FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=12)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=490)
Zaslozone osoby...
kto nimi jest?
Re: Zaslozone osoby...
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
kto nimi jest?
A Raptor?
I to nie jedna awaria Ale Ciebie, Gib, wtedy nie byyyyyyy�o
A szczeg��w sam nie znam, chyba system im si� zjeba�...
quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
A Raptor?![]()
System powiadasz - huh, nieciekawie.
Dobrze �e jak mi si� st�skni�o wszystko jest ju� w porz�siu.
PozdroofQa panowie!!!
hmm... jest dost trudne pytanie ;-). IMHO sa to osoby, ktore w jakis sposob przyczynily sie do rozwoju tego boarda... ale jak to ustalic...? Tu jest nastepna krestia... Jak to okresli czy ktos jest zaslurzony... chyba nie idzie... wogule na tym boardzie chyba nie ma osob, ktorym 100% mozna by bylo dac skrzynke pod takimi warunkami, przeciez zaden z nas nie zrobil tego boarda, nie naprewil go podczas awari, a jak jest awaria to wszyscy narzekaja... to w takim razie nikt chyhba skrzynki nie dostanie :-(
Re: Re: Re: Zaslozone osoby...
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
hmmmmm....
nie oczekiwalem odpowiedzi od Ciebie![]()
nie obraz sie ale odpowiedzi oczekiwalem od raptora albo od czapki bo tylko oni moga osadzac kto jest zaslozony a kto nie...
wiec wiesz..nie potrzebuje twojego zdania na ten temat
ja i tak mam skrzynke to mnie to juz wali
Raptor zarzadza boardem a Czapka go stworzyl (Rapi zreszta tez) wiec te osby ni epowinny podlegac jakimkolwike tego tytpu dyskusja.....
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Raptor zarzadza boardem a Czapka go stworzyl (Rapi zreszta tez) wiec te osby ni epowinny podlegac jakimkolwike tego tytpu dyskusja.....
quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Sweep si� podlizuje, �eby zosta� "zas�u�ony"...
Skrzynki posztowe osobom ktore juz maja zalozone nie bedziemy usuwac (bo po co?).
Zasluzone osoby to takie ktore pisza na temat, podnosza poziom inteligentny board'a , bawia sie (w koncu po to jest board), smieja i nienabijaja glupich postow. Powiedzmy, ze nagroda za takie zachowanie bedzie wlasnie konto pocztowe (jest motywacja).
Przypominam ze skrzynka ma 25 mega i nie otwrzymujecie rzadnych reklam tak jak to jest zazwyczaj na darmowych kontach.
Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!
No to wszystko wiadomo I jeszcze powiedz mi je�li mo�esz, co mam rozumie� przez "poziom intelektualny" board'a?
quote:
No to wszystko wiadomoI jeszcze powiedz mi je�li mo�esz, co mam rozumie� przez "poziom intelektualny" board'a?
![]()
Wg. mnie zafajniaste rozwi�zanie, bo nie ilo��, ale jako�� wypowiedzi sie liczy. A trzeba zauwa�y� �e wiele os�b polecia�o na ilo�� i nabija�o posty w bezsensowny spos�b.
Brawo!!! (huh - ja si� wcale nie podlizuj�. )
hmm... poziom intelektualny... to cos dla mnie ;-)
quote:
Hahaha, znalaz� si� my�liciel! LOL! ROTFL!![]()
Dobra dobra, datuj sobie... Jeszcze raz LOL!
quote:
Dobra dobra, datuj sobie...Jeszcze raz LOL!
Hmm... to oznacza �e ich wypowiedzi nie zawsze s� z sensem , ale s� ciekawe i dobrze sie z takimi osobami rozmawia. Rozmawa nie wygl�da tak:
- eee!!!
-co jest
-eee!!! nic.
-LOL
-LOL!!!
-buahahaha!!!
-hehe niez�y jeste�!!!
-LOL, niez�y
No, i to by chyba by�o na tyle. Zauwa� �e sam masz wysok� ocen�, wi�c podnosisz poziom intelektualny.
To wychodzi, �e Ty go zani�asz???![]()
Chyba zaczne uzywac tych ocen uzytkownikow.....
no coz poto sa...ale imo ten system z tym ocenianiem jest jeszcze niedopracowany...powinno to wygladac tak ze raptor () obiektywnie wystawia sam ocene kazdemu uzytkownikowi z osobna...(w zaleznosci od jego wypowiedzi...) urzytkownicy ktorych "nie widac" na boardzie nie powinni byc oceniani i tyle
tak to rap obiektywnie oceni...a nie ze na forum q3 wpadnie banda maniakow csa i pozanizaja wszystkim oceny....to nie fair
chociarz oceny mnie i tak wala
A jak Rapi ma zanc wszytki - przeciez on nie jest na bierzaco z kazdym postem.... i jak ma byc sprawiedliwa ocena...
Co do wjazdu inncy uzytkownikow z innych formum - to racja....
Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:56.