qfa .... nie moge... ej podaj mi ip tego serwa, to sie pobrehtam jak bede mial zly humor...

Posted by on 13-03-2002 10:38:

Co za debile.....
przy pingu 300 to latwiej sie heady dostaje niz wali...
LOL

Posted by AdaX on 13-03-2002 13:10:

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Co za debile.....
przy pingu 300 to latwiej sie heady dostaje niz wali...
LOL

no wlasnie...pewnie admin jakis niedorozwiniety.
choc czasem musze przyznac ze mam takie fartowne heady ale napewno nie trzy na jedna runde.
pewnie ten admin to jakis znajomy tego chitera.

Posted by [FPP]Emzor on 13-03-2002 13:12:

Bez komentarza... .

Posted by CzAsZeK on 13-03-2002 14:11:

Talking

Mo�e kole� mia� szcz�cie?

Posted by Squall on 13-03-2002 14:13:

Re: 300 - 400ping = Headshot Deluxe ?

quote:
Gralem sobie na pewnym serwie i jeden koles niezle walil hedy przez cala mape, 3 hedy w jednej rundzie,ok jeszcze to bylo mozliwe.ale potem nonstop hedy (troche dziwnie jak na 300 - 400ping)hmm... zwrocilem sie do admina zeby zwrocil uwage na tego kolesia,ale raczej mnie ignorowal bo gralem pod fakiem. Ale potem mi powiedzial ze na takim pingu sie latwiej wali hedy ... hmmm.... uwazalem to za kompletna bzdure (tera tez tak mysle) ale potem jeszcze inni to potwierdzali. Szkoda ze to taki admin musial palnac takie haselko Co wy na ten temat myslicie ?

Hmm... trzeba by�o nagra� mu demko, spisa� WONID i te sprawy. Zreszt� �aden czit nie jest w stanie kontrowa� za ciebie serii, wi�c nie mo�na sprawi�, �eby wali� same heady. To jest po prostu niemo�liwe. Wi�c sytuacje typu: "jeste� cziterem, sam widzia�em jak mi heada waln��e�!" lub "ten kole� ma chyba z 500 hp!" s� jak dla mnie �enuj�ce... Oczywi�cie nie m�wi� tu o twoim przypadku.

Ostatnio mia�em tak� akcj� na klan�wce (poproszono mnie �eby zagra� z jakimi� lamami pod fakenickiem, oczywi�cie nie podszywaj�c si� pod nikogo...) - kole� z pingiem 560 skosi� kolejno 4 osoby z AWM'y, skacz�ce sobie w oddali po jego horyzoncie. Po prostu zwalaj� mnie z n�g takie sytuacje...

P.S. Czy ten serwer nie nale�a� przypadkiem do NFU?

Posted by on 13-03-2002 16:31:

Niektorzu cziterzy sa smieszni. Szkoda slow.

Posted by nemesis.kt on 13-03-2002 17:26:

A wiecie co w tym smieszne ?? Adminem byl OP i to on tak wlasnie powiedzial, a osoba spierajaco go to g0.assasin ...

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Posted by Wania on 13-03-2002 18:13:

pryzy pingu 300 -400 jedyne co mi dobrze wychodzi to padanie po headzie

Posted by [STER]Kirk on 13-03-2002 18:28:

ok qwa wania skad masz ten napis lord of the boards ???

Posted by CzAsZeK on 13-03-2002 18:54:

I b�dzie aferka o sygnaturke

Posted by on 13-03-2002 19:18:

quote:
Napisane oryginalnie przez nemesis.kt
A wiecie co w tym smieszne ?? Adminem byl OP i to on tak wlasnie powiedzial, a osoba spierajaco go to g0.assasin ...

to ladne chlopaki maja pzrezycia z CS.... Nie wiem jak im przy takim pingu latwiej heady wychodza, no ale z elyta nie bede sie spzreczal!!!!

Posted by mAJKiEL on 13-03-2002 20:38:

ej quwa przeciez od dawna wiadomo ze sie lepiej hedy strzela na wiekszym pingu ale slyszalem tez ze z zamknietymi oczyma tez jest nizle ale powiem wam jedno ostatnio mialem akcje ze gralem pod fake nickiem (jak ktos powie ze sie chwale to go rostrzelam bo nie o to chodzi) zabilem 6 kolesi w 1 rundzie z USP hedami i juz chciano mi dac kicka gdybym szybko niezmienil kxywy na klanowa smieszne ale prawdziwe takie sa polskie realia

Posted by Lis3n on 14-03-2002 00:50:

hmmm zeby nie wyjsc na idiote ... no coz
powiem tak ze mi fajnie hedy siadaly przy pingu 250 ogien ciagly z ak47 rox ale czesciej bylo ze padalem 1 , no coz scoorpion - moze on byl z bielska ???? )))))))))))))0

