FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=485)
I need help!
Mam problem. Liczę, że ktoś z cudownych graczy Q3 mi pomoże.
Więc tak. Mam wersje 1.27h. Kiedy jednak włączam cpma 0.99u2 na lanie z kolegą to coś się pier... li. Postać mojego przeciwnika pokazywana jest w parunastu przezroczystych kopiach. Tylko na moim komputerze. U kolegi jest normalnie. Kiedy to on zakłada nie mogę się podłaczyć. Pomocy!
Na pierwszy problem pomoze komenda /g_synchronousclients 1. Tak niestety jest z serwerami listen.
Natomiast co do drugiego ot nie wiem. Jak cos wymysle to napisze
MerLin]b[DeN ta komenda ktora podales dziala tez na przeskoki...ale wtedy mozna miec synchronousclients na 0 i nie bedzie objawow "matriksa"?Jak juz ktos mowil na synchro... 0 gra sie wygodniej...
"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO
quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
Na pierwszy problem pomoze komenda /g_synchronousclients 1. Tak niestety jest z serwerami listen.
Natomiast co do drugiego ot nie wiem. Jak cos wymysle to napisze![]()
bo to sie robi tak:
wpisujesz najpierw /g_synchronousclients 1 potem autorecord a na koniec /g_synchronousclients 0 i powinno byc dobrze
autorecord dziala bez zmieniania synchronizacji
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
autorecord dziala bez zmieniania synchronizacji
zeby sailorowi sie nienudzilo
Dzięki za troskę Ale czegoś nie dopisałem... Chodzi mi o nagrywanie demek na internecie. Bo w singlu wszystko jest wporzo.
nie ma roznicy gdzie. wystarczy autorecord wpisac i juz
Dobra, dzięki.
Witam
zeby nie bylo skokow komendy "sv_fps" i "com_maxfps" powinny miec taka samo wartosc, a autorecord nie musi miec g_syn... 1
Pozdrawiam
BTW: zycze milych wakacji, ja znikam na dwa m-ce
no i tym sposobem otrzymalem odpowiedz na dreczace mnie pytania
dzieki panowie
aha to moj pierwszy post wiec witam wszystkich i pozdrawiam
witamy
yo manyec i na start masz u mnie + za to zes odazru niezakladal topica
To i ja mam do przodu, bo szybko topica założyłem.
heh...i kolejny topic zakonczony happy endem zupelnie jak na filmach
"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:18.