FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4785)
300 - 400ping = Headshot Deluxe ?
Gralem sobie na pewnym serwie i jeden koles niezle walil hedy przez cala mape, 3 hedy w jednej rundzie,ok jeszcze to bylo mozliwe.ale potem nonstop hedy (troche dziwnie jak na 300 - 400ping)hmm... zwrocilem sie do admina zeby zwrocil uwage na tego kolesia,ale raczej mnie ignorowal bo gralem pod fakiem. Ale potem mi powiedzial ze na takim pingu sie latwiej wali hedy ... hmmm.... uwazalem to za kompletna bzdure (tera tez tak mysle) ale potem jeszcze inni to potwierdzali. Szkoda ze to taki admin musial palnac takie haselko Co wy na ten temat myslicie ?
quote:
Napisane oryginalnie przez scorpion.kt
.... Ale potem mi powiedzial ze na takim pingu sie latwiej wali hedy ... hmmm.... uwazalem to za kompletna bzdure (tera tez tak mysle) ....
Co za debile.....
przy pingu 300 to latwiej sie heady dostaje niz wali...
LOL
quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Co za debile.....
przy pingu 300 to latwiej sie heady dostaje niz wali...
LOL
Mo�e kole� mia� szcz�cie?
Gralem sobie na pewnym serwie i jeden koles niezle walil hedy przez cala mape, 3 hedy w jednej rundzie,ok jeszcze to bylo mozliwe.ale potem nonstop hedy (troche dziwnie jak na 300 - 400ping)hmm... zwrocilem sie do admina zeby zwrocil uwage na tego kolesia,ale raczej mnie ignorowal bo gralem pod fakiem. Ale potem mi powiedzial ze na takim pingu sie latwiej wali hedy ... hmmm.... uwazalem to za kompletna bzdure (tera tez tak mysle) ale potem jeszcze inni to potwierdzali. Szkoda ze to taki admin musial palnac takie haselkoCo wy na ten temat myslicie ?
Niektorzu cziterzy sa smieszni. Szkoda slow.
A wiecie co w tym smieszne ?? Adminem byl OP i to on tak wlasnie powiedzial, a osoba spierajaco go to g0.assasin ...
pryzy pingu 300 -400 jedyne co mi dobrze wychodzi to padanie po headzie
-[ CzAsZeK @ SoGamed ]-
quote:
Napisane oryginalnie przez nemesis.kt
A wiecie co w tym smieszne ?? Adminem byl OP i to on tak wlasnie powiedzial, a osoba spierajaco go to g0.assasin ...
ej quwa przeciez od dawna wiadomo ze sie lepiej hedy strzela na wiekszym pingu ale slyszalem tez ze z zamknietymi oczyma tez jest nizle ale powiem wam jedno ostatnio mialem akcje ze gralem pod fake nickiem (jak ktos powie ze sie chwale to go rostrzelam bo nie o to chodzi) zabilem 6 kolesi w 1 rundzie z USP hedami i juz chciano mi dac kicka gdybym szybko niezmienil kxywy na klanowa smieszne ale prawdziwe takie sa polskie realia
hmmm zeby nie wyjsc na idiote ... no coz
powiem tak ze mi fajnie hedy siadaly przy pingu 250 ogien ciagly z ak47 rox ale czesciej bylo ze padalem 1 , no coz scoorpion - moze on byl z bielska ????
)))))))))))))0
mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen
quote:
Napisane oryginalnie przez Lis3n
hmmm zeby nie wyjsc na idiote ... no coz
powiem tak ze mi fajnie hedy siadaly przy pingu 250 ogien ciagly z ak47 roxale czesciej bylo ze padalem 1 , no coz scoorpion - moze on byl z bielska ????
)))))))))))))0
.... ale to chyba wszyscy wiedza.
for all.
ale chyba wyprobuje jeden sposob, napije sie conieco - po tym sie wsztstko robi wieksze )- moze to dzial ??
mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen
Ja pamietam, jak 2 razy trafilem w glowe na wysokim pingu celujac zupelnie gdzie indziej. Niestety ten 2 raz to tk . Tak poza tym to ciekawe uczucie gdy wydzisz, ze ostrzelujesz sciany, a gosciu dostaje heada.
hmm... nie wiem jak u was jest, ale jak ja mam taki ping i kogos zobacze to dopiero zaczyna mi lagowac. np. jak sobie biegne i ktos nagle z za rogu wyskakuje to widze jesgo postac, laguje mi, a nastepnie juz leze...wedlug mnie to dosc trudno kilka headow na takim pingu zalatwic...
choc ja nie jestem bardzo doswiadczonym graczem i moze takie rzeczy sie pozniej opanowuje...
GG 1090334
to jest taki specjalny czit, przeciwnik w�ancza go jak wie �e zaraz spotka sie z tob� i ty go nie mo�esz trafi� bo wydaje ci si� �e ma laga, a on ciebie zabija w tym czasie
You wanna battle the best, you're gonna die like the rest.
[email protected]
ICQ 157396019
GG 1090334
To bezsensu ze na wiekszym pingu sie lepiej hedy wali A moze, zara ide na CSa i sobie sciagne w tle jakies filmiki i bede mial ping 800
bede walil 2x wiecej hedpw buhehe
To bezsensu ze na wiekszym pingu sie lepiej hedy waliA moze, zara ide na CSa i sobie sciagne w tle jakies filmiki i bede mial ping 800
bede walil 2x wiecej hedpw buhehe
![]()
SUN is da best rulz 4eva
-my life
hehehe...juz wszystko rozumiem... moze mu chodzilo o to ze przy pingu 300-400 najprawdopodobniej beda staszne lagi... i jak naprzyklad taki delikwent przez laga zawisnie w powietrz na sekunde albo dluzej to mu mozna ladnie heda przycelowac...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:10.