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Posted by scorpion.kt on 14-03-2002 14:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez Lis3n
hmmm zeby nie wyjsc na idiote ... no coz
powiem tak ze mi fajnie hedy siadaly przy pingu 250 ogien ciagly z ak47 rox ale czesciej bylo ze padalem 1 , no coz scoorpion - moze on byl z bielska ???? )))))))))))))0

Hehe czy ja wygladam na Wrozke ? Wiem ze polska scena schodzina psy... tak nisko jeszcze nigdy nie byla ;0

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Posted by blinq.kt on 14-03-2002 14:22:

pffff... qpienie broni na pingu 400 juz zajmuje troche czasu, a co dopieo z celnym trafianiem. Dla mnie ping 200 to juz duzo za duzo

Posted by Partyzant on 14-03-2002 21:30:

Cool bez sensu

polska scena CS'a jest gowniana!! nie ma servera na ktorym by jakiegos czitera nie bylo. to juz jest szczyt

MoJa DoMoWa PaGiNa

Posted by KosiMazaki on 14-03-2002 21:42:

heh...nooooo chcialbym poznac tego mistrza Yogurta niech mi zapoda nauki (doda mocy), tak sie zlozylo ze ostatnio mam taki ping lub wiekszy i jakos cieeezko trafic w kolesia a co dopiero w gloffe .... ale to chyba wszyscy wiedza.

for all.

Posted by Lis3n on 15-03-2002 02:04:

ale chyba wyprobuje jeden sposob, napije sie conieco - po tym sie wsztstko robi wieksze )- moze to dzial ??

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Posted by eRbol on 15-03-2002 14:22:

Unhappy

Ja pamietam, jak 2 razy trafilem w glowe na wysokim pingu celujac zupelnie gdzie indziej. Niestety ten 2 raz to tk . Tak poza tym to ciekawe uczucie gdy wydzisz, ze ostrzelujesz sciany, a gosciu dostaje heada.

Posted by connan.kt on 15-03-2002 16:13:

hue z pingiem 300 wali sie naprawde lepsze cheady mowie to calkiem powaznie...

...szkoda tylko ze sie wali po swoim teamie

Posted by fr3zzer on 15-03-2002 16:19:

hmm... nie wiem jak u was jest, ale jak ja mam taki ping i kogos zobacze to dopiero zaczyna mi lagowac. np. jak sobie biegne i ktos nagle z za rogu wyskakuje to widze jesgo postac, laguje mi, a nastepnie juz leze...wedlug mnie to dosc trudno kilka headow na takim pingu zalatwic...

choc ja nie jestem bardzo doswiadczonym graczem i moze takie rzeczy sie pozniej opanowuje...

GG 1090334

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 15-03-2002 17:27:

to jest taki specjalny czit, przeciwnik w�ancza go jak wie �e zaraz spotka sie z tob� i ty go nie mo�esz trafi� bo wydaje ci si� �e ma laga, a on ciebie zabija w tym czasie

Posted by fr3zzer on 15-03-2002 17:55:

hmm... mozliwe tylko jeden maly detal- to ja mam wtedy laga...

GG 1090334

Posted by scorpion.kt on 16-03-2002 22:26:

To bezsensu ze na wiekszym pingu sie lepiej hedy wali A moze, zara ide na CSa i sobie sciagne w tle jakies filmiki i bede mial ping 800 bede walil 2x wiecej hedpw buhehe

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Posted by Partyzant on 17-03-2002 15:09:

quote:
To bezsensu ze na wiekszym pingu sie lepiej hedy wali A moze, zara ide na CSa i sobie sciagne w tle jakies filmiki i bede mial ping 800 bede walil 2x wiecej hedpw buhehe

scorp niech neme tez posciaga i pogra to wtedy 3000 ping i w tym momencie zagrajcie klanowke jeszcze to wygracie z nimi na pewno

MoJa DoMoWa PaGiNa

Posted by |SUN|SPINACZ on 17-03-2002 16:54:

on byl z BIELSKA

Posted by Eustachy on 18-03-2002 11:59:

hehehe...juz wszystko rozumiem... moze mu chodzilo o to ze przy pingu 300-400 najprawdopodobniej beda staszne lagi... i jak naprzyklad taki delikwent przez laga zawisnie w powietrz na sekunde albo dluzej to mu mozna ladnie heda przycelowac...

Posted by [FPP]Back on 22-03-2002 09:35:

Ja powiem tak na pingu 300-400 ja nawet qpy zrobic nie moge a co dopiero pociagnac za spost . Gos mia� szczescie (w�aczy� se OGC i sie bawi� do woli ) heheh

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:10.