FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=73)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4818)
Punk buster
Jutro patch 1.3 w nim PB. Prosze zeby admini pilnowali tego tematu i szybko przezbroili serwy na PB i pewnie nowa wer rtcw.
Jak widac mam z glowy wiele spraw z cheatami i skrinami now
Stalo sie!
Je...*** cheaterow tzn Jechac
Tylko obawiam si� o zaj�cie ��cz, ze specyfikacji wynika �e mocno z�era....zobaczymy w praktyce, ale screenshot co minut� razy 24 userzy to �ohoho.
P.S. M�j pierwszy post hehe
at last co do obciazenia to w csq jakos tego nie zauwazylem i mam nadzieje ze w rtcw bedzie lepiej
at lastco do obciazenia to w csq jakos tego nie zauwazylem i mam nadzieje ze w rtcw bedzie lepiej
Napisane oryginalnie przez Xaoo
teraz zobaczymy kto jest naprawde dobry i ciekawe ilu najlepszych graczy zacznie cieniowac![]()
PB w PRL ? Insert yes/no ?
No, nie wspomn� o mom super wypasiastym no�u laserowym, kt�ry zabija celniej ni� snajperka....heh a teraz kicha....mo�e nie usun� chocia� Jet-Packa
Re: Podmianka w regu PRL ?
quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
PB w PRL ? Insert yes/no ?![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
O nieee moje aimbuty! dzieki nim stawialem mega dokladne kroki na poreczach !!! neeeeeinnnnnnn! hilfeee mutti!
YEAH!
w koncu
w takich ukladach /me idzie na emeryture
bo w koncu po co wam teraz sedziowie? :>
a tak serio - doczekalismy sie, potestujmy co to realnie daje, bo jesli rzecyzwiscie daje to co pisza, to jestem jak najbardziej za
pozdrawiam wszystkie Punki :>>>>
quote:
Napisane oryginalnie przez Allan!VMC!
hheheJa bede gra� najprawdopodobniej na tym samym poziomie co dotychczas bo nigdy nie czitowalem w wolfie
BTW - Xaoo ma racje
)) teraz zobaczymy kto zacznie lamowac hheheh
Napisane oryginalnie przez Xaoo
nie czitowales ???? eee to slaby jestesja kilka razu uzylem maphacka, oczywiscie w StarCrafcie
, tyle ze w cafe do ktorej chodzilem szef nie pozwalal tego uzywac
RTCW jest moja 1st gra FPP, w ktora gram zawodowo i nawet nie wiem jak wygladaja czity
![]()
tak gta bez cheatuff to nie bylo to naszczescie GTA1 przelazlem na Soniaku(PSX) a 2 to shit byl... no no no obaczymy co tera bedzie na WOLFIEJ scenie...
Ja tak samo nigdy nie czitowalem i nawet nie wiem jak to wyglada to czitowanie ale ostatnio mnie jakies lamki kicknely z serva bo ,,za dobrze gralem'' rotfl - nawet mi sie nie chailo tam wracac i im powiedziec co o nich mysle... w koncu jak czlowiek gra w ta gre od samego poczatku to ma pewne doswiadczenie i wyczucie a tym samym potrafi z latwej pozycji skosic dwoch nieruszajacych sie lamerow na jednym magazynku...ehh (po pol roku nawet malpe by sie nauczylo wymiatac w wolfie
)
BTW
W niusie napisane jest : jutro pojawi si� patch 1.3 ... hmmm , OK , nie mam nic przeciwko , ale gdzie si� podzia� 1.2 ?
Chyba niedoinformowany jestem
Napisane oryginalnie przez [VAL]Snoop...
Ja tak samo nigdy nie czitowalem i nawet nie wiem jak to wyglada to czitowanie ale ostatnio mnie jakies lamki kicknely z serva bo ,,za dobrze gralem''rotfl - nawet mi sie nie chailo tam wracac i im powiedziec co o nich mysle... w koncu jak czlowiek gra w ta gre od samego poczatku to ma pewne doswiadczenie i wyczucie a tym samym potrafi z latwej pozycji skosic dwoch nieruszajacych sie lamerow na jednym magazynku...ehh (po pol roku nawet malpe by sie nauczylo wymiatac w wolfie
)
Napisane oryginalnie przez Chrumkules
ja tyz nigdy nie czituje bo mnie to nie bawi - gram tylko dla siebie a nie dla innych zeby im pokazac jaki rzekomo ze mnie mada faka dla mnie to cos jak koksy w pakowaniu - kupa miecha a w glowie orzeszek! A swoja droga to ja jestem do takiego stopnia sprawiedliwy ze kiedys jak gralem w Red Faction i zrobilem qsave w wodzie z 5HP a na brzegu stalo 5 kolesi to gralem ponad godzine zeby wyjsc z samej wody i rozwalic wszystkich 5 (jak ktos gral to motyw ten wystepuje gdy konczy sie plywac lodzia podwodna) - i udalo mi sie - a zmuszony bylem do tego bo z lenistwa w wiekszosci gier robie tylko qsave!
quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
No i moral z tego wszytskiego jest taki ze : "nie stawiaj roweru przy otwartej lodufce" eeee kolejna glupota odemnie ale nie dziwic sie mnie
![]()
Re: Punk buster
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Jutro patch 1.3 w nim PB. Prosze zeby admini pilnowali tego tematu i szybko przezbroili serwy na PB i pewnie nowa wer rtcw.
Jak widac mam z glowy wiele spraw z cheatami i skrinami now
Stalo sie!
Je...*** cheaterow tzn Jechac![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:38.