FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=70)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4825)
epub.com.pl
wymyslilem cos takiego odnosnie serwera epub bo on sobie stoi a nikt na nim nie gra wiec moze jak ktos zna admina tego serwa albo jezeli admin mnie czyta to moze by pomyslal nad zmiana gametype na team deathmatch albo na team survivor bo na ffa to stoi i sie marnuje a tak to zawsze by sie przydal kolejny serwerek napiszcie co o tym myslicie nara
Ten e-pub �le dzia�a z powodu tych wrzuconych botoof, �eby ichj nieby�o to by spoko dzia�a�o, a co do TDM to trzeba pomy�le�, bo to dobra sprawa pogra� czasami TDM, �eby si� od tego typu gry nieodzwyczaja�.
Fire Ball to tw�j server??jak co� to daj mi rcona
Fenomen-szansa(rulez!!!)
FireBall grasz z domu cz z kafei??bo ostatnio dochodz� mnie s�uchy �e siedzisz w kafei 12 godzin.........
mialem tam rcona ale za niedlugo bede adminem jak znacie komendy na server to dajcie mi jakies podstawowe bo nie jestem w tym za biegly... ale napewno ustawie team survival wywale boty i wogole bedzie cacy narazie siedze w kafejce ale juz bylem sobie SDI zalatwic za niedlugo powinno byc
quote:
Napisane oryginalnie przez FireBall
mialem tam rcona ale za niedlugo bede adminem jak znacie komendy na server to dajcie mi jakies podstawowe bo nie jestem w tym za biegly... ale napewno ustawie team survival wywale boty i wogole bedzie cacy narazie siedze w kafejce ale juz bylem sobie SDI zalatwic za niedlugo powinno byc
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
narazie serv caly czas sie zwiesza sa boty i ogolnie lipa powolutku naklaniam szefa kafejki zeby mi odstapil serv. jakos idzie ale musi go przeniesc na osobne konto a nie chce mu sie tego zrobic no ale czekam cierpliwie...
quote:
narazie serv caly czas sie zwiesza sa boty i ogolnie lipa powolutku naklaniam szefa kafejkizeby mi odstapil serv. jakos idzie ale musi go przeniesc na osobne konto a nie chce mu sie tego zrobic no ale czekam cierpliwie...
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
co do konfiga, to polecam....
quote:
jak znacie komendy na server to dajcie mi jakies podstawowe bo nie jestem w tym za biegly
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:55